2502
-
Gandibá #416 Jó de nekem 700 mhz power van! :D -
Rusy #415 szerintem abszolut nem kell hozzá nagy gép, mondjuk nézőpont kérdése, a két gépem közül az egyik asus a7v8x 1.8 xp ti4200 512 ddr333, a másik gigabyte nv7pro2 2.8xp radeon 9600 pro 512ddr400, és nincs nagy különbség futásban talán egy pici, az első gép szerintem manapság nem számit high end gépnek, és mégis jól fut a béta, persze meglátszik a dx9hiánya kinézetben de sebességbeli különbség nem nagyon van. -
Gandibá #414 Én akkor is várom ezt a gamét, és hatalmasakat fogok vele tunkolni, persze havernál a 2 ghzes gépen! :D -
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#412 Akkor ne játsz vele...
ennyi... -
#411 Ilyesmiről nem tudok. Ha lesz, tuti - és remélem! - lesz megfelelő törés is hozzá...
#410 VGA?
Skyline #409 Azért csenben jegyzem meg hogy míg a HL2 totálisan optimalizálatlan beta(alfa vagyaráktudja) változata valamelyest szebb grafival rendelkezett a painkillernél és mégis jobban futott...
Kissé mintha el lenne túlozva az égbolt effekt,semmi extra nincs benne mégis elégnagy fpszuhanás van ha high-ra rakom..:)
-
#408 ja és vmi szupi védelmet emlegetnek.. mittucc róla ? -
#407 Énis :]]
remélem LAN pary-k ig megjön -
#406 Mi az hogy! Én tűkön ülve várom a full verzsönt!
-
#405 a demó azért jó volt :] -
#404 A helyzet az, hogy az nem pre-alpha volt! Ez - mármint a pre-alphaság - a Doom3-ra, HalfLife 2-re, Stalker-re mondható el [így, "megjelenési" sorrendben].
Amit korábban letöltöttünk, megnéztünk, az az újságíróknak, hivatalosan kiadott BÉTA volt! Tehát messze jobb állapotban leledzett már akkor is, mint a fentebb említett 3, hasonszőrű mű.
Rusy #403 Mondjuk ebbe van valami, akkor béta de akkor is, bétához képest is jó -
#402 április 12 -
#401 eleg baj lenne, ha meg PRE ALFA allapotnal jarnanak, mivel március elején már a boltok polcain kell lennie a végleges verziónak -
Rusy #400 Szerintem a far cry olyan mint az unreal 2 agyon hájpolt, meg ilyen jó olyan jó de ezzel egyetértünk i2k-val, hogy mind a 2-nek a motorja ugye licencelhető, és hogy visszatérjünk a topic témájához nézd meg a painkillert kb 10 percet játszottam vele de nagyon jó a hangulat, nem beszélve arrol, hogy a PRE ALPHA szerintem kenterbeveri a manapság megjelenő végleges játékok nagy részét, pedig jól néz ki, tehát a painkiller motorja is jó, ugyanakor hangulata is van, ezér nem zavar a sok írtás... -
#399 Félreértés ne essék, ha kicsit beleolvasol mások véleményét is tükrözik a hozzászólásaim, tehát, nem azért járok ide és máshová, hogy flame-eljek... ellenben másokkal.
A véleménynyílvánítás - kultúr emberek között - nem két kisfröccs lehörpintése, vagy egy át-MoHAA-zott éjszaka kábultságában történik.
Én teljesen hideg fejjel írok, és írtam eddig is.
A FarCry büntet - de nem abban az értelemben, ahogy sokan istenítik.
A motorja jó és kész. S egyet tudok érteni - egy számomra fel nem idézhető nevü fórumozótársammal - abban, hogy a FarCry nem másért készül, hogy annak motorját liszenszeljék.
De ez (sem) új a nap alatt, ugyebár.
Az, hogy közben kiszúrják a szemünket egy barbie kommandóval, úgy látszik, sok embernek elég ahhoz, hogy a kiszemelt jövevényt az isteni magasságba emeljék. A baj az, hogy sötétítő napszemüvegben lehet(ne ill. majd) végignyomni...
