29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
  • Mersant
    aham ertem, thx.

multkor a boltban keszsegesek voltak, lehet hogy csak jo napjuk volt :-) bar a honlapot nem igen frissitek pedig mar rajuk lett szolva hogy "raktaron"-t irnak cucra ami honapok ota nincs is...araik meg valoban magasak :-(
  • Punker
    megrendelt cuccot nem küldik stb, szívóznak a postázással és hasonlók, persze lehet csak nem kellett nekik a pénzünk ő dolguk, az tuti hogy mi többet oda nem megyünk, az áraikat meg láthatod.....
  • Mersant
    "a 44-esen átb@sznak" ezt kifejtenéd bővebben? csak mert mi is szandekozunk ott vasarolni es erdekel hogy minden szart rad tukmalnak e, vagy "csak" az araik magasak?! mit ertesz atbaszas alatt? thx.
  • Punker
    nézzük Rommel fegyverét:

44-esen: 94130 pénz / 75300 gar nélkül
    nowar : 73950 pénz

vagy Sanko 105-öse:

eshock: 104 990 Ft
    44-es: 111 820 Ft / 89460 Ft
    nowar: 91 000 Ft

és akkor arról még nem volt szó hogy pisztolyba úgyse teszel tuningot + a 44-esen átb@sznak, röviden tömören a Cyma piaztoly max de nagyon max ér 10 ezer pénzt.
  • Punker
    arról nem beszélve hogy a 44-es árait nézzni fölösleges mert a gusztustalan enyhe kifejezés, gondolom azt nézted ha ga rnélküli árat mondasz (milyen vicces kifejezés ez az ÁFA csalásra :(
  • Punker
    Bandy talált 1-et 24-ért amit a sniper mellé akar megvenni.
  • Mhosah Myth
    Tévedsz, a TM AEP-ja garisan 46, gari nélkül 35...
  • Punker
    springes pisztoly szerintem nem megfelelő másodlagosnak, miért kellhet? mert az ágyú éppen megmakacsolta magát, vagy a szűk helyen könnyebben használható, szerintem nekem a támogató mellé TM elektromos pisztoly lesz.
  • Punker
    ezt csúnyán fölül árazták, a TM nincs 30 és ezt megeszi reggelire, amúgy meg másodlagos fegyvernek megérné 10k-ért így max viccnek jó.
  • I. Szent Bagir
    Csatlakozom a véleményhez. De CQBhez is csak mint másodlagos fegyver.
    Amugy vitaindító kérdésem lenne, másodlagos fegyver tekintetében. Kinek mi jött/jön/jönne be? Ki mit tart jónak másodlagos fegyvernek?
    Kis méretű, egykezes AEG? Pl. UZI, HK-MP5K, MAC-10, Scorpio...
    Vagy gázos pisztoly? Esetleg springes?
    Azaz tüzgyorsaság vs. erő?

Miért másodlagos a másodlagos fegyver?
    Mert max életmentő funkciója van, ha a főfegyver becsődöl, kifogy, lemerül az aksi, vagy mert más funkciót lát el az elsődlegeshez képest, mint mondjuk sniper, vagy support aeg esetén amit nem lehet épületben használni?
  • torque12
    haliho! szerintem cqb ra jo fegyver de ERDŐ ben nem állnék ki legfejlebb 1 low budgetesen! de amugy nem lehet annyira rosz! ezek a 2. generáciosak már kezdenek feljönni minőségben! megkénne valakinek vennie, és leirnia hogy milyen is ez a fegyver! amugy a glock az 1 ik kedvencem!
  • olap
    Ha valakit érdekel tél közeledtével...
    http://vatera.hu/item/view/index.php?cod=13299608&adult=1
  • torque12
    Operation Covert Strike
    28. KISKUNHALAS! xxxairsoft.atw.hu
  • Punker
    nowar, röviden tömören qrvajó.
  • DannyL
    Ezt a red dot-ot hol vetted és mennyiért? Jól funkcionál, pontos? Mesélj róla légyszi! Köszi!
  • FFX
    ilyet szeretnék én is
  • Punker
    a mai játékra is megvolt az újdonság :)

CA M15A2 + CA 30mm Red Dot Style
  • DannyL
    Hátha valakit érdekel! 13-tól ma kint leszünk jópáran az érdi pályán este 8-ig.
  • Glpetyus
  • Punker
    gyere lövöldözni :)
  • Glpetyus

reggelt
    Punker,ittvannak a képek :)
    Távcsövet megvettem,de azért még "work in progress"
    Most ilyen a kicsike:

• DannyL
    AAAAz más! Ja így már van értelme a dolognak. Sok sikert hozzá! ;)
  • torque12
  • Punker
    CA SAR Taktik Rifle II, ez lehet támogató is meg sniper is, meg sima fegyver is, annyi az egész ha épületbe hatolok be, akkor a dobtár helyett vissza kell rakni a gyári 500-as highcap-et, bár inkább lerakom és elő 1 másodlagos fegyvert

amúgy meg mindennel felszerelve lesz vagy 4,5 kiló a fegyver szal egyértalmű hogy nem csípőből fogok vele tüzelgetni stb :)
  • DannyL
    Vagy most a tied az támogató? Vagy milyen csúzli ez?
  • DannyL
    Figyu én leszarom! :) csak ne bassz ki egy rakat pénzt ha a MASZ esetleg érdekel. Ha nem akkor jóvan. Egyébként meg amit te veszel az nem támogató fegyver és ha még annak használod is a tied akkor sem lőhetsz vele menet közben csak gugolva és fekve. De ezt csak érdekességképpen említettem meg. :)))
  • Punker
    amúgy meg ne zavarj össze :)

• Punker
    amúgy meg akkor a MASZ szerint nem lehet támogató fegyvert használni? akkor veszek inkább 2 gránát vetőt és egyszerre lövöldözök majd velük :)
  • Punker
    MASZ bek@phatja, ha a csapattársaimat nem zavarja akkor kit izgat mit mondanak, MASZ adjon nem motoros dobtárat és akkor okoskodjon, amúgy tippre nem a MASZ hanem a törvény alkotók találták ki......
  • DannyL
    Mielőtt megveszed szólok, hogy a MASZ tiltja, nehogy ettől ne hagyjanak játszani. Mondjuk ez csak nagy rendezvényen lehet gond.

[IMG][/IMG]
  • Punker
    és igen, elméletielg van hozzá :)

2500 darabos motoros tár:

• Punker
    na szal az én tervezett felszerelésem:

+ ha találok akkor dobtár :)
  • Punker
    a sima hosszú verzió, szal az első.
  • DannyL
    Rifle, Carbine vagy Tactical C.?
  • Punker
    mint mondtam minket többször is átvertek és parasztok voltak, eshock korrekt volt de kicsi a kínálat.

amúgy CA M15A2 lett Rommel-nek + hozzá 20k körüli reddot.
  • DannyL
    Jaja, bár nekem a 44-es Bázisnál is pozitívak a tapasztalataim. Meg ma voltam az E-Shock-osoknál sisakot venni és ők is nagyon jó fejek voltak.
  • Punker
    nowar-ba iszonyatosan pozitív figurák az eladók, nagyon segítőkészek voltak.
  • DannyL
    Kocsival és Gödöllőről.
  • BSzaBi
    kül. merről jönnél ? Merre laX pesten?