2502
-
#496 aham... -
Gandibá #495 Kötve hinném.. -
#494 fullosan! -
#493 Megvan nekem a Painkiller! -
Gandibá #492 Nálam is sokát töltötte be a karót, kb úgy fél és 1 perc között, de majd ha jó gépem lesz akkor én is beficcentem az biztos :) -
#491 Hát türelme dícséretes... -
#490 Le a kalappal előtted (no és a gép előtt is)!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#489 Na a 399mhzmel kipróbáltam a gém demóját! Egész jól megy :DDD De nemsokára lesz normál gépen. Mert kb 15 másodperc ameddig a karóvetőbe belerak egy új karót :DD Boss fightnál meg 2 perc alat (majdnem komoly adat :D) értem oda a bosshoz :DD Azt hittem elalszok :)) Aztán úgy döntöttem inkább nem ölöm meg :) DE, az első pálya végén az alagutaknál ott nagyon felgyorsult a gém, szerintem normál sebességre! Vagyis csak a nagy területeket nem bírja a 399mhz (ezt nem azért mondom hogy megtanítsalak rá titeket, gondolom mind tudjátok :DD) De nemsokára lesz normál gépen jippáá!!! :D
U.I.: Még így, akadozva sem játszok gyakran ilyen jó játékkal ;DDD -
#488 Persze. A Quake 3-ba és annak követőibe is direkt beletették...
-
#487 lol... -
#486 Észrevettétek, hogy folyamatosan előre ugrálva kb. kétszeres mozgási sebességet lehet elérni(a'la Quake)?
Ez dirkekt ilyen? -
#485 Látod, látod...
Bezzeg a jó "öreg" Radeon 9500 Pro...!
#484 JA! -
#483 A Far Cry tölteni sem nagyon mer!
De viszont olyan árnyékolási hibák vannak benne!!!!
Egyébként se a Far Cry-ban se a UT2004 DEMO-ban nem lehet a texture filtering-et kimaxolni!(A far cryban visszaállítja!) -
#482 Jól érzed magad? -
#481 De a soft shadows-ot tényleg nem támogatja? -
#480 És nem is fog! -
#479 Kösssz, csak a bökkenő, hogy a kártya hónapokkal gépfejlesztés előtt meg volt!(alkalmi vétel) Azóta apám nem vett újat! -
#478 Állítsd az FSAA-t 4x-esre, a AF-et meg 8x-ra, így már nem fog lassulni.
Mondom: a konfigod szűk keresztmetszete a videókártyád.
Jobban jártál volna egy csak 2000-es procival, meg fele annyi rammal, de 9800-as kártyával (nem se-vel!), főleg ha a 9600-asod az a 200mhz-s ramú kalács. -
#477 Ezt aláírom, a 4 ventis szerverház mindig garancia a lassulásmentes játékra :DDDDDD -
Gandibá #476 Szívás.. -
#475 Én úgy tudom minden ki van csutkázva!
Akkor lassul, ha egy nagyobb roham jön!
Egyes játékok azt mondják, hogy a kártyám nem támogatja a Soft Shadow-szot. Ez tényleg így van?
Egyébként már más játékkal is hüjjjjült!
4 hűtős szerverházam van úthogy arra nem lehet gond! -
#474 mi a problémád? belassul a game? -
#473 Miért mennyire lassan fut?
És a vidkártya beállításainál minden fullon van??? Főleg FSAA, és AF? -
#472 Nem akarok villogni!!!!!
Csak kurvára nem értem, hogy mivan a vadiúj gépemmel!!!!
-
antijedi #471 amijen jól néz ki oylan szar... :P nekem is df1 jött be legjobban... :P
na de ez offtopic :) -
#470 Bár, a Delta Force-okra visszatérve: a képeket elnézegetve ugyebár, osztanom kell a véleményt, miszerint jól néz ki az új rész!
#469 Nem próbáltam a Delta Force Black Hawk Down-t, sem a Team Sabre-t, bár az összes Delta Force megvan...
Őszintén szólva, nálam a legjobb az összes közül: Delta Force 1 - esküszöm. Hiába pixelvadászat.
Na mindegy, a lényeg, azok a játékok, emlyeket felküldtem a gépemre, mind szaggatás nélkül futottak!
És ha kell - bár nem szívesen! - azért leveszem én is az élsimítást meg anisop.-ot, de nem szívesen!
Aspyrin #468 Csodás kis hent ez a gém, hátborzongatóan finom a karóval átlőtt zombi a falon -
#467 Ja, amúgy a Painkillerre visszatérve: szerintem a grafika minőségéhez képest elég gyors a progi.
...és a szépsége mellett nem kelt olyan steril hatást mint némelyik mai darab. -
#466 Hehe, akkor biztos nem játszottál a Black Hawk Down Team Sabre-el, minden maxon, 6x, 16x mellett.
Az én gépemet bizony két vállra fektette! ...és ez most nem azt jelenti, hogy nem folyamatos 60fps volt, hanem azt, hogy játszhatatlanul belassult.
Vissza kellett vennem 4x, 8x -ra!
...pedig ugye a grafika nem azt a 2004-ben elvárható minőséget hozza (de ettől függetlenül valahogy mégis tetszik még a grafika hangulata is vagy hogy mondjam) -
#465 Hát igen, nekem P4 3GHz, 1 giga ram, FX 5900Ultra, és bizony volt hogy eléggé belassult. Nem szaggatott, hanem így késett az egér, elég zavaró. Persze minden maxon, asszem pár dolgot majd ki kell kapcsolnom, bár a demót még nem vittem végig, csak az első pályát, de nagyon tetszik! -
Gabe18 #464 Hát jó,csak ha látok egy ilyen kérdést,akkor azért abból indulok ki hogy próbált kicsit játszani a beállitásokkal,de már indokolatlan méretű lebutitás után is szaggat neki,ezért kérdezi.
Amugy valóban,hát ha az ajánlott gépigényt nézzük akkor elég durva a kicsike,és akkor még akár ez a gép is bajban lehet. -
#463 Nekem meg mér régebbi van:
1700+ (Palomino, 1466MHz), de mellé 2 db minőségi Samsung DDR RAM (igaz, 266MHz) és egy még minőségibb (aki nem tudja mi ez, az nem kötekedjen!) videokártya: Radeon 9500 Pro 128MB [270/270].
Öregem, egyetlen (!) Játék sem tudta eddig sarokba szorítani! Esküszöm, nem tipikus férfias kiszólás (értsd: pasik, autó, mobil, Pc és nő terén nagyzolnak...)
Komolyan, sima, reccenés nélküli játék. 4 és 6x élsimítás mellett rohadtul élvezetes játszani!
#462 Alap. -
#461 Hülyeséget ne beszéljetek!
A konfig szűk keresztmetszete a 9600-asa!
Ha felrakja az élsimítást 6x-ra, az anizotrópikus szűrést meg 16x-ra, de bizony belassulhat!
Hiába lenne a gépben 4ghz-es proci, meg 2giga ram, ha a vidkártya kalács, akkó simán beröccen.
Én már rég nem frissítettem procit, még mindíg csak 2000+ van (a régebbi fajtából), inkább a vidkártyát cseréltem le egy 9800pro-ra modolható 9800se-re. -
#460 Én holtak feltámasztásáról nem tudok,hogy ilyennel kisérleteztek volna,viszont olyan kisérletekről hallottam,ahol nők méhébe tettek "kísérleti embriókat",amik ha megszületnek gyorsabban fejlődnek mint egy átlag ember ezáltal is megnövelve a németek haderejét,persze sikertelen próbálkozás volt.Erről asszem van dokumentum film is bár elég brutális lehet. -
Gabe18 #459 Hát ha a Doom 3 alfa,és a Far Cray demo is fut még rajta egyidőben,akkor elképzelhető
Amugy szerintem nyilvánvalóan nem... -
#458 A másik fele az enyém...(tanácsadási díj) -
#457 Ja ha eladtad a bevétel feléből ajánlok neked úk konfigot!