Painkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem tuti, hogy a végleges verzióban majd leeht állítani a anehézségi szinten, gondolom ez a legkönnyebb fokozat, max. a medium
erre még nehéz felelni, mert egyelõre ez a verzó nagyon könnyû, és csak eszetlenül elõretörõ ellenfelekvannak (mint a filmekben a zombik), de a grafika az lélegzetelállító, ahogy a képeken talán látszik is...
nagyon felhúztatok a képekkel vazz. mingyá letöltöm én is.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
De jó is, hogy direkt nem nehéz ez a verzió, legalább jól körül lehet nézni, van látnivaló bõven.
Én még FPS játékban ilyen kerek ívekkel nem találkoztam, és egyáltalán nem nevezném lassúnak, ahogy az engine dolgozik!!!
Én még FPS játékban ilyen kerek ívekkel nem találkoztam, és egyáltalán nem nevezném lassúnak, ahogy az engine dolgozik!!!
Mondjuk én párszor már végigtoltam 😊
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
2x15 perc alatt végig lehet tolni ezt a bétát. +5 perc a fõmonszta.
tudom, de a templomnál hiába követtem a nyilat, nem volt semmi sehol... a mocskos nyíl folyton a templom körül mozgott, de ott semmi
Mindenhol meg kell ölni mindenkit, és akkor valahol a közelben megjelenik egy lángoló vörös kör, arra kell továbbmenni mindig!
Én még csak a videjót láttam, de szvsz ez isteni game, nagyon várom!
imádom az agyatlan vélres hentet gyönyörû graffal....
betehetnétek nekem addig is néhány nyálcsorgató screenshot-ot...
imádom az agyatlan vélres hentet gyönyörû graffal....
betehetnétek nekem addig is néhány nyálcsorgató screenshot-ot...
na meg a 3. kép a 38. hozzászólásban az micsoda is valójában? mert 1X bejött nekem játék közben, hát az is vmi ultrabrutál volt 😊
no meg nagyon királyul vannak megcsinálva az ellenségek, kira nagyon amikor szétloccsannak, meg hátrarepülnek, leszakadt végtagok, vértenger, rongybaba fizika is ott van, majd még délután nyomom a gameval, 1elõre nagyon megtetszett elsõre
húú, kipróbáltam a gamet, és iszonyat komoly... nagyon ott van a hangulat, tök sötét, csa 1 kis rész van megvilágítva, és hirtelennek 8-an elõtted a zombik... nagyon brutál... de csak ez a 2 pityu van? mert csak 1 puska, meg egy vmi vágóeszköz volt... ja, és van a játékban bullettime, vagy mi az, amikor az Enter-t lenyomjuk? ezt csak azután vettem észre mielõtt éppen kiléptem volna a játékból.
akkor mondj 1et pls,vagy azt mond meg hpogyan lehet ugy szervert inditani hogy az tört legyen.köszi:99)
*Posse*T.W.D*
Ahogy írtam: "...persze még várjuk mega full-okat..."
Majd, ha kezünkben mindkét játék teljes verzója, akkor tegyél kijelentéseket...
Egyébiránt, a képi világra gondoltam...
Majd, ha kezünkben mindkét játék teljes verzója, akkor tegyél kijelentéseket...
Egyébiránt, a képi világra gondoltam...
Meglehet! Engem az érdekelne igazából, hogy hogyan oldják meg a belassítást esetleg multiban!
Szerintem két verzió van erre:
1. Anno a Duke-os "baromiragyorsanfutok"
2. Ami igazán ütõs lenne, és szerintem baromi nagy újítás lehetne:
Jó nehezen lehessen hozzájutni hasonló powerup-hoz, mint pl. az UT2003-ban (csak sokkal ritkábban), aztán ha abból összejött bizonyos mennyiség, akkor aktiválni lehetne az idõlassítást. Ez kb. úgy nézne ki, hogy a Játékos ugyanúgy látná lelassulva a többieket, a többi játékos pedig nagyon lassan tudna abban az idõintervallumban mozogni/lõni, miközben látná a kombót aktiváló játékost normál sebességen, amint éppen szanaszét henteli az egész brigádot.
Ha pl. 2-3 percenként tudná valaki ezt elõhozni úgy kb. 10 másodpercre, szerintem mindent ütne multiban a játék.
P.S: az ötletem természetesen copyright-os.
Legjobb game designer díjra viszont bárki jelölhet!
Szerintem két verzió van erre:
1. Anno a Duke-os "baromiragyorsanfutok"
2. Ami igazán ütõs lenne, és szerintem baromi nagy újítás lehetne:
Jó nehezen lehessen hozzájutni hasonló powerup-hoz, mint pl. az UT2003-ban (csak sokkal ritkábban), aztán ha abból összejött bizonyos mennyiség, akkor aktiválni lehetne az idõlassítást. Ez kb. úgy nézne ki, hogy a Játékos ugyanúgy látná lelassulva a többieket, a többi játékos pedig nagyon lassan tudna abban az idõintervallumban mozogni/lõni, miközben látná a kombót aktiváló játékost normál sebességen, amint éppen szanaszét henteli az egész brigádot.
Ha pl. 2-3 percenként tudná valaki ezt elõhozni úgy kb. 10 másodpercre, szerintem mindent ütne multiban a játék.
P.S: az ötletem természetesen copyright-os.
Legjobb game designer díjra viszont bárki jelölhet!