1144
Bármit a cipőkről szólnak,képeket is linkeljetek
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
A topikban bármilyen hírdetés, reklám büntetőpontot von maga után.
-
oli92 #184 Én nem akarok villogni a cipőmmel csak ha jáccok akkort egy olyan szerelésbe játszok ami minőségi,egy cipőbel ha játszok az áll a lábamhoz abba tanulok meg lőni,átt kell rá állni a formájára nem akaork egy noname S*A*R t venni ami 2loves utan lyukas.. -
#183 Na szia!haat en nem ertelek titeket,ti nektek nem tetszik ha egy olyan cipo van rajtayok ami virit a tribunrol?En evel a cipos dologgal ugy vagyook , hogy majnemm mindegy csak ne legyen fekete es legyen kenyelmes.(gondold el ha fel veszel egy Total 90 Laser FG sargat es veszel egy feherzoknit.milyen jol mutat mar van kedvem jatszani)en igy vagyok ezzel na sziasztok -
oli92 #182 Hellosztok,látom sok a hozzáértő
Láttam két cipőt megtudnatok mondani a mi a különbésg a kettő között egyiknek az a neve hogy:Nike Total90 Strike FG
ez 25,000 ugyanolyan mint a lent emlittt csak fekete.
A Másik meg ez: Total 90 Laser FG ez a nagy cipő,amit mindehol reklámoznak sárga-feketében bár ahogy elnéze ma 2 cipőt árba több az utobbi.Megtudnátok mondani miért?Azért mert Wayne Rooney is ebbe nyomja?:D Köszi minden hozzáértő választ. -
bence07 #181 sárgába nemvolt, csak feketébe meg fehérbe.. és nekem a fehér jobban bejött :P -
bence07 #180 na már az enyém a cipő :) mivel még ilyenem nemvolt, nemtudom mennyire lessz strapabíró hiszen előre megítélni nem lehet.az egyedüli ami nemtetszik az csak egy nagyon picit a talpa, nem tűnik valami (Ránézésre!) nagyon masszívnak, de ha kézzel is 'megnézem' akk már nem tűnik rossznak.. szóval lehet semmit a szemnek és mindent a kéznek.:)
na majd kiderül.. azért remélem beválik.
ha bolond ha nem, de csak azért ezt választottam és nem a predatort, mert eddig világ életembe total 90 teremcipőim voltak:D és kurvára szeretem:D bár terem+beton kombináció használatba nem sokáig bírja.. -
#179 hezitálsz?10-ért még én is azt mondom,hogy megéri,ha meg már kibír fél évet,akkor már megérte,ha meg nem bírja ki,akkor meg visszaviszed,és kicserélik.
amúgy meg örüljél,hogy cipőre kapsz garit :D jó,mondjuk adidas,nike boltokban alap... -
bence07 #178 hát tudtommal nincs sajnos Decathlon a közelbe :\
de most ezt a cipőt amit nemrég linkeltem, kereken egy 10esért megtudom kapni boltból baráti alapon, szerintem annyit már megér + fél év garancia de hát az ***... még hezitálok, de ha minden igaz sikerül megbeszélnem vele hogyha féléven belül valami gond lessz vele akkor cseréljbe be egy predatorra és akkor szerintem jól jártam.
-
#177 ha esetleg van a közelben Decathlon,akkor nézz be,ha szerencséd van 10k-ért megkapod ezt. -
#176 hát akkor inkább...de a többi Adidas sem rossz,14-től már lehet kapni normálisakat. -
#175 ha nem eredeti ne vedd meg, mert azokon elől a felső rész nagyon végonyra van csinálva.
predatort vegyél -.- -
bence07 #174 lesz*rom h szép vagy csúnya.. 16-17e és nemtudom megéri e.. ilyen árba.. több nincs most rá :S esetleg más jobban? tiempokról nem sok jót hallottam
olcsóbb körbe.. adidas meg esetleg predator.. de a jobbak szintén már drágábbak..
azon kívül hogy divatcipő, más? -
#173 hát az alsókategóriás Nikekról mindent hallottam,csak azt nem,hogy strapabírók,lol.
magyarán arra jók,hogy villogj vele. -
#172 Szepde talan sargaval nem szeb?Szep szep de vajon tart is
-
ryhdeksan #171 már miért lenne divatcipő lol -
#170 én azt mondom,hogy Adidast vegyél,Nike az divatcipő...
felteszem a kérdést:divatbemutatóra mész,vagy focipályára :P -
bence07 #169
16e
vélemény? -
#168 hogynézezki :SS -
#167 micsunya passszmeeeekkk :CCCc
amugy tiempos ügyben arra jutottunk, bementünk éshát pont az én méretemben nemvolt sehol sem fémes. igy vettem egy fekete feér predatort oszt nyuzom amig jóa :] -
guti14 #166 Adidas Predator PowerSwerve:
-
#165 ha ilyen kényelmesek,és strapabírók is,mint amilyen szépek,akkor biztosan megérik az árukat :) -
#164 nem rossz egy sárgát el tudnák fogadni -
guti14 #163 az új mercurial vapor...
