29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#1439 hmm,ha M4-en lenne,azt biztos homokszinre festeném (persze nem vmi gagyi módon,hanem ahogy gyárilag kinéz),aztán azt koptatnám vissza az alap színig.
Azok elég jól néznek ki :)
-
#1438 Helyesbítek a TM Sig P228-től lett véres a hátam és a TM Glock 17 -es szedte szét a szitakötőt. -
#1437 naná hogy érdekel ha jónak tűnik lehet megcsinálom az M4-en :) -
#1436 :DD
-
#1435 Nem is lőttem még az mp5-el
Viszont elkezdtem dolgozni a külsején,némi koptatást kapott a megfelelő helyeken .
Majd küldök képet,ha kész :)
(már ha érdekel-.-) -
#1434 ja és még annyit arról a glock17-ről hogy múlthéten leszállt a vállamra 1 méretes szitakötő, Myth kb 2-3 méterről lelőtte rólam a "szörnyet" a lövedék KETTÉ VÁGTA!!!!! a szerencsétlenet..... -
#1433 -
#1432 amúgy nowar olcsóbb és korrektebb cég az eddigi tapasztalatok szerint mint a 44-es. -
#1431 nagyon jók sokkal erősebb mint az mp5 amit megvettél, engem hátba lőttek olyannal véres lett..... -
#1430 Ja,a szememet szúrja ki...."gas blowback"
:/ -
#1429 hogyhogy nem két félből van összerakva a szán?
Ezeknél úgy szokott.
Vagy lehet ez nem is az amit 10K körűl árúlnak? -
#1428 Láttam,thx :) -
#1427 Itt kapható! :) -
#1426 júúj,de tetszik ezis :C
Sőt,ez jön be a legjobban :o -
#1425 nekem átlagos méretü a kezem (mármint ami egy 185 cm magassághoz mérve átlagos),és a G19 nagyon kényelmes volt. (bár az éles fegyver volt,meg nem is 17-es,de méretre nagyjából ugyanaz a kettő -ahogy elnézem-) :) -
#1424 Mindkettő nagyon szép, de engem megfogott a Glock kompaktsága. Mondjuk ez is olyan dolog hogy kinek mi. Haverom ma akart venni egy glock-ot mert neki is tetszett. Csak neki ilyen nagy lapát kezei vannak és lelógott a markolatról. :) Úgyhogy ő meg egy TM H&K SOCOM MK23-at vett mert az nagyobb jóval. -
#1423 Pont azt néztem ki :)
Vagy egy USP-t. -
#1422 Jók bizony. Nekem egy TM Glock 17-esem van. Amikor a kezemben van csak annyit érzek, hogy nem lötyög semmi, nem zörög semmi, marha jó a tapintása és a súlya és hogy nagyon össze van rakva.
Én 0.25-ös BB-vel használom és olyan 30 méterről nem nagy cucc vele eltalálni az A4-es papírt. Közelről átüti a karton dobozt.
Ne félj venni egyet. A Glock 17-essel nem fürdesz be, a többit nem ismerem, de nem lehetnek rosszabbak azok se. -
#1421 Igazinál mi azt nem tudom. Airsoft-ban annyi, hogy az A4-ről le lehet szedni a carry handle-t (a tetején amivel cipeled és cuccot raksz rá). Az A2-n ez a rész fix. Kb ennyi. -
Ezek a springes TM pisztolyok jók?
"Gyanúsan" olcsónak tünnek nekem :o
(~10K) -
#1419 szép :) -
#1418 kérdezhetek egy lámát?Mi a külömbség az A4-es és az A2-es között igazábol és az airsoftos változatban? -
#1417 A 44-es Bázisban vettem, ott van kedvezménye a csapatomnak. -
Doma #1416 Ha nem titok, hol vetted? -
#1415 Megvettem. Végül egyik se a kettő közül, hanem egy harmadik. :)))
CA M15A4 Carbine
Kb. 1.500 Ft-al volt drágább mint az A2-es carbine. Sajnos még kipróbálni nem tudtam mert az aksit 14 órát kell töltenem, de masszív a cucc. Szinte teljesen fém és az a kevés műanyag ami van benne, az is üvegszálas. A tus egy kicsit lötyögős az nem tetszik de majd csinálok vele valamit. -
#1414 Ja jogos. Elvileg a nagy aksi csak a 120-as rugóhoz kellene. De ugye a nagy cellásnak egyéb előnyei is vannak. Szerintem ez majd csak a boltban dől el ha felpróbáltam mindkettőt és a kezemben voltak. Még jó hogy leszűkült 2 típusra mire holtpontra jutottam. :))) -
#1413 kérdés hogy akarsz e tuningolni, ha nem akkor ami jobban kézre esik / tetszik :) -
#1412 Köszi, ez érdekes olvasmány volt! -
#1411 Ebbe van valami. :))) -
Doma #1410 Döntés előtt itt egy teszt. -
Doma #1409 1. -
#1408 neked kell tudnod mit akarsz...... -
#1407 Ennyire azé nem volt hosszú a listám! :))) Mivan veletek, hétfő van? :))) -
#1406 Most épp ezek között vívódom. Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is a másikhoz képest. Gearbox 2 vagy 3 versus tusos vagy nem tusos aksi.
1. CA M15A2 Carbine
Anyaga - Fém & Glassfiber Nylon
Tárkapacitás - 300 BB
Hossza - 860 mm
Súlya - 2400 g
System - Elektromos
Hop-Up System van
Magasfordulatú motor
Gear box: ver.3
FPS:330-020g BB
2. CA M15A2 Tactical Carbine
Anyaga - Fém & ABS
Tárkapacitás - 300 BB
Hossza - 845 mm
Súlya - 2400 g
System - Elektromos
Hop-Up System van
Gear box: ver.2
FPS:330-020g BB
-
#1405 Igen, csak mocsok drágák a másik kettőhöz képest. Legalább 20-el több ua. a taípus. -
#1404 ja tényleg, csak full fémet vegyél! Bade gagyi aeg-e 3 darabra tört tegnap az uccsó játékban :) -
Doma #1403 ICS nagyjából CA és TM szintű márka, legalábbis néhány külföldi fórumon olvastt hsz alapján nekem ez a véleményem.
Mindemellett full fém fegyó nagyon jó! (szvsz) -
#1402 Köszi! -
I. Szent Bagir #1401 Ezt olvasgasd el :)
gearbox ismertető -
#1400 a 3-as jobb erőssebb elméletileg.