2502
-
#616 De mindegy, ez péjnkillör topic! -
#615 Főleg olyanok akiknek nem saját keresetből van, hanem szülők fizetik. -
#614 A broadbandesek és a nyomorékok halmazának van metszete, de nem feltétlenül az mind.
Csak sok broadbandes nyomorék veri magát rá ---> és innét az amit leírtam -
#613 ??
nekünk bejön. másnak van ilyen problémája? -
#612 Nem :) Pedig elkezdtem franciát tanulni :) -
davos80 #611 Hát ez jó...Azt hittem jöhet 1024-es kép.Akkor legközelebb 800*600-ban nyomom... -
Gear #610 Igazad van .
Csak a "sok nyomorék" nekem is szólt(mivel adsl-em van, és hasonlóképp szavaztam).
Ezért volt a beintés.Na de nem vitatkozni akarok , inkább megnézem az új fájdalomcsillapító demót. -
#609 Aha, akkó' nálam van valami gebasz...
Amúgy te nem dobsz képet valamikor??? (Kandúr már régota fentvan) -
#608 Nekem müxik...(behun) -
#607 OFF:
Hohó Dikki, akkor elmesélem az egyik kedvenc (de korántsem egyedülálló) esetemet a Fényképes topikban.
Naszóval az egyik csóka asszondja csinál mindjárt magáról képet, azt rakjam föl a képtárba...
Erre pár perc múlva beérkezik egy 2048x1024 (vagy mekkora) plakát bazz., amin egy sötét szobában ülő csóka van, úgy, hogy középen (a kép kb. 5%-án) egy kis részen látszik a madár feje, a többi láthatatlanul sötét...
...és ez még csak egy kis apró szösszenet...
...sorra érkeznek a hatalmas tacepaók, és ráadásul sokszor kb. webkamera minőségben...
...de a kedvencem, ha egy ilyen plakát még meg van spékelve mindkét oldalán egy-egy fölösleges + UBB kép paranccsal...
Ja, amúgy nálam pár nap óta nem akar bejönni a behun. Csak nálam van ez??? -
#606 Hehe, megelőztél. -
#605 hatha ennyire surgos neked akkor szedd le a franciat, de szerintem emberi nyelven is jon hamarosan -
Várható még ma/holnap az angol? Mert ha nem, akkor jó lesz nekem gallul is. Úgyis csak a single érdekel egyelőre. Ha annyira ütős lesz a multi, akkor meg úgyis megveszem boltban. -
Lifeforce #603 Neked sem jó a francia?
Milyen finnyásak vagytok... :))
Persze nem mintha sok szöveg lenne a játékban vagy akár a menüben -
#602 ja nemottvan felreneztem, bocs :) -
#601 Thomas the tank engine? -
#600 sztem nem a ripeknel fog megjelenni :) -
#599 Na, az előbbi nforce frissítés után volt egy kis "korai öröm"
"Thomas And Friends - Thomas Saves The Day (c) Atari *KIDDIE*" -
#598 Elvileg készül már SG-n is ez. -
#597 Én is adsl-ről vagyok, csak 1. tudom, hogy sok embernek nincs - vagy azért, mert nem tudja megfizetni, vagy azért, mert olyan helyen lakik ahol nincs szélessáv; 2. nem a képméretekkel van igazán bajom, hanem azzal, hogy a 1600*1200-as képek undorítóan szétnyomják az oldalt.
Amúgy meg neked . -
#596 Én is szélessávról nyomom, de egyszerűen igénytelen és ízléstelen a 4 irányba kilógó képek sokasága. -
#595 Mondjuk ezt mondom már mióta, hogy kéne egy automatikus resize funkció.A lusták is jól járnának, meg akiknek valamiért nem tetszik.Mellesleg ez utóbbi csoport majd' 40%, szóval azért az erős túlzás, hogy senkit nem zavar(#586) -
#594 css-el megoldhato lenne siman,hogy ne tolja szet a forumot -
Gear #593 "A sok nyomorék nem bírja ki, hogy ne verje magát a szélessávjára"
Ez csúnya volt, és nagyon irigy !
Persze hogy zavarna ha modemes lennék , de ez nem vergődés.Arra haragudj aki felteszi az ilyen nagy képeket. -
#592 én sem csípom, 800X600 rulez -
#591 Na de most aztán sűrgősen jöjjön ki a Painkiller :) -
#590 Összes BB-alapú fórumban automatán resizeolják a képet, vagy csak link van rá. -
#589 Rossz volt a kérdésfeltevés a szavazáson. A sok nyomorék nem bírja ki, hogy ne verje magát a szélessávjára, így arra szavazott, hogy "nem zavar, SZÉLESSÁVRÓL NYOMOM". ha az lett volna a választási lehetőség "nem zavar, hogy széttolja a fórumot, meg hogy 5 mega egyetlen oldal a fórumban" akkor nyílván töredék szavazott volna arra.
undorító, hogy 1024-es kép van a fórumban. -
#588 De, megbontják a fórum képét:DDD
Szerintem... -
#587 szép, csak semmit sem látok belőle :) -
davos80 #586 A szavazás alapján gondolom senkit sem zavar a nagy kép...
Ez már a teljes. -
davos80 #585 -
DePreSsZYo #584 Milan meccsre lent lesz. ^.^ -
DePreSsZYo #583 Szedem is ^^ -
DePreSsZYo #582 Akkor meg basszák+ a franciák ^^ -
#581 Új demo jött ki. HW-n kint van. -
davos80 #580 Lehet, hogy még ma.Olvass vissza. -
davos80 #579 A héten. -
DePreSsZYo #578
Leszedném, ha tudnám pontosan mikor jön az angol... -
davos80 #577 Ja, és k*rva jó a zenéje, benne van külön is a játék könyvtárában, MP3-ban.