29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• I. Szent Bagir
    Vám + áfa: akár +35% is lehet elvileg értékfüggő, de a kint kifizetett áfát visszakapod, ami angliában asszem -17,5% rögtön. Szal nettó árral számolj és arra a 25% áfa meg valamennyi vám.(EU-n belül csak áfakülönbözet, ha bevallod. Nagy értéknél viszont gázos ha lebuksz.) Viszont van olyan hogy ügyintézési díj ami akár 8-10k is lehet tételenként (nem darabonként, azaz puska és lőszer +20k, 10 db ugyanolyan puska 10k). + esetleges postaköltség. Én szingapurból akartam egy 11k-s kiegészítőt rendelni, de majdnem +15k jött volna rá. Szal próbáld meg EU-n belül elintézni. Esetleg nézz szét a szlovákoknál. Nálluk is szép választék van.
  • repvez
    Az igazira és az airsoftosra egyaránt.
  • DannyL
    Az airsoft fegyverre gondolsz? Annál talán a tárkioldó lehet.
  • repvez
    Lenne egy láma kérdésem.Valaki meg tudná mondani hogy az M16-oson jobb oldalon a hüvelykivetö mögött mi az a kis ferdén kiáló pöcök?Mert van némi fegyverismeretem,de a kibiztositás és a csöretöltés máshol vannak és azzal tisztába is vagyok csak ezt nem tudom mire szolgál.Az AK-n ilyen biztos nincsen.
  • DannyL
    Ezt a Redwolf-ot nem nagyon ismerem, de ahogy néztem angol cég. Ha onnan jön akkor ugye EU és nincs vám.
  • DannyL
    Vám + áfa együtt kb. a termék értékének 28%-a. Lehet kérni őket, hogy írják rá "Toy & Gift", ebben az esetben sanszos hogy nem kerül be a vámra, de ha fegyvert veszel, az a mérete miatt 90% hogy ott landol.

Külföldi direkt utalásért a bankok kb 8-10.000 Ft-ot számláznak pluszba, viszont pl. a WGC és UN Company ad 5% kedvezményt mindenből ha direktbe utalsz. Kis értéknél (<300$) szerencsésebb a PayPal-t választani.

Külföldi rendelés esetén érdemes összeállni másokkal, hogy a postaköltség szétosztódjon. Egy fegyver esetén ez akár 60-70 USD is lehet. A fórumot a www.softair.hu -n éred el, azon belül ez a rész az Adás-vétel / Rendelés -ben van. Sajnos ha egyedül rendelsz, a végére többet fizetsz mint ha itthon vennéd meg.
  • JCSR Apache
    Azon godoltam hogy vennék egy fegyvert és beszállnék egy Miskolci airsoft csapatba ha van rá lehetőség.A redwolfairsoft-nál akartam venni fegyvert de azért megkérdezem hogy ti tudtok-e jobb boltot(hasonló kínálattal,árakkal) ami közelebb van?
    Az airsoft.hu-ról meg csak azért nem rendelek mert nekem kicsit drága.
    Ti rendeltetek már külföldről?Mennyi a vám, áfa rá?

Előre is kössz a segítséget.
  • torque12
    Érdekel vkit elado mp5 tár és akksi? 7.2V -700MAH!
  • torque12
    a full ezüstöshöz 2 tár jár alapbol!
  • FFX
    köszi az infókat
  • Punker
    TM NBB Wilson SuperGrade

ez van Myth-nek az tleszámítva hogy gázos jó kis csúzli mondjuk 1 tartalék tár az kell mellé.
  • torque12
    a tm amt hardballer jo választás! ha olcson akarod megvenni akkor ott a bullets.hu ! itt a legolcsobb! cask azt nemtudom hogy van-e rá garancia! csá!
  • Punker
    a Myth stukkere 12 körül van talán
  • FFX
    Igazság szerint minden vágyam egy Colt lenne de azt nem láttam még itthon hasonló árban csak 40-50e FT körűl 44-es bázison
  • Punker
    Hát nem tom Myth-nek hasonló van (Tokyo Marui Colt Mk4) és az qrvajó 15-20 méteről is lehet vele killt csinálni.
  • FFX
    Még egy utolsó kérdés:
    Valaki tudna mondani véleményt erről a pisztolyról ? Szerintem ez elég olcsó ahhoz képest hogy TM meg GNB-es. Ha normális fegyver akkor ő rá fog esni a választásom.
  • Punker
    hát mert itt felsimerhető alak van a többi nagyon sötét lett :(
  • Mhosah Myth
    Ez a kép nagyon ott van... :)
  • Glpetyus
    ejha o.O
  • Zsolek123
    nekem már van ilyen fegyverem!!!:) NAON BARÓ!! Hétvégenként el szoktunk menni pest környékére ahol nyugis és tunk játszani!!:)(NEKEM EGY MP5 VAN
  • Punker
    Myth a bálák között

• DannyL
    Aucs, részvétem!
  • Mhosah Myth
    Kiszámoltam hozzávetőlegesen ezen fegyverek összértékét és meglepő 550ezer HUF-ra jutottam... Így hirtelen nem gondoltam volna! :)
  • Punker
    hát vagy 1,5 hétig látszani fog biztos, kb 5-10 percig vérzett
  • DannyL
    és fájt?
  • FFX
    uhh
  • Punker
    amúgy pofán lőttek 430 FPS-es puskával 5 méterről :(
  • Punker
  • torque12
    Menyit érhet egy ilyen
  • DannyL
    odabasz
  • Punker
  • Glpetyus

Te cegény :c
  • Punker
    tegnap teszt címszóval olyan 15 méterről hátba lőttek TM M14-gyel pulcsi volt rajtam de jaj, nem gyenge az a fegyver :)
  • Punker
    álom szép, csak tudnám mennyi lesz mire ide ér
  • torque12
    én nem látomnem jön be a kép!
  • Punker
    mészárszék :)
  • repvez
    Igen, szép kis istállo féleség
  • Punker
    na most látjátok?
  • Punker
    na itt voltunk tegnap, a képek az épület közepéről készültek: