Focicipők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello mindenkinek. már egyszer feltettem ezt a kérdés, akkor nem sok válasz érkezet, most viszont egész jól pörög a fórum szóval még egyszer megpróbálom. Reebok focicsukát hol lehetne kapni, tudtok e esetleg ilyen boltot valahol?
köszi

hunbasser
ne becsüld ennyire alá.amúgy meg ha féléven belül tönkremegy,akkor vissza lehet vinni,mert garanciális 😛PP

szal csak kibír fél évet...

ReaL MaDRid x siempre

Divizio88
hat ez csucs ilyet kerek karacsonyra

HIP-HOP ARAD

Divizio88
nekem egy ilyen valoszinu ha edzest es mecset egyearant csinalok vele egy hetet adok neki

HIP-HOP ARAD

GTheo
Nekem most 3ból 2 cipõm nike, egyedül a teremcipõm adidas de avval 1x rosszul léptem és a talpa 1 picit feljött...a nike stoplisom eszméletlenül de jó, de a hernyótalpas is...A stoplis Nike Brasileiro FG, a hernyó meg Total 90 Shift

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hunbasser
nikeot alapból nem veszek :\ nem vmi tartósak

ReaL MaDRid x siempre

mrbaba
Nekem most Vaporom van!! Fürgébe vettem 40kért. Sztem ez néz ki a legjobban és oan könnyü h az hihetetlen. Kibaszott kényelmes.... SzVSz ez a legjobb ciõ , megéri az árát. Mindenki, akinek nem nöl tovább a lába vegye meg me naon menö kis cipõõ...😛😛😛

( Hajrá FTC )

Üdv.. 2Ba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

hunbasser
ha már itt vagyok:

szombaton vettem egy ilyen cipõt,csupán 14k volt,sztem megéri,jól néz ki,nekem kényelmes,remélem bírni fogja a gyûrõdést

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szép,meg minden,de bírja a gyûrõdést?meg kényelmes?

ReaL MaDRid x siempre

Gunnersboy
egyik csapattársamnak is ilyenje volt/van éshátja neki se a legjobb, de enyémmel elégedett vagyok, ma is meccsen voltam jól szuperált 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

GTheo
Én is ausztriából hozattam az elõzõ cipõmet ( Puma King Exec) de fél év alatt szétment...Most Nike Brasileiro-m van most.22ért vettem és kurvajó, puma king execet simán veri pedig a puma egy 10essel drágább volt...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
ez is v1 de ez ausztriai és ha ugyvesszük kaptam árát nemigen tudom megmondani, és nagyon jóó😄DDD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Nuno88
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

GTheo
mennyiért vetted? uncsitesómnak van ienje pirosban v1

Gunnersboy
most ilyenem van:

Nando De Napoli
ilyenem van csak terembe való, 43-as, 14 volt. kelme javi morenomat cseréltem erre, sztem egész jó, bár nekem lúdtalpbetéttel (_ASAD:_DSD😊együtt kicsit szûkös, de így jó mert faszául érzem a lábammal a labdát vele. 😊

acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers

GTheo
Van 1 iesmi kesztyûm Szûcs Lajos félében 😊
Apukám anno partjelzõ volt NB1ben és õ hozta nekem 😛
Kül régen én is kapus voltam, 5éve kb, de azóta kijöttem 😛

GTheo
Szétment fél év után a Puma King Execem 😞😞😞
Most fogok venni egy új Nikeot: http://www.furgenyuszi.hu/shop/product_info.php?cPath=24_93&products_id=577
Mondjuk a puma szerintem jobb ennél, de szétvágta a talpa a bõrt annál.
Kül Hernyótalpasban van 1 Total 90em, kíváncsi vok mi a véleményetek a total 90ekrõl mert amikr elõször felhúztam azthittem vmi kosárcipõ oan magas, kül egész jóó.
Terembe meg vettem decemberben egy régi adidas Predatort.

Nuno88

Nike-ból ez tetszik de nagyon

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

ahogy mondod 😊

Nuno88
hát kinek ez kinek az 😊

kemény vagy

undorító -.-

Nuno88

Divizio88
Tugyatok milyen cipoim vannak egy Kelme az szar meg egy Total90.mit szoltok????

HIP-HOP ARAD

fernando torres
vegyélújat <#buck>

Áááááh, bassza meg, elfelejtette kivenni a cipõmet zacskóból egy jó ideig, s kurvára bepenészesedett. Végülis 3-sori tisztítással már nem látszik rajta penész, de a szaga még érzõdik, hogy lehet végleg elpusztítani?

