29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• ColdFire
    itte ;)
  • Mhosah Myth
    Hol nézted hogy 50$ból itt van a cucc? Mert én azzal a kalkulátorral ami a honlapon van 200dollár felé kaptam csak a szállítást :S!
    Ha 50 dolcsi akkor még megéri onnan rendelni...
  • Glpetyus
    :)
  • Punker
    hát nem tom, nekem inkább 1 MP5 akkor :)
  • Glpetyus
    Jézusom,ezek nagyon dúrvák :))
    Ilyet lehet itthon kapni ? (költői kérdés = gondolom :NEM) :C
    Nagyon szépek :/
  • Punker
    tévedtem a Manufacturer: Jing Gong China kínálata :)

JG 0509 AK Beta (Metal gearbox):

JG 0510 Krinkov:

AKS74U:

AKS74U-STD:

AKMS:

• Glpetyus
    AKS-74U,ha így pontosabb :o)
    Ez a szépség :)
    Láttam vhol,az teljesen fém,fúúú ha egy olyanom lehetne...
  • Mersant
    köszi, ezeket az oldalakat még nem ismertem, elolvasom ;-)
  • Punker
    Cyma specnaz Beta #1752-ös kép felső részén van ezenkívül van AK47 (fatusos) és AK47S (a behajtható fémtusos) ugyanezeket gyártja a TM is (vajon honnan koppintották a sárgák?:) AK74-est gyárt a CA az ICS és a Cyma

AKSU alatt a tus nélküli beta specnaz-ra gondolsz? valahol láttam 1 olyat de nem tom ki gyártja, bár mivel azon egyáltalán nincs semmilyen tus szerintem nem a legjobb választás.
  • Glpetyus
    AKSU,"Beta" ,mezei AK,illetve a behajthatós (ezek cymában jók lennének),74-es is tetszik.
    De AKSU az a legjobb :)
    + mintha olyat olvastam volna,hogy a cyma-nak is jön /jött ki Beta-ja (?)
  • Punker
    döntsd el melyik AK verziót akarod és utána kérdezz mert kicist megzavarsz :)

azért azt nem kell elfelejteni hogy az M14-ben 7-es gearbox van az M15-ben meg 2-es, stb.
  • Glpetyus
    Hát az a +50K,...na az a fájó.
    Maruinak abszolút nincs fémtokos AK-ja ?
    Mondjuk akkor már a Cyma...mégiscsak 1/3 ár...ráadásúl jól is néz ki.
  • Punker
    aláírom a CA M15A2 tapintásra sokkal jobb mint a TM M14 és a 2 fegyver között van vagy 50 ezer forint külöbség árban, ennyi pénzért már lehetne a műanyag kidolgozása is jobb.
  • Glpetyus
    Ejha,köszi.
    Őszintén szólva a ca termékei jobban tetszenek,mint a marui,HA eljön az ideje hogy a kínaiak mellé veszek egy komolyabb fegyvert,szerintem CA gyártmány lesz (ez nem idén lesz,az tuti :D )
    Haver rám akart sózni egy Marui Mp5 pdw-t,hát nagyon szép,meg minden,de komolyan mondom: Punkertől átvett Cyma Cm.023-asom nem sokban marad el tőle. (külalak terén -.- ) Sőt már recsegett, "izgett" rajta egy csomó minden,mint vmi kínai gagyin,pedig sok megpróbáltatás nem érte még...
  • DannyL
    Az M16 és M4, az M15A4 Rifle, Tactical Carbine és Carbine néven futnak. Ez a 3 típusa van, szép Armalite lézer gravír van az oldalukon és full fémek, kivéve természetesen a markolatot és a tust. Azonban ellentétben a többi gyártó műanyag alkatrészeivel, ezeken a típusokon üvegszálas műanyag van, ami sokkal jobb tapintású mint az ABS és kinézetre is olyan mint az igazi fegyveré.
  • DannyL
    nem
  • Glpetyus
    Nem csak az ak-ra,pl egy M16 / M4 és társaik.
  • Punker
    mire gondolsz? az AK-n aminek fémnek kell lennie az fém általában, a tár az műanyag szokott lenni.
  • Glpetyus
    Áz ! :)
    ...minden CA gyártmánynak fém a külseje?
  • DannyL
    Gunner
    Ez meg egy olcsó külföldi bolt. Légipostával cirka 50$-ból itt van a cucc. +28% vámáfa. De van hogy így is olcsóbb mint itthon.
  • DannyL
    Forces.hu
    Itt ami jó:
    CYMA AK47
    CYMA AK47S
    JG AK47 Beta

SoftGeneration
    Itt is van cyma 0.28, kemény 24 ezer Ft-ért.
  • Punker
    a kis aranyos mi? :)
  • Glpetyus
    Ez a M249 desszant változat dedúrva' lehet :)
  • Punker
    + ugye igennagy százalék a modellezők által használt akis csatlakozót használja abból meg már úgyis akad elég nagy kínálat.
  • Glpetyus
    ebben is van vmi mondjuk.
  • Punker
    miért illene? ők fegyvert gyártanak nem aksit, fényképezőgéphez se kapsz aksit hacsak nem speckós kell bele.....
  • Glpetyus
    pfff... :)
    Ilyen árak mellett....illene,hogy finom legyek..
  • Punker
    a TM, CA és egyébb nagy japán gyártók nem adnak aksit
  • Glpetyus
    :)
  • Glpetyus
    Gyárilag nem adnak bele aksit ,vagy csak erősebbet kell venni bele ?
  • Punker
    de h amegszórsz vele valakit tuti hogy csak a hangjától kirázza a hideg és szedegetheti a bb-ket magából mint én múlthéten, a nyakamra egy 2 nm-es hálót szoktam tekerni az eredmény
  • Punker
    az 60-70 körül mozog, kell bele még 1 aksi az 10k körül van meg nem árt 1 tartalék tár az még 7-8k, az aksi töltő az nagyon nagy szórásban van :)
  • Glpetyus
    hmm,az oldal egyik linkjén van Marui Beta AK,mindössze 60-é'...
    Hát annyit meg is adnék érte :o)
  • Glpetyus
    prv-ben linket,thx
  • Punker
    van 1 oldal ahonnan lehet rendelni csak nem egészen hivatalos, olyan 17k körül volt, ha a többiek cuccai gond nélkül megjönnek, lehet én is bevállalom mondjuk gar meg ilyenek nincsenek.
  • Glpetyus
    Olvastam már ezt a tesztet,nekem is tetszik,főleg,hogy a Glock-ok a legszebb pisztolyok szerintem :)
    Ilyet látnék valahol,rögtön megvenném :D
  • Punker
    viszont ez olyan min 40k körül van már árban, én most egy ilyet akarok majd másodlagosnak tegnap bombásat játszottunk, 1 fém lőszeres láda volt a "bomba" és bizony azzal + 1 puskával kicsit nehezebb mozogni, a vidben majd benne lesz ahogy az egyik srác kúszik a dzsindzsában egyik kezében a láda másikban meg az AUG hát nem kívánom senkinek :)
  • Glpetyus
    Az öreg,aki nálunk hozza a kínai csodákat,mostanában nem hoz fémet,merhogy' nincs rá kereslet
    Szóltam neki még pár hete,hogy nézze meg ilyen nincs-e raktáron,bár azóta nem voltam kint nála,majd talán most 7végén.
  • Glpetyus
    na,azt elfogadnám :)
  • Punker
    most dobta ki a Cyma 0,31 néven a 74-esét!

2 pici teszt vid