29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• zero_cool51
    A Galaxy nevű gyártóról hallott valaki valamit? Elég jó áron adnak elég erős fegyvert. Jó lehet az?
  • DannyL
    pénz kidobás
  • Punker
    kuka kategória......

olcsó használható aeg cmya AK-nál kezdődik, kb 24 ezer pénztől.....
  • Bexter
    Üdv mindenki.
    Héten megismerkedtem ezzel a sportal igen megtetszett.
    Mivel önálló keresetem nincs ezért kénytelen vagyok a tescos minöségü stukikat nézegettni és venni. Ebben kéne help.
    Kinéztem magamnak egy M4 CQBR AEG-s gépkarabélyt.
    A következő dolgokat adják hozzá: Taktikai lámpa, külsõ csõ, R.I.S. + fogantyú, kihúzható váltámasz, 100-as gyorstöltõ, védõszemüveg, hordszíj, használati utasítás, 9.6V-os akksi, lõszer.

Az ára pedig 13.900 Ft.
    Véleményeket ötleteket tanácsokat várok a témával kapcsolatban.
    Thx
  • Punker
    akkor csak Myth-nek volt még :)
  • neuro
    Van ugye három is a csapatban. De játszani azért mégiscsak kényelmesebb a műanyag PASGT vagy a ProTec :)
  • DannyL
    A többi tetszik, de a nyakam ezek szerint gyenge. :)))
  • Seaweed
    Nah es akkor kepzeld hozza hogy ilyennel a fejeden, 20 kilos full malhaval a hatadon egy AMD-65-el a nyakadba logatva oldaladon egy 5-os tartaskaval tele tarral (meg szerencse hogy loszer nelkul!), meg masik oldalt egy vizzel toltott kulaccsal eroltetett menetre vezenyelnek meg menetgyakorlatra 30 kilometerre....
  • DannyL
    AS-re nem hiszem hogy bevetem. Ád egy azért ez a sisak nálam eszmei értéket képvisel, lévén egy hivatásosé volt, másrészt ma 15 percet volt rajtam és majd leszakadt a nyakam olyan nehéz baszki. :)))
  • Punker
    AS-re jó, csapattársam anno a pajtában gugolásból hátra ugrott, ott volt egy szép nagy vas gerenda, ha nincs a bili tuti betörik a feje, valami 1500 pénzt fizetett érte, a hálós sálam többe volt ami a nyakamat védené.....
  • Seaweed
    Höhö rohambigyo :D Emlekszem a kikepzo tiszt szavaira maig...
    "Ha atomvillanast latunk jol huzzuk a rohambilit a fejunk tetejere mert a megolvadt fem egyebkent a szemunkbe folyhat es nem latjuk a gyonyoru atomvillanast!"

AS-hez meg pont jo is..bar igazi harcban nem hordanam, loveszeten demontraltuk hogy egy 7.62x39-es ugy megy at rajta mint forro-kes a valyon(!), es csak felesleges nyug az ember fejen bili :D
  • DannyL
    A mai szerzeményem. Magyar rohambili. :)

• Punker
    pár kép tegnapról
  • Punker
    nem láttam de AK szal mindegy :)
  • Seaweed
    http://www.imdb.com/title/tt0362389/
  • Punker
    44 perc?????
  • Seaweed
    Inokatsu fele roman AK ....nah nekem oszt nem kene...(jo persze tudom a 44 Perc cimu film ota sztar ez is...)

• öregharcsa
    Kel'cha Tau're
  • DannyL
    Akkor Hail di Ori barátom! :D
  • öregharcsa
    igen csak néha elfelejtem hogy ne filmes-tvs fejjel gondolkodjak...(ebben a szakmában dolgozom) előbb írok és csak azután nézem hogy már megint mit csináltam..

szóval egyetértek veled airsoft kapcsán...a lényeg az élet-valósághűségen van(vagyis annak leutánzásán)...(ezért is tetszik annyira)

