Focicipők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
szal csak kibír fél évet...
ReaL MaDRid x siempre
HIP-HOP ARAD
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
( Hajrá FTC )
Üdv.. 2Ba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
szombaton vettem egy ilyen cipõt,csupán 14k volt,sztem megéri,jól néz ki,nekem kényelmes,remélem bírni fogja a gyûrõdést

ReaL MaDRid x siempre
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers
Apukám anno partjelzõ volt NB1ben és õ hozta nekem 😛
Kül régen én is kapus voltam, 5éve kb, de azóta kijöttem 😛
Most fogok venni egy új Nikeot: http://www.furgenyuszi.hu/shop/product_info.php?cPath=24_93&products_id=577
Mondjuk a puma szerintem jobb ennél, de szétvágta a talpa a bõrt annál.
Kül Hernyótalpasban van 1 Total 90em, kíváncsi vok mi a véleményetek a total 90ekrõl mert amikr elõször felhúztam azthittem vmi kosárcipõ oan magas, kül egész jóó.
Terembe meg vettem decemberben egy régi adidas Predatort.
Nike-ból ez tetszik de nagyon
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nekem Nike R9-es cipellõm van és nagyon jó....
jó lehet hogy 45000Ft de nekem beszemította a Kurvagazdag haverom akiknek cipõsboltjuk van 20000-ért😊
de tényleg nagyon jó😄
addig 1 Lancsat Stoplisom volt, de õszintény az is kurva jó volt
szal ezzel arra akarok kilyukadni hogy az R9 csak annyival jobb hogy könnyebb.......
amugy ugyanolyan
Meghát szebb 😊 de nem éri meg a pénzét....a Nike
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Most bukkantam rá a fórumra és lenne egy kérdésem. Szóval salakra/mûfûre tervezek cipõt venni, és kinéztem egy-két reebokot. Szóval tud e valaki olyan boltot leginkább mondjuk Budapesten, ahol lehet reebok cipõket venni. Mert ahol eddig próbáltam ott nem sikerült.
Köszi
szal beujitok egy Total 90III-assal
persze,nem biztos,h minden adidas boltban így csinálják,de ami a mi kis városunkban van adidas bolt,itt igen
ReaL MaDRid x siempre
HA megtudod tenni akkor Adidast vagy Niket vegyél.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Van valakinek valamilyen tapasztalata a Kipsta cipõkkel? Mert épp most néztem ki egyet a Decathlonban, de élõben még senkin nem láttam.
Köszi
Ez lett belõle, kiváncsi vagyok meddig bírja.
Adidas gyári kiárúsítás bolt éppen útban van ma nekem, meg is néztem cipõket, ezek közül: Introvider, C11, Pulsadoll, Leira2, f10+, prpulse, f50trx, ppulsion2 van amelyet kifejezetten kerüljek? Esetleg ami kifejezetten ajánlott? Asszem legutóbbi tetszett legjobban, árban 8-15 között vannak.