29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Doma #1479 Rádlőtt? -
#1478 hegynek föl hegynek le, bemenekültem az erdő alatti bozótba, ott meg halálra rémítettük egymást egy őzzel :) -
#1477 Az a jó! Ha már ma fáj, holnap be fogsz szarni! :D Nekem ma fájt a tegnapi 5 órás rohangálás. :))) -
#1476 pff gyerekek, iszonyatosan nagyot játszottunk ma, mozdulni nem bírok olyan izomlázam van. -
#1475 hát ha szerzünk területet mi is kiépítjük majd így, de ahoz még idő kell :) -
FFX #1474 jó kis fight lehetett -
FFX #1473 én is ilyet akarok venni -
#1472 Az izzó az ex autómból maradt, a vezeték a pinyó mélyéból jött. Na jó a páka lenyalt egy kis áramot meg a cin is iszonyat ktg-eket termelt! :D Én meg ingyen dolgozom, jóóó!? -
#1471 ingyen? alapanyag, munka, stb, semmi nincs ingyen ezt tanuld meg :) -
#1470 Emmeg ingyen volt. :) -
#1469 nowar-on 2000 körül van. -
#1468 30 perc alatt lenyalta a 9,6V-os 1700 mAh-s aksit. Asszem csináltam egy kisütőt és nem is került 4000Ft-ba. -
#1467 Inkább csináltam egy kisütőt. 12V-os fényszóró izzó szerintem max. 2 óra alatt meggyőzi a lemerülésről. :) Még nem próbáltam, de már működik a dolog. Majd ma este kipróbálom. -
#1466 szerény katonai kiképzésemet alapul véve(Lenti), mi mindíg kitáraztunk mert elfárad a rugó benne elég hamar..(igaz ez éles fegyvernél nagy gáz)
gondolom itt sincs másként... -
#1465 nyerek a lottón tuti ezt veszem meg elöször :) -
#1464 értve -
#1463 na akkor hogy értsd, jobb üresen tárolni, én mindig a játék elött töltöm fel :) -
#1462 Fel van töltve fullra. A kérdés csak annyi, hogy jó -e neki bekötve a fegyverbe tárolódni vagy inkább külön? -
#1461 elméletielg jobb ha lemeríted fullra és újr atöltöd, 2-3 ezer pénzért tudsz venni már kisütőt. -
#1460 Egyébként az aksi töltöttségére hatással van ha a fegyverben marad? Úgy értem ha 1 hétig pihen a cucc, akkor mindegy hogy az aksi bekötve a fegyverbe pihen vagy külön? -
#1459 Ok, kiürítettem. Thx az infót! :) -
#1458 én mindig kilövöm ami benne van, már csak azért is mert rendőrbácsi ha olyan kedvében van problémázhat, fegyverben nem lehet benne az aksi a tár és a tárnak üresnek kell lennie, na az aksit azt lusta vagyok kivenni :) -
#1457 Lenne egy valszeg gagyi kérdésem. Ti hogy tároljátok a táratokat? Betöltve vagy üresen? Rossz hatással van hosszú távon a tárban lévő rugóra ha töltve tárolom? -
#1456 Classic Army M15A4 Carbine
Épp most próbáltam ki. Egyelőre nem nagyon találok szavakat arra amit művelt. Gigabrutál, vagy Isten ostora? Azt kell mondjam félelmetes. Amikor a TM Glock 17-el átlőttem a kartondobozt akkor azt hittem látok valamit. Hát nem. Ezzel most lukasztottam szét 4 réteg kartont. A sörös dobozon meg mint a vajon. És a hangja... jézus nagyon durva.
0.25-ös BB-vel próbáltam ki és pusztított mindent amit eléraktam. Pontosság eddig bíztató, de még nincs belőve az irányzék. Legtávolabb kb 30 méterre lőttem a szomszéd kéményére ami kb 60 cm széles. Ez kb emberalak 30 méterre. Nem volt neki nagy probléma. Távolabb még nem próbáltam.
FPS:330-020g BB
Aksi: 9,6V, 1700mAh, NiCd, 8 cellás
A srác a 44-esben mondta hogy neki is ilyen van és ilyen aksit használ. Neki 12-es rugóval van tuningolva és úgy is szépen viszi. -
#1455 Ja, énis vennék 3 vagy 4 lowcapet csak 1db kerül 5000ft-ba... akkor 4 20k-ba! nevetséges! -
#1454 hát sajna itthon qrva drága, de el akarok jutni oda hogy 1 db highcap tár helyett 3-4 lowcap táram legyen, sokkal reálisabb lenne az egész. -
#1453 Ha M.o.-on is ennyi lenne 6db AK tár azonnal megvenném! -
#1452 veszprémi oldalon kint van leírásoknál a mellény amit hoztam neked, túl olcsón adtam :( -
#1451 Franc se gondolta, hogy eltalálom szerencsétlen párát... :) -
#1450 amúgy az első link is működött :) -
#1449 -
#1448 ugye-ugye? :) -
#1447 hm :) -
#1446 ehh,ígyni. -
#1445 Elhiszem! :( Sajnos ők is emberek, ergó bármi lehet. Nyilván mindenki járjon oda ahol jól bánnak vele. Ha valami nem megy azt nem kell erőltetni. Csúnyán néznének rám én se mennék oda többet. -
#1444 nem jó ? :)
Ilyenre gondoltam,nem amikor 86 szin van ráfújva :) -
#1443 Ez ilyen agyi baj lehet az airsoft-osoknál. Ma pont ezt csináltuk spanommal kint a kertben, csak szegény pillangókkal. :) Éretlen vislkedés! Ejnye! :D -
#1442 hát ha ti sokat vesztek ott csapat szinten akkor biztos, nekünk mindenkit átvertek, megrendelt cuccot nem küldik mert nincs kedvük stb...... -
#1441 Erre van egy mai cáfolatom. Felhívtam a Nowart-t hogy van e készleten M15A4-esük. Első telefonos lepasszolt, a második pedig a főnökhöz rohant a kérdésével. Közben lementek a raktárba, majd közölték hogy nincs. Cirka 7 perc alatt. :) Vicces volt egy elvileg profi csapattól.
A 44-essel ilyen nem fordult elő soha. Drágábbak de nem véletlenül. -
#1440 M4 nem nézhet ki jól.....
én a csőre álcahálót tekertem multkor :)