29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
I. Szent Bagir #1680 Vám + áfa: akár +35% is lehet elvileg értékfüggő, de a kint kifizetett áfát visszakapod, ami angliában asszem -17,5% rögtön. Szal nettó árral számolj és arra a 25% áfa meg valamennyi vám.(EU-n belül csak áfakülönbözet, ha bevallod. Nagy értéknél viszont gázos ha lebuksz.) Viszont van olyan hogy ügyintézési díj ami akár 8-10k is lehet tételenként (nem darabonként, azaz puska és lőszer +20k, 10 db ugyanolyan puska 10k). + esetleges postaköltség. Én szingapurból akartam egy 11k-s kiegészítőt rendelni, de majdnem +15k jött volna rá. Szal próbáld meg EU-n belül elintézni. Esetleg nézz szét a szlovákoknál. Nálluk is szép választék van. -
#1679 Az igazira és az airsoftosra egyaránt. -
#1678 Az airsoft fegyverre gondolsz? Annál talán a tárkioldó lehet. -
#1677 Lenne egy láma kérdésem.Valaki meg tudná mondani hogy az M16-oson jobb oldalon a hüvelykivetö mögött mi az a kis ferdén kiáló pöcök?Mert van némi fegyverismeretem,de a kibiztositás és a csöretöltés máshol vannak és azzal tisztába is vagyok csak ezt nem tudom mire szolgál.Az AK-n ilyen biztos nincsen. -
#1676 Ezt a Redwolf-ot nem nagyon ismerem, de ahogy néztem angol cég. Ha onnan jön akkor ugye EU és nincs vám. -
#1675 Vám + áfa együtt kb. a termék értékének 28%-a. Lehet kérni őket, hogy írják rá "Toy & Gift", ebben az esetben sanszos hogy nem kerül be a vámra, de ha fegyvert veszel, az a mérete miatt 90% hogy ott landol.
Külföldi direkt utalásért a bankok kb 8-10.000 Ft-ot számláznak pluszba, viszont pl. a WGC és UN Company ad 5% kedvezményt mindenből ha direktbe utalsz. Kis értéknél (<300$) szerencsésebb a PayPal-t választani.
Külföldi rendelés esetén érdemes összeállni másokkal, hogy a postaköltség szétosztódjon. Egy fegyver esetén ez akár 60-70 USD is lehet. A fórumot a www.softair.hu -n éred el, azon belül ez a rész az Adás-vétel / Rendelés -ben van. Sajnos ha egyedül rendelsz, a végére többet fizetsz mint ha itthon vennéd meg. -
#1674 Azon godoltam hogy vennék egy fegyvert és beszállnék egy Miskolci airsoft csapatba ha van rá lehetőség.A redwolfairsoft-nál akartam venni fegyvert de azért megkérdezem hogy ti tudtok-e jobb boltot(hasonló kínálattal,árakkal) ami közelebb van?
Az airsoft.hu-ról meg csak azért nem rendelek mert nekem kicsit drága.
Ti rendeltetek már külföldről?Mennyi a vám, áfa rá?
Előre is kössz a segítséget. -
#1673 Érdekel vkit elado mp5 tár és akksi? 7.2V -700MAH!
-
#1672 a full ezüstöshöz 2 tár jár alapbol! -
FFX #1671 köszi az infókat -
#1670 TM NBB Wilson SuperGrade
ez van Myth-nek az tleszámítva hogy gázos jó kis csúzli mondjuk 1 tartalék tár az kell mellé. -
#1669 a tm amt hardballer jo választás! ha olcson akarod megvenni akkor ott a bullets.hu ! itt a legolcsobb! cask azt nemtudom hogy van-e rá garancia! csá! -
#1668 a Myth stukkere 12 körül van talán -
FFX #1667 Igazság szerint minden vágyam egy Colt lenne de azt nem láttam még itthon hasonló árban csak 40-50e FT körűl 44-es bázison -
#1666 Hát nem tom Myth-nek hasonló van (Tokyo Marui Colt Mk4) és az qrvajó 15-20 méteről is lehet vele killt csinálni. -
FFX #1665 Még egy utolsó kérdés:
Valaki tudna mondani véleményt erről a pisztolyról ? Szerintem ez elég olcsó ahhoz képest hogy TM meg GNB-es. Ha normális fegyver akkor ő rá fog esni a választásom. -
#1664 hát mert itt felsimerhető alak van a többi nagyon sötét lett :( -
#1663 Ez a kép nagyon ott van... :) -
#1662 ejha o.O -
#1661 nekem már van ilyen fegyverem!!!:) NAON BARÓ!! Hétvégenként el szoktunk menni pest környékére ahol nyugis és tunk játszani!!:)(NEKEM EGY MP5 VAN -
#1660 Myth a bálák között
-
#1659 Aucs, részvétem! -
#1658 Kiszámoltam hozzávetőlegesen ezen fegyverek összértékét és meglepő 550ezer HUF-ra jutottam... Így hirtelen nem gondoltam volna! :) -
#1657 hát vagy 1,5 hétig látszani fog biztos, kb 5-10 percig vérzett -
#1656 és fájt? -
FFX #1655 uhh -
#1654 amúgy pofán lőttek 430 FPS-es puskával 5 méterről :( -
#1653 -
#1652 Menyit érhet egy ilyen -
#1651 odabasz -
#1650 -
Te cegény :c -
#1648 tegnap teszt címszóval olyan 15 méterről hátba lőttek TM M14-gyel pulcsi volt rajtam de jaj, nem gyenge az a fegyver :) -
#1647 álom szép, csak tudnám mennyi lesz mire ide ér -
#1646 én nem látomnem jön be a kép! -
#1645 mészárszék :) -
#1644 Igen, szép kis istállo féleség -
#1643 na most látjátok? -
#1642 na itt voltunk tegnap, a képek az épület közepéről készültek:
hátsó védvonal
főbejárat -
#1641 hm? lehet link védett lett? akkor pill