29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Glpetyus
    úhh,azt hittem ez is cyma, (mert az is van,nyílván tudod,fémbű')...ez cseppet más árkategória
    Szép fegyver,bár az eredeti 47 szebb :)
  • Punker
    #1736-os képen amúgy elég jól látszik hogy a fa tusás TM AK-n a fa utánzat sokkal gyengébben sikerült mint a Cyma fémen, pedig kb 3x annyiba kerül :)
  • Punker
    itt a 74-es leírás a tulajtól azóta 120-as rugó + tuning cső lett benne, ezzel lőtték szét a pofámat, meg tegnap a térdemet :(
  • Punker
    jaja ez a kicsi a Cyma az előző heti képen van rajta a TM verzió, a behajtható fém tusos az a 47S, a 74-es az a full fekete kicsit más a tárja
  • Glpetyus
    szépek :)
    Az a Beta AK is Cyma? Itthon lehet kapni?
    "a fém tusos" az AK 74,igaz? Az is cyma?
    (mennyi kérdés.. )
  • Mersant
    aham, koszi az infot
  • Punker
    hát nézzük csak van 3 db Well M4-es (az enyém eladó:) abból az egyik már legalább 5 hónapja használva van nincs velük semmi gond leszámítva hogy ha merül az aksi az egyes lövést nem szereti, van 3 db fatusos 3 db fémtusos és 1 mini beta Cyma kategóriás AK (ebből néhány tuningolva is van) az egyik AK (a képen látható fatusosnak) a tárja b@szakodik néha, a fém tusos AK-ban me gugye az a hülye husszú kis aksi van ami nem elég a tuning miatt egy egész napos hosszú játékra, és volt 1 Cyma 0,27-es MP5 azzal se volt soha semmi gond, na most ezek a fegyverek kis után járással és keresgéléssel 30k körül megkaphatók, és kezdő fegyvernek tökéletesek (ezért is van ennyi belőlük)

a komoly fegyverekről meg annyit hogy 2 ember volt az aki rögtön komoly fegyvert vett, (a CA M15A2 és a TM M14) de ők is úgy hogy elötte kb 2-3-4 játékot lenyomtak velünk kölcsön fegyverekkel elötte tehát nem látatlanban vették meg hanem már nagyjából ismerték a társaságot és a játékot.

szal elmondhatjuk hogy az emberek )90%-a olcsó fegyverrel kezdi és mikor megtetszik a dolog és komolyan is gondolja akkor kezd el agyalni hogy erősebb minőségi és olyan fegyvert vesz ami TETSZIK neki :)

szerintem az olcsó kínai fegyverek egyik legnagyobb hátulütője hogy kicsi a választék, ja és persze ami ilyen 10-20k rendes boltban azt tényleg nem szabad megvenni a falra jó dísznek max :)
  • Mersant
    és a ti birtokotokban levo olcso kategorias fegyverek mennyire megbizhatoak, nem volt egyikel sem gond? van aki dicseri, van akinek 3at kellett visszavinnie, ezert erdekelne, mert ti szinte minden heten hasznaljatok, hogy mik a tapasztalatok.

kezdesnek persze nem veszi meg az ember mindenbol a legdragabbat hacsak nem milliomos, de aztan annyira beleszeret, hogy siman rakolt 100ezreket :-)
  • Punker
    tegnap is szarrá lőttük egymást :)

• Punker
    pedig milyen jó is az mikor a kék kutyasétáltató szabadidő nadrágban seggel bele esik az ember a vadrózsa bokorba :)

tény és való hogy ha az ember komolyan gondolja ezt a sportot akkor költséges, de elkezdeni nem feltétlenül az, én elöször vettem maszkot meg olcsó fegyvert, aztán 2 hét múlva a rózsabokor után gyakorlót, 3 hét múlva sikerült megfelelő méretű zubbonyt is, a legtöbb ember nem 100+ ezer forintos puskával és még 100+ ezer forinytnyi felszereléssel kezd el játszani.

