29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#1519 Ja! Az más... -
#1518 Még egy kis olvasnivaló. -
#1517 a saját AK-jára gondolt. -
#1516 Nem lesz mert fémből van.
"New M15A4 features a one piece metal hop up unit. This will correct the miss feeding of TM M4s' two piece hop up unit. The new hop bucking rubber is made from a tougher material."
-
#1515 Akkor olyan 340-350 körül lesz az FPS, az már bőven elég... Már csak a műanyag hop-up-al lesznek gondjaim :D -
#1514 A 6,04-es csővel rádobhatsz 15-20 FPS-t még. -
#1513 Csak ugye a G&P ABS-ből van, míg a CA műanyag részei üvegszálas műanyagból. Mondhatni gagyi hatású a CA-hoz képest, de mégis erősebb. -
#1512 Mondjuk csak 5ezerrel drágább mint az SLR-105... De lehet mégse veszek új fegyvert! A mostaniba is van 100as rugótuning, veszek bele még 1 precíziós csövet meg egy 9,6os akksit aztán kész... :) -
#1511 Vegyél G&P -t. Ez alapból 380 FPS-t tól. Ha feltuningolod 450-ig meg se áll. :) Csak drága. -
#1510 vegyél csak maj dmegint újra avatlak, 1 hétig nem ülsz utána le az tuti :) -
#1509 Az egyik csapattársunknak van egy SLR-105-e 120as rugóval és 0.25ös BB-vel 400FPS-t tud... Énis valami ilyesmire gondoltam :D -
#1508 A tuningról meg annyit, hogy ugye alapból 330FPS-t tud a kicsike. Ha beleteszel egy 6.04-es csövet akkor ez felugrik 350-re és a motorhoz még hozzá se nyúltál. Ekkora erővel meg már bármire jó vagy más cucc ezt csak nagyobb rugóval éri el. -
#1507 Épp töltöm, holnap megyek kaszabolni! :D -
#1506 Úgy tudom igen, bár erre nem kérdeztem rá mert nem érdekelt. -
#1505 igen -
#1504 Na így néz ki. Gyakorlatilag körbe lehet vele rakni a csövet a markolaton belül az elrendezésének köszönhetően.
-
#1503 A 44-esen vetted az akksit is? -
#1502 Tényleg erre a fajta fegyverre van hangtompító? :) -
#1501 Nekem 8 cellás aksi van benne, 9.6V-os, 1700mAh-s. Mindjárt rakok be egy képet, hogy hogyan van összekötve hogy elférjen a markolatban. Ja és kb. 11e Ft. -
#1500 Aham... És neked milyen akksi van benne és mennyiért vetted? -
#1499 Ezt én is hallottam, de a 44-esben az eladó srácnak pont olyan van mint nekem és tuningolva 120-assal és 6.04-essel tökéletesen működik neki. Még aksit se kellett cserélnie. -
#1498 Az enyém már a biz. sárga fogaskerekekkel szerelt 7 mm-es.
Ha még nem olvastad! -
#1497 A tiéd 6mm-es vagy 7mm-es csapágyazású gear bokszal van szerelve? Csak mert azt olvastam, hogy az újabbakon már 7mm-es van... -
#1496 Csak azt olvastam több helyen, hogy az M15ös sorozat nem igazán tuningbarát én meg tennék bele 120as rugeszt... -
#1495 Gyakorlatilag ugyan az mint az enyém, csak hosszabb a csöve és fix tusos. A hosszabb cső elvileg pontosabbá teszi (bár erre az enyémnél sincs panasz) a fix tus meg ugye nagy aksi hely (ezzel se volt gond az enyémnél, csak máshogy illesztett nagycellást kell venni). Egyszóval tökéletes gépezet, de a CQB felejtős vele. Míg az enyém betolt tussak kb. 750mm-es CQB közben addig ez folyamatosan 1100mm hosszú. Jó fegyver, de te tudod mire használnád. Nekem pont a CQB-ra való alkalmatlanság miatt esett ki. Ha csak a fix tus hiányzik neked a Carbine-ról, akkor vegyél Tactical Carbine-t ami ugyan akkora csövű mint a Carbine, mégis fix tusos és 845mm hosszú. A 44-es bázison szerintem nem jó a kép az M15A4 Tactical-ról, mert ott nem fix tusos és valójában pedig az. De kérdezz ár azért. Az M15A2 Tactical elvileg úgy néz ki mint az M15A4 Tactical. -
#1494 Ilyet vesz? Nagy jó :)... Akkor majd kipróbálom! Hát a tuning nem került sokba meg így könyebben el is tudom adni, meg amíg használom jó! Lehet karácsonyra beruházok egy nagyobb fegyverbe! Csak még nem tudom milyet kéne venni... Az M15ös széria 90k alatti fegyverei csak 6mm-es csapágyakkal vannak szerelve meg azt mondják, hogy nem tuningbarátok...
Gondolkoztam még az ICS-Ak74-ben de félek attól a márkától mert azt olvastam róla, hogy alapfegyverként jobb mint a CA de tuningolásnál több mindent kell cserélni benne mert nem bírják a gyűrődést... -
#1493 Rommel ezt fogja megvenni, majd elkéred kipróbálni, amúgy minek tuningoltad az AK-t ha rögtön cseréled?:) -
FFX #1492 én egy ilyet szertnék elsődleges fegyvernek -
#1491 Én egy ilyenen gondolkozom de ez egy ágyu!! :))
CA M15A4 Rifle -
#1490 -
#1489 Na most összedobtam a lőszerhiányos videót... :) Csak poén szal ne várjatok sokat de szerintem jó lett!
Sanko és a lőszerhiány... :) -
#1488 elméletileg holnap vagy szombaton lesz új vid. -
#1487 Igazából nem zavaró. Semmiben sem hátráltat és nem is vészes. -
#1486 Mennyire zavaró a lötyögés? -
#1485 majd ha megkapom a videket szerdán megpróbálom összevágni és láthatjátok :) -
#1484 Az ciki ha túrod a zsebed, de nem találod a golyóid! -
#1483 De az a kétségbeesett keresés ahogy a golyókat kereste a zsebében és nem találta :D -
#1482 nana! Sanko teljesen kifogyott, Viktornak 2 db lőszere maradt (azzal ki is szedte) nekem meg kb 10 maradt a tárban a fedező tűz után, szal jó kis csata volt :) -
#1481 A mai nap legviccesebb jelenete az volt amikor Sanko kifogyott a lőszerből! Hát igen így járnak az árulók...
Azt külön videóba kell berakni valami Benny Hill-es zenével egy kicsit felgyorsítva :)) -
FFX #1480 :D