1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek

A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
  • Pucher
    á hülyén néz ki......
  • fook
    Adidas Copa Moundial a legjobb cipő srácok..
  • penészthozópára
    Nem jeleníti meg sry!
  • penészthozópára
  • penészthozópára
    Elvileg ilyen Vaporom lesz.
  • penészthozópára
    Igen mostár rájöttem.Akik külföldön élnek azoknak többet kell postaköltségre fizetni a kérdés, hogy mennyit.USA-n belül $10 lenne, de MOra rendelve többet kell.Asszem rendelés után e-mailben kapjuk meg a pontos összeget.
    Szerintem is jó cipő az air legend, de én vaport veszek:-)))))
  • hunbasser
    valószínüleg oda van írva
  • Pucher
    Nike Air Legend (fehér-piros) a legjobb cipő ami létezik, 1 éve van meg de még nem ment szét.
  • penészthozópára
    #71, #80 Gusztustalan (sztem)
  • penészthozópára
    Hali!
    Sajnos bezárták a Vaporos topicot, így kénytelen vagyok itt kérdezgetni.
    Van ez az ebay.com.Nos innen szeretnék venni cipőt.A szállítási költséghez (Shippinghez) van írva egy számadat, ami a szállítási költség, a kérdés pedig az lenne, hogy ez csak az USA-n belülre vonatkozik vafgy kívülre?Tehát ha én ide akarok rendelni Magyarországra egy cipőt, akkor ugyanannyit kell fizetni?Előre is kösz!
  • Kasarov
    hello mindenkinek. már egyszer feltettem ezt a kérdés, akkor nem sok válasz érkezet, most viszont egész jól pörög a fórum szóval még egyszer megpróbálom. Reebok focicsukát hol lehetne kapni, tudtok e esetleg ilyen boltot valahol?
    köszi
  • hunbasser
    ne becsüld ennyire alá.amúgy meg ha féléven belül tönkremegy,akkor vissza lehet vinni,mert garanciális :PPP

szal csak kibír fél évet...
  • Divizio88
    hat ez csucs ilyet kerek karacsonyra
  • Divizio88
    nekem egy ilyen valoszinu ha edzest es mecset egyearant csinalok vele egy hetet adok neki
  • GTheo
    Nekem most 3ból 2 cipőm nike, egyedül a teremcipőm adidas de avval 1x rosszul léptem és a talpa 1 picit feljött...a nike stoplisom eszméletlenül de jó, de a hernyótalpas is...A stoplis Nike Brasileiro FG, a hernyó meg Total 90 Shift
  • hunbasser
    nikeot alapból nem veszek :\ nem vmi tartósak
  • mrbaba
    Nekem most Vaporom van!! Fürgébe vettem 40kért. Sztem ez néz ki a legjobban és oan könnyü h az hihetetlen. Kibaszott kényelmes.... SzVSz ez a legjobb ciő , megéri az árát. Mindenki, akinek nem nöl tovább a lába vegye meg me naon menö kis cipőő...:P:P:P

( Hajrá FTC )

Üdv.. 2Ba
  • hunbasser
    ha már itt vagyok:

szombaton vettem egy ilyen cipőt,csupán 14k volt,sztem megéri,jól néz ki,nekem kényelmes,remélem bírni fogja a gyűrődést

• hunbasser
    szép,meg minden,de bírja a gyűrődést?meg kényelmes?
  • Gunnersboy
    egyik csapattársamnak is ilyenje volt/van éshátja neki se a legjobb, de enyémmel elégedett vagyok, ma is meccsen voltam jól szuperált :D
  • GTheo
    Én is ausztriából hozattam az előző cipőmet ( Puma King Exec) de fél év alatt szétment...Most Nike Brasileiro-m van most.22ért vettem és kurvajó, puma king execet simán veri pedig a puma egy 10essel drágább volt...
  • Gunnersboy
    ez is v1 de ez ausztriai és ha ugyvesszük kaptam árát nemigen tudom megmondani, és nagyon jóó:DDDD
  • Nuno88
  • GTheo
    mennyiért vetted? uncsitesómnak van ienje pirosban v1
  • Gunnersboy
    most ilyenem van:
  • Nando De Napoli
    ilyenem van csak terembe való, 43-as, 14 volt. kelme javi morenomat cseréltem erre, sztem egész jó, bár nekem lúdtalpbetéttel (_ASAD:_DSD:)együtt kicsit szűkös, de így jó mert faszául érzem a lábammal a labdát vele. :)
  • GTheo
    Van 1 iesmi kesztyűm Szűcs Lajos félében :)
    Apukám anno partjelző volt NB1ben és ő hozta nekem :P
    Kül régen én is kapus voltam, 5éve kb, de azóta kijöttem :P
  • GTheo
    Szétment fél év után a Puma King Execem :(:(:(
    Most fogok venni egy új Nikeot: http://www.furgenyuszi.hu/shop/product_info.php?cPath=24_93&products_id=577
    Mondjuk a puma szerintem jobb ennél, de szétvágta a talpa a bőrt annál.
    Kül Hernyótalpasban van 1 Total 90em, kíváncsi vok mi a véleményetek a total 90ekről mert amikr először felhúztam azthittem vmi kosárcipő oan magas, kül egész jóó.
    Terembe meg vettem decemberben egy régi adidas Predatort.
  • Nuno88

Nike-ból ez tetszik de nagyon
  • Csesza
    ahogy mondod :)
  • Nuno88
    hát kinek ez kinek az :)
  • Csesza
    kemény vagy
  • Csesza
    undorító -.-
  • Nuno88
  • Divizio88
    Tugyatok milyen cipoim vannak egy Kelme az szar meg egy Total90.mit szoltok????
  • fernando torres
    vegyélújat
  • Drizzthsz
    Áááááh, bassza meg, elfelejtette kivenni a cipőmet zacskóból egy jó ideig, s kurvára bepenészesedett. Végülis 3-sori tisztítással már nem látszik rajta penész, de a szaga még érződik, hogy lehet végleg elpusztítani?
  • kisjaki
    Hello all
    Nekem Nike R9-es cipellőm van és nagyon jó....
    jó lehet hogy 45000Ft de nekem beszemította a Kurvagazdag haverom akiknek cipősboltjuk van 20000-ért:)
    de tényleg nagyon jó:D
    addig 1 Lancsat Stoplisom volt, de őszintény az is kurva jó volt
    szal ezzel arra akarok kilyukadni hogy az R9 csak annyival jobb hogy könnyebb.......
    amugy ugyanolyan

Meghát szebb :) de nem éri meg a pénzét....a Nike
  • Divizio88
    oszinten az szar !!!!!!!!!!!!!!
  • Divizio88
    neked nem szamit hogy all a labadon