29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Caterpillar
    Akkor lehet flémelni?

Érdekes ez az LR300! Egészen-egészen!
    Az a baj hogy nekem túl rövid!
  • Seaweed
    holnap
  • Seaweed
    Nah mara vege a munkanak..szerencsere honap sincs..szal jol vagyok...

LR300 by Prime atalakitoval...nah de jol latom hogy 198K ...heh..jo lesz nekem a GG..

• öregharcsa
    igaz nem csak airsoft, de itt van minden amit fotóztam(már amikor tudtam a tömegtől és nem ment bele senki)

FEHOVA1
    FEHOVA2
    FEHOVA3
    FEHOVA4
  • FFX
    gyönyörű
  • DannyL
    Itt az "eredeti".

• Punker
    hát úgy gondoltam hogy az te leszel
  • öregharcsa
    persze...de van még...:)))
  • neuro
    na és alien-t hol veszel hozzá? :)
  • Punker
    hozzám még ruha sisak stb, mennyi lehet? :)
  • Punker
    milsim.hu kérdi hogy a képeidet kirakhatja e? :)
  • DannyL
    Cirka 200e Ft. Vicc kategória. :)
  • öregharcsa
    akkor ez összesen mennyi is??
  • Punker
    na megvan az első infó 110k az átalakító kit, alapnak meg kell 1 thomson.....
  • DannyL
    űűűűű ez odabasz! Weyland Yutani Co. űber soldat anti alien rifle. :D
  • öregharcsa
    na itt van kicsit nagyobban....

• Punker
    majd milsim-en megkérdem :)
  • öregharcsa
    THX

igen az ,de nem találtam árat sehol a kiállításon...a fiúk meg nagyon elfoglaltak voltak nem volt időm cseverészni velük...
    egyébként nagyon gyenge volt a kiegészítők,védőfelszerelések felhozatala...
  • Punker
    a 2-es az az Alien-es cucc??? baze mennyi ez nekem kell :)
  • Punker
    javítva......
  • öregharcsa
    na elbasztam a linkelést...a végén nagybetűvel kell a JPG-t írni....akit érdelkelnek a képek
  • neuro
    milsim.hu-n van pár fotó a FEHOVÁ-ról, ha valakit érdekel
  • öregharcsa
    itt van 1-2 kép.....sajna nagyon közelről kellett fotózni ezértbecsillognak-tükröződnek a vitrinek...

kép1
    kép2
    kép3
    kép4
    kép5
    kép6
    kép7
    kép8
    kép9
    kép10
  • öregharcsa
    kint voltam a FEHOVA kiállításon....én egy kicsit többet vártam tölle...amire viszont rájöttem a VADÁSZ egy külön állatfaj!!!
    az állatok helyében én inkább rájuk vadásznék!!!!
    menéztem a NOWAR standját is...nagyon segítőkészek voltak a fiúk, köszönet nekik a türelmükért.....
    viszont ha a pavilon másik oldalában lettek volna akkor nem lett volna ilyen tömegnyomor az alig 1m-es kis utcácskákban(ahol a kiállított fegyverek vannak vitrinben)...ott még kiképzést is tarthattak volna akkora hely maradt...(de ez az ő dolguk)
    mindenesetre érdekes volt...
  • Seaweed
    Azt hogy "Nem kell hasraesni" azt mire erted?! Arra hogy szerinted nem jo a multicam, vagy hogy lehet olcson is kapni nem csak meregdragan?!
  • Seaweed
    Thx az infot.
  • MuldR
    Gunneren meg ebayen is lehet kapni kinai multicam replikat szinte mindenbol. Nem kell hasraesni.
  • Mersant
    jaja, elsosorban olyasmi erdekel hogy milyen a bolt hozzaallasa a vasarlokhoz, pl. lehuzas, atveres, kinemszallitas...csak mert:

haverom rendelt begaditol fegyot, a kozpontbol atiranyitottak a magyar begadihoz, mivel itt ok a hivatalos forgalmazo, es csak ok foglalkoznak Magyarorszaggal. meg is lett rendelve a cucc, penz atutalva, utalas utan 2 hetre igertek a fegyvert. 1 honap elteltevel haverom mar erthetoen turelmetlen volt, es elkezdte hivogatni a sracot. nehany telefonbeszelgetes utan, felhivja ot a magyar gyerek, hogy megjott a fegyver es hetvegen szemelyesen elviszi neki, mert sokat kellett ra varnia stb. kis szivesseg. na gyerek termeszetesen nem jelentkezett, kovetkezo hetet vegigtelefonaltak, megbeszeltek masik idopontot, fegyver sehol. haverom mar marha turelmetlen es ideges volt, szolt a sