1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
haflac #304 Egy kérdés:jobban focizol egy közel 40e forintos cipőben? -
#303 A lionsporton és a fürgenyuszin kívül tudtok valami olyan magyar oldalt, ahonnan lehet rendelni jóféle csukákat? (pl. Absolion, Tiempo Mystic) -
rdani #302 *pesten -
rdani #301 http://www.jakoisport.hu/cms/netalon.xml?data_id=53
itt van/lesz abból a jó kis piros talariából és asszem van besten üzletük. -
#300 pesten hol lehet ilyet venni? mert csak narancssárgába láttam -
rdani #299 jaja
énisarragondolok remélem lesz a fürgébe vagy máshol -
#298 azt nemtom, de a piros - arany verzió gecijolnézki:D -
rdani #297 köszi!
akkor sztem egy nike talaria 4-est veszek. arról valami adattal tudtok szolgálni? :) -
#296 meg az osztrák - hollandon is ottvlt 2-3 emberen -
#295 Elég ronda sztem... De már elég sokan játszottak ebben tegnap is: Malouda, Rooney, Gattuso, Cannavaro, stb. -
#294 Nike AZT90 Laser II
:DA:_:asd.a:asdA_:d -
#293 nekem volt, esős időben nehasználd mer szétmegy aztán elszakad az oldalánál, amugy könnyű cipő de nem tartós -
rdani #292 sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy a puma v1.06 i fg camo mennyire bírja a strapát,és kb mennyire könnyű? akinek volt/van az írja meg előre is köszi!
-
#291 *nagyon -
#290 szerintem nagyob is szép :D -
moor09 #289 -
#288 undorító...:D -
#287 Ugyanilyet néztem ki magamnak :) -
#286 nem rossz -
#285 Hát most már mindegy, mert szerintem ez lesz a befutó:
-
mikusmate #284 Ha betelefonálsz előtte, akkor gondolom megmondják, hogy van-e belőle. -
#283 Értem, szóval lehet elmegyek potyára, mert nincs a méretemben? :S -
#282 itt nicnsenek méretek, ezcsak egy ilyen utmutato féleség szvsz...
( Hol vasarolhatja meg? Westend Nike / Budapest ) -
#281 Itt hol találom a lábméreteket? :S -
#280 Pl a Pécsi Fürgenyusziban lehet venni 30-ért ilyet. -
#279 Ja és valami Gumistoplisra gondoltam 42-43-as méretben kifejezetten a III.-as szériából. -
#278 Ezeket a Mercurial Vaporokat hol találom meg és mennyiért? -
#277 nekem más színösszeállításban van,de elég kényelmes,én szeretek benne focizni -
#276 ugyes.. -
#275 baszod én vagyok erdosvapor :D:D:D:D (#201) http://www.erdosvapor.atw.hu/foldal.html nézzétek meg és töltsétek le a videót, igaz már 1 éve nem volt frissítve :D:D:D
Amúgy én T90 Shot teremcipőt veszek, nagyon tetszik azt hogy szétjön meg nem érdekel max. veszek másikat :) Amúgy nekem is T90 Supremacy stoplisom van meg egy Tiempo fémstopli. -
#274 hát más még a bőr a laseren, meg más a háló alatt a cipő nyelve,de nagyrészt ugyanaz -
#273 sooper nekem van ilyen
csak kek de nagyon jo
ilyen szokott lenni a
freestyle focisoknak
csak megjegyzem
azok meg valahonann csak
tudjak h meltik a jo
cipo...szerintemm... -
mikusmate #272 És amúgy a Decathlonos cipőkről mi a tapasztalat? (nem a Kipstára gondolok) Mert pl ott is van egy-kettő ami merhára jól néz ki. Pl a narancssárga Nike (erre gondolok). Csak kérdés, hogy mennyire jó bennük focizni. -
#271 Hát ja, T90ekből ált a legjobbak jók csak, de azok nagyon :)
Mondjuk a Laser és a Strike között annyi a különbség azthiszem hogy a sarokszerkezete jobb a lasernek, a stopli ugyanaz kb.
Nekem az eggyel régebbi T90ből van egy Supremacym, kurvajó az a cipő :) -
#270 Laser csak eredetibe és stoplisba jó, ez a shot meg a strike változat fosravaló igazábol, de a shot méginkább, nagyonhamar szétmegy, nekem laser van, még fél év után is szakadás, repedésmentes :) -
#269 Jah szerintem is
azzal lehet erezni
a labdat a Laser
inkabb szep cipo
mint tartos es
kenyelmes.... -
mikusmate #268 Ok, köszi :) -
#267 Egyértelműen tiempo, sokkal jobb az anyaga ;] -
mikusmate #266 Hello!
Ha minden igaz, akkor nemsokára veszek egy új teremcipőt, mert ami most van (Puma V-Kon) azt nagyon nem szeretem. Kérdés, hogy melyiket érdemesebb venni? Célom az lenne, hogy kényelmes és tartós is legyen. Tiempo (ilyet fehérben néztem) vagy Total 90? Mindkettő egy árban van. -
balazs0000 #265 Én nem ilyen játékosokra gondoltam, hanem itt a fórumon van-e valakinek?