29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    hát ebbe még kell rendesen pénzt ölni, 120-as tuning + preciziós cső + csigatár + optika megy még majd bele, csak most elfogyott a lóvé :)
  • Glpetyus
    úhhh :)
    Ezt is átveszem 7-é,vagy mennyié'
    Nade,ezt már ugye nem fogod egyhamar lecserélni ? :)
  • Punker
    97k -5% volt a fegyver

a G3SG1 nem ugyanaz mint a G33, más a 2 fegyver a 33-as már 5,56-os kaliber volt, de a lényeg hogy azon nincs bipod ami nekem kell a támogatóhoz :)
  • Glpetyus
    :)
    És így mennyibe fáj végülis a fegyver?
    Mer' itthon nézem,(Classic Army SAR Taktik Rifle II-ez az ugye?),ez bizony itthon 100K
    Vagy a tied a Classic Army CA33e kódnevü ? :)
    Az is 80 pénz :o
  • Punker
    majd vasárnap, parkettázás stb volt nálam úgyhogy a fegyver még ott van havernál aki elhozta nekem pestről, kb 2 percig volt eddig a kezemben, pedig már nagyon viszket a tenyerem, ha ilyen marad viszont az idő akkor az újraavatást megúszom mert a vastag ruha jól fog jönni :)
  • Glpetyus
    képeket 1000L ! :)
  • Punker
    lesz majd nyugi :)
  • DannyL
    Na gratula, egy képet tolhatnál róla. :)
  • Punker
  • torque12
    milyen fegyver a szerencsés kiválasztott?
  • Punker
    megjött a fegyverem, de nem tudtam menni játszani :(
  • DannyL
    up!
  • DannyL
    Kell a gyíknak még egy M4, P90-re hajtok. :)))
  • Punker
    akkor vedd megy gyorsan az enyémet, megjött a SAR Taktik Rifle-m csak ki kéne fizetni :)
  • DannyL
    Én nem nézem le őket a mi csapatunkban is van egy R7-es. Tolj bele egy Guarder SP90-et (M100+) és máris 40m fölötti lőtávod lesz ~320 FPS-el. 3000 Ft-ból megvagy.
  • DannyL
    Akkor ezek szerint a 0,2g-os BB volt csak igaz abból amit odaírtak. :D
  • Punker
    ilyenem van nincs az 0,8J a ahtásos értelems lőtáv 20-25 méter, utána már ballisztikus ívet kell adni neki, persze a komoly fegyverrel játszó emberek mindi glenézik az olcsó kínai fegyókat, így meg lehet lepni őket :)
  • Punker
    na most az egyértelműen a tuning berakó hibája volt, el lett b@szva összegányolva a vezetékek leégtek és kinyírtak mindent.
  • Glpetyus
    húú,köszönöm ! :)
  • Mersant
    valóban, e-shock, cybergun (vagy nevezzek ahogy akarjak)eleg furcsa dolgokat muvel. most is ep jo kis vita kerekedett 1 ujonan bevezetett termekukkel kapcsolatban, valaki szovatette hogy kamu amit irnak valamint photoshopoltak a kepek, egybol kivettek a hozza tartozo kepet, valamint a hozzaszolo kommentjet, most megy az anyazas oda-vissza....furcsa uzletpolitika
  • DannyL
    Egyébként egy erős 270 FPS-t tud az a fegyver és akkor lehet hogy túloztam. Az alap CAM15-ösök lőnek 320-at 0,2-vel, nem a Well.
  • DannyL
    A fegyver nem gáz, de a JG ezerszer jobb. Az E-Shock-ról meg annyit, hogy ha már széthazudják az arcukat az adatokkal kapcsolatban, legalább arra figyelhetnének, hogy ne komplett faszságokat írjanak a fegyver tulajdonságaiba. Ez esetben az erejét leíró rész egy merev faszság, ugyanis:

Ha 0,8J-t mértek 0,2g-os BB-vel akkor az nem 320 FPS, hanem 294.
    Ha meg 320 FPS-t mértek volna 0,2g-os BB-vel, az 0,95J lenne nem 0,8.

