2502
-
Gandibá #376 Hát régen a HL2-t vártam a legjobban, ma már kb. utolsó a listámon. -
#375 Pontosan. Mire kijön, már nem is lesz érdekes, egy délután véginyomjuk. Lassan már uncsi a Doom3/Stalker/HL2 trió...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Gandibá #374 Majd meglátjuk.. -
Gandibá #373 Engem is odaszegezne, ha nem akadna vazz :( -
#372 en felelemet és rettegést várok a doom3-tól, valamint ezek a palyak eleg egyhanguak, meg gyorsan meg lehet unni. -
#371 Király, amikor közelről felkarózod a zombit a falra és ott lóg rángatózva :)
Viszont azok a kis bordás genyók felbas***szák az ember agyát :)
artschi ha ezt fikázásnak szántad volna, akkor nem jött be :) Próbáld normális videókarival, vagy jobb beállítással :P -
#370 Egyet sajnalok..uyg tünik Dx8-as kártyával (pl az enyemmel) nem lehet bekapcsolni a weather effektet..:/ na az miylen fiiilinges lehet.. (monjuk köd vagy pára vagy mi az volt igy is böven)..
Ahh ezzel a havoccal nehezen tudok betelni, az imént majnem levitte a fejem egy szétrobbano szekér felém röpülő kereke particle Effect POWA!:D -
#369 Ja, utalom az ilyen "nem elég realisztikus" rinyalasokat detto. Pedig nagy Sof meg jövendöbeli stalker rajongo vagyok, de ez pon nem erröl szol... Amugy rajöttem anno én kihagytam az Undyingot, ugyhogy mos leszedtem és azt tolom. UT-s motor ide vagy oda, maj belehet szarni még ma is tőle, émmondom!
De visszatérve pain killara, a Havoc-nak köszönhetöen még a sima hentelés is kibaszott élvezetes, dolgozik a ragdoll, mint az állat, és medium beallitasokkal tép még az 1.8Xp-men is kevés rammal. (Monjuk elsöre kicsit megijedtem mer mindent mediumra allitva is szétakadt.. aztan rájöttem hoyg elfelejtettem APPLY-t nyomni a video konfiguralas utan elsözör ,és emiatt minden maximumon maradt, azér küszködött a gép :D ) -
#368 Pedig Doom III sem lesz több... elhiheted. Maximum egy dologban: néha nem árt majd osonni. Ennyi.
Ja, alá' Belga...
#367 Egyetértek. Egyszerű fikázásért inkább menjetek BKV ellenőrt szidni. -
#366 azert a doom3-tol kicsit tobbet varunk, mint agyatlan lovoldozes :) -
#365 Pontosan. 32 bitben kicsit (!) szebb...
Kíváncsi leszek, mint írtok majd a DoomIII-ról... mert ha agyatlan és feltuningolt hentről beszélünk, akkor az tuti az lesz...!
Ez a Játék már a kipróbált alfa óta izzítja az agyamat, és én is be fogom szerezni a fullt, mert olyan dolgot tud, amit mostanában egyetlen játék - nálam -: a gép elé szegezni. S a másik, ami erre képes volt: Prince of Persia: SoT.
Akinek nem tetszik, ne fikázza, ne járjon ide igét osztani, hanem menjen Call of Duty-zni, MoHAA-zni vagy Counter Strike-ozni... bár ezekben (multiban) az újraszületés ugyanolyan röhej, mint egyeseknek a Painkiller-ben a horrorszerű hangulat fikázása...
Gandibá #364 Meg köd is van és pára :) -
#363 azert mert 16 bitbe jatszol -
#362 Gef3 legújabb XP-s driverével készült a kép egyébként. -
#361 Mért olyan fura az ég? Ha jól emléxem, talán vmelyik quake-ben volt ilyen...
-
#360 Erről van szó... -
Gandibá #359 De nem tudom mi a fenét vártatok, már a legelső infokból is az derült ki hogy egy rohadt nagy tunk game lesz by Serious Sam, de szerintem ez akármelyik hasonszőrű játékot felülmúlja. Szerintem nincs para hangulata, csak egyszerűen jó feelingje, olyan sötét, sirí. Ilyen játék is kell, akinek meg nem tetszik az ne játszon vele nah. -
Gandibá #358 Szerintem se para, de jó a hangulata, olyan földöntúli :) -
Gabe18 #357 Tudok,Call of Duty mindenképp ott van a toppon,de ez csak a pontosság kedvéért.
