29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#1800 itte ;) -
#1799 Hol nézted hogy 50$ból itt van a cucc? Mert én azzal a kalkulátorral ami a honlapon van 200dollár felé kaptam csak a szállítást :S!
Ha 50 dolcsi akkor még megéri onnan rendelni... -
#1798 :) -
#1797 hát nem tom, nekem inkább 1 MP5 akkor :) -
#1796 Jézusom,ezek nagyon dúrvák :))
Ilyet lehet itthon kapni ? (költői kérdés = gondolom :NEM) :C
Nagyon szépek :/
-
#1795 tévedtem a Manufacturer: Jing Gong China kínálata :)
JG 0509 AK Beta (Metal gearbox):
JG 0510 Krinkov:
AKS74U:
AKS74U-STD:
AKMS:
-
#1794 AKS-74U,ha így pontosabb :o)
Ez a szépség :)
Láttam vhol,az teljesen fém,fúúú ha egy olyanom lehetne...
-
#1793 köszi, ezeket az oldalakat még nem ismertem, elolvasom ;-)
-
#1792 Cyma specnaz Beta #1752-ös kép felső részén van ezenkívül van AK47 (fatusos) és AK47S (a behajtható fémtusos) ugyanezeket gyártja a TM is (vajon honnan koppintották a sárgák?:) AK74-est gyárt a CA az ICS és a Cyma
AKSU alatt a tus nélküli beta specnaz-ra gondolsz? valahol láttam 1 olyat de nem tom ki gyártja, bár mivel azon egyáltalán nincs semmilyen tus szerintem nem a legjobb választás. -
#1791 AKSU,"Beta" ,mezei AK,illetve a behajthatós (ezek cymában jók lennének),74-es is tetszik.
De AKSU az a legjobb :)
+ mintha olyat olvastam volna,hogy a cyma-nak is jön /jött ki Beta-ja (?) -
#1790 döntsd el melyik AK verziót akarod és utána kérdezz mert kicist megzavarsz :)
azért azt nem kell elfelejteni hogy az M14-ben 7-es gearbox van az M15-ben meg 2-es, stb. -
#1789 Hát az a +50K,...na az a fájó.
Maruinak abszolút nincs fémtokos AK-ja ?
Mondjuk akkor már a Cyma...mégiscsak 1/3 ár...ráadásúl jól is néz ki. -
#1788 aláírom a CA M15A2 tapintásra sokkal jobb mint a TM M14 és a 2 fegyver között van vagy 50 ezer forint külöbség árban, ennyi pénzért már lehetne a műanyag kidolgozása is jobb. -
#1787 Ejha,köszi.
Őszintén szólva a ca termékei jobban tetszenek,mint a marui,HA eljön az ideje hogy a kínaiak mellé veszek egy komolyabb fegyvert,szerintem CA gyártmány lesz (ez nem idén lesz,az tuti :D )
Haver rám akart sózni egy Marui Mp5 pdw-t,hát nagyon szép,meg minden,de komolyan mondom: Punkertől átvett Cyma Cm.023-asom nem sokban marad el tőle. (külalak terén -.- ) Sőt már recsegett, "izgett" rajta egy csomó minden,mint vmi kínai gagyin,pedig sok megpróbáltatás nem érte még...
-
#1786 Az M16 és M4, az M15A4 Rifle, Tactical Carbine és Carbine néven futnak. Ez a 3 típusa van, szép Armalite lézer gravír van az oldalukon és full fémek, kivéve természetesen a markolatot és a tust. Azonban ellentétben a többi gyártó műanyag alkatrészeivel, ezeken a típusokon üvegszálas műanyag van, ami sokkal jobb tapintású mint az ABS és kinézetre is olyan mint az igazi fegyveré. -
#1785 nem -
#1784 Nem csak az ak-ra,pl egy M16 / M4 és társaik.
-
#1783 mire gondolsz? az AK-n aminek fémnek kell lennie az fém általában, a tár az műanyag szokott lenni. -
#1782 Áz ! :)
...minden CA gyártmánynak fém a külseje? -
#1781 Gunner
Ez meg egy olcsó külföldi bolt. Légipostával cirka 50$-ból itt van a cucc. +28% vámáfa. De van hogy így is olcsóbb mint itthon. -
#1780 Forces.hu
Itt ami jó:
CYMA AK47
CYMA AK47S
JG AK47 Beta
SoftGeneration
Itt is van cyma 0.28, kemény 24 ezer Ft-ért. -
#1779 a kis aranyos mi? :) -
#1778 Ez a M249 desszant változat dedúrva' lehet :) -
#1777 + ugye igennagy százalék a modellezők által használt akis csatlakozót használja abból meg már úgyis akad elég nagy kínálat. -
#1776 ebben is van vmi mondjuk. -
#1775 miért illene? ők fegyvert gyártanak nem aksit, fényképezőgéphez se kapsz aksit hacsak nem speckós kell bele..... -
#1774 pfff... :)
Ilyen árak mellett....illene,hogy finom legyek.. -
#1773 a TM, CA és egyébb nagy japán gyártók nem adnak aksit -
#1772 :) -
#1771 Gyárilag nem adnak bele aksit ,vagy csak erősebbet kell venni bele ? -
#1770 de h amegszórsz vele valakit tuti hogy csak a hangjától kirázza a hideg és szedegetheti a bb-ket magából mint én múlthéten, a nyakamra egy 2 nm-es hálót szoktam tekerni az eredmény -
#1769 az 60-70 körül mozog, kell bele még 1 aksi az 10k körül van meg nem árt 1 tartalék tár az még 7-8k, az aksi töltő az nagyon nagy szórásban van :) -
#1768 hmm,az oldal egyik linkjén van Marui Beta AK,mindössze 60-é'...
Hát annyit meg is adnék érte :o)
-
#1767 prv-ben linket,thx -
#1766 van 1 oldal ahonnan lehet rendelni csak nem egészen hivatalos, olyan 17k körül volt, ha a többiek cuccai gond nélkül megjönnek, lehet én is bevállalom mondjuk gar meg ilyenek nincsenek. -
#1765 Olvastam már ezt a tesztet,nekem is tetszik,főleg,hogy a Glock-ok a legszebb pisztolyok szerintem :)
Ilyet látnék valahol,rögtön megvenném :D -
#1764 viszont ez olyan min 40k körül van már árban, én most egy ilyet akarok majd másodlagosnak tegnap bombásat játszottunk, 1 fém lőszeres láda volt a "bomba" és bizony azzal + 1 puskával kicsit nehezebb mozogni, a vidben majd benne lesz ahogy az egyik srác kúszik a dzsindzsában egyik kezében a láda másikban meg az AUG hát nem kívánom senkinek :) -
#1763 Az öreg,aki nálunk hozza a kínai csodákat,mostanában nem hoz fémet,merhogy' nincs rá kereslet
Szóltam neki még pár hete,hogy nézze meg ilyen nincs-e raktáron,bár azóta nem voltam kint nála,majd talán most 7végén. -
#1762 na,azt elfogadnám :) -
#1761 most dobta ki a Cyma 0,31 néven a 74-esét!
2 pici teszt vid