Egyszerű egyenlet, ami az általuk leírt 3 adattal soha sem teljesül.

Komplett hülyének nézik a vevőket. Tele van hazugsággal az egész oldaluk. Szánalmas!
  • DannyL
    Ez egy eset volt, amit ezer más dolog is okozhatott. Ez karcsú kifogás egy elfogadott ténnyel szemben. Nem én találtam ki.
  • Mhosah Myth
    Ezt meg kell cáfolnom hogy a CA jobban bírja a tuningot... Egyik csapattársam vett egy CA SLR-105öt... Vett bele 120as rugót meg aluminium dugattyút meg rugóvezetőt... Játszott 1 hónapot és a full kábelezés meg a motor is leégett alatta! Aztán vehetett új kábelt meg motort is...
    Ezzel szemben a marui kibír egy 120as rugót minden különösebb gond nélkül...
  • ColdFire
    inkább JG ak47 beta szvsz nem? :\
    bár ugyse veszek szval :D
    várom a kecskemétiek válaszát, hátha beállhatok tanulonak:)
  • ColdFire
    nezelodtem ezen a lapon...
    ez nagyon gagyi? :D
  • k8bal
    kösz a segítséget!
  • DannyL
    Gyűjts még egy kicsit és vegyél ezek közül egyet. A Tokyo maruival nem lesz gondod, nagyon jók, saját tapasztalat. Amit belinkeltél, ád egy gagyi, másrészt az a cég egy rablóbanda. Ja és ezek közül is csak a Hop up-osokat ajánlom. Gari nélkül még a 9e-be is belefér. :) Itt a link:

TM pisztolyok
  • k8bal
    Egy ilyen fegyver beszerzésén gondolkozok: LINK
    Most ismerkednék az Airsofttal, eddig csak ilyen gagyi 1-2 ezer forintos pisztolyaim voltak, ez lenne az első komolyabb fegyverem. Egyáltalán ez a fegyver komolynak mondható?
    Vagy esetleg, ha tudnátok más kezdő fegyvert ajánlani megköszönném, 9ezer forintig bezárólag..
  • Punker
    úgy játszottuk hogy telepítés után 5 perccel robban és 2 perc a hatástalanítási idő, a többi már vágás kérdése, kellett volna 1 liter éghető anyag + petárda, és abból vágni később robbanásokat, vagy ennél jobb effekt de most ennyire voltam képes :)
  • ColdFire

füstgránát be alá nagyon jol mutatott volna:)
  • Punker
    Search & Destroy game :)
  • DannyL
    Itt érdeklődj!
  • Punker
    katt a banner-ra és megtalálod.
  • ColdFire
    Kecskeméten van vmilyen Airsoft club?
  • DannyL
    jogos, félreértettelek, megkövetlek :)
  • Punker
    én M14-ről beszéltem nem M4-ről, hagy döntsem már el mit fogtam a kezembe és mivel lőttek rám :)
  • DannyL
    De lehet, itt: Forces
  • DannyL
    A Jong Gong (én csak KingKong-nak hívom) kiváló vákasztás. Olyan minőségű mint a Marui béta.
  • DannyL
    20.000 Ft van köztük kb. 50.000 lenne a kutyának se kéne. És M4 nem M14 az M15A2. Egyébként a CA mellett áll még az is, hogy ha tuningolod, simán beletolod a nagyobb rugót és bírja. A Maruiban meg cserélni kell a rugóvezetőt meg a dugattyúfejet is egy nagyobb rugóhoz. Szvsz egy CA M15-ös elbírja az M130-at bármiféle módosítás nélkül. És ezen ismét kb 20.000 Ft-ot nyertél és be is jött a különbség.