2502
  • Gabe18
    Hát szerintem ez az egész nem akar más lenni mint egy teljessen régimódi /doom,quake/ fps,tehát mész gyilok,aztán töténetileg ennyi.
    De mindezt belerakták egy szerintem nagyon ütős grafikai környezetbe,szintén nagyon jó fizikával,és ezt az egészet belerakták ebbe a horror környezetbe.
    Szó nincs itt Silent Hill trónkövetelésről mert egyszerűen semmi köze a kettőnek egymáshoz.Hogy akarsz összehasonlitani egy fps-t egy külsőnézetes kalandjátékkal?
    Rakd ezt a maga kategóriájába,és talán máris király játék lesz.
  • Skyline
    Anno ahogy itt beszéltek eggyesek róla meg amilyen képeket közöltek arra számítottam hogy egy Undying szintü frankó horrorprogi lesz sok parával meg minden,ehhez képest mész rádjönnek többezren/pálya legyapod őket jön a főgány legyapod mésztovább ennyi...
    Ennél azért sokkal többre számítottam...Még a játéktermi House of dead-ben is több volt a para..:)
  • soldier
    Nem.Én egy kis uzgalomra számitottam volna.Mint az AvP2ben.De így feleslegesvolt olyan csuynára csinálni a szörnyeket.
  • soldier
    :)
  • Skyline
    De szemléltetésként az sh1 és sh2 hangulata,paraszintje is magasabb ennél jóval...
    CB Undying, alien vs preda1-2,stbstb.....ezeket a hangulati/paraszinteket nem közelíti meg..
    Ettől még jó lövöldözős stuff,de parás horrorjátéknak aminek elméletileg készítették volna hát nagyon nincs köze...
  • zaki
    mire számítottál? taktikai lövöldére? tudtuk jól, hogy ez egy hentelős játék
  • soldier
    Hát...NEm erre számitottam.Észnélküli hent az egész.Én egyáltalán nem paráztambe tőle.Már az elején látom hogy ott áll messze egy zombi.Akár már onnét is fejbelövöm.Semmi változatosság csak a hent.Na most a serious samnél ez jó volt mert a Serious Sam az már eleve poénnak készült és annak jó is volt.De ez bizony nem poénnak készült hanem egy halál komoly játéknak.És mégis csak a hent megy bene ész nélkül.Az irányithatósága szar.
    HA legalább lenne benne egykét jó beszólás.A főmemüben még paráztam a pálya negyedénél viszont már unatkoztam.

UNINSTALL
  • Skyline
    Továbbra is azt tom mondani hiába éjjel kettő sötét szoba semmi para nincs sima megyek hentelek szépgrafival jó fizikával horrorszerü környezetben...Ennyi...SH3 messze a trónon marad horrorjáték kategóriában:)
  • HoTDoG
    Értelmetlen, ész nélküli hent az egész, de unaloműzésnek jó :).
    Mondjuk a 2 pályán kint a nagytéren amikor vagy 100 kardos megy az emberre, kicsit olyan Gyűrűk Urás érzete van az embernek :P. Mert ugyebár az orkok abban is sokkal többen voltak.

De amúgy ennek az egésznek nemtom mi a lényege, története, csak megyek előre és ölöm a zombikat... Ha valaki megdobna 1 történettel, megközönném.
  • insp
    Nekem valahogy ez nem műkszik... :(
  • artschi
    P4 Cerka 1.7 Ghz@2 Ghz +Radeon 9600XT. Kurva jól néz ki, az effektek, a tüzek, a robbanások, de rém gusztustalan játék :D
  • Dynamic
    Én egyelőre nem vagyok elragadtatva.Az első pálya k*va lassú, semmi dinamika hamar ráuntam.A második valamivel jobb.A főszörnyest szintén nem volt idegzetem végignyomni.Oké, túl egyszerű lenne zombikat tommyval kaszálni, de egy ilyen tömeghent játék dinamika nélkül, nekem olyan, mint egy autóversenyes játékban 40-nel mehetnék vagy 300-al de csak 50 méteres pályán...szóval valahogy nem passzol.
  • antijedi
    hiddel a legjobb filinget akkor adja ha tök sötét szobában nyomod éjjel kettökor, én igy csináltam és nagyon bejövös volt :)
  • shaba23 #323
    AMD 2200+, ATI 9700Pro, 512DDR
    4x multisampling mellett minden maxon (player árnyékot nem kapcsoltam be) és akadás nélkül megyeget.

Az a "rossz" ebben a gémben, hogy túl sötét. Ha fel van kapcsolva az asztalon a lámpa, nem látom mi van a monitoron, de ha meg lekapcsolom akkor...:)
    Kőn egy mindenfegyver csít! :)
  • Gabe18
    Jaja,nálam annyival megy,egész jól.Arra hogy kipróbáld bőven jó.
  • shaba23 #320
    höhhh
    Letöltöttem, megnéztem, beszartam...
    igaz, már ott beszartam, amikor az elején a logónál bejött a zombi és én nem figyeltem így becsokiztam, amikor berobbant a lövéshang a fejhallgatóba :)
    Most az 1. pályát nyomtam le, de ez is elég volt hirtelen, mert egyedül vaok itthon
  • IMYke2.0.0.0
    Gyakorlatilag ninc szükség mentésre:
    1. nem tudsz meghalni, mert a gyűjtött lelke téged is gyógyítanak majd;
    2. a progi amint elkészült egy pálya, automatikusan jegyzi a dolgot és legközelebb már onnan folytathatod.