Hello all
Nekem Nike R9-es cipellõm van és nagyon jó....
jó lehet hogy 45000Ft de nekem beszemította a Kurvagazdag haverom akiknek cipõsboltjuk van 20000-ért😊
de tényleg nagyon jó😄
addig 1 Lancsat Stoplisom volt, de õszintény az is kurva jó volt
szal ezzel arra akarok kilyukadni hogy az R9 csak annyival jobb hogy könnyebb.......
amugy ugyanolyan

Meghát szebb 😊 de nem éri meg a pénzét....a Nike

Divizio88
oszinten az szar !!!!!!!!!!!!!!

HIP-HOP ARAD

Divizio88
neked nem szamit hogy all a labadon

HIP-HOP ARAD

9csöves9
nem is modellkedésre akarja használni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Divizio88
el hiszem hogy jo de nem mutat sehogy

HIP-HOP ARAD

Divizio88
szrintem a feheret az jol mutat a tribunrol

HIP-HOP ARAD

Köszi, amint lesz egy kis idõm, megcsináltatom, s akkor eremélem hamarost az igazolásom is meglesz.

hunbasser
kontaktlencsével biztos adnak

ReaL MaDRid x siempre

Na eddig ez a cipõ nagyon bejön. Bár picit még mindig szorít, de lehet vele nagyon jól lõni. A problémámat már csak az okozza, hogy -3-as szemeimbe kéne még egy kontaktlencse, hogy lássak is valamit néha. Amúgy adnak játékengedélyt ilyen szar szembe blsz osztályokba?

Szerintetek ez alkalmas focira ?

lentebb kell menni ott több a kép

pls segítsetek

vagy ez jobb?
grebber
Adidas copa mundialnál még nem csináltak jobb cipöt sztem:

Next PC upgrade: 2022

Hello!

Most bukkantam rá a fórumra és lenne egy kérdésem. Szóval salakra/mûfûre tervezek cipõt venni, és kinéztem egy-két reebokot. Szóval tud e valaki olyan boltot leginkább mondjuk Budapesten, ahol lehet reebok cipõket venni. Mert ahol eddig próbáltam ott nem sikerült.
Köszi

Gunnersboy
hát nálunk is csak nekem van, jó is volt meg minden de szerintem kezdem kinõni ...😄

fernando torres
uhh még nagyon régen nekem is volt 1 Kelme-m.szerettem mert senkinek nem volt olyan scak nekem 😊

Gunnersboy
nekem Kelme csukám van és hát nem a legjobb....
szal beujitok egy Total 90III-assal

hunbasser
pfff....😄 egy wink is 4-5 körül van,namost az adidas boltokban szokott olyan akció lenni,h egy-egy típusból már csak 1 méret van,és akkor azt adják 6000 ft-ért.ha szerencséd van,akkor pont van egy olyan,ami alapból 16-20 ezer forint lenne,és stimmel a méret 😊

persze,nem biztos,h minden adidas boltban így csinálják,de ami a mi kis városunkban van adidas bolt,itt igen

ReaL MaDRid x siempre

roberto0915
Wink, win with it! 😊

DjCooll
hát sztem nem igazi jó a Kipsta se labda se cípõ mert hamar szét megy legalábbis nekem ez a tapasztalatom csatár ként😊
HA megtudod tenni akkor Adidast vagy Niket vegyél.

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Dichter
Sziasztok!

Van valakinek valamilyen tapasztalata a Kipsta cipõkkel? Mert épp most néztem ki egyet a Decathlonban, de élõben még senkin nem láttam.
Köszi

Ez lett belõle, kiváncsi vagyok meddig bírja.

up.

Na, ide is elõször írok... 😄 Szóval ma vennék stopplist, Blasz3-as alázásra, vagy megalázódásra. 😄DD
Adidas gyári kiárúsítás bolt éppen útban van ma nekem, meg is néztem cipõket, ezek közül: Introvider, C11, Pulsadoll, Leira2, f10+, prpulse, f50trx, ppulsion2 van amelyet kifejezetten kerüljek? Esetleg ami kifejezetten ajánlott? Asszem legutóbbi tetszett legjobban, árban 8-15 között vannak.

BADE
szerintetek kemény pályára valót vagy természetes,szárazra vegyek csukát?
Melyiknek mik az elõnyei?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2