-
#162 így van.aki egy "egyeneset" nem tud rúgni a labdába,azon lehet olyan 50-60 ezer ft-os cípő is,hogy csak na -.- -
ROCK DANI #161 AKI BÉNA FOCIBAN ANNAK SEMELYIK -
#160 a legfelső kurva jól néz ki ;] -
#159 Jelenleg ezek vannak:
-
#158 képet a cipőkról ;) -
#157 ezt hozzá akartam tenni,de az f10-et is ugyanabban a gyárban dobják össze,meg ugyanazokkal a gépekkel,mint az f50-eket,csak az f50-ekkel jobban lehet lőni,mert mégis vhogy máshogy csinálják,de csak részletekben tér el,nem hiszem,hogy tartósabb lenne,inkább a technikai dolgaiban másabb,vagy h mondjam -
#156 Nekem az a fontos hogy egy kulonleges cipom legyen .en ilyen vagyok.ha nincs a labamon egy jo cipo (szines)akkor nem erem jol magam a palyan.a pa -
#155 én a decathlonban szoktam focicipőket venni,iszonyat leárazások vannak nha
egy féléve vettem ezt,potom 7300ft-ért:
Most egy ilyen után kajtatok:
2hete vettem még 2 nike cipőt,egy terem(9k) ill. gumistoplisat(6k). -
#154 Nemhiszem h Wilhelmsson és Higany F10+ban játszik, sztem ők F50ben...:D na mind1, kül ez igaz, az a lényeg h kényelmes legyen, jól lőjj, és "tapadjál" vele... -
#153 de én azt nem értem,h PÁLYÁRA minek vagány cipő? :DDD nem divatbemutató ez...az a lényeg,h kényelmes legyen,és jól tudj benne lőni,nameg azért jó lenne,ha tartós is lenne...
egyébként #87-ben lévő cipőnek még mindig semmi baja,pedig te mondtad,h "nekem egy ilyen valoszinu ha edzest es mecset egyearant csinalok vele egy hetet adok neki"
pedig én is nyüstölöm.sőt,továbbmegyek:nem minden futballistának ad a szponzora minden meccsre új cipőt,pl egy Higuaínnak,vagy Wilhelmssonnak biztosan nem fognak minden meccsre,és főleg nem minden edzésre külön csukát adni,már pedig ők is ilyet hordanak,de hát te biztosan keményebben edzel,és keményebb meccseket játszol mucsaröcsögén,vagy bánomisén hol,mint Higuaín és Wilhelmsson...
jó,persze ők is más cipőben edzenek és más cipőben nyomják a meccseket,de akkor is...hogy gondoltad te ezt most? :DD majd pont az Adidas fog olyan csukát gyártani,ami egy hétig sem bírja... -
#152 Sajnos ez van totti csodalom mindig mlyen kulonleges cipoi vannak.nm tudom ha lattad azt az aranyat jaj az nagyon vagany -
#151 Én is azt szerettem volna, de Magyarországon nicns túl nagy választék belőle. -
#150 Nincs valakinek valamilyen vagany Diadora cipoje??? -
#149 Szvsz kedvenc cipőm, Puma King Exec, ilyenem van fehér kékben.
-
#148 he tegyettek mar fel valami jo cipot valami kulonlegest.kszi pa
-
#147 Nekem most párhuzamos volt, de most egylemezeset fogok venni ha veszek...
Én is veszek sportszárat, 2500-3000 körül vannak adidasok és nikeok... -
Drizzthsz #146 Hú, meg a sportszáraknak mi az ára, az is kéne egy pár már edzésre majd.
Amúgy arról még tud valaki valamit, hogy pl.: a sípcsontvédő első kemény részénél az a jobb, ha egy lemez az egész, vagy ha párhuzamos lemezekből áll? -
#145 Háát, vannak 3-4 ezerért is egészjók, de pl amit én néztme az 6-7 :S:S
3-4ért simán találsz tutit ;)