29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• ColdFire
    ték :D
  • Punker
    softair fórumon van rendelés topic, ott jobban jársz.
  • Punker
    szép hosszú link :(
  • FuShengLee
    Segítsetek a Gunnerrel kapcsoltban. Főleg DannyL segítségét várom,ő írt róla.
  • FuShengLee
    oldskoolpocok! Itt az az oldal, amelyről a Bcz Laci beszélt. http://cgi.ebay.com/USMC-CIRAS-Maritime-Land-Armor-Carrier-Vest-VT-15-OD_W0QQitemZ270099372739QQcategoryZ70989QQtcZphotoQQcmdZViewItem#ShippingPayment. Igaz, hogy nem magyarországi, de van szállítás ide is. Cakli-pakli, minden kiegészítővel 80 dodó, azaz 195,-Ft/dollár áron olyan 15.600,-Ft.
  • hannibal01
    nem tom már hirtelen
  • Punker
    melyik topic?:)
  • hannibal01
    punker tudommá honnan voltál ismerős softair forumrol :)
    én ott PengeXe vok
  • hannibal01
    Cirasból két fajta van vana CIRAS Mairtime ésa CIRAS Land
    ezekbe aza külömbség hogy az egyik a mairtime az ijen trikós vállpántja van és oldalt kell betépőzárazni a Landot pedig elől és ugy néz ki mint ami a képen
  • Punker
    oldalt nem igazán , nekem is fekete van, reintex.hu-ról van.
  • oldskoolpocok
    Oldalt lehet állítani? van belőle fekete? hol lehet kapni? hol tom megnézni neten? :P =) előre is köszi ha elárulod, no meg az eddigi válaszokat mindenkinek!!
  • Punker
    miér tbaj az hogy vékony? a cuccot elbírja és legalább nem rohadsz bele, múlthéten póló + zubbony + ez és megizzadtam, nyáron meg fogunk dögleni :)
  • oldskoolpocok
    az a baj evvel sztem h túl vékony. szval nem olyan mint amit mutattam. bár 5ezerért...teljesen jó.
  • Punker
    ez 5000 pénz csak:

• oldskoolpocok
    de nem hasonlít arra amiről írt a Blackwater Team-as Becz László. :S
  • oldskoolpocok
    jah értem már. :D szval az típus h CIRAS...
  • hannibal01
    ez CIRAS mellény ezek elég drágák főleg hogy Blackhawk
    GUARDER,EAGLE,BLACKHAWK ezek elég drága márkák de annál jobbak
  • oldskoolpocok
    Punker hol a kép? :P
  • oldskoolpocok
    Vmi ilyesmi lenne a számomra a tökéletes, csak a 380$-os árával nem vmi barátságos. Igaz h Blackhawk, de nekem jó lene vmi kínai márkájú is..

• Punker
    linkeltem az enyém alapja, 5k nincs patent.
  • oldskoolpocok
    nem 1 olcsó. :D
    és van vmilyen olyan olcsóbb fajta, ami moduláris, de nincsenek rajta patentok, hanem csak a moduláris kiegészítőnek a szíjának ilyen okosság h be tud dugni...és olyan mellény, ami ilyen mellény alakú. húú bazz keresek képet, mert magamsem értem h mit írtam le..
  • hannibal01
    nincs fekete csak desert,olive,woodland
    és nemtudok olyan magyar boltról ahol lehet venhi
    külföldről pedig olyan 55-60 ezer eza fajta mellény
  • oldskoolpocok
    Tudtok olyan boltot mondani, ahol guarder mellényeket forgalmaznak? Természetesen magyarországi érdekelne.
  • oldskoolpocok
    Hol lehet beszerezni? mennyibe fáj? fekete van belőle? =)
    Elsősorban ilyen Mo-i bolt érdekelne nem vmi netenrendeldmeg. :D
  • hannibal01
    http://veszprem.softair.hu/guarderrav.html

ez lenne az én mellényem :)
  • FuShengLee
    Sziasztok! Pedig Coldfire-nek igaza van, azt bizony a combhoz kell erősíteni. Éppen mást célt is szolgálhatna,pl: akszthatsz rá termoszt, ha lógva hagyod eleshetsz benne stb. Lenne hozzátok egy kérdésem, a segítségetek kellene. Láttam, hogy többen beszéltetek arról, hogy rendeltetek a Gunner nevű honlapról. Ez az a kínai honlap igaz? Érdekelne, hogy hogyan műkszik a rendelés, mennyi a posta költség, kell-e hozzá valami külön fakszni. Aki tud nekem ebben segíteni, az kérem írjon egy mailt a következő címre: [email protected]. Előre is köszi! Amúgy tényleg jók a mellények. Nekem egy horvát van, 3x használt,kicsi pézé eladó az is.
  • oldskoolpocok
    Mindenesetre idegesít h nem tom miaz. :D
  • ColdFire
    nem, ez baromság, mert mellény, ha táska lenne arra jó lenne
  • ColdFire
    talán lábra kell tenni hogy ne lötyögjön?
    [nem biztos benne]
  • oldskoolpocok
    Még mindig nem tudjátok h mire jó az a két lógos izé ott alul??
  • oldskoolpocok
    nekem is ezért tetszik a második mellény.
  • Punker
    nekem ez már sok lenne.
  • mstummer
    sztem a Viper mellény nagyon faszás. Azt használom énis jó ideje. Erről az újról amiről képet raktál 1 dolgot irigyelek azonban. Azt a nagy rekeszt a bal alján ( szemből ). Faszán lehetne belerakni a kifogyott lowcap tárakat, mivel a Viper mellénynél nem egyszerű móka visszarakni a kifogyott tárat a tártartó zsebbe. Igaz sztem egyik mellénynél sem egyszerű.
  • oldskoolpocok

Én most erre akarom lecserléni az előzőt. Bár még nem teszteltem a mostanit, majd szombaton..
    Nem tudjátok hmire jó az a két lógos izé ott alul??
  • Punker
    képet :)
  • hannibal01
    én most tettem szert egy 50 rugós Guarder RAV mellényre.... jobb mint amit álmaimban képzeltem voltmár rengeteg fajta mellényem de ez...
  • Punker
    régen néztem ezt én is, csak a G3 tárhoz nem jó :(
  • Punker
    övvel együtt 7-et megér tényleg.
  • oldskoolpocok

ÖV JÁR HOZZÁ. 7000FT. A TEREPSZÍNŰ.
  • neuro
    de fotót nyomhatnál róla