nekem most 50 ezer forintnyi a felszerelésem ezt 3 hónap alatt szedegettem össze, de pl a bakancsot természetesen nem csak játéknál használja az ember és ha minőségit veszel akkor az min 3 évet ki is bír, azon kívül meg csak a maszk ami igazán nagyobb kötelező kiadás, használt zubbonyt már 1500 pénztől kapsz az meg szerintem nem tétel.....
  • Mersant
    na azert ezeknek az olcso fegyvereknek legalabb a fele mar akkor mukodeskeptelen mikor kiveszed a dobozbol...:-(
    es nem csak a fegyver arat kell nezni, hanem kulonbozo felszereleseket, ruhat kell melle venni ha nem akarsz kek macinaciban nyomulni
  • Punker
    ma is kaptam 1 közeli lövést, véres lett a térdem a gyakorlón kersztül is :(

viszont elkaptam a 180-as tuningos snipert, sikerült a hátába kerülnöm és lekaszálni :)
  • DannyL
    A Punker által felvonultatott fegyverek márkájukat tekintve mind a top kategóriát képviselik azért vannak 100e környékén. Ennek az 1/3-ából is lehet ütőképes fegyvert szerezni.
  • DannyL
    Ha kicsit utánaolvasnál a témának, rájönnél mekkora marhaságot mondtál. :) Épp az a szép benne, hogy nem csak az övék.
  • Punker
    ez nem feltétlenül igaz, én 7500 pénzért vettem az első fegyverem használtan.....
  • Attila8805
    Van egy olyan érzésem hogy ez a jómóduak sportja
  • OrioN the S
  • Punker
    kis egyveleg az elmúlt 4 hónapból
  • Punker
    hát annyi nincs de közel jár hozzá

M14 + aksi 130 körül
    M15A2 + aksi + reddot 100 körül
    105-ös + aksi + tuning 140 fölött
    AUG + aksi 90 körül
    TM AK-k + aksi 90 körül

meg az aprók 30-50 ezer körül a 2 pisztoly 10-15 között, egy MP5 nincs is a képen

• FFX
    1 millió fölött :)
  • ColdFire
    mennyi egy ilyen kollekció?:)
  • ColdFire
    ejj, ez nem jó:(
  • Punker
    mit csinál veled? mivel fokozottan veszélyes dolgot csinálsz 1 elveszi a fegyvert 2 megb@ssza a gondviselőidet, ugyanaz mintha korhatár alatt vezetsz.
  • ColdFire
    ez a korhatár versenyekre van kitalálva?
    pl ha én egy haverommal játszok, akkor oda nem vonatkozik?
    legdurvább esetben, ha ugy elkap a rendőr, / ?:D / akkor mit csinál velem?
    thx
  • Punker
    a mai fegyverzet :)

• Punker
    vidd ki apádat és akkor ő a felelős ha kilövik a szemed.....
  • ColdFire
    "10. Korhatár:
    A minimum életkorhatár tizenhat év, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek csak felnőtt felügyelete mellett, írásos szülői engedéllyel vehetnek részt a játékokon."

Várni kell még 2 évet... kár... :\
  • Punker
    katt a bannera, elolvasod a magyar airsoft szabályzatot stb

laktanya az nagyon jó.
  • ColdFire
    egy régi oroszlaktanya (belső térrel) megfelel a játéktérre nem?
    16 alatt reménytelen? :(
  • Punker
    hatalmasat játszottunk ma kint Kerecsenden 1 volt TSZ területén :)
  • Punker
    18+ év, vagy 16-18 között szülői bele egyezéses papír, MASZK! fegyver és 1 jó csapat kell :)

• ColdFire
    Hali!
    hmm...
    Ez az Airsoft engem is érdekelne...
    Fegyveren és játékosokon kívül mi kell a "játékhoz" , mivel érdemes kezdeni? fegyverek használata korhoz van kötve? én néztem egy snipert snipert, ez jó lenne kezdésnek? meddig lő el? vmi távcsőt lehet rá szerelni?
    sniperrel egyedul is elszórakoznék, aztán majdha belejövök, akkor jöhet emberkék ellen...
    szerintem :D

Légyszi help,
    Előre is kösz!
  • Glpetyus
    Jól néz ki az a minta,bár a zöld-barna az nagyon nem tetszik.
  • Punker
    én azon agyaltam hogy digitmintás ruhát kéne venni :)

amúgy nem kocka hanem pixel mivel onnan vették át :)
  • Glpetyus

Nekiálltam első fegyverem a DE gyártmányú G36-osom festésének :)

Pontosabban már 3 napja csiszolgatom,tömitem,stb.
    Ezt a sivatagi digitális mintát szeretném ráfesteni :)
    Érdekes lesz,mert az gyakorlatilag szabályos kockákból áll,hát....megpróbálom,aztán lesz ami lesz :D
  • Punker
  • Punker
    Hozd a zászlót :)
  • Glpetyus
    :DD !
  • Punker
    2 kört fotóztam, bakancs, nato gyakorló + zubbony, azon sárga láthatósági mellény, zöld símaszk + OBI-s permetező szemüveg, erre ezek az állatok közölték hogy én vagyok Homer Simpson most jöttem az erőműből és még a zsebemben van 1-2 urán rudacska :)
  • DannyL
    feltettem, köszi