"Stargate fan vagyok"... én is, jó kis sorozat

üdv
  • DannyL
    Semmi baj, attól hogy én így látom, nem csak az én véleményem létezik. Én a valósághűséget szeretem ebben a sportban. Filmes szempontból meg nekem is van gyengém. Stargate fan vagyok úgyhogy a P90 a kedvenc cqb fegyverem. :)
  • oldskoolpocok
    Vki nem tud mondani vmilyen oldalt vagy boltot, ahol ezt megtudnám venni? Mert a forces.hu-ra nem enged regizni. :(SWAT taktikai mellény
  • öregharcsa
    igen , ebben igazad van(airsoftra nem venném meg)...viszont én egy kicsit más (filmes) szemszögből közelítettem meg a dolgot(#3886-#3891), ezért elnézést kérek mert ennek akkor nem itt a helye....
  • oldskoolpocok
    a forces.hu-ról vki már rendelt? mert találtam 1 számomra tökéletes taktikai mellényt.
  • DannyL
    Igen! Az airsoft lényege az hogy legyen authentikus. Ezek a nem létező szarok nálam sem férnek bele ebbe a képbe. Ez nem paintball.
  • oldskoolpocok
    Még sztem nem is azzal van a nagy baj, hogy csak így csinálják meg őket, hanem a nagyobb baj sztem az h vannak olyanok, akik így is használják..hát nekem ez nem jön be. Mind1 ez az én véleményem. Ha vki másképp látja és megbántottam, akkor bocsánat.
  • DannyL
    Na ezek egy gyönyörű fegyver izléstelen megbecstelenítései. :)
  • öregharcsa
    ha az ronda ehhez mit szólsz.....a középsőt kell nézni..

• oldskoolpocok

na én ennél fogtam a buksim.
  • öregharcsa
    ez inkább már ilyen elborult agyúaknak való mint én vagyok...igazi scifi hangulata van...
    és ez nekem nagyon bejövős....
  • oldskoolpocok
    Köszi punker! Húú én ennél érdekesebb P90es okosságot láttam, ha megtaláltom újra a képet, akkor berakom.
  • neuro
    Nekem tetszik a P90, de ez (3886) iszonyú randa...
  • öregharcsa
    igen moddolt cucc...itt lehet kapni hozzá a kiegészítőket...potom 105-140 dollárért...

link
  • Caterpillar
    Fogom a buksim és nem értem hogy a P90 -en miért van M16 tár?

Vagy ez át van moddolva? Mert a "szokásos" helyére meg attól a nagy "izétől" nem lehetne berakni... Érdekes megoldás és még ronda is...
  • öregharcsa
    nekem tetszik mindkettő nagyon...kipróbáltam őket és nem igazán tudok dönteni...lehet megkéne vennem mindketőt???

na ez nem lenne gyenge ilyen kiszerelésben:

• Punker
    reintex-en a moduláris alap 5k! és utána azt raksz rá ami kell, nekem van 1 közepes zseb (csoki, lőszeres zacsi), 2 tár tartó, 1 rádió tartó, 1 pisztoly tár tartó (csorstöltőt tartok most benne) és ez kb 14k volt nekem, nowar-ban találsz rengeteg viper cuccot amit fel tudsz rá függeszteni.

#2928-ban kép
  • oldskoolpocok
    Milyen fekete taktikai mellényt tudtok ajánlani 15ezerig???
  • DannyL
    Szeretem az ilyen személyes tapasztalatokat.
  • VRSDM
    ismerős most vett CA (mint a képen is látható) G36C-t semmi tuning nincs benne (asszem aksit vett csak 9.6-osat)

a lényeg hogy dunakeszin mindig elhappolják :D
    nem csak azért mert profi játékos (ez a munkája)
    hanem mert bitangul pörög a masina :D és üt is nagyon nagyot ...
    hibátlan... semmi baja...
    egyedül a tűzváltó esik útba, de hát az az igazin is szvsz
    meg párás időben néha érzékeny, és egyesre is kettőt lő...

egyébként brutális...
    ugyan ott keszin a p90... ööö ... háát, nem remekelt valami jól sztem
  • Caterpillar
    Kevés rondább fegyvert találni mint a P90 i think... Ráadásul a tár elforgatása miatt hát nem tudom mennyire megbízható...