#398 "Akinek nem tetszik, ne fikázza, ne járjon ide igét osztani, hanem menjen Call of Duty-zni, MoHAA-zni vagy Counter Strike-ozni... bár ezekben (multiban) az újraszületés ugyanolyan röhej, mint egyeseknek a Painkiller-ben a horrorszerű hangulat fikázása..."
akkor ezek szerint te fikazhatsz, de mas nem? -
Gabe18 #397 A Far Cray demot én is kipróbáltam.Hát a dologról annyit tudok mondani hogy vagy négyszer nekiáltam,hogy akkor most jobban belemélyedek,de annyira nem fogott meg az egész,hogy mindig kb. tíz perc után kikapcsolatm az egészet.
A grafikája valóban szép,de a hangulat számomra is teljessen hiányzott belőle.
Hát ilyen ez,a Painkillert egyszer kipróbáltam,azóta várom,a Far Cray-t hiába akartam magamra erőszakolni,egyszerűen nem tetszik. -
#396 Bocs az aláírás-malőért...!
#395 BARBIE KOMMANDÓ - szerintem tökéletes szinoníma rá. Szerintem pedig a Delta Force (1) átültetve egy fantáziátlan, csupaszín környezetbe...
Ki nem szarja le, hogy 100x-os zoom van benne, meg az egész szigetcsoport bejárható, ha a története gagyi és már az embernek a töke is tele van attól, hogy fekete-fehérre kell sötétítenie a monitort, hogy ne vakuljon meg az egyen-hawaii környezettől... pfff.
Na, de ezt tuti megtámadná(ja) a sok "fárkráj fan"...
Rusy #394 a painkillernek megvan a hangulata csak birja az ujjad, a far cry olyan háááát jóvan ez oszt kész -
Rusy #393 Ja jáccottam a demójával a far cry-nak kicsit furák a szinek olyan nemtom duke nukem beütése van... -
#392 Magad is leellenőrizheted: Hardwired - Új Letöltések között: Far Cry Polybump techmúvi (02.14)
Iszonyat fos. Hykao barátom írta: A FarCry = barbiekommandó.
Egyetértek vele.
Gandibá #391 Nincs árnyék?? loooooooool :D -
#390 az jól nézett ki :DDD -
antijedi #389 szal én személy szeirnt jobban várom eddig a painkillert mint a far cry-t... -
antijedi #388 hát ahogy valaki a far cry topicban is megfogalmazta: a far cry biztos szép játék lesz, d enem jó játék...
nekem is ez a véleményem, tényleg szép volt álleseés meg mitotmén de olyan elbaszott fizikai enginet rég láttam , és az egésznek se hangulata se semmi, a karakterek mozgásáról (amiért lehet az ai felelős nem a grafika nem tom) a duke nuke 3D ellenségei jutnak eszembe ahol ki votlak feszitve egy lapra és a lap midnig felédfordult... -
#387 Far Cry: no karakter árnyék napsütötte tengerparton... elmegy ám a jó...
#386 Lassan már uncsi a Doom3/Stalker/HL2 trió... át kell térni a XENUS/FAR CRY duóra! :D -
#385 Na nehogymá' bevegye vki: persze, hogy nincs még PK2!
#384 Idézem magam: "Nálam működik - Radeon 9500 Pro - , vagy legalábbis, nekem ez természetes."
Tehát: ha van benne időjárás effekt, akkor az megjelenik - ezt abból vélem állítani, hogy nálam van pára, köd, füst minden.
ATI [BBA] Radeon 9500 Pro 128MB DDR (270/270) - semmi tuning + DirectX 9.0b + WinXP (SP1) Eng + 512 DDR
Ja, elárulom, én már a fullal nyomom, de már a Painkiller 2-öt ... :))))))))))
#383 Egyáltalán, hol lehet beállítani ebben a demoban, hogy 16 bites legyen, vagy 32? -
#382 IMYke milyen a vidokarid?
nekem ati radeon 9700Pro-val nem engedélyezhető a weather!!!
gyanús vagy te nekem :) -
rage at work #381 Az a probléma, hogy a kép 32 bites felbontású -
#380 Nem véletlenül szerepel az én felsorolásomban sem a 3. helyen a HL2 ---> sajna, nagyot bukott a szememben a Valve + HalfLife duó!
#379 Nálam működik - Radeon 9500 Pro - , vagy legalábbis, nekem ez természetes.
Skyline #378 Inkább csak mivel még nem kész játékról van szó az az opció még nem működik...
-
Gabe18 #377 Ezt a weather-t nekem sem lehet bekapcsolni ATI 9600-al.Vajon nem tudja a kártya,vagy valami rosszul van beállitva?Ilyen tecnikai téren nem nagyon értek hozzá...