29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• MuldR
    Letezik AS MG42.
    2300 usd :)
  • mstummer
    Uhh... jó lenne :) Bár mg42nek jobban örülnék :)
  • MuldR
    Igen, letezik. Marui gyartja, fembol van. Ime:
    M16 vietnam type
  • Mersant
    szeva Zero, csaknem megvan a fegyod?! :-)

low-capet en sem talaltam csak mid-capet. a toltokrol meg legjobb ha a boltot kerdezed, egyebkent meg 1 felautomata tolto eleg, Nicd aksi elfuti a felesleget, nem tudod tultolteni, lemeriteni meg kocsibol valami izzoval lehet. mi is igy csinaljuk.
  • Glpetyus
    Hö ??!
    JG Mg-34-es... ?
  • Punker
    biztos hogy van, a TM azzal adja a fegyvert, de szerintem 1-2 hónap és kijön a CA is vele ha már kiadta a fegyvert
  • dronkZero
    Hi all!
    Nem tudjátok véletlenül, hogy M16-oshoz létezik-e vietnámi stílusú, low-cap tár? Keresgéltem neten, és csak a 198 BB-ssel találkoztam. De ez itt a képen nem tipikus, tekerős high-cap-nek tűnik...

Aztán...
    Itt van egy töltő. Jól látom, hogy ez szivargyújtóba dugós megoldás? Van mellette egy másik, másfélszer annyiért, 12/230V felirattal, de arról nincs kép... Az is ilyen hülyegyerekeknek(mint én, pl.:)) való automata kisütő-töltő lehet, és az a konnektorba applikálós változat?
  • Mersant
    ok, megvan, remelem csak 1 meretben letezik.
  • Mersant
    ez ilyen sufnituning vedoracs, vagy lehet valahol kapni? nekem is ilyen tipusu Red Dotom van, es meg nem talaltam meg az idealis vedelmet hozza :-)
  • Seaweed
    jaja
  • neuro
    Lehet, de az is biztos, hogy törésvédőnek sem rossz:

• DannyL
    Kinek a pap... :) Én most vettem egy KA-t és azt vettem észre, hogy nagyot ugrott a találati pontosságom.
  • MuldR
    A mehsejt racs vagy mi egyaltalan nem latszodik, ha belenezel hatulrol. Annyit venni eszre, hogy picit homalyosabb a kep.
    A zart reddotok kevesbe serulekenyek mint a nyitottak. Amugy lehet kapni ehhez is 2 joulet kibiro vedolencset.
    En most adtam el az osszes reddotom. Rajottem tobbet zavar. Iron sight rulez :)
  • Seaweed
    Az a csillogas miatt rakjak oda, elesben is hasznaljak* celtavcsoveken hogy ne csillanjon meg a feny a lencsen!
  • neuro
    Valamelyik fotón láttam, hogy a reddot elejére felszerelték olyasmi fémrácsot, mint a maszkokon van. Szerintem mivel nincs fókuszban nem is látszik hátulról, hogy a lencse előtt van.

Majd lehet megkeresem a képet és beszúrom.
  • DannyL
    Kétség kívül ez a legjobb megoldás. RedDot CQB-hoz is kell nem csak erdőben. Ennek a kupakolásnak nem sok értelme van. Lecsukod nem tudod használni, ha ki van nyitva akkor meg ugyan olyan sérülékeny.
  • mstummer
    Ezek a reflex üvegek mennyire tükröződnek? Tudom más kategória, de egyik csapattársam egy well fegyverről való reflexet használ... nem sokszor azért szúrtam ki mert csillog az üveg mint állat.
  • Punker
    amit most neuro használ azt épületben kicsit szétlőtték, az első üveg repedt be, valami 200 pénz volt új lencsét vágatni bele.
  • Seaweed
    De talan a legbiztonsagosabb /legalabbis a reddot szamara/ ha jateknal az ember nem hasznalja a reddot-ot hanem csak a "fem iranyzekot" .... (celozni azert azzal is lehet)
  • Seaweed
    ..es ilyen szempontbol mi a velemenyed az ilyen reddot(ok)rol?!
    Merthoigy ennek meg van "vedokupakja". Vagy ez is csak porvedonek van?!

• Seaweed
    Aham, gondoltam hogy ilyenre gondolsz. Lattam ilyet par foton fegyverre szerelve. ;)
  • MuldR
    De azt a vedokupakot ahhoz hasznalod, amikor nem hasznalod. :)
    Szoval porvedo. Olyan kell, hogy a railre felszerelsz egy plexi vedolapot.
    Ilyesmire gondolok:
  • Seaweed
    Igen ezt eppsejtettem is. A dragabbhoz van is vedokupak.
  • MuldR
    Javaslom, vegyel ele plexi vedolapot. Nem egy ilyet lottek mar be. Kellemetlen.
  • MuldR
    Hogy lehet kapni. Amugy a multicam szerintem klasszisokkal a legjobb rejtoszin.
  • Glpetyus
  • JCSR Apache
    Kösz mindenkinek, ez sokat segített!
  • Mersant
    softair.hu rol:

" Igen elég fontos. Szerintem hamar ki lehet nyírni egy akksit kisütés nélkül.
    Azt ajánlanám, ha kis pénzből szeretnél kisütőt csinálni, hogy vegyél 1 multimétert (az O betűs barkácsáruházban láttam 600Ftért), meg vegyél 1 12V 55W körüli autóba való halogén izzót. Ugyan itt 399 Ft. Forrassz rá 1 Tamiya csatlakozót az izzóra, és kész is a kisütő. Rádugod az akksira, és figyeled közben, hogy hány voltot ad le az akksid. Az optimális kisütött állapot 0,8V/cella. Tehát 1 7 cellás akksinál 5,6V. Ha elérted lehúzod az égőt ami még persze bőszen világít, de ne merísd tovább az akksit! max 2 perc ez a lemerítési procedúra.
    Kb ennyi Smile Innentől lehet újra tölteni."
  • Mersant
    rakotsz 1 izzot a kocsibol es azzal merited, arra figyelj hogy ha elkezd villogni az ego es lathatoan gyengul a fenye akkor szedd le az aksit. nem szabad teljesen lemeriteni mar ha Nicd aksirol van szo, ha NiMh ,akkor egyaltalan nem kell meriteni.
  • Punker
    sima izzóval meg lehet oldani, nem kell hozzá 8,4-es.......

de akár lövöldözhetsz is amíg le nem merül, én az AEP-et úgy oldottam meg :)
  • JCSR Apache
    Most lenne egy kis gondom remélem tud valaki segíteni.

A 8.4v-on nagy aksit mivel lehetne lemeríteni?
    Bementem az elektrinokai szaküzletbe és aztmondták hogy ilyen izzót nem árulnak(kisütésre alkalmas aksira nincs pénzem).

Előre is kössz!
  • ColdFire
  • Seaweed
    hogy kellett volna ketmeteres voros villodzo betukkel?
  • ColdFire
    mért írtad ugy h alig látszanak az árak? :DDD
  • ColdFire
  • Seaweed
    Meg dragabb is.
  • ColdFire
    elso könnyebb is, meg több keresztet is tud, jó:)
  • Seaweed
    Azt most nem fogok veni ra mert most nem futja. (amugyse tetszik az ACOG nekem, egy sima Reddot lesz rajta majd idovel)

ezeket neztem:

62€

49€
  • Caterpillar
    ACOG -ot rá!
  • Seaweed
    neh, akkor! (vagy 10X betettem mar ide)