29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Glpetyus
    ismerlek
  • Seaweed
    Nem huztam fel magam.
  • DannyL
    A JG is gyárt M4A1-et nem csak M733-ast. Ezt a DBoys-t én sem ismerem.
  • Glpetyus
    Ember nyugi van,fel ne húzd már magad minden egyes vitánál vaze' :)
    (Ez nem AZ a topig,vakvagy?)
  • Glpetyus
    A JG M733 Commando vagy mi az isten,...nekem az tetszik
    link.

Ez meg mégjobban.Bár ezt a márkát nem ismerem
  • DannyL
    Én megvárom a P90-et. Mondjuk 4 hónapja is ezt mondtam. :D
  • Mersant
    en is filozom 1 JG G36C-n, de csak telre epuletharcra.
  • Seaweed
    Ezt hivjak eloiteletnek.Persze mind2 reszrol felelheto ez a nemes gesztus!De ne huzd mar ki magad alola mert ezzel magad is lejaratod! En nem teszem. De aki "ismer" tudja hogy en inkabb jarok a realitasok talajan, mintsem mashol.
    Az meg vegkepp felhaborito hogy beskatulyazod az embert! Most akkor en mar nem is airsoftozhatok az erdoben mert te megmondtad a frankot?! Meg ha en identol szeretnek is! Szall mar magadba! Vagy a fejedbe szallt a moderatosag itt, vagy valami bajod van velem es allando jelleggel kotekedesre okot ado (igen mind2 oldalrol!)hozzaszolasokat bigygesztesz a forumra! Ha igyvan akkor szerintem matol kolcsonosen felejtsuk el egymast, mert ez nem tesz jot senkinek se..se neked, se nekem, se annak aki ezt a reszerol feleslegesneknek itelt threadet olvassa it es tuti unja mar rohadtul
  • Punker
    múlthéten voltunk Miskolcon az egyik srác hozatott magának G36C-t azt mondja hogy nagyon jó.
  • Punker
    na elmegyek kutyát sétáltatni addig nyugodjatok le :)
  • DannyL
    És az M16, de főleg a G36C-jük állítólag még a Bétánál is jobban sikerült.
  • Punker
    nana! te kötekedni szeretsz, én meg a hülyeségre vagyok allergiás.....

én leírtam hogy kb annyit várok a gyártótól mint amit az előző termékeinél tapasztaltunk (igen tapasztaltunk, fogtuk kezünkbe láttuk és éreztük mire képes) amire te elkezdtél köpködni jószokásodhoz híven, van 1 kis különbség.
  • Mersant
    namost a mi csapatunkban van 1 JG beta, hogy hogy nez ki? mint a TM Beta, max a muanyag 1 fokkal csunyabb.( amugy nekem sem tetszik a fegyver) lotav es pontossag, siman van olyan jo mint 1 CA alap fegyo. leteszteltuk es ugyanolyan pontos, ugyanolyan jo a lotavja. ara meg 1/3a a markas fegyoknak, szoval le a kalappal JG elott ;-)
  • Seaweed
    Teged nem kerdezettsenki.

------------------------------------
    Nah jo itt nem is folytatom mert ennek az eleje tenyleg flamekeltesre valo...

Nem akartam flamelni, csak kifejtettem a velemenyem. De mar nem lep meg hogy abba Punker csak belerugni hajlando.

hagyjuk is az egeszet.....
  • Seaweed
    Lehet...Punker meg joszokasahoz hiven mindennek ellentmond ami a szambol elhangzik, csakhogy nehogy meghazuttolja onmagat....
  • Seaweed
    "Az Arogancia nem ereny...a Realitas az az!"
  • Caterpillar
    Szerintem megint csak flamelhetnéke van.. Küldjétek át a Lock On topicba!

[beszólogat]
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    túlreagálod
  • Punker
    téged mi nem borít ki?
  • Punker
    4 db-ot legyártottak belőle! a H&K saját gyári múzeumában vannak :)
  • Seaweed
    Igen engem az is kiborit..de biztos en vagyok a ferde..ezt mar sokszor megbeszeltuk
  • Glpetyus
  • Seaweed
    egyebkent meg kijavitva...höhö
  • Glpetyus
    Hát az más tészta.
    Pl "G3 SAS" fegyver se létezik ha jól tudom,mégis van komolyabb gyártóktol is
    [szakért]
  • Punker
    na most mint írtam több info kell, de az alapján a homályos kép alapján én azt mondom hogy 100 $-t megérne nekem, a te problémáiddal különösebben nem foglalkozok, én az erdőbe veszem a fegyvert te meg a polcra.......
  • Seaweed
    Elneztem. MuldR hozzaszolasaig lapoztam vissza es beneztem az MG utani szamot...csamcsogj meg plz rajta egy kort!
  • Seaweed
    Innetol kezdve meg akar csuzlival is lodozhettek egymasra...az eredmeny ugyanaz, es ha neked enyire mind1 hogy mi van a kezedben....
  • Punker
    igen az MG34 messziről hasonlit az MG42-re.....
  • Seaweed
    Nekem nem a hasznalati ertekevel van bajom. Hanem hogy azok koszono viszonyban vannak max az igaz fegyverekkel.
  • Punker
    tény hogy hulladék AK, de a minősége bizonyítottan jó (lőttek szét JG és TM beta-val is tudom hogy lóf@sz a különbség) innentől kezdve meg.....
  • Seaweed
    Vagy arra gondoltal Punker hogy pont olyan lesz az is mint az altalad emlitett ket "fegyver"?! Messzirol fog csak hasonilitani egy igazi MG34-re?!
  • Glpetyus
    hát,ha olyan lesz,mint a többi JG cucc,akkor nem lehet rossz.
    Gyanitom,hogy azért nem 90 dolcsi lesz az.. :)
  • Glpetyus
  • Seaweed
    Te most tenyleg azzal a rossz SVD utanzattal peldalozol?! Az egy sulyos merenylet a Sznajperszkaja Vintovka Dragunova ellen...Attol meg hogy a kinaiak egy AK tokszerkezetre ratesznek egy SVD tushoz hasonlito valamit meg meghosszabitjak a csovet meg az eloagyat is "SVD-sitik", az nem lesz SVD Dragunov! (szurnyu bipodot mar meg se emlitem)

JG "formedvenye":

Ilyen egy igazi Dragunov:

szoval engem nem gyoztel meg...lehet jo minosegu, meg jol lehet vele lovoldozni..de egy kamu az egesz....BT Speznaz izet meg is emlitsem...az is tulmegy mindenen, es ugyanigy igaz ra szinte szorol szora minden.
  • Punker
    lásd JG beta AK, vagy SVD én kb annyit várok tőle......
  • Seaweed
    Nah de most komolyan mit lehet elvarni egy ilyen 90 dodos MG-tol?!
  • Punker
    valahol 89$ volt írva de már nem tom hol.
  • MuldR
    Ez komoly, hogy 90 usd alatt lesz az ara???? Ez konkret info? Mondjuk valoszinu nem full fem lesz. Akkor meg nem erdekel.
  • Punker
    na ja, de ez a kínai nincs 90$ jó lenne több adat róla :)