29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
neuro #3960 hmm gondolkozok rajta... -
#3959 képet rakj ki. -
oldskoolpocok #3958 Áááá vettem 1 Viper taktikai mellényt, de mikor hazajöttem akkor látom neten h a Nowarban az összes mellény ára lejjebb ment és nem azt vettem meg amit elsőre akartam..
Nem akar vki 7000-ért egy Viper LA Special Forces mellényt? Terepszínű. Vadiúj. :D -
#3957 nem -
#3956 tuningtól függ, keresd meg Pendra-t a softair-en -
white fighter #3955 használ valaki L96-ot??
Írja meg valaki,hogy mi a tapasztalta,meg hogy egyáltalán ilyen kategóriából mást válasszak,vagy maradjon ez?
milyen lőszerrel az igazi?
Mennyi a lőtáv,monnyuk 0.25 és 0.30 sal?
Üdv:!white fighter! -
oldskoolpocok #3954 Mentek a szombati hajmáskéri játékra? -
#3953 Az a Bex vagyok igen, de sajna az a stuki nem tetszik :(
meg inkább veszek egy garosat. -
zero_cool51 #3952 Bexter: Ha az a Bex vagy, akivel hétvégén nyomtuk a laktanyánál, akkor nekem eladó a Cyma Mp5-ösöm. Ha nem, akkor nem szóltam. -
#3951 -
#3950 nem :) -
#3949 köszi az infokat mindenkinek....
DannyL!
nálatok lehet rendelni bárkinek???? -
#3948 Ez nézőpont kérdése. Lehet hogy mondjuk a forces.hu-n nem írnak ki sok mindent és a cybergun-on igen, de utóbbin biztos lehetsz benne, hogy egyszerűen hazudnak. Ha a fegyver típus megvan, akkor utána tudsz nézni máshol is. Pl. a gunneren 90%-ban használható adatok vannak. -
#3947 nem, nem erre gondoltam...anyaga, esetleg mi a fém benne stb...
tehát az általános infokat hiányolom...
mint a többi hasonló oldalon feltüntetik...csak ez más "márka" -
#3946 Tessék.
másik (most szegényes kisséa választék) -
#3945 Leírás róla! -
#3944 keletiben vettem a cyma glock-ot. -
#3943 Thx helpet.
Tudtok liket adni ahol olcson vannak airsoft fegyverek, és hamar megrendelhetők?
Amit google meg startlap kidobott azt mmind végig néztem. -
#3942 Én még gunnerről rendeltem annó, de már lehet kapni óccsóé itthon is ITT. :) Én maximálisan meg vagyok vele elégedve, nem bántam meg. -
#3941 mit hiányolsz? kiírják az egymillió fps-t mint cybergun a well-ekhez, aztán mikor nincs 250 se akkor lehet gondolkozni :) -
#3940 itt olvashatsz pár olcsóbb fegyverről tesztet. -
#3939 Kree Sha Tau're!
ezt hol vetted és mennyire megbízható????(Cyma 0.30 Glock 18c AEP)
Punker:
azért én hiányolom... -
#3938 bőbeszédű? név + ár, a többit úgyse az árúsnak hiszem el hanem a teszt oldalaknak :) -
#3937 a forces oldalon nem túl bőbeszédűek a termékekről..sajna -
#3936 Cyma 28/31 AK
JG cuccok.
nézz már kicsit körül, pl forces-on, keleti frontban. -
#3935 Mostmár van választék az olcsóbbak között is (persze 1-2-re várni kell,mert még eu-ban sincs),tessék utánaolvasni,elég ha itt visszaolvasol... -
#3934 A másik ami egy árban van vele az G3 SAS. Azt ajánjátok?
Ha nem akkor olyan 20-35 közötti árban sugjatok egy jo stukit :) -
#3933 az kurva drága annyiért,és szar is. -
#3932 na azt semmi kép! nekem volt Well és sokkal szarabb mint a cyma AK -
#3931 Látom lebeszéltek róla. Ha minden jóé megy akkor ilyet veszek M4A1 - Wellfire R7 33k ért -
#3930 "Vegyél középkategóriás fegyvert részletre"
khm...ilyet hol lehet??? -
Szopogassad #3929 Arról jó a 10-20 ezres fegyó, hogy otthon a szobádba lövöldözd Gyözike képét, max. anyádat seggbe lövöd ha éhes vagy. De nem ajánlatos, akkor már inkább vegyél középkategóriás fegyvert részletre, kicsit buksz rajta, de legalább lesz egy olyan fegyod amivel játszani is tudsz.
De azért azt ne felejtsd el, hogy nem csak a fegyver kell ehhez a sporthoz. Én eddig majd nem 250 ezernél tartok és még úgy mond alap felszerelésem van.
Amúgy az M15A4 C.Q.B. tényleg egy nagyon szép darab, nekem is az van csak CA :D
-
#3928 Egyetlen gond a high cap tárral volt ami nem adagolta fel tekerésre a bogyót. Viszont ami jó hír, hogy kompatibilis a TM és CA tárakkal. -
#3927 Csapattársam megvette ezt a Galaxy MP5 PDW-t Gunnerről és nagyon pozitívak az élményeink. Gyárilag bitang erős, szerintem simán 330 felett lő. CQB-ra tökéletes, viszont 40 méter felett pontatlan már, mint más kínai alap fegyver is. -
#3926 veszprémi oldalon találsz leírást a cyma AK-król, kezdésnek tökéletes. -
oldskoolpocok #3925 Ha veszek nyárig, illetve addig amíg nem lesz pénzem 1 CA-ra vagy egy TM-re addig kezdésnek jó??? Azt olvastam róla, hogy nem nagyon vannak ellátva alapból kenőanyaggal és miután ha meg vettem akkor mivel és hogyan és mit kell rajta bekenni, illetve mit nézzek át rajta??? -
oldskoolpocok #3924 A Cyma Ak47-ről ti jó véleménnyel vagytok??? -
#3923 Az én nyakam már hozzászokott...
Az elején viszont tényleg necces volt egész nap abban rohangálni az erdőben! :) -
zero_cool51 #3922 Láttam neten Galaxy Mp5-öst.
29.900Ft és 0,9Joule, 315fps... Szerintem megérné -
#3921 nekem ismeretlen