Fullban tuti lesz mentés (is).

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • shaba23 #318
    Hogy van ez? Nem lehet benne menteni? Map végén sem? Akkor eccerre kell a 3-at lenyomni?
  • balcooo
    Szal akkor pörög azér 256 megaval is ? Höhö, az jo, akkor kiprobalom izibe. Aztan marciusban 512 mega powa! (Nem mintha az átlag kockáknak már ne lenne masfel eve annyi a gépében :P
  • antijedi
    az ürpáncélrolc sak azért beszéltem mert fel lehet ugy fogni hogy utben az adja a manusnak a + speedet de itt nincs ylen..., és szvsz egyátalán nem alssu anyira ez a game...
  • Gabe18
    A Max Payne-ben...
    Amugy nem tudom,az alfában könnyű volt behozni,de valószínű a véglegesben valahogyan el kell érni emberünk használja azt a másik látásmódot.De hogy hogyan...
  • Tibre
    tényleg,hol van a bullet time?
  • RangeR
    a lassan járás az nem gépakadás, nem konfigurációtól függ, hanem jelenség, azaz lassan megyek a fazon bőrében, mintha csak sétálnék. Érted lassan? Ha ez természetes, akkor az. Nekem mind1. Csak jobb lenne, ha gyorsabb lenne a tempó.
    antijedi: én az UT-t utálom, nálam sem mérvadó, de a lassú mozgást azzal lehet összehasonlítani, az űrpáncélokról meg a kutya nem beszélt rajtad kívűl. Te is veszed lassan az adást?
  • Gabe18
    Tempo szerintem teljessen normális.Egy ember nagyjábol igy megy.
    Persze mondom ha a Multisampling-et felnyomtam hatsztszorosra,akkor lelassult persze,de akkor az egész játék lassult le,nem csak én mentem lassan.
    Amennyit nálam szaggat/és még az sem vészes annyira/,azt szerintem nyugodtan a 256 mega ram számlájára irhatom,mire kijön a full,abból nem ártana ha 512-vel rendelkeznék.
  • Gandibá
    A legjobb az az alapfegyó ami nálad van :)) Bedarálja a csávókat :))
  • insp
    Nem, de úgy az igazi, ha loholsz az ellenfelek elől, mert kifogyott a skuló! :D (demo második pályája az elérhető legkeményebb fokozaton ilyen ;)
  • antijedi
    szeritnem nem oylan lassú, ut meg soha nem is volt és nemis lesz mérvadó mert inkább nem oylan gamekra kell épiteni ahol agyonpáncélozott ürgék ugrálnak az ürben akkora puskával ami kétszer akkora mint ők :P
  • toMpEr
    amugy csak nekem tunik neheznek a jatek?
  • IMYke2.0.0.0
    Hehe - két délután végignyomtam anno, és az idő alatt le is magyarítottam ... Arra jó volt.

• zaki
    willrock... akkora szar játékot én még nem nagyon láttam...
  • IMYke2.0.0.0
    Mi van, mivel nyomjátok?
    AMD 1700+, 512 DDR és ATI Radeon 9500 Pro + 2x MultiSampling = semmi akadás, semmi lassan járás...
    Isten-király ez a Játék! - Agyő Seriuos Sam 1-2 + WillRock!

• Gandibá
    Nekem is baromi lassan ment, azt hittem hogy rohadtul akadt (részben igen :)), de azért ez a lassú járás rátett még 1 lapáttal hogy lassabbnak érezzem a gamét.
  • RangeR
    Jó game, nálam jól fut, csak olyan,mintha sárban és iszapban járkálnék, mintha nem lehetne futni. Valahogy lassú a tempó, nem olyan, mint mondjuk az UT2004 demoban.Vagy valamit elállítottam? Néztem azt a multisamplingot vagy mit, elvileg nincs bekapcsolva...
  • Kaszi46
    ebbe a demoba nincs benne a bulettime vagy csak én nem találom?
  • Gabe18
    Tudsz pályát váltani,ott ahol indítod a pályát.
  • insp
    Console parancsokat tud valaki? Mondjuk ahhoz, hogy az utolsó főmonsztás pályát elő lehessen hozni? (Mert ugye menteni nem lehet...)
  • steweee
    tényleg nem rossz!sőt!és egy közepes konfigon is tökéletesen fut!
  • Gandibá
    Na felraktam.. nagyon jó a hangulata, a zene a hangok meg minden, csak egy új gép kéne hozzá :D
  • Gandibá
    Na ma ha jut rá időm akkor lekapom :)