1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
#264 Én már nem is vesyek
minden második játekosnak
ilyen van, most nem
fogom oket mamolni.. -
#263 persze hogy van
(Ronaldo, Ribery, Valbuena pl) -
balazs0000 #262 Mercurial vapor IV van már valakinek?
-
balazs0000 #261 Helló!
Mi ez a nagy kihaltság? Mostanában nem jár erre senki?
-
#260 Sziasztok!Nah hat szerintem a lejobb csuka az egy Adidas Copa.
nekem is tetszenek a szines varians cipok,de probaljatok ki egy Copa.
Sok fele cipom volt mar eddig ez valt be legjobban...kenyelmes, konnyu.
lehet vele erezni a labdat, hatranya csak annyi hogy nehezen pucolhatojah es persze fekete ami a mai fociban mar nem is
szep......:P -
Drizzthsz #259 Jaja, gondolom. :-) Sportorvos gondolom megmondja, hogy hol mennyiért lehet szerezni. Úgyis hivatalos vagyok hozzájuk 14-ére egy sportorvosi megújításra. -
#258 Pont most végzek egy bírói tanfolyamot, volt erről szó, lehet viselni.
De "Davids-félét", nem ilyen "normál" szemüveget. -
Drizzthsz #257 Olvasgtaom az mlsz szabályzatát(ez a gyik rész):
"A játékos viselhet-e szemüveget a mérkzés alatt?
A modern sport szemüvegek manyagból vagy hasonló anyagból készülnek, és
ezek nem tekinthetk veszélyesnek, így a játékvezet engedje ezeket viselni."
Hát, lehet egy ilyen Davids-szerű szemüveggel anyagilag, mint a sok napos kontaktlencsével. :-D -
#256 biztos jó, bár én nemszeretem a bokavédős sipcsontvédőket, meg én nem is annyira lent használom, igy nálam felesleges lenne
(nekem egy adidas van, elvileg a predator szériával adták ki) -
Drizzthsz #255 Vettem ma sípcsontvédőt, Errea Scudo, ilyen 3 részes, korábban volt már rajtam ilyen, mert a csapatnak van pár, meg így kedvezménys is volt, L-es a mérete, alapban nem teljesen fekszik a lábamra mind a három lemez(mondjuk a két lábam még jó ideig nem ugyanolyan, a törés helyén a sípcsont jóval vastagabb, mint a többi részen), de sportszár alatt már elég jól felfekszik mindkét lábamra. Könnyűnek könnyű, holnap edzés, majd ha van valami észrevételem, akkor írok.
Előtte meg kéne venni valami teremcipőt, mert mostmár nyomom majd kispályán is, de az a gond, hogy betonon is vannak meccsek, nem csak műfüvön. Kép a sípcsontvédőről.
Meg találtam egy linket, ahol tesztelnek sípcsonttörés-védelem szempontjából sípcsontvédőket, de nagyon tudományos 14 oldal, tele van fizikai képletekkel. :)
Cipőért szerintem az Adidas outletben nézek szét. -
Nasri22 #254 ööö öv mi olyasmit mondtak,hogy most hoznak új árut...! a hétvégén talán ,de nem biztos h lesz:S kösz am! -
#253 még nem kapható, hónap végétöl az outletekben talán -
Nasri22 #252 Hyl All!
Tud valaki MO-on Nike Mercurial Vapor/Talaria/ IV-est? ha v ki tud akkor írja már le lécci h hol,előre is kösz
Üdv:Balu08 -
c3124c #251 hali, van 1 fehér-arany absolute-om jó állapotban, 42es. Ha vkit érdekel dobjon privit, vagy [email protected], ja és gumis :-) -
#250 csá all!
Nem tudja vki hogy MO-on lehet-e kapni Nike Air Zoom Control II teremcipőt??
Help me pls!
thx..
Üdv.: Baba -
Drizzthsz #249 Na persze egyikből sem volt, karácsony előtt megvették mindet, viszont az eladó jó arc volt. Sajnos ritkán írhatok le ilyet manapság boltokkal kapcsoltban. -
Drizzthsz #248 Egy sípcsontvédőt már néztem, meg próbáltam, Nike volt, volt bokavédője is, elől egybefüggő, a 233-ashoz nem igazán hasonlított, asszem 5k volt.
Most nekem egyelőre ez áll nyerésre:
http://www.legea.hu/Termekek/accessories.htm
Itt a második sorban valamelyik, olyat szeretnék, ami 3 részes, valamiért olyan benyomásom van, hogy az jobban véd valamivel, bár még nem próbáltam, úgyhogy lehet szar, holnap elmegyek felveszem, aztán ha kényelmes is, akkor megveszem. Bár ha tud valaki olcsóbb, vagy jobb 3 részest, vagy olcsó boltot BP-n, sikítson, most van időm nézelődni. ;)
A körmöm meg jól behalt rögtön az első edzésen sípcsonttörés után, másfél héttel később is tök lila. :D -
#247 aj bokavédőt utalom :D -
#246 Nem idegesít, csak annyiban zavar h ilyen zokniféleséggel kell feltenni, és az nem fogja meg eléggé néha, szal néha lecsúszik :S
Bokavédőm nincs is hozzá, úgy a jó :D
#233 -
#245 és nem idegesit? nekem azér van az egyik legkisebb fajtáju mert az nem idegesít és nemkell igazitgatnom :D -
#244 Szerintem meg az a jo ami ra all a labodra konnyu az nagyon fontos es ne is erezd h rajtad van mecsen ne azzal legyel le foglalva h mindig igazitani kelljen......szerintem..:P:) -
#243 Áhhh, az rohadt nagy lenne ha az egészem végig ér, szerintem az a jó ami szerinted kényelmes, ami neked tetszik méretben... Mondjuk nekem majdnem végigér.. -
Drizzthsz #242 Nahh, még annyi sípcsontvédővel, hogy méretben akkor úgy a jó, ha pont végigér a sípcsonotn, igaz? -
#241 kosz szepen -
#240 itt elég sokféle van -
#239 tegyetek mar fel valami jo diadora csukakat..:P:P:P:))):)en azokt szeretem es ahol lakom meg a a kozelben sics diadora uzlet:( -
#238 mivel nemválaszoltunk ezért nagyvaloszinűséggel nemtudjuk...de esetleg nike márka boltokban lehet érdeklődni -
#237 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1055188824&no=231]#231[/URL] PLS! -
#236 Én most direkt nagyon kértem...
#235: Én 186 magas vagyok és XLesem van asszem...Pl Pécsen fürgében fel lehet próbálni -
Drizzthsz #235 Tényleg, a méretezése ezeknek hogy van? Annyit tudok, hogy xxs-xxl-ig, de fogalmam nincs nekem mekkora kellhet. Hol lehet felpróbálni valami boltban Bp-n? -
#234 Szerintem minnel kisebb legyen es konnyebb az a legfontosabb!
Es persze legyen vlamai "jo kis" markaja mert az szeretjuk.. -
Nekem ilyenem van csak bokavédő nélküli, apa hozta németből 30 euroért. Kényelmes nagyon, egy ilyen kis fehér "zoknival"(lábfej rész nélküli) kell felhúzni, ami ott tartja... -
Drizzthsz #232 Síípcsontvédő? Szeretnék venni, a csapat tulajdonában lévők már picit használtak, nem tudom milyen kéne. Szerintetek az egylapos, vagy a 3 lapos a jobb, lapok alatt az elől lévő lemezek számát értve? Mire érdemes még figyelni? Hol lehet találni sokfélét? Holnap fél év után újra edzhetek, várom nagyon. -
#231 Hi all!
1. A Lionsporton és a Fürgenyuszin kívül ismertek még focis webáruházakat??
2. Hol tudnék venni Nike Total 90 Shoot Turf (sárga) cipőt?
-
#230 Jo fajta -
#229 ezen parázok énis hogy hátulra elég lesz e 2 műanyag stopli és nem törik e bele egy esetleges esésnél , de majd körbekérdezem a boltokat a környéken hogy van e valami extrajó műanyag az ilyenekbe :D -
#228 az nemrossz mondjuk árban, ált 45 egy ilyen. Én 25ért vettem eggyel régebbi total 90t, de rendes stoplikkal :)
De ez a laser aranyban eszméletlen milyen jól néz ki...
Mondjuk az a baj evvel h csak 6 műanyag stoplit tehetsz rá... -
#227 fuasszem 30volt, ismerősöm hozta és csak azért fémeset vettem mert nemvolt másfajta :D -
#226 mennyi volt? miért nem "rendes" stoplisat vettél?
Gecijól néz ki ez, ilyet vettem volna strikeban ha nem találtam volna supremacyt. -
#225 na vettem egy lasert végre :o)
hát az árat ugy összességében még most is sokallom kicsit de hát majd meglátjuk, meg még műanyag stoplikat keresek bele