29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#3640 Fogalmam sincs..nem lattam meg olyat, de ha mutatsz kepet tararol akkor ossze lehet hasonlitani..illetve olvasgass teszteket ott alltalaban kiternek ilyen kerdesekre is egy-egy adott fegyvernel. -
#3639 Egyebkent meg egy ilyen "meregdraga" hobbinal ki a fene utkozik meg azon hogy egy palack gaz pl 10€?! (tudod mikor veszek magyar boltban masfelszer enyiert! ), mikor a BB is enyibe kerul(pl egy zacsival 3-4000db) aztan az vegkepp fogyo ezkoz...nem beszelve a jo cuccok borsos ararol (100K-s AEG pl). -
#3638 időjárást se hagyjuk ki, mert hogy ugye a hőmérséklet az qrvára befolyásolja az egészet..... -
#3637 A tárban lévő tárolónak az űrmennyiségét kérdeztem.
A #3619-et nem tudod, hogy kb mennyit bírhat? -
#3636 Mi 50 vagy 80 vagy 100?! 10x szinte biztosan fel tudod tolteni..de nagyban fugg ez az egesz a pisztolytol is..mert pl az en M9-esem vastagtaras es kb 2x akkora a tara pl mint egy 1911-nek! Illetve vannak jobb es roszabba minosegu es toltottsegu palackos gazok is... de mivel egy pisztolyt azt masodlagos fegyerkent hasznalnak leginkabb, igy az altalad olyan buzgon kerdezgetett problema nem sokakat erdekel/erint szvsz, mert max 1-2 tarat tart maganal, azt fullra betoltve, ha kell hasznalja, de terepen game kozben szvsz nem sokan fognak nekiallni poszmoszoni tartoltogetesnek meg, bb betoltesnek! -
#3635 köpőcsövet :DD:D:D -
#3634 És te tudsz magyarul?
Szerinted miért kérdeztem rá erre? Akkor már egyszerűbb lett volna ha belinkeled a google-t, lehet hogy én is jobban jártam volna mimthogy itt fikázz...
Legalább egy kb értéket mondhattál volna (50, 80 vagy 100) abból legalább tudtam volna viszonyítani. -
#3633 #3632 -
#3632 tudod mit inkább vegyél köpőcsövet az való neked ha ilyen nehéz felfogású vagy......
láttál már literes gázos palackot? (de mondjuk viszonyítsd 1 légfrissítő palackhoz) szerinted annak a tartalma belefér 1 pisztoly markolat nagyságnál kisebb helyre? -
#3631 Csak az nem volt egyértelmű nekem, hogy a teljes mennyiség belemegy-e? Mert akkor 2-3 tár kilövése 3500 Ft? Az lál. -
#3630 "a flakonból betöltöd a tárba, "
"2-3 tárat biztos ki lehet lőni egy töltéssel"
Vazze necsinald mar hogy enyire nehez felfogasu vagy! -
#3629 Egy 1000 ml-es flakonnal? -
mstummer #3628 Van ismerős akinek "igazi" Tigrise van. Elkérhetem tőle és beszállhatok azzal? :D -
MuldR #3627 Emberek ellen csak 1:1-est vetnek be :)
A softair forumon a Tuningernek van egy HL Tigrise, meg biztos van meg par embernek, majd osszejovunk valahol es levadasszuk egymast. A gond az lesz, hogy mindenkinek tigrise lesz. Nemet belharc :) -
#3626 képet kérünk majd az ellenfelek arcáról a bevetésen :)
vagy ha hozod Cyberpunk game-ra akkor egy rajban akarok veled lenni :) -
#3625 -
MuldR #3624 Igen, es lejjebb is mentek az arak. mostmar 20-30 kozott lehet kapni. Lehet nem szarakodok, most 5 rugoval dragabb, de akkor hamarabb megkapom.
Azon gondolkozom, lehet kinai piacon is lenne. Elvegre kinai, es a vaterara az airsoft cuccok a kinai piacrol kerulnek.
Asszem valamelyik nap meglatogatom a jozsefvarosit :) -
#3623 hát, ez kb azt tudja mint a Cyma AEP-m, valszeg azért mert a szán mozgatása zabálja a gázt :) 2-3 tárat biztos ki lehet lőni egy töltéssel..... -
#3622 a tücsökpöcs :)))))
1-2x voltam ilyennel játékon VIP :) -
#3621 lol most találtam róla googlen :DDDDDD
A Fővárosi Közigazgatási Hivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége mintavétellel egybekötött ellenőrzést végzett a ZHUO CHENG LU FA Kft. 1087 Budapest, Kőbányai út 21-23. sz. alatt működő piac 67. pavilonjában. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség laboratóriumában elvégzett vizsgálatok szerint a Kínából származó
CYMA P.618 jelű légsűrítős rendszerű játékpisztoly
nem felel meg az élet- és vagyonbiztosági követelményeknek.
