29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#1640 nálam sem...
-
#1639 Ahogy látom négyzet alaku volt az épulet és felülnézetben lett fényképezve ahol piros x jelöli a fényképezö helyzetét?
Vagy csak nem jönnek be nálam -
#1637 nos vmi fejl.? -
#1636 már próbáltam! nem jött be! vmi cyma a vége és vmi axelero-s de nem biztos! -
I. Szent Bagir #1635 Google?
-
#1634 van 1 oldal ahol le van irva a cyma shoti tuningja! nem tudja vki hogy hol találom meg? -
#1633 Paprika spray :) asszem megyek vásárolni..:) -
#1632 Thx,eszembe sem jutott -
#1631 nowar.hu -
#1630 Srácok,ezek a kemény müanyag fegyvertáskák,mennyibe kerülnek kb.?
Bp.-n tudtok egy címet,vagy linket?
-
#1629 katt a banner-ra :) -
#1628 Hiak!
Szentendre környékén nyomja valaki? Szívesen meglesném a dolgot 1x... -
#1627 -
#1626 #1612 -
#1625 Ez egy olyan dolog, hogy az AEG minimum 60e, de inkább több, a pisztoly meg max 30e. Van akinek ezt is nehéz kiperkálni, és akinek nem nehézség egy AEG-et megvenni az legyen hálás a sorsáért. Egyébként nálunk a legtöbb kezdő játékos gázos pisztollyal játszik és tudnak meglepetést okozni. 20 méterre még pontosak és erősek is. Nem leírandó kategória szerintem egy jó pinyó. -
#1624 én múlthéten nyomtam olyat hogy james bond pisztoly (hatékony lőtáv kb 3 méter:) + kés mert a puskám kezdőnél volt éppen, de poénnak jó volt :) -
#1623 Ne kötözködjéééééé máááááá! -
#1622 uhh :)
-
#1621 #1567 -
#1620 Már megint váltasz ? :)
Milyen fegyver? -
FFX #1619 hmm nem is rossz. Ha télen nem mennek a gázosak akkor majd bent fogok a szobában céltáblákra lövöldözni :P -
#1618 akkor az elsődleges cucc a medic táska lesz :) -
#1617 Kivéve ha nincs más. ;) -
#1616 Esetleg lenne még egy olyan ötletem, hogy a Cyma 0.30-as most jött ki ami egy elektromos pisztoly, asszem Glock 17-es. Azt mondják bár kínai de jól sikerült darab, és 20e alatt lesz az ára. Csak a tél miatt mondom, hogy a gázosok behalnak hidegben, szal gondold át.
Itt olvashatsz róla és képeket is találsz! -
#1615 én meg megszívtam, még legalább 1 hónap mire megjön a fegyverem :( -
#1614 pisztoly soha nem lehet elsődleges fegyver :) -
#1613 Ha elsődleges lesz, akkor a gázossan könyebben tudsz érvényesülni. -
#1612 pontosan, ha spring akkor shoti azt legalább künnyű gyorsan újra tölteni, a pisztolynál időt vesztesz mert nem esik kézre, ettől függetlenül TM glock-kal szedtek ki az erdőben kb 15-20 méterről szal qrvajó, ha az ember tudj aésszel használni. -
FFX #1611 hát egyenlőre csak elsődleges lenne. Azért nem tetszenek annyira a springesek mert minden lövés elött fel kell őket húzni, olyan lehet mint egy csúzli ~_~ -
#1610 Egyébként az a Marui egy nagyon megbízható darab lenne, nekem egy Marui Glock 17 van és tökéletes a kicsike. A másikat nem ismerem jól. -
#1609 Hát ez attól függ, hogy mitől lóg! Ha van egy AEG-ed akkor valszeg nem fogd kihasználni a gázost és jó a spring másodfegyvernek. Az sose merül le és sosem fogy ki a gáz. Viszont ha nincs AEG-ed és elsődlegesnek akarod, akkor jobb a gázos, mert az tud sorozatot. Viszont most jön a hideg és gázosok eléggé használhatatlanok lesznek, mert megdermed a gáz. Nem igazán hasonlítható össze a kettő, mert teljesen másra való mindkettő. -
FFX #1608 Szerintetek melyik lenne jobb:
Egy ilyen gázos vagy egy ilyen rugós pisztoly? -
#1607 az a cseles benne hogy ugyanaz a váz mint az összes G36 verziónak szal simán raksz bele nagyobb tárat is, persze a tűzgyorsaság kisebb lesz. -
#1606 Hát a 20-as tárral nem kicsit. :) -
#1605 jaja, mondjuk ez inkabb sniper fegyvernek jó. -
#1604 A CA8-2-höz alapból 6.04-es csövet adnak. Ez kurvajó. -
#1603 SL-8 vagy mi,marha jó :o -
-
#1601 classicarmy újdonságok, a srácok belehúztak :) -
#1600 régen volt már vid :)