29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• CseNo
    Helló mindenki! Örömmel tapasztalom hogy van az SG-n is Airsoft topik! Lassan beépülök ide ha nem gáz. Én is benne vagyok a dologban már 1 éve...
  • Seaweed
    beteg ember
  • Caterpillar
    ACOG + Silencer

Úgy már én is!
  • Seaweed
    hu egy ilyet en is bevallalnek:

• VRSDM
    G3 háát, tényleg nagyobb sokkal
    (bár épp egy ismerős, akinek volt dolga mp5el vett airsoft-ban G3-ast :D érdekes váltás :D

, én maradtam az MP5nél, de tücsök helyett nekem marad: " A MŰSZER " :D
  • Caterpillar
    Igen tudom, de nekem nem is baj... Én nem megyek be az épületbe inkább belövök egy m203 -at...
  • Punker
    G3 és M15 között is csak pár centi eltérés van, szal így jártunk :)
  • Caterpillar
    Majd egyszer talán egy CA M15A4 Rifle lesz...

Nah igen az mp5 tényleg "tücsökp*cs" a G3 hoz képest!
  • Punker
    TESZ-esek MP5-tel mennek azzal tényleg kényelmes, a G3-as 2x olyan hosszú :)
  • VRSDM
    miféle ágyúd van neked? :D
  • Caterpillar
    Az ajtón nem tudnék befordulni... xD

Maradok az erdőnél, mezőnél!
  • VRSDM
    hát én pont fordítva...
    erdő - aki előbb észreveszi az már hatalmas előny...
    míg az épületharc - 4+1 fős csapat, kidolgozott összeszokott mozgással és taktikával, mindenki tudja milyen szöget hogy fog, hogy álljon, eszméletlen hangulatos tud lenni ;)
    lehet nem voltál még ilyenben azért nem sejted, vagy tudod milyen élmény, menni szobáról szóbára, szép lassan megfontoltan...

de hát kinek mi :D off:/ezért vágyam a TESZ-ben helyetfoglalni :) ILEA-s edzések :D huhh bár összejönne/on...
  • Punker
    neked se ajánlom az épületeket :)
  • Caterpillar
    Nem is csoda ha talicska kell a fegyód cipeléséhez...

Én meg sniper beállítottságó vagyok de azt mondták kezdésnek azt felejtsem el. Marad az M15A4 rifle, majd egyszer...
  • Punker
    nagyon jó tud lenni 1 épületes harc is, csak én inkább bozót túró vagyok, múlthéten is bementem és mire felemeltem volna a fegyvert már ki is nyírtak :)
  • Siluro
    Én még nem játszottam ugyan, de az épület nekem se gyere be, inkább az erdő ahol egybeforrsz a csapattal a természetben. A természetes akadályok és előnyei, hmmmmm.... :)
  • Punker
    hát a játék menetet nem befolyásolom, az épület harcot annyira nem komálom, nem is oda való a fegyverem, én a nagy erdős balhékat kedvelem.....
  • VRSDM
    egyszer játszottam érden lényegtelen a szervező neve, meg az egész...
    a lényeg hogy annál rosszabbat nem játszottam még, unalmas - punnyadt - béna játékmenet... superhírók tömege akiket nem lehet belőni

hát csak lehetőség volt, nem kötelezés ;)

/ az más kérdés hogy játszottam már egy játékot (végkiállós-t) 3órán át, egy épületben össz-vissz... az más kérdés hogy akik tartják swat taktikus instruktorok :) (ők tanítanak) így nem a berotálásról hanem minden élet megtartásáról szól :D

de ha nem jössz nem lesz rosszabb a játék :D
  • DannyL
    :DDD
  • Seaweed

• dronkZero
    Sajnos még nem, csak a közvetlen előkészítése folyik... :)
    Mindent, ami egy játékhoz feltétlen kell, a fegyver előtt fogok megvenni, mert ha előbb a fegyvert venném meg, akkor tuti nem bírnám ki pl aksi és töltő nélkül, aztán éhen halnék hó közepén.... :))
  • Punker
    6 hektár az nagyon kicsi, itthon a CSerdő nagyobb, úgyhogy inkább megyünk érdre 100 ember jó nagy erdő 500 jó magyar pénz :)
  • VRSDM
    ööö nemvágom hogy ez reklám-e :D de csak nem elvégre nem a meggazdagodásáról szól senkinek sem :)

szóval...
    most VASÁRNAP ... vagyis 2007-03-11-e lenne a nevezetes dátum, melyen harc lesz, a
    HELYSZÍN: BÉNYE - PILISI ÚT

a játék maga, folyamatos küldetésekkel, és feladatokkal, valós szituációk szimulálásáról fog szólni...
    a terület maga:
    6hektár ... rajta épület jellegü kisebb utcarészletimitálás ... egy komplett épített speed pálya ( toronnyal - lövészárokkal - dombbal - szögesdróttal - fedezékkel), meg egy erdős pálya, mely álcázott kis földbe süllyessztett bunkereket tartalmaz (kb. 2nm2)... a többi terület, erdős mezős

pályabérlés és a beugró egyben : 1000 hángérien forintos
    jelentkezni és érdeklődni a szervezőknél:

Messor - 06 - 30 - 210 - 2450
    Ogre - 06 - 70 - 388 - 2698

számokon lehet... Ők tudnak továbbá részletekkel szolgálni (én csak netes szóvívő /és persze lelkes harcos/ lennék ;)

mindenkire számítunk ;)
  • neuro
    ok
  • Punker
    majd holnap mutatok újságot amit Bagír hozott, full 2. vh-s cuccok ruhától a járművekig minden van és emberi áron!
  • neuro
    akkor lassan kezdhetek gyűjteni M1-es sisakra meg zöld egyenruhára :)
  • Punker
    olvastam :)
  • DannyL
    Állítólag 1 héten belül fog a boltokba kerülni HongKong-ban.
  • Punker
    cyma thomson-ról is jöhetne már valami :)
  • DannyL
    A JG ár/érték aránya a használhatóság szempontjából vitathatatlanul a legjobb a kínai fegyverek között. Ez tény nincs min vitatkozni.
  • DannyL
    A gunner igen.
  • Punker
    te gyüjtő szemmel azt mondod a JG sz@r én mint játékos meg azt hogy az árát maximálisan megéri, vitázni nem én kezdtem és nem is akarok, majd ha beszerezhető kipróbálható lesz akkor kiderül mit tud.
  • Mersant
    ok, thx. ez ilyen softair-es kozos rendeles volt?
  • DannyL
    Ja és sima air mail. Gunneres az 6 hét alatt jött meg, a UN az 3 hét alatt. :) Van némi különbség.
  • DannyL
    A mount (14,5$) Gunnerről jött és 4.300Ft-ból 500Ft volt a pk. Itt volt vám is.
    A dot az UN-ről és kb. 8.000 Ft-ból jött ki cakk pakk. Itt nem volt vám.

Mindkét rendelés csoportos volt, így súly szerint osztódott a pk.

• Mersant
    mennyi volt a postakoltseg, melyik cegtol rendelted, mivel szallitottak? EMS, airmail, esetleg gyalog? :-) elore is thx.
  • DannyL
    Köszi! :)
  • Glpetyus
  • OrioN the S
    nice
  • DannyL
    Végleges formát öltött a CA-m végre. A héten megjött a mount és a dot is HK-ból. :)