2502
-
DePreSsZYo #536 Ohhh ez az goldocska ^.^ -
#535 ARAAAANY! -
#534 HUUUUUUUÁÁÁÁ!! :-) Végre hent!!!! -
Gandibá #533 Zsír, nemsokára tunk lesz! :) -
Gabe18 #532 576-ról:
Hosszas várakozás a mai napon végre beérett a People Can Fly fejlesztése: aranylemezre került Daniel Garner túlvilági kűzdelmeit bemutató Painkiller, s április második hetében a DreamCatcher jóvoltából már a boltok polcaira is kerülhet az alkotás. A végleges játék 24 pályányi tömör akcióval kecsegtet, mialatt a pokol legádázabb küldöttjeivel is farkasszemet kell majd néznünk a végső lelki béke érdekében. A produktummal most ismerkedőknek ajánlott a korábban publikált egyjátékos demonstráció beszerzése, illetve témába vágó előzetesünk megtekintése. -
Gandibá #531 Még várhatsz rá egy kicsit, elvileg áprilisban jön ki. -
Drizzthsz #530 Én aztán végképp várom. A demó kurvára jó. Főleg a karóvetővel felszögezni valakit a falra...
Meg a kis tüzijáték táskák. Az viszont kemény, amikor két oldalon lévő folyosórol csak ömlik az ellenség.
A "főellenség" a demóban nagyon durva grafikailag...
Ha valakinek megvan, akkor szóljon.
Sebesség:
R9800 pro: legnagyobb csaták alatt min. 60 FPS, átlag 100-200 között. -
#529 basszátok meg ez naon dúrva lesz!! :D
meséljetek vmit a demóból! :) -
#528 adjatok létszi egy működő linket a single demohoz! :( -
Rusy #527 Én is nagyon várom, már az alfa is meggyőzött, hát még a demó... -
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#525 Bazzeg!!
Ezerszeresen dögöljön meg a a Half Life 2, Duke Nukem Forever, és a Doom 3!
Jó lesz nekünk az a néhány game, ami már megjelent :) -
#524 Április 7? -
Gandibá #523 :-)) -
#522 Nebazz! wuuuuhaaaaa... Quaker menyország.. :Ð -
#521 -
#520 Engedd meg: nem fair cry (jólelkű sírás), hanem Far Cry (Távoli kiáltás)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#519 Wuhuhuuúúúúhúhúhúhhúhúúhúúúúú
nagyon várom. többet várok tőlemint a fair cry-tól kaptam (azért nem adom fel a fair cry-t).
és szvsz jobb is lesz. -
Gandibá #518 Az a pár nap már nem lényeg :) -
#517 7-én jön a gamma -
#516 És a dúm3-ban is annyi lesz. :D Ehhez a tipusú játékhoz hidd el, hogy bőven elég lesz annyi fegyver. Meg mindegyiknek van másodlagos tüzelési módja, szal mondjuk rakétavető meg gépfegyver, ami más játékban külön szokott lenni.. :) Szerintem nem lesz hiányérzetünk ilyen szempontból. -
#515 Kicsit kevésnek tűnik így első hallásra az 5 fegyver. A dúm2-ben is több volt. -
#514 Én meg aszittem (nemtom' mér), hogy a nyáron jön, szóval jó! :) -
#513 Olyan sokára :(( Azt hittem még ebben a hónapban :( -
Corey #512 12én -
#511 Elvileg április 4.-én, ha jól tudom. -
#510 mikor fog kijönni? -
dolfy #509 Nekem ezen a konfigon 1024x768-on mindent maxra húzva tökéletesen ment Remélem a teljes verzióval is ezt tapasztalom majd! Csak minél hamarabb jönne már ki... -
#508 kipróbáltam a demot! nagyon vad! :D
közepes grafikán 1024* felbontássban, csöppet sem szaggaT!: )) -
#507 Milyen a haverod "zsír gépe", ha szaggat?! -
#506 asztem beszarok...az egyik pályá a demoban, egy szűk uccácskában, van egy szárítókötél. Iszonyat magasan, az ember azt hinné cask díszítés..erre belelövök..oszt kileng..meg beremeg. imádoma zijen nagyonaprólékosan..mármár nevetségesen reális játékokat!!!!
egyébként haverom zsír gépén is szaggat. :) -
#505 Hmm.. Újabb demo. Jönne inkább a full, mint itt a demokkal pöcsölnek. Bár a multi biztos izgi lesz :) -
Több mint egymillióan töltötték le a két hete megjelent Painkiller demót - jelentette be a pörgõs-brutális FPS-t forgalmazó DreamCatcher. Álomfogóék úgy örülnek a rengeteg letöltésnek, mint az a bizonyos majmóca a farkincájának: a nagy érdeklõdés masszív eladásokat vetít elõre. Ennek örömére hamarosan egy újabb single player demót hajítanak az arcunkba: ezek elõször néhány kiválasztott offline újság CD/DVD mellékletén lesznek elérhetõk. Multiplayer demót is kapunk, erre azonban mér várnunk kell egy darabig - csak valamikor a teljes játék április közepére datált megjelenése elõtt (pár nappal) lesz elérhetõ - várjuk szerettel.
info: 576 Online -
Gandibá #503 UP -
#502 Jah,vagy az S3 Trio-hoz!!! -
#501 ;) -
#500 ;) -
Rusy #499 Lehet hogy az új nvidia vagy ati kártyájához adták... -
Gandibá #498 NForce-on nincs kint hogy megjelent volna, ergo nincs :) -
#497 Király. Mutass szkrínsátot mer nem hisszük :)