2502
-
#661 Én azt nem vágtam amúgy, hogy mikor lesz az a fehér-vörös "halálközeli" állapot. Az mitől függ..? -
davos80 #660 néked -
davos80 #659 Odamész a kiálló részhez, kilövöd a fát és átugrasz szembe, ahol létra van az oldalán.Én is 1 óráig szarakodtam vele mire rájöttem. -
Lifeforce #658 Ott hogyan mentél át ahol a mennyezeten lévő csillagnak a közepét ki kellett lőni, és alatta egy tüzes gödör...
A pali halhatatlan és nem tudom legyilkolni...
Mit kell ott csinálnom? -
davos80 #657 Nem semmi...
-
#656 hopp, akkor ezt leszedjuk. -
davos80 #655 szériusz szemes -
Mr. Perfect #654 Inkább a Komoly Kareszra hasonlít, de a grafika és a fizika valami brutálisra sikerült. Tipikus kevés ész sok vér típusú játék... -
davos80 #651 Már ki van linkelve. -
#648 Az már politika topic. Majd arra gondolsz, hogy gall a főmonszta. -
#647 Remek, akkor bementem oda. -
Corey #646 hát ott már fel van állitva egy Painkiller camp, vannak is egypáran -
#645 ircnet? -
#644 trianon-fuckers-language-translator ? -
Corey #643 már jön is, remélem yo kis hent lesz;) multiban benne vagyok, jelentkezők majd látogassanak ircnet->#painkiller.hu -ra, márha megy a multi így simán, még nem tudom -
#642 Szerintem fölösleges lesz ismét letöltened. -
#641 Remélem kompatibilis lesz a savegame a francia verzsönnel. -
#640 hmm pont most ért le a francia verzió, ez suxx -
davos80 #639 Nálam sem megy.404. -
Gabe18 #638 Hát ott nekem 404 hiba:az oldal nem található...
Esetleg most töltik fel,vagy nállam van a hiba. -
davos80 #637 A 2. és 3. képen az első főellenség látható. -
davos80 #636 Pár kép:
1.
2.
3. -
#634 Melyik warez-ról lehet leszedni???
mert a dc-n csak egy dsl-es nek van meg :(
attol meg kb 3kb/s-sel töltök -
davos80 #633 A fenébe, megelőztél! -
#632 Hmmmmm!!!! -
#631 No végre. -
#630 Nah, megérte várni. :) -
#629 -
#628 oooo -
#627 modnjuk most :) -
#626 Angol verzióról valami hír nincs még?
Nyomatnám a gammát, de a csigazabálók nyelvéből nem kérek! -
davos80 #625 Nekem megy rendesen. -
Cvd #624 Nem hibás ott semmi. Csak a szokottól eltérően nem crackelt exe-vel kell felülíri az eredetit, hanem egy dll-t kell cserélni. megtalálod az első cd-n a petank folderban. -
#623 Most bántsalak...? Magyarul sem értesz?
Hibás az egyik CD.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
deicide #622 sziasztok..:)Most vakartam le a Painkillert!3 korong!Francia!..no de annyit már mindenki tud bármi nyelven hogy fel lehessen tenni!Amikor kész..és inditanám akkor..kiír valami fa..ot..még pediglen...Az alkalmazás inciálása nem megfelelő (0xc0000142).Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.Ez mi a rákot jelent mondja meg valaki...????! -
Lifeforce #621 Várjál csak...
10 francia szó miatt vártok :))
Én meg itt szétizgulom az agyamat és magam alá csinálok ahogyan végigviszem az összes pályááááát
Én vagyok a hülye... a francnak ilyenkor állok neki játszani ezzela sz@rral -
#620 Ha lesz majd rakok... -
#619 Aszondják háztetőn érdemes körülnézni. Én nem töltöm a demót, fullra várok :) -
Gear #618 Ííígy van .
Kicsit csalódtam ebbe a demóban mert nem volt a végén főellen(vagy én bénáztam és nem találtam?), amúgy fa**a.
u.i.: Én "jómunkásember" vagyok . No anyuci/apuci pénze ;)(csak a rend kedvéért) -
#617 jah látom nincs.
most volt portálmotor frissítés, behalt minden menü, meg baszakodott...