29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
zero_cool51 #3920 A Galaxy nevű gyártóról hallott valaki valamit? Elég jó áron adnak elég erős fegyvert. Jó lehet az? -
#3919 pénz kidobás -
#3918 kuka kategória......
olcsó használható aeg cmya AK-nál kezdődik, kb 24 ezer pénztől..... -
#3917 Üdv mindenki.
Héten megismerkedtem ezzel a sportal igen megtetszett.
Mivel önálló keresetem nincs ezért kénytelen vagyok a tescos minöségü stukikat nézegettni és venni. Ebben kéne help.
Kinéztem magamnak egy M4 CQBR AEG-s gépkarabélyt.
A következő dolgokat adják hozzá: Taktikai lámpa, külsõ csõ, R.I.S. + fogantyú, kihúzható váltámasz, 100-as gyorstöltõ, védõszemüveg, hordszíj, használati utasítás, 9.6V-os akksi, lõszer.
Az ára pedig 13.900 Ft.
Véleményeket ötleteket tanácsokat várok a témával kapcsolatban.
Thx -
#3916 akkor csak Myth-nek volt még :) -
neuro #3915 Van ugye három is a csapatban. De játszani azért mégiscsak kényelmesebb a műanyag PASGT vagy a ProTec :) -
#3914 A többi tetszik, de a nyakam ezek szerint gyenge. :))) -
#3913 Nah es akkor kepzeld hozza hogy ilyennel a fejeden, 20 kilos full malhaval a hatadon egy AMD-65-el a nyakadba logatva oldaladon egy 5-os tartaskaval tele tarral (meg szerencse hogy loszer nelkul!), meg masik oldalt egy vizzel toltott kulaccsal eroltetett menetre vezenyelnek meg menetgyakorlatra 30 kilometerre.... -
#3912 AS-re nem hiszem hogy bevetem. Ád egy azért ez a sisak nálam eszmei értéket képvisel, lévén egy hivatásosé volt, másrészt ma 15 percet volt rajtam és majd leszakadt a nyakam olyan nehéz baszki. :))) -
#3911 AS-re jó, csapattársam anno a pajtában gugolásból hátra ugrott, ott volt egy szép nagy vas gerenda, ha nincs a bili tuti betörik a feje, valami 1500 pénzt fizetett érte, a hálós sálam többe volt ami a nyakamat védené..... -
#3910 Höhö rohambigyo :D Emlekszem a kikepzo tiszt szavaira maig...
"Ha atomvillanast latunk jol huzzuk a rohambilit a fejunk tetejere mert a megolvadt fem egyebkent a szemunkbe folyhat es nem latjuk a gyonyoru atomvillanast!"
AS-hez meg pont jo is..bar igazi harcban nem hordanam, loveszeten demontraltuk hogy egy 7.62x39-es ugy megy at rajta mint forro-kes a valyon(!), es csak felesleges nyug az ember fejen bili :D -
#3909 A mai szerzeményem. Magyar rohambili. :)
-
#3908 pár kép tegnapról -
#3907 nem láttam de AK szal mindegy :) -
#3906 http://www.imdb.com/title/tt0362389/ -
#3905 44 perc????? -
#3904 Inokatsu fele roman AK ....nah nekem oszt nem kene...(jo persze tudom a 44 Perc cimu film ota sztar ez is...)
-
#3903 Kel'cha Tau're -
#3902 Akkor Hail di Ori barátom! :D -
#3901 igen csak néha elfelejtem hogy ne filmes-tvs fejjel gondolkodjak...(ebben a szakmában dolgozom) előbb írok és csak azután nézem hogy már megint mit csináltam..
