Painkiller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
legalább annyit mondjon meg valaki pls hogy van egyáltalán ebbe a pre alpha demoban multi/lan mert már mind2t probáltuk de játszani nem tudtunk még mindíg.
köszi

*Posse*T.W.D*

hykao
Ez tényleg iszonyatosan jól mutat, lehet, hogy leüti a STALKERT majd!
...persze még várjuk mega full-okat...
hykao
Elméletileg március környékére ígérték...
Serpa
"Painkiller demo a jövõ hónapban:

Téves riasztásnak bizonyult a néhány nappal ezelõtt felbukkant Painkiller alpha verzió híre, csupán néhány sajtós kolléga érezte úgy, hogy a birtokukba jutott tesztelésre szánt matériát meg kell osztania a nagyközönséggel. Az eset kapcsán fény derült a demonstráció érkeztének dátumára is: a teljes pompájában tündöklõ People Can Fly produktum bemutatóját a következõ hónap folyamán veheti birtokba az akcióra éhes publikum. A remeknek ígérkezõ túlvilági kaland végleges verziójára sem kell már oly sokat várnunk, hiszen a PC-s világpremiert március magasságára tervezi a kiadó."

by 576.hu

grebber
Mikorra várható a teljes game???

Next PC upgrade: 2022

Kaszi46
probálta már 1általán valaki multiban?????????
segitsetek plííííízzzz

*Posse*T.W.D*

hykao
Megnéztem én is a játékot.

Hát a grafika az valami veszett jó, és gyors is!!!

Én komolyan mondom, ilyen gömbölyû íveket még nem láttam egyik játékban sem.
Kaszi46
jaigen azt irja hogy az ip nem válaszol

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
valakiiii!!! haverommal hiába probálunk manuálisan csatlakozni egymáshoz nem megy pedig nagyon jo lenne ez a kis drágaszág multiban. ha tud valaki valamit arrol hogyan lehet összehozni az online hentet ne kiméljen!
köszi 46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
jatszott mar valaki multiban?

*Posse*T.W.D*

grebber
BOCS mindenért hogy leirtam ezt a játékot!!!!
Játszottam vele jó lesz meg szép is!
Nekem az nem tetszik benn hogy néha egy lövéssel széttszakítja az ellenfelet!

Malakai
Az alpha verzió egy játéknál általában azt jelenti, hogy a játéot ki lehet próbálni, de még annyira nincs kész, hogy nemhogy bugfixelve nincs, de rengeteg dolog hiányzik is a játékból. A pre-alpha az-az ez elõtti stádium, kb olyan majdnem alpha. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ricsi1
ja a "pre alpha",tényleg az mit jelent??

skacok, elvileg van vmi új verzió, jobb netes kóddal elvileg..vki tud róla vmit? Lifeforce, esetleg te?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

csabawarchief
Sztem nem rossz ahhoz képest hogy pre-alpha. lesz még mit javítani 😊

zaki
na, én most szedem a cuccost, dél körül már ki is próbálom 😊

Üdv!
Megnéztem,hát egy nagy képzeletbeli bocsánatkéréssel tartozom a készitõknek.Mert ami képet láttam eddig belõle,engem nem nagyon hatott meg,fõleg hogy sokszor a Serious Sam-hez hasonlitották,ami nekem nem különösebben tetszett.
Na de ez,hát ez valami ultrabrutál jó!A hangulata valami elképesztõen bejön ezekkel éloholt figurákkal,felnyársalo fegyverekkel,stb... Szóval ez nagyon ott van a szeren!
Azt mondjuk nem tudom miért volt,hogy az elsõ pálya tök jol ment,míg a 2.bizony rettentõen akadozott.Hát mondjuk az is igaz,amit az infóban feltüntetnek ajánlott gépigényt attol elmaradok az 1600+ -os AMD-vel,meg az ATI 9600-assal.
Na de máris van haszna a "kilopott" alfának,mert szerzett egy új "rajongot" a Painkillernek,a személyemben.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

dikki*yysw
Jah

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

hykao
HDC-n fenn van.
insp

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

M@TriX
egyet értek, amúgy ehhez a gémhez annyit, hogy a grafikában azért a csúcsra fog törni és az idõlassítás a'la Matrix is király lesz.
Amúgy meg egy kis változatosság jó lesz így HL2, Doom3 és Stalker gémelés közben. 😉
Amúgy ennek a játéknak a megjelenése tûnik a legbiztosabbnak. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kifagy a 2. pálya elején mindig, konfig: 2500+ amd, ati 8500, 512 ram.. vmi tanács? bár mondjuk nem csodákszom, hisz alfa..a többi pálya tökéletesen megy.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Painkiller.PREALPHA-SPANKiNG

http://silkiehun.atw.hu/

grebber
Ez mindig attól függ kinek szólsz be

HuAn82
Látom büszke voltál a Stalker topikban, hogy itt aztán megmondtad!

"Kit érdekel ez a game a lényeg a S.T.A.L.K.E.R klassisokkal jobb lesz!!!!!!!!"

Tudod a többség ezzel itt tisztában is van csak neked van ennyi "eszed", hogy ezt állandóan leírod! Ez egy egyszerû hent game. Soha nem akart a Stalker, vagy a D3, HL2 babérjaira törni. Szóval ha kiélvezkedted magad és a játékkal kapcsolatban nincs érdemi hozzászólásod akkor légyszíves húzz a fr@ncba. Köszi!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Teperinke
honnan tudod?

grebber
Kit érdekel ez a game a lényeg a S.T.A.L.K.E.R klassisokkal jobb lesz!!!!!!!!

----------------------->S.T.A.L.K.E.R<---------------------

Teperinke
Gondolom úgy értette, hogy a painkiller ALFA jobb, mint a stalker ALFA, mivel ezzel játszani is lehet (a stalkerrel inkább csak bencsmárkodni meg nézelõdni)

HuAn82
Ez lemaradt.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Legyen az! Aztán majd mindenki nézhet ki a fejébõl. Ezután már az következik, hogy leütik a készítõket a munka elsõ fázisában és hazaviszik õket. Hajrá lopkodás! LOL!

grebber
DC-n megtalálod

Kandurex
Talán nem kellene forró anyagot tartani on-line -ba...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dikki*yysw
bazze. szûnjön meg minden játékstúdió, akkor talán abbahagyják ezt a faszságot hogy mindent el kell lopni.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

grebber

grebber
Királyabb a S.T.A.L.K.E.R-nél?
Messze nem egy kategoriába vannak ami a cselekményt illeti meg grafikailag is elmarad töle!!

------------------> S.T.A.L.K.E.R <--------------

neozed
Valaki küldene nekem egy címet, ahol "megvásárolhatom"?
THX

hykao
Oké, oké...
...figyelmetlen voltam...
Dynamic
Köhmm, read #22-tõl felfele az összes...
hykao
Emberek!

Úgy hírlik, a Painkiller alfája is kiszivárgott!!!
Teperinke
2004. március 10.

insp
Szia Life,

Nincs kedved estére indítani egy órára szervert?

üdv: insp

HuAn82
2004?

HuAn82
"#1: A boltokba az év végén kerül majd a játék."

Megjelenés mikor lesz?

Teperinke
Ez nagyon király játék lesz.
Végre méltó utódja lesz a bloodnak! ugyanaz a hangulat!
A karót kilövõ fegyver neagyon bejön. remélem lesz még mindenféle elborult fegyver, mind a bloodban volt (dinamit, vudubaba meg hasonlók)

insp
UP

insp
Ja, egy kellemetlenebb hír: 2 pálya kb 30 perc alatt végigtolható fõmonsztástul

Mit nem csinalok jol?

Nah meg1 hatha sikerul.