2502
-
#456 Ki ne próbáld!!! Szaggat mint az állat! Sőt azonnal ad el gépet is mert nagyon átvágtak! -
#455 ezt most komolyan kérdezted, vagy csak villogni akarsz? -
#454 Nagy kérdés lehetséges, hogy ezen a gépen szaggat? -
YencY #453 Csak annyit mondanék a grafikáról, hogy nézze meg mindenki a harmadik pályát aztán utána szövegeljetek. -
#452 Nemértem a zombikkal mi volt a probléma...
A nácik télleg kisérleteztek a holttestek feltámasztásával. A Wolf sztorija egy fiktív valóság, ahol ez sikerült is nekik. Egyedül annyi volt benne a nem odaillő, hogy a mágiát is belekeverték.Elég lett volna a Frankenstein féle módszer és "hihetőbb" lett volna a sztori.
Szerintem a Doom3 egy Quake2 féle -megyek előre a folyosókon és lövök szarrá mindenkit de néha eltévedek és akkor jön a fejtőrő hogy hol a rákban vagyok-. A HL2 szerintem azért több lesz ettől. Sztori szintjén legalábbis. A STALKER megintcsak valami más lesz, de az szerintem valahol a 2 közt helyezkedik el. A Painkiller télleg agyatlan hent, semmi újat nem mutat fel mint játék, de van hangulata. Annak aki ezt szereti, qrvára bejön, akinek meg nem tetszik és kipróbálta, az leírja ide a véleményét és ott abba is hagyja a téma boncolgatását. Felesleges Flémelni. Én sem járok be minden topikba, hogy opdaírjam Ez egy szar gém..nekem nemtetszett már csak azért sem mert itt mindenki másnak igen :P -
#451 Most játszottam demóval. Kúl, de néha belassult. -
#450 Huuu el ne szállj a korodtól öreg! -
Gandibá #449 Hanyagoljuk már itt a Doom 3at.. -
#448 Igazából nem is volt kérdés, mit nyert el és mit nem, hanem hogy változott-e a 10 év alatt a játék. Igen, változott.
Remek. -
#447 Remek. -
Gandibá #446 Hát nekem RtCW maradéktalanul nem nyerte el a tetszésemet, főleg az ilyen gyökér zombik miatt. De mondjuk Doom 3-nál én se valami gyökér hetet várok, de mind1, ezt inkább D3 topicba kéne megbeszélni. -
#445 De vicces vagy kisfiú...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#444 Wolfenstein milyen volt? Agyatlan hent. RtCW milyen? Zombis részeket leszámítva 100%-os játék, azzal együtt 99%.
Tényleg nem látok összefüggést a d1-2 és a Doom3 között. -
#443 :DDD -
Gandibá #442 :)) -
#441 IMYke2.0.0.0!!! -
Gandibá #440 Ez igaz, de ki tudja hogy milyen lesz? -
#439 azota eltelt 10 ev...sokminden valtozott -
Gandibá #438 Semmi, csak kérdem. -
#437 És? -
Gandibá #436 Mér? Talán az első két Doom nem ilyen vég nélküli tunk volt? -
#435 Haha! Ok :) -
#434 Jegyezd meg ezt a diskurzust és majd beszélhetünk júliusban erről, addig pedig szerintem NE FLAME-lj!
#433 Persze, hiszen te már játszottál a véglegessel, plusz tévedhetetlen vagy, így biztos neked van igazad. -
#432 Bármennyire hatásos akart a kijelentésed lenni, nem érte el a célját!
A Doom 3 - ismétlem önmagam - annyiban lesz más, mint hent-társai, hogy itt néha majd osonni kell, kapukat (ajtókat) kell nyitogatni, és lesz benne jó pár átvezető anim, ami egyfajta történetet akar elmesélni.
Ennyi slussz passz.
Gandibá #431 Még pontosabban itt. -
Gandibá #430 hardwired -
#429 Imyke, azt a szörnyű tényt kell veled közölnöm, hogy a Doom^3 nem lesz agyatlan hent. -
#428 Ezt nem értem. Mindenki mondja hogy van demó, de sehol nem találkoztam linkkel :D -
#427 jó kérdés. Mivel hogy van már demo, szerintem 1 hónapon belül. -
BlackWolf #426 full mikor jon? -
#425 Hidd el, megéri baszakodni vele :))))) -
Gandibá #424 Én is hardwired-ről szedtem, és működött normálisan. -
BlackWolf #423 hat de nekem az ikonja iy egy ilyen sima alkalmazas ikon nem is setup nemtom nincs kedvem megint baszakodni vele :D -
#422 Hmm, pedig én is onnan szedtem le, és nekem nem volt semmi gond. Szerintem próbáld meg máshonnan leszedni, hátha hibásan jött le. -
BlackWolf #421 letoltottem a demot a hardwiredrol es nemlehet feltenni megnyilik egy fekete ablak oszt kesz az rogton be is zar?otlet? -
Gandibá #420 Hentkategóriában felkerül a legjobbak közé.. ha nem a legjobb lesz. -
Skyline #419 Jáccani jáccok vele mert így hentkategóriában szórakoztató:) -
#418 Szerintem egyéni.
Én tökéletesen végignyomtam - AMD XP 1700+ / 512DDR / Radeon 9500 Pro 128
#417 Hmm. 2. mapon nekem állandóan megfagyogat, a VPU recover valahogy visszahozzá, de nem mindig. Egyéni problem vagy tapasztalt már ilyet valaki?