2502
  • HuAn82
    Ki ne próbáld!!! Szaggat mint az állat! Sőt azonnal ad el gépet is mert nagyon átvágtak!
  • zaki
    ezt most komolyan kérdezted, vagy csak villogni akarsz?
  • XCoMA
    Nagy kérdés lehetséges, hogy ezen a gépen szaggat?
  • YencY
    Csak annyit mondanék a grafikáról, hogy nézze meg mindenki a harmadik pályát aztán utána szövegeljetek.
  • shaba23 #452
    Nemértem a zombikkal mi volt a probléma...
    A nácik télleg kisérleteztek a holttestek feltámasztásával. A Wolf sztorija egy fiktív valóság, ahol ez sikerült is nekik. Egyedül annyi volt benne a nem odaillő, hogy a mágiát is belekeverték.Elég lett volna a Frankenstein féle módszer és "hihetőbb" lett volna a sztori.
    Szerintem a Doom3 egy Quake2 féle -megyek előre a folyosókon és lövök szarrá mindenkit de néha eltévedek és akkor jön a fejtőrő hogy hol a rákban vagyok-. A HL2 szerintem azért több lesz ettől. Sztori szintjén legalábbis. A STALKER megintcsak valami más lesz, de az szerintem valahol a 2 közt helyezkedik el. A Painkiller télleg agyatlan hent, semmi újat nem mutat fel mint játék, de van hangulata. Annak aki ezt szereti, qrvára bejön, akinek meg nem tetszik és kipróbálta, az leírja ide a véleményét és ott abba is hagyja a téma boncolgatását. Felesleges Flémelni. Én sem járok be minden topikba, hogy opdaírjam Ez egy szar gém..nekem nemtetszett már csak azért sem mert itt mindenki másnak igen :P
  • dikki*yysw
    Most játszottam demóval. Kúl, de néha belassult.
  • HuAn82
    Huuu el ne szállj a korodtól öreg!
  • Gandibá
    Hanyagoljuk már itt a Doom 3at..
  • dikki*yysw
    Igazából nem is volt kérdés, mit nyert el és mit nem, hanem hogy változott-e a 10 év alatt a játék. Igen, változott.

Remek.
  • dikki*yysw
    Remek.
  • Gandibá
    Hát nekem RtCW maradéktalanul nem nyerte el a tetszésemet, főleg az ilyen gyökér zombik miatt. De mondjuk Doom 3-nál én se valami gyökér hetet várok, de mind1, ezt inkább D3 topicba kéne megbeszélni.
  • IMYke2.0.0.0
    De vicces vagy kisfiú...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Dikkma
    Wolfenstein milyen volt? Agyatlan hent. RtCW milyen? Zombis részeket leszámítva 100%-os játék, azzal együtt 99%.
    Tényleg nem látok összefüggést a d1-2 és a Doom3 között.
  • Dikkma
    :DDD
  • Gandibá
    :))
  • HuAn82
    IMYke2.0.0.0!!!
  • Gandibá
    Ez igaz, de ki tudja hogy milyen lesz?
  • toMpEr
    azota eltelt 10 ev...sokminden valtozott
  • Gandibá
    Semmi, csak kérdem.
  • Dikkma
    És?
  • Gandibá
    Mér? Talán az első két Doom nem ilyen vég nélküli tunk volt?
  • dikki*yysw
    Haha! Ok :)
  • IMYke2.0.0.0
    Jegyezd meg ezt a diskurzust és majd beszélhetünk júliusban erről, addig pedig szerintem NE FLAME-lj!

• dikki*yysw
    Persze, hiszen te már játszottál a véglegessel, plusz tévedhetetlen vagy, így biztos neked van igazad.
  • IMYke2.0.0.0
    Bármennyire hatásos akart a kijelentésed lenni, nem érte el a célját!
    A Doom 3 - ismétlem önmagam - annyiban lesz más, mint hent-társai, hogy itt néha majd osonni kell, kapukat (ajtókat) kell nyitogatni, és lesz benne jó pár átvezető anim, ami egyfajta történetet akar elmesélni.
    Ennyi slussz passz.

• Gandibá
    Még pontosabban itt.
  • Gandibá
    hardwired
  • dikki*yysw
    Imyke, azt a szörnyű tényt kell veled közölnöm, hogy a Doom^3 nem lesz agyatlan hent.
  • dikki*yysw
    Ezt nem értem. Mindenki mondja hogy van demó, de sehol nem találkoztam linkkel :D
  • LezLee
    jó kérdés. Mivel hogy van már demo, szerintem 1 hónapon belül.
  • BlackWolf
    full mikor jon?
  • LezLee
    Hidd el, megéri baszakodni vele :)))))
  • Gandibá
    Én is hardwired-ről szedtem, és működött normálisan.
  • BlackWolf
    hat de nekem az ikonja iy egy ilyen sima alkalmazas ikon nem is setup nemtom nincs kedvem megint baszakodni vele :D
  • LezLee
    Hmm, pedig én is onnan szedtem le, és nekem nem volt semmi gond. Szerintem próbáld meg máshonnan leszedni, hátha hibásan jött le.
  • BlackWolf
    letoltottem a demot a hardwiredrol es nemlehet feltenni megnyilik egy fekete ablak oszt kesz az rogton be is zar?otlet?
  • Gandibá
    Hentkategóriában felkerül a legjobbak közé.. ha nem a legjobb lesz.
  • Skyline
    Jáccani jáccok vele mert így hentkategóriában szórakoztató:)
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem egyéni.
    Én tökéletesen végignyomtam - AMD XP 1700+ / 512DDR / Radeon 9500 Pro 128

• Faki
    Hmm. 2. mapon nekem állandóan megfagyogat, a VPU recover valahogy visszahozzá, de nem mindig. Egyéni problem vagy tapasztalt már ilyet valaki?