1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
#64 nem is modellkedésre akarja használni -
#63 el hiszem hogy jo de nem mutat sehogy -
#62 szrintem a feheret az jol mutat a tribunrol -
Drizzthsz #61 Köszi, amint lesz egy kis időm, megcsináltatom, s akkor eremélem hamarost az igazolásom is meglesz. -
#60 kontaktlencsével biztos adnak -
Drizzthsz #59 Na eddig ez a cipő nagyon bejön. Bár picit még mindig szorít, de lehet vele nagyon jól lőni. A problémámat már csak az okozza, hogy -3-as szemeimbe kéne még egy kontaktlencse, hogy lássak is valamit néha. Amúgy adnak játékengedélyt ilyen szar szembe blsz osztályokba? -
kandzsal #58 Szerintetek ez alkalmas focira ?
lentebb kell menni ott több a kép
pls segítsetek
vagy ez jobb? -
#57 Adidas copa mundialnál még nem csináltak jobb cipöt sztem: -
Kasarov #56 Hello!
Most bukkantam rá a fórumra és lenne egy kérdésem. Szóval salakra/műfűre tervezek cipőt venni, és kinéztem egy-két reebokot. Szóval tud e valaki olyan boltot leginkább mondjuk Budapesten, ahol lehet reebok cipőket venni. Mert ahol eddig próbáltam ott nem sikerült.
Köszi -
#55 hát nálunk is csak nekem van, jó is volt meg minden de szerintem kezdem kinőni ...:D -
#54 uhh még nagyon régen nekem is volt 1 Kelme-m.szerettem mert senkinek nem volt olyan scak nekem :) -
#53 nekem Kelme csukám van és hát nem a legjobb....
szal beujitok egy Total 90III-assal -
#52 pfff....:D egy wink is 4-5 körül van,namost az adidas boltokban szokott olyan akció lenni,h egy-egy típusból már csak 1 méret van,és akkor azt adják 6000 ft-ért.ha szerencséd van,akkor pont van egy olyan,ami alapból 16-20 ezer forint lenne,és stimmel a méret :)
persze,nem biztos,h minden adidas boltban így csinálják,de ami a mi kis városunkban van adidas bolt,itt igen -
#51 Wink, win with it! :) -
#50 hát sztem nem igazi jó a Kipsta se labda se cípő mert hamar szét megy legalábbis nekem ez a tapasztalatom csatár ként:)
HA megtudod tenni akkor Adidast vagy Niket vegyél. -
#49 Sziasztok!
Van valakinek valamilyen tapasztalata a Kipsta cipőkkel? Mert épp most néztem ki egyet a Decathlonban, de élőben még senkin nem láttam.
Köszi -
Drizzthsz #48
Ez lett belőle, kiváncsi vagyok meddig bírja. -
Drizzthsz #47 up. -
Drizzthsz #46 Na, ide is először írok... :D Szóval ma vennék stopplist, Blasz3-as alázásra, vagy megalázódásra. :DDD
Adidas gyári kiárúsítás bolt éppen útban van ma nekem, meg is néztem cipőket, ezek közül: Introvider, C11, Pulsadoll, Leira2, f10+, prpulse, f50trx, ppulsion2 van amelyet kifejezetten kerüljek? Esetleg ami kifejezetten ajánlott? Asszem legutóbbi tetszett legjobban, árban 8-15 között vannak. -
#45 szerintetek kemény pályára valót vagy természetes,szárazra vegyek csukát?
Melyiknek mik az előnyei? -
#44 Adidas teremcsukám még nekem sem volt csak Nike, de haveromnak aki rendszeresen nyüstöli még semmi baja nincs és lassan 1 éve van meg neki, de az F10+ -
#43 amugy 3éve vettem egy adidas beckham edition teremcsukát 20ér asszem
2honap mulva a jobb lábamnál a belső részén szétszakadt.....mondjuk én akkor megfogadtam hogy adidast többet nem veszek -
#42 de -
#41 de ezek gumisak nem?? -
#40 fehér..szvsz -
#39 Ezen a kettőn gonolkozok,még nem döntettem,hogy melyiket:
-
#38 hát igen...
a legjobb cipők között ha nem a legjobb,de még soha nem játszottam ilyenben,azért raktam be az adidast mert azt már használtam és nagyon bevált -
#37 hát nekem ez nemnagyon tetszik :S
igaz adidas-bol egyedül az f50széria ami bejön,amugy nike a beszt abbol is a mercurial vapor:
ebböl is a legjobb az aranyszinü ami anno ronaldonak volt,meg iylen feketébe nyomja henry is -
#36 16-17000 e huf a terem
49000 e huf az éles -
#35 mennyit kóstál egy ilyen? -
#34 most tervezem hogy veszek 1et terembe mert a nike-om szétment...
remélem ez tovább fogja bírni
az élesben viszont eszméletlen jó játszani -
#33 nagyon fasza télleg -
#32 the best
-
lord nihilus #31 a fehér az télleg szép -
#30 hívhatnál ide pár embert,jó lenne újra feléleszteni ezt a topicot! -
#29 THX!! -
#28 hát sztem bármelyik nike boltban:)vagy ha nem,akkor vmelyik nagyobb sportboltban,de sztem rendelnek neked,ha épp nincs -
#27 Hellósztok! Olyan kérdésem lenne, hogy most akarok egy Mercurial Talaria III-at venni és nem tudna valaki egy jó üzletet mondani Pesten ahol egy 39-es méretben lenne? elöre is THX!
-
#26 de ez se rossz:
ez már 50 font -
#25 nagyon atom ez a kesztyű:
és csak 40 font...