1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek

A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
  • Gunnersboy
    a felső szintetikus rész sajnos kopik (csapattársamnak fehér-fekete van, és 2 teremtorna után lekopott egy darab a tetejéből)
  • beneszilo
    Igen? A terem előbb elkopik mint a hernyó? És teremben nem fog csíkot húzni?
    Amúgy ez a cipő:
    Tapasztalat van vele kapcsolatban?
  • Drizzthsz
    Nekem ez az első Nike-m. Egyelőre tetszik, szépen néz ki, kényelmes is, bár szélességben még igazodnia kell a lábamhoz, hossza még minimálisan nagy is, pedig előző cipőm nagyobb volt elvileg.

Így néz ki asszem.
  • Gunnersboy
    nem kopik el olyan hamar :D
  • beneszilo
    Sziasztok
    Szerintetek ha főként betonon és nagyritkán teremben kéne használnom, akkor megfelel a hernyótalpas?
    egy fehér-arany total90 shoot-ot néztem ki.
  • Attila8805
    Szerintem jó döntés volt.
    Én már bánom hogy a 2. csukám Adidas lett.
    De a következő tuti Nike lesz.
  • Drizzthsz
    Tiempo lett. Sajna a kipróbálás még várat magára, mert fáj a lábam.
  • Drizzthsz
    Olcsóbbnak olcsóbb, de most nem számítkülönösebben, mert azt kapom amelyiket kérem. A Nike-t még nem próbáltam fel, majd ma. Az mondjuk jobban tetszik a Kaiser 5-ben, hogy full bőr, a Mystiken meg van nem bőr rész is.
  • Gunnersboy
    hát nekem tiempo misztikk van, és jáccom vele ritkás füves sürü füvesen, jóóaz:D

kényelem mindenek előtt
  • fanka93
    a Nike az megbnízhatóbb,és szinte a füvön belül bármilyen környezetben jó,és mostanába olcsóbb(?) is a Nike:)
  • Drizzthsz
    Picit bővebb kétsoros esszét esetleg? :D Vagy csak márkahűség? Egyébként változatos talajra kéne, a ritkásan füvestől kezdve a durva alacsony műfűig.
  • fanka93
    Nike:)
  • Gunnersboy
    ink utóbbi :D
  • Drizzthsz
    Mostmár a két cipő közt gondolkodok csak: Adidas Kaiser 5 liga, s Nike Tiempo mystic FG. Nehéz kérdés, de szerintem az előbbi lesz.
  • Drizzthsz
    Pumát hol lehet találni Bp-n? Volt egy, amit meg akartam próbálni, de csak óriásoknak való méretben volt. :D
  • fanka93
    hááát nem nagyon:DD
  • chelseafan
    Én oda jártam tavaly:D Mondjuk nemtom ismersz-e ilyeneket (egy páran kb velem egyidősek és már nem szparisok), hogy Nagy Dávid, Katona Gyuri, Simon Gergő, Balogh Peti, Papp Laci, Sánta Tibi, Halász valaki:D Hirtelen ennyi jutott eszembe:D
  • fanka93
    oda FOGOK szeptembertől:)
  • chelseafan
    Írtad hogy szparis vagy. Nekem is van nagyon sok szparis haverom, ismerősöm. Netán a vasváriba jársz?:D
  • fanka93
    nekem heti 4 edzés,meg egy nap kimegyünk az erdőbe kocogni,+a hétvégi meccs
  • Gunnersboy
    heti 3-4 edzés + meccs

edzőpálya + centerpálya meg kifogástalan volt akkoriban még :]
    eccerüen szar volt a cipő:D
  • Divizio88
    Fugg h milyen palyan jatszol
    es csinalsz edzeseket...
  • fanka93
    nem a betont kell vele rugdosni
    [viccel]
  • Gunnersboy
    volt ijenem 2hétig birta......
  • GTheo
    Így van, a Puma a legkényelmesebb :)
    A King Execem megint kezd szétjönni, de eddig a legkényelmesebb cipő amiben játszottam.
  • fanka93
    szép csuka,gondolom kényelmes is:) nekem eddig amilyen cipőim voltak,akár terem,akár stoplis,a puma(!!!) a legkényelmesebb!
  • Drizzthsz
    Picit hasonlít, de a nyelvén ilyen zöld alapon csillagok, vagy valami ilyesmi volt. Elég sok zöld szín volt benne, de nem találtam róla képet.
  • chelseafan
    Pedig az Absolion nagyon jól néz ki sztem:) Főleg ebben a színben:
  • Drizzthsz
    Lehet, hogy juniorméret, vagy ilyesmi, nem?
    Amúgy nekem talán a Predator Absoliont lenne legérdemesebb megvenni, kinézete nem nagyon jön be, de mondjuk 29-ről van lefelezve az ára. Mondjuk külföldön persze az alapára ennyi, de ez várható volt...
    Sokkal olcsóbbak így netes shook áraiban a cipők, mint magyar boltokban.
    Bár a Ronaldinhosból a 43-mas nagyon kényelmes volt szélsességben, de hosszban kurva nagy volt. :D Na még szétnézek máshol is, most csak Westendben mentem be kb. mindenhova, meg Adidas factory outletbe.
  • Gunnersboy
    Tiempo mindent visz kényelemben :)
    nekem az újabb-ból van fehér :)
  • chelseafan
    Hol tudtad 18ért megvenni? Az nagyon jó ár egy ilyen új csukának...:) Mondjuk én egy fekete Legendet vettem 12-ért...:P (de az már régi konstrukció)
  • Gunnersboy
    igen, cserélhető stoplikkal + talpbetéttel

egyik csapattársamnak ijen van csak egyel régebbi verzio
  • Drizzthsz
    18? Ez T-Unit, nem?
    Amúgy az ilyen három részből összerakható cipő, vagy micsoda? :)
    Amúgy meg sok sikert, én is Nyházi vagyok, de már Bp-n vagyok, meg itt is focizok, de csak területi szinten, vagy hogy mondják.
  • Gunnersboy
    48ról 18ra tuti nem húzzák le az árát :]
  • fanka93
    18 volt,asszem akciósan,de nem biztos
    Nyíregyházán,a Nyírsuliban
  • Gunnersboy
    meg hol focizol
  • Gunnersboy
    mennyié
  • fanka93
    nekem nem jön be :S
  • fanka93
    most találtam a topikot,+fav:)
    nekem most ilyen van
    [ő is focizik ám]
  • Gunnersboy
    ronaldinhos csukáknál a 40ezresnél a nyelve leér a füzés aljáig, a 12ezresnél nem

+ más az anyaga meg a talpa