1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
#104 á hülyén néz ki...... -
#103 Adidas Copa Moundial a legjobb cipő srácok.. -
#102 Nem jeleníti meg sry! -
#101 -
#100 Elvileg ilyen Vaporom lesz.
-
#99 Igen mostár rájöttem.Akik külföldön élnek azoknak többet kell postaköltségre fizetni a kérdés, hogy mennyit.USA-n belül $10 lenne, de MOra rendelve többet kell.Asszem rendelés után e-mailben kapjuk meg a pontos összeget.
Szerintem is jó cipő az air legend, de én vaport veszek:-))))) -
#98 valószínüleg oda van írva -
#97 Nike Air Legend (fehér-piros) a legjobb cipő ami létezik, 1 éve van meg de még nem ment szét. -
#96 #71, #80 Gusztustalan (sztem) -
#95 Hali!
Sajnos bezárták a Vaporos topicot, így kénytelen vagyok itt kérdezgetni.
Van ez az ebay.com.Nos innen szeretnék venni cipőt.A szállítási költséghez (Shippinghez) van írva egy számadat, ami a szállítási költség, a kérdés pedig az lenne, hogy ez csak az USA-n belülre vonatkozik vafgy kívülre?Tehát ha én ide akarok rendelni Magyarországra egy cipőt, akkor ugyanannyit kell fizetni?Előre is kösz! -
Kasarov #94 hello mindenkinek. már egyszer feltettem ezt a kérdés, akkor nem sok válasz érkezet, most viszont egész jól pörög a fórum szóval még egyszer megpróbálom. Reebok focicsukát hol lehetne kapni, tudtok e esetleg ilyen boltot valahol?
köszi -
#93 ne becsüld ennyire alá.amúgy meg ha féléven belül tönkremegy,akkor vissza lehet vinni,mert garanciális :PPP
szal csak kibír fél évet... -
#92 hat ez csucs ilyet kerek karacsonyra
-
#91 nekem egy ilyen valoszinu ha edzest es mecset egyearant csinalok vele egy hetet adok neki -
#90 Nekem most 3ból 2 cipőm nike, egyedül a teremcipőm adidas de avval 1x rosszul léptem és a talpa 1 picit feljött...a nike stoplisom eszméletlenül de jó, de a hernyótalpas is...A stoplis Nike Brasileiro FG, a hernyó meg Total 90 Shift -
#89 nikeot alapból nem veszek :\ nem vmi tartósak -
#88 Nekem most Vaporom van!! Fürgébe vettem 40kért. Sztem ez néz ki a legjobban és oan könnyü h az hihetetlen. Kibaszott kényelmes.... SzVSz ez a legjobb ciő , megéri az árát. Mindenki, akinek nem nöl tovább a lába vegye meg me naon menö kis cipőő...:P:P:P
( Hajrá FTC )
Üdv.. 2Ba -
#87 ha már itt vagyok:
szombaton vettem egy ilyen cipőt,csupán 14k volt,sztem megéri,jól néz ki,nekem kényelmes,remélem bírni fogja a gyűrődést
-
#86 szép,meg minden,de bírja a gyűrődést?meg kényelmes? -
#85 egyik csapattársamnak is ilyenje volt/van éshátja neki se a legjobb, de enyémmel elégedett vagyok, ma is meccsen voltam jól szuperált :D -
#84 Én is ausztriából hozattam az előző cipőmet ( Puma King Exec) de fél év alatt szétment...Most Nike Brasileiro-m van most.22ért vettem és kurvajó, puma king execet simán veri pedig a puma egy 10essel drágább volt... -
#83 ez is v1 de ez ausztriai és ha ugyvesszük kaptam árát nemigen tudom megmondani, és nagyon jóó:DDDD -
#82 -
#81 mennyiért vetted? uncsitesómnak van ienje pirosban v1 -
#80 most ilyenem van:
-
#79 ilyenem van csak terembe való, 43-as, 14 volt. kelme javi morenomat cseréltem erre, sztem egész jó, bár nekem lúdtalpbetéttel (_ASAD:_DSD:)együtt kicsit szűkös, de így jó mert faszául érzem a lábammal a labdát vele. :) -
#78 Van 1 iesmi kesztyűm Szűcs Lajos félében :)
Apukám anno partjelző volt NB1ben és ő hozta nekem :P
Kül régen én is kapus voltam, 5éve kb, de azóta kijöttem :P -
#77 Szétment fél év után a Puma King Execem :(:(:(
Most fogok venni egy új Nikeot: http://www.furgenyuszi.hu/shop/product_info.php?cPath=24_93&products_id=577
Mondjuk a puma szerintem jobb ennél, de szétvágta a talpa a bőrt annál.
Kül Hernyótalpasban van 1 Total 90em, kíváncsi vok mi a véleményetek a total 90ekről mert amikr először felhúztam azthittem vmi kosárcipő oan magas, kül egész jóó.
Terembe meg vettem decemberben egy régi adidas Predatort. -
Nike-ból ez tetszik de nagyon -
Csesza #75 ahogy mondod :) -
#74 hát kinek ez kinek az :) -
Csesza #73 kemény vagy -
Csesza #72 undorító -.- -
#71 -
#70 Tugyatok milyen cipoim vannak egy Kelme az szar meg egy Total90.mit szoltok???? -
#69 vegyélújat
-
Drizzthsz #68 Áááááh, bassza meg, elfelejtette kivenni a cipőmet zacskóból egy jó ideig, s kurvára bepenészesedett. Végülis 3-sori tisztítással már nem látszik rajta penész, de a szaga még érződik, hogy lehet végleg elpusztítani? -
kisjaki #67 Hello all
Nekem Nike R9-es cipellőm van és nagyon jó....
jó lehet hogy 45000Ft de nekem beszemította a Kurvagazdag haverom akiknek cipősboltjuk van 20000-ért:)
de tényleg nagyon jó:D
addig 1 Lancsat Stoplisom volt, de őszintény az is kurva jó volt
szal ezzel arra akarok kilyukadni hogy az R9 csak annyival jobb hogy könnyebb.......
amugy ugyanolyan
Meghát szebb :) de nem éri meg a pénzét....a Nike -
#66 oszinten az szar !!!!!!!!!!!!!!
-
#65 neked nem szamit hogy all a labadon