29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
CseNo #3840 Helló mindenki! Örömmel tapasztalom hogy van az SG-n is Airsoft topik! Lassan beépülök ide ha nem gáz. Én is benne vagyok a dologban már 1 éve... -
#3839 beteg ember -
Caterpillar #3838 ACOG + Silencer
Úgy már én is! -
#3837 hu egy ilyet en is bevallalnek:
-
#3836 G3 háát, tényleg nagyobb sokkal
(bár épp egy ismerős, akinek volt dolga mp5el vett airsoft-ban G3-ast :D érdekes váltás :D
, én maradtam az MP5nél, de tücsök helyett nekem marad: " A MŰSZER " :D -
Caterpillar #3835 Igen tudom, de nekem nem is baj... Én nem megyek be az épületbe inkább belövök egy m203 -at... -
#3834 G3 és M15 között is csak pár centi eltérés van, szal így jártunk :) -
Caterpillar #3833 Majd egyszer talán egy CA M15A4 Rifle lesz...
Nah igen az mp5 tényleg "tücsökp*cs" a G3 hoz képest! -
#3832 TESZ-esek MP5-tel mennek azzal tényleg kényelmes, a G3-as 2x olyan hosszú :) -
#3831 miféle ágyúd van neked? :D -
Caterpillar #3830 Az ajtón nem tudnék befordulni... xD
Maradok az erdőnél, mezőnél! -
#3829 hát én pont fordítva...
erdő - aki előbb észreveszi az már hatalmas előny...
míg az épületharc - 4+1 fős csapat, kidolgozott összeszokott mozgással és taktikával, mindenki tudja milyen szöget hogy fog, hogy álljon, eszméletlen hangulatos tud lenni ;)
lehet nem voltál még ilyenben azért nem sejted, vagy tudod milyen élmény, menni szobáról szóbára, szép lassan megfontoltan...
de hát kinek mi :D off:/ezért vágyam a TESZ-ben helyetfoglalni :) ILEA-s edzések :D huhh bár összejönne/on... -
#3828 neked se ajánlom az épületeket :) -
Caterpillar #3827 Nem is csoda ha talicska kell a fegyód cipeléséhez...
Én meg sniper beállítottságó vagyok de azt mondták kezdésnek azt felejtsem el. Marad az M15A4 rifle, majd egyszer... -
#3826 nagyon jó tud lenni 1 épületes harc is, csak én inkább bozót túró vagyok, múlthéten is bementem és mire felemeltem volna a fegyvert már ki is nyírtak :) -
#3825 Én még nem játszottam ugyan, de az épület nekem se gyere be, inkább az erdő ahol egybeforrsz a csapattal a természetben. A természetes akadályok és előnyei, hmmmmm.... :) -
#3824 hát a játék menetet nem befolyásolom, az épület harcot annyira nem komálom, nem is oda való a fegyverem, én a nagy erdős balhékat kedvelem..... -
#3823 egyszer játszottam érden lényegtelen a szervező neve, meg az egész...
a lényeg hogy annál rosszabbat nem játszottam még, unalmas - punnyadt - béna játékmenet... superhírók tömege akiket nem lehet belőni
hát csak lehetőség volt, nem kötelezés ;)
/ az más kérdés hogy játszottam már egy játékot (végkiállós-t) 3órán át, egy épületben össz-vissz... az más kérdés hogy akik tartják swat taktikus instruktorok :) (ők tanítanak) így nem a berotálásról hanem minden élet megtartásáról szól :D
de ha nem jössz nem lesz rosszabb a játék :D -
#3822 :DDD -
-
#3820 Sajnos még nem, csak a közvetlen előkészítése folyik... :)
Mindent, ami egy játékhoz feltétlen kell, a fegyver előtt fogok megvenni, mert ha előbb a fegyvert venném meg, akkor tuti nem bírnám ki pl aksi és töltő nélkül, aztán éhen halnék hó közepén.... :)) -
#3819 6 hektár az nagyon kicsi, itthon a CSerdő nagyobb, úgyhogy inkább megyünk érdre 100 ember jó nagy erdő 500 jó magyar pénz :) -
#3818 ööö nemvágom hogy ez reklám-e :D de csak nem elvégre nem a meggazdagodásáról szól senkinek sem :)
szóval...
most VASÁRNAP ... vagyis 2007-03-11-e lenne a nevezetes dátum, melyen harc lesz, a
HELYSZÍN: BÉNYE - PILISI ÚT
a játék maga, folyamatos küldetésekkel, és feladatokkal, valós szituációk szimulálásáról fog szólni...
a terület maga:
6hektár ... rajta épület jellegü kisebb utcarészletimitálás ... egy komplett épített speed pálya ( toronnyal - lövészárokkal - dombbal - szögesdróttal - fedezékkel), meg egy erdős pálya, mely álcázott kis földbe süllyessztett bunkereket tartalmaz (kb. 2nm2)... a többi terület, erdős mezős
pályabérlés és a beugró egyben : 1000 hángérien forintos
jelentkezni és érdeklődni a szervezőknél:
Messor - 06 - 30 - 210 - 2450
Ogre - 06 - 70 - 388 - 2698
számokon lehet... Ők tudnak továbbá részletekkel szolgálni (én csak netes szóvívő /és persze lelkes harcos/ lennék ;)
mindenkire számítunk ;)
-
neuro #3817 ok -
#3816 majd holnap mutatok újságot amit Bagír hozott, full 2. vh-s cuccok ruhától a járművekig minden van és emberi áron! -
neuro #3815 akkor lassan kezdhetek gyűjteni M1-es sisakra meg zöld egyenruhára :) -
#3814 olvastam :) -
#3813 Állítólag 1 héten belül fog a boltokba kerülni HongKong-ban. -
#3812 cyma thomson-ról is jöhetne már valami :) -
#3811 A JG ár/érték aránya a használhatóság szempontjából vitathatatlanul a legjobb a kínai fegyverek között. Ez tény nincs min vitatkozni. -
#3810 A gunner igen. -
#3809 te gyüjtő szemmel azt mondod a JG sz@r én mint játékos meg azt hogy az árát maximálisan megéri, vitázni nem én kezdtem és nem is akarok, majd ha beszerezhető kipróbálható lesz akkor kiderül mit tud. -
#3808 ok, thx. ez ilyen softair-es kozos rendeles volt? -
#3807 Ja és sima air mail. Gunneres az 6 hét alatt jött meg, a UN az 3 hét alatt. :) Van némi különbség. -
#3806 A mount (14,5$) Gunnerről jött és 4.300Ft-ból 500Ft volt a pk. Itt volt vám is.
A dot az UN-ről és kb. 8.000 Ft-ból jött ki cakk pakk. Itt nem volt vám.
Mindkét rendelés csoportos volt, így súly szerint osztódott a pk.
-
#3805 mennyi volt a postakoltseg, melyik cegtol rendelted, mivel szallitottak? EMS, airmail, esetleg gyalog? :-) elore is thx. -
#3804 Köszi! :) -
#3803 -
#3802 nice -
#3801 Végleges formát öltött a CA-m végre. A héten megjött a mount és a dot is HK-ból. :)