Amugy pontossan,akinek nem tetszik,kihagyja,majd neki jön valami más,ami meg neki tetszik. -
steweee #356 mit kell így lefikázni egy játékot? ez csak egy játék!egy horror műfajú lövöldözős JÁTÉK!akinek nem teszik, ne játsszon vele.szerintem egész jó.egynek.egyszer biztosan végigmegyek rajta.az utóbbi egy évben nem volt emlékezetes fps.vagy tud vki mondani egyet?mert én az összeset kipróbáltam.talán ez is könnyen felejthető lesz.de ha szórakoztat amíg végignyomom, akkor megérte vele játszani -
Gabe18 #355 Vita helyett inkább azt mondja meg valaki hogy az első pályán talált-e valaki Holy Item-et vagy valamit ami az Objects Destroyed statisztikát növeli.Mert az előből elvileg 4,a másodikbol pedig 60! van,de nekem sikerült ugy végigvinnem a pályát hogy ezekből egybe se sikerült belefutnom. -
antijedi #354 amugy nem tom mi bajod a doom 1-el... :) -
antijedi #353 tényleg? lehet
ok :) -
#352 De pont abban a honapban játszottál, amikor én is :)
télleg Doom clone, de nem Doom 1 clone. Nem írtam, hogy te fikáztad. -
antijedi #351 és mellesleg et-t jáccotam kb max egy honapot de inkább pár hetet amikor kijött azt azóta egyszerse... :P -
antijedi #350 ja és ha nem tünt volna fel nem én fikáztam... :P -
antijedi #349 etsem jobb semmivel..., amugy meg nekem is bejön a játék de attól még doom clone marad... :) -
#348 Antijedi bezzeg a ET-ben rohangálni mennyivel jobb:)
Msot akkor arról van itt szó, hogy akinek nem tetszett a játék ide jár fikázni és igyexik meggyőzni a többit a maga igazáról, mely szerint ez egy agyatlan hent játék.
Ne keljen már felhozni a diszkós-rokker-rapper vitát példának. Akinek bejön a hentelésaz játszik vele, akinek nem az DEL, de nem vitázik róla, amennyiben van egy csepp esze...
Én játszottam egy cseppet konzolon a SH-lel, em tetszett. Az Undying-ot csak a feléig vittem, aztán meguntam ugyan ez volt a Call of Duty-val is pedig azt sokan szeretik..nekem nem jött be...
erre mondják azt, hogy izélések és pofonok -
antijedi #347 nem inkább doom 1 clone :P -
#346 csak nem 1 Sarius Sam klón lett belőle -
Inquisitor #345 Annyira azért nem Lol -
HoTDoG #344 Ja és sztem 1-2 óra és az ember teljesen megunja...
Kb ennyi változatosság van benne... -
HoTDoG #343 Agyromboló hatású játék.
Rövid jellemzésemet olvashattátok...:P -
Skyline #342 nem rád gontoltam csak megjegyeztem mert amikor kijön valami konzolátiratos játék egyből ellepik a nagyintelligens pcfanatikusok és nyomják a SZTUITYOK KONZOLOS HENTJÁTÉK dumát...
-
Gabe18 #341 "És a vicc az az egészben hogy itt rajonganak érte,de ha mindez konzolátirat lenne akkor egyből menne a fujjolás hogy agyontömeghent játék....:) "
Ezt rossznak irtad,fél éve van pc-m,és előtte 6 évig csak konzol gépeim voltak voltak.Jó,tudom,nem is személy szerint nekem irtad.
Hát nemtudom,nekem bejön,várom a full-t,amit biztos be is szerzek,ennyi.
Pedig a full gyilok játékokat nem szeretm,pl S.Sam abszolut nem jött be,ez meg amikor az alfát kipróbáltam,egyből megtetszett. -
#340 lol -
antijedi #339 ha igazi parát akarsz meny le éjjel egy aluljáróba budapesten az elég lesz :PPP -
antijedi #338 én nem is mondtam hogy nekem para volt, csak anyit hogy én akkor nyomtam mégpedig azért mert akkor jött be, amugy nekem a játékengine teccik ()falratüzhető enemy :P) a horror cuccok már kb 10éves korom óta hidegenhagynak... :P -
Skyline #337 Gabe odaraktam,Clyve Barker's Undying és máris nemkirály ez a game..:)
Bírom ezt a ne hasonlítgasd szöveget amúgy...HANGULATRÓL BESZÉLEK...Horrorhangulatról,és paráról...Ebből a szempontból már csak össze lehet hasonlítani két horrorjátékot,legyenek azok külső vagy belsőnézetesek akkoris...
De ha ragaszkodsz hozzá mondom Undying,AvsP1-2 hangulat/horrorfeelinghez képest ez seholsincs...
És a vicc az az egészben hogy itt rajonganak érte,de ha mindez konzolátirat lenne akkor egyből menne a fujjolás hogy agyontömeghent játék....:)