szóval egyetértek veled airsoft kapcsán...a lényeg az élet-valósághűségen van(vagyis annak leutánzásán)...(ezért is tetszik annyira)
"Stargate fan vagyok"... én is, jó kis sorozat
üdv -
#3900 Semmi baj, attól hogy én így látom, nem csak az én véleményem létezik. Én a valósághűséget szeretem ebben a sportban. Filmes szempontból meg nekem is van gyengém. Stargate fan vagyok úgyhogy a P90 a kedvenc cqb fegyverem. :) -
oldskoolpocok #3899 Vki nem tud mondani vmilyen oldalt vagy boltot, ahol ezt megtudnám venni? Mert a forces.hu-ra nem enged regizni. :(SWAT taktikai mellény -
#3898 igen , ebben igazad van(airsoftra nem venném meg)...viszont én egy kicsit más (filmes) szemszögből közelítettem meg a dolgot(#3886-#3891), ezért elnézést kérek mert ennek akkor nem itt a helye....
-
oldskoolpocok #3897 a forces.hu-ról vki már rendelt? mert találtam 1 számomra tökéletes taktikai mellényt. -
#3896 Igen! Az airsoft lényege az hogy legyen authentikus. Ezek a nem létező szarok nálam sem férnek bele ebbe a képbe. Ez nem paintball. -
oldskoolpocok #3895 Még sztem nem is azzal van a nagy baj, hogy csak így csinálják meg őket, hanem a nagyobb baj sztem az h vannak olyanok, akik így is használják..hát nekem ez nem jön be. Mind1 ez az én véleményem. Ha vki másképp látja és megbántottam, akkor bocsánat. -
#3894 Na ezek egy gyönyörű fegyver izléstelen megbecstelenítései. :) -
#3893 ha az ronda ehhez mit szólsz.....a középsőt kell nézni..
-
oldskoolpocok #3892
na én ennél fogtam a buksim. -
#3891 ez inkább már ilyen elborult agyúaknak való mint én vagyok...igazi scifi hangulata van...
és ez nekem nagyon bejövős.... -
oldskoolpocok #3890 Köszi punker! Húú én ennél érdekesebb P90es okosságot láttam, ha megtaláltom újra a képet, akkor berakom. -
neuro #3889 Nekem tetszik a P90, de ez (3886) iszonyú randa... -
#3888 igen moddolt cucc...itt lehet kapni hozzá a kiegészítőket...potom 105-140 dollárért...
link -
Caterpillar #3887 Fogom a buksim és nem értem hogy a P90 -en miért van M16 tár?
Vagy ez át van moddolva? Mert a "szokásos" helyére meg attól a nagy "izétől" nem lehetne berakni... Érdekes megoldás és még ronda is... -
#3886 nekem tetszik mindkettő nagyon...kipróbáltam őket és nem igazán tudok dönteni...lehet megkéne vennem mindketőt???
na ez nem lenne gyenge ilyen kiszerelésben:
-
#3885 reintex-en a moduláris alap 5k! és utána azt raksz rá ami kell, nekem van 1 közepes zseb (csoki, lőszeres zacsi), 2 tár tartó, 1 rádió tartó, 1 pisztoly tár tartó (csorstöltőt tartok most benne) és ez kb 14k volt nekem, nowar-ban találsz rengeteg viper cuccot amit fel tudsz rá függeszteni.
#2928-ban kép -
oldskoolpocok #3884 Milyen fekete taktikai mellényt tudtok ajánlani 15ezerig??? -
#3883 Szeretem az ilyen személyes tapasztalatokat. -
#3882 ismerős most vett CA (mint a képen is látható) G36C-t semmi tuning nincs benne (asszem aksit vett csak 9.6-osat)
a lényeg hogy dunakeszin mindig elhappolják :D
nem csak azért mert profi játékos (ez a munkája)
hanem mert bitangul pörög a masina :D és üt is nagyon nagyot ...
hibátlan... semmi baja...
egyedül a tűzváltó esik útba, de hát az az igazin is szvsz
meg párás időben néha érzékeny, és egyesre is kettőt lő...
egyébként brutális...
ugyan ott keszin a p90... ööö ... háát, nem remekelt valami jól sztem -
Caterpillar #3881 Kevés rondább fegyvert találni mint a P90 i think... Ráadásul a tár elforgatása miatt hát nem tudom mennyire megbízható...