29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Glpetyus
    hmm,ha M4-en lenne,azt biztos homokszinre festeném (persze nem vmi gagyi módon,hanem ahogy gyárilag kinéz),aztán azt koptatnám vissza az alap színig.
    Azok elég jól néznek ki :)

• Punker
    Helyesbítek a TM Sig P228-től lett véres a hátam és a TM Glock 17 -es szedte szét a szitakötőt.
  • Punker
    naná hogy érdekel ha jónak tűnik lehet megcsinálom az M4-en :)
  • Glpetyus
    :DD
  • Glpetyus
    Nem is lőttem még az mp5-el

Viszont elkezdtem dolgozni a külsején,némi koptatást kapott a megfelelő helyeken .
    Majd küldök képet,ha kész :)
    (már ha érdekel-.-)
  • Punker
    ja és még annyit arról a glock17-ről hogy múlthéten leszállt a vállamra 1 méretes szitakötő, Myth kb 2-3 méterről lelőtte rólam a "szörnyet" a lövedék KETTÉ VÁGTA!!!!! a szerencsétlenet.....
  • Glpetyus
  • Punker
    amúgy nowar olcsóbb és korrektebb cég az eddigi tapasztalatok szerint mint a 44-es.
  • Punker
    nagyon jók sokkal erősebb mint az mp5 amit megvettél, engem hátba lőttek olyannal véres lett.....
  • Glpetyus
    Ja,a szememet szúrja ki...."gas blowback"
    :/
  • Glpetyus
    hogyhogy nem két félből van összerakva a szán?
    Ezeknél úgy szokott.
    Vagy lehet ez nem is az amit 10K körűl árúlnak?
  • Glpetyus
    Láttam,thx :)
  • DannyL
    Itt kapható! :)
  • Glpetyus
    júúj,de tetszik ezis :C

Sőt,ez jön be a legjobban :o
  • Glpetyus
    nekem átlagos méretü a kezem (mármint ami egy 185 cm magassághoz mérve átlagos),és a G19 nagyon kényelmes volt. (bár az éles fegyver volt,meg nem is 17-es,de méretre nagyjából ugyanaz a kettő -ahogy elnézem-) :)
  • DannyL
    Mindkettő nagyon szép, de engem megfogott a Glock kompaktsága. Mondjuk ez is olyan dolog hogy kinek mi. Haverom ma akart venni egy glock-ot mert neki is tetszett. Csak neki ilyen nagy lapát kezei vannak és lelógott a markolatról. :) Úgyhogy ő meg egy TM H&K SOCOM MK23-at vett mert az nagyobb jóval.
  • Glpetyus
    Pont azt néztem ki :)
    Vagy egy USP-t.
  • DannyL
    Jók bizony. Nekem egy TM Glock 17-esem van. Amikor a kezemben van csak annyit érzek, hogy nem lötyög semmi, nem zörög semmi, marha jó a tapintása és a súlya és hogy nagyon össze van rakva.

Én 0.25-ös BB-vel használom és olyan 30 méterről nem nagy cucc vele eltalálni az A4-es papírt. Közelről átüti a karton dobozt.

Ne félj venni egyet. A Glock 17-essel nem fürdesz be, a többit nem ismerem, de nem lehetnek rosszabbak azok se.
  • DannyL
    Igazinál mi azt nem tudom. Airsoft-ban annyi, hogy az A4-ről le lehet szedni a carry handle-t (a tetején amivel cipeled és cuccot raksz rá). Az A2-n ez a rész fix. Kb ennyi.
  • Glpetyus

Ezek a springes TM pisztolyok jók?
    "Gyanúsan" olcsónak tünnek nekem :o
    (~10K)
  • Glpetyus
    szép :)
  • repvez
    kérdezhetek egy lámát?Mi a külömbség az A4-es és az A2-es között igazábol és az airsoftos változatban?
  • DannyL
    A 44-es Bázisban vettem, ott van kedvezménye a csapatomnak.
  • Doma #1416
    Ha nem titok, hol vetted?
  • DannyL
    Megvettem. Végül egyik se a kettő közül, hanem egy harmadik. :)))

CA M15A4 Carbine

Kb. 1.500 Ft-al volt drágább mint az A2-es carbine. Sajnos még kipróbálni nem tudtam mert az aksit 14 órát kell töltenem, de masszív a cucc. Szinte teljesen fém és az a kevés műanyag ami van benne, az is üvegszálas. A tus egy kicsit lötyögős az nem tetszik de majd csinálok vele valamit.
  • DannyL
    Ja jogos. Elvileg a nagy aksi csak a 120-as rugóhoz kellene. De ugye a nagy cellásnak egyéb előnyei is vannak. Szerintem ez majd csak a boltban dől el ha felpróbáltam mindkettőt és a kezemben voltak. Még jó hogy leszűkült 2 típusra mire holtpontra jutottam. :)))
  • Punker
    kérdés hogy akarsz e tuningolni, ha nem akkor ami jobban kézre esik / tetszik :)
  • DannyL
    Köszi, ez érdekes olvasmány volt!
  • DannyL
    Ebbe van valami. :)))
  • Doma #1410
    Döntés előtt itt egy teszt.
  • Doma #1409
    1.
  • Punker
    neked kell tudnod mit akarsz......
  • DannyL
    Ennyire azé nem volt hosszú a listám! :))) Mivan veletek, hétfő van? :)))
  • DannyL
    Most épp ezek között vívódom. Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is a másikhoz képest. Gearbox 2 vagy 3 versus tusos vagy nem tusos aksi.

1. CA M15A2 Carbine

Anyaga - Fém & Glassfiber Nylon
    Tárkapacitás - 300 BB
    Hossza - 860 mm
    Súlya - 2400 g
    System - Elektromos
    Hop-Up System van

Magasfordulatú motor

Gear box: ver.3

FPS:330-020g BB

2. CA M15A2 Tactical Carbine

Anyaga - Fém & ABS
    Tárkapacitás - 300 BB
    Hossza - 845 mm
    Súlya - 2400 g
    System - Elektromos
    Hop-Up System van

Gear box: ver.2

FPS:330-020g BB

• DannyL
    Igen, csak mocsok drágák a másik kettőhöz képest. Legalább 20-el több ua. a taípus.
  • Punker
    ja tényleg, csak full fémet vegyél! Bade gagyi aeg-e 3 darabra tört tegnap az uccsó játékban :)
  • Doma #1403
    ICS nagyjából CA és TM szintű márka, legalábbis néhány külföldi fórumon olvastt hsz alapján nekem ez a véleményem.
    Mindemellett full fém fegyó nagyon jó! (szvsz)
  • DannyL
    Köszi!
  • I. Szent Bagir
    Ezt olvasgasd el :)
    gearbox ismertető
  • Punker
    a 3-as jobb erőssebb elméletileg.