1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
#424 a felső szintetikus rész sajnos kopik (csapattársamnak fehér-fekete van, és 2 teremtorna után lekopott egy darab a tetejéből) -
beneszilo #423 Igen? A terem előbb elkopik mint a hernyó? És teremben nem fog csíkot húzni?
Amúgy ez a cipő:
Tapasztalat van vele kapcsolatban? -
Drizzthsz #422 Nekem ez az első Nike-m. Egyelőre tetszik, szépen néz ki, kényelmes is, bár szélességben még igazodnia kell a lábamhoz, hossza még minimálisan nagy is, pedig előző cipőm nagyobb volt elvileg.
Így néz ki asszem. -
#421 nem kopik el olyan hamar :D -
beneszilo #420 Sziasztok
Szerintetek ha főként betonon és nagyritkán teremben kéne használnom, akkor megfelel a hernyótalpas?
egy fehér-arany total90 shoot-ot néztem ki. -
#419 Szerintem jó döntés volt.
Én már bánom hogy a 2. csukám Adidas lett.
De a következő tuti Nike lesz. -
Drizzthsz #418 Tiempo lett. Sajna a kipróbálás még várat magára, mert fáj a lábam. -
Drizzthsz #417 Olcsóbbnak olcsóbb, de most nem számítkülönösebben, mert azt kapom amelyiket kérem. A Nike-t még nem próbáltam fel, majd ma. Az mondjuk jobban tetszik a Kaiser 5-ben, hogy full bőr, a Mystiken meg van nem bőr rész is. -
#416 hát nekem tiempo misztikk van, és jáccom vele ritkás füves sürü füvesen, jóóaz:D
kényelem mindenek előtt -
#415 a Nike az megbnízhatóbb,és szinte a füvön belül bármilyen környezetben jó,és mostanába olcsóbb(?) is a Nike:) -
Drizzthsz #414 Picit bővebb kétsoros esszét esetleg? :D Vagy csak márkahűség? Egyébként változatos talajra kéne, a ritkásan füvestől kezdve a durva alacsony műfűig. -
#413 Nike:) -
#412 ink utóbbi :D -
Drizzthsz #411 Mostmár a két cipő közt gondolkodok csak: Adidas Kaiser 5 liga, s Nike Tiempo mystic FG. Nehéz kérdés, de szerintem az előbbi lesz. -
Drizzthsz #410 Pumát hol lehet találni Bp-n? Volt egy, amit meg akartam próbálni, de csak óriásoknak való méretben volt. :D -
#409 hááát nem nagyon:DD -
#408 Én oda jártam tavaly:D Mondjuk nemtom ismersz-e ilyeneket (egy páran kb velem egyidősek és már nem szparisok), hogy Nagy Dávid, Katona Gyuri, Simon Gergő, Balogh Peti, Papp Laci, Sánta Tibi, Halász valaki:D Hirtelen ennyi jutott eszembe:D -
#407 oda FOGOK szeptembertől:) -
#406 Írtad hogy szparis vagy. Nekem is van nagyon sok szparis haverom, ismerősöm. Netán a vasváriba jársz?:D -
#405 nekem heti 4 edzés,meg egy nap kimegyünk az erdőbe kocogni,+a hétvégi meccs -
#404 heti 3-4 edzés + meccs
edzőpálya + centerpálya meg kifogástalan volt akkoriban még :]
eccerüen szar volt a cipő:D -
#403 Fugg h milyen palyan jatszol
es csinalsz edzeseket... -
#402 nem a betont kell vele rugdosni
[viccel] -
#401 volt ijenem 2hétig birta...... -
#400 Így van, a Puma a legkényelmesebb :)
A King Execem megint kezd szétjönni, de eddig a legkényelmesebb cipő amiben játszottam. -
#399 szép csuka,gondolom kényelmes is:) nekem eddig amilyen cipőim voltak,akár terem,akár stoplis,a puma(!!!) a legkényelmesebb! -
Drizzthsz #398 Picit hasonlít, de a nyelvén ilyen zöld alapon csillagok, vagy valami ilyesmi volt. Elég sok zöld szín volt benne, de nem találtam róla képet. -
#397 Pedig az Absolion nagyon jól néz ki sztem:) Főleg ebben a színben:
-
Drizzthsz #396 Lehet, hogy juniorméret, vagy ilyesmi, nem?
Amúgy nekem talán a Predator Absoliont lenne legérdemesebb megvenni, kinézete nem nagyon jön be, de mondjuk 29-ről van lefelezve az ára. Mondjuk külföldön persze az alapára ennyi, de ez várható volt...
Sokkal olcsóbbak így netes shook áraiban a cipők, mint magyar boltokban.
Bár a Ronaldinhosból a 43-mas nagyon kényelmes volt szélsességben, de hosszban kurva nagy volt. :D Na még szétnézek máshol is, most csak Westendben mentem be kb. mindenhova, meg Adidas factory outletbe. -
#395 Tiempo mindent visz kényelemben :)
nekem az újabb-ból van fehér :) -
#394 Hol tudtad 18ért megvenni? Az nagyon jó ár egy ilyen új csukának...:) Mondjuk én egy fekete Legendet vettem 12-ért...:P (de az már régi konstrukció) -
#393 igen, cserélhető stoplikkal + talpbetéttel
egyik csapattársamnak ijen van csak egyel régebbi verzio -
Drizzthsz #392 18? Ez T-Unit, nem?
Amúgy az ilyen három részből összerakható cipő, vagy micsoda? :)
Amúgy meg sok sikert, én is Nyházi vagyok, de már Bp-n vagyok, meg itt is focizok, de csak területi szinten, vagy hogy mondják. -
#391 48ról 18ra tuti nem húzzák le az árát :] -
#390 18 volt,asszem akciósan,de nem biztos
Nyíregyházán,a Nyírsuliban -
#389 meg hol focizol -
#388 mennyié -
#387 nekem nem jön be :S -
#386 most találtam a topikot,+fav:)
nekem most ilyen van
[ő is focizik ám] -
#385 ronaldinhos csukáknál a 40ezresnél a nyelve leér a füzés aljáig, a 12ezresnél nem
+ más az anyaga meg a talpa