A pisztolyból kilőtt lövedék mozgási energiája nagyobb az előírtnál, a lövedék szem-és egyéb sérülést okozhat. A termék balesetveszélyes.
A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség a termék forgalmazását az áruk és szolgáltatások biztonságosságáról és az ezzel kapcsolatos piacfelügyeleti eljárásról szóló 79/1998. (IV.29.) Korm. rendelet 6. § d) pontja alapján megtiltja.
A kereskedelmi egységek a fogyasztók által a vásárlás helyére visszaszállított termékeket kötelesek visszavásárolni.
Budapest, 2002. 02. 25. -
#3620 most találtam a fiokomban egy ilyet:
cyma p.618 :DDDDDD
-
#3619 KJ Works USP
Gyártó: KJ Works
Típus: USP
Működési elv: Gázüzemű (Green Gas)
Lövedék kezdősebessége:
215 fps (67 m/s) (0.20 g-os lőszerrel)
Energia: 0.45 Joule
Lőtáv: kb.25 m
Tárkapacitás: 15 db 6 mm BB golyó
Anyaga: fém , ABS
Kaliber: 6 mm BB golyó
Hop-Up: igen
Szánhátrasiklás: igen
Méretarány: 1:1
Csőhossz: 92 mm
Hossz: 195 mm
Tömege: 780 g -
#3618 mit mondott Garrison tanár úr? "...nincsenek hülye kérdések...csak hülye gyerekek!"
milyen fegyverről van szó? kezdésnek ezt jó lenne tisztázni nem? :) -
#3617 Tehát ha jól értem akkor a tárban van egy speciális tartály amibe töltődik be a gáz. Kb mekkora az űrmérete egy ilyen tartálynak ami a tárban van? Mert az 1000 ml-es flakon sem túl olcsó sajna. -
#3616 a flakonból belöltöd a tárba, és a tárból szelepen keresztül lövi ki a nyomás..... mi ezen a kérdés? -
#3615 Valaki el tudná nekem magyarázni a gázüzemű pisztolyok "szervizelését"? Főként a GBB (szánhátrasiklásos) érdekelne, azon belül pedig, hogy mivel lövi ki. Saját patronja van? Ez egyszer használatos vagy újratölthető? Egy 1000 ml-es flakon meddig elég kb? -
#3614 Most is van egy csomo. -
#3613 Illetve egy idoben ilyen 30-40K koruli aron televolt a Vatera Heng-Long TigerI es Leopardokkal! -
#3612 http://www.tankzone.co.uk/cart/henglong.htm
(bar lehet ez nem a legolcsobb...) -
#3611 Ha nem szamit hogy nem magyar shop akkor szvsz mindenkepp a tavolkeletrol rendelj mert ott talan a legolcsobb!
http://www.1999.co.jp/eng/list/479/0/1
vagy hirtelen ezt tudom meg...
Annak idejen mikor Skyline a makett topicban vette az o ugyanolyan Tiger I-set mint amilyet te szeretnel volt egy csomo hely...de ez volt vagy 1-2 eve. Mar nem emlekszem. Hatha Petyus majd jar erre aztan o emlekszik par helyre ahol kapni rc tigrincset ;)) -
MuldR #3610 AAAAAAAAAAAAAA, allat! :)
Eppen tegnap este bizniszeltem le az asszonyal, hogy akkor lesz tank :)
Ez a kinezett aldozat:
Tiger I
Heng Long, Airsoft BB-t lo. Majd meg upgradelgetni kell. Csomo fem biszbaszt kiadtak hozza, azokat aprankent megcsinalom. Ha meglesz, osszerantok egy bandat, es mehet a nyari tankcsata :)
egyenlore sold out, szal vagy varok, vagy talalok egy masik boltot, ahol hasonlo arfekvesben aruljak.
az itthoni 2x ar felejtos! -
#3609 omg -
#3608 youtuben megnéztem azt az operation irene airsoft videót...hát kemény :D elég jól meg volt szervezve... oszt még égő autók :o -
#3607 Ez egy emberé lenne ? -
#3606 Hmm,egész jó,szinte már tetszik is.
"Egy kis átnézés után egyenértékű a CA hasonló fegyverével."
Bár a ~40K-s ára miatt el is várható.
-
#3605 Zsir!...Arnie-nel a pic. your weapon egyik regi (asszem' III.) bezart reszeben mar lattam a kepet. -
neuro #3604 Airsoft gyűjtemény az mpnetről :)
Remélem látszik majd...
-
#3603 Elolvastam a veszpremi cikket. Nah egeszjokat irnak rola! Ime sracok ha valaki olcson viszonylag jot akar venni! (43K) -
#3602 ugyanarrol -
#3601 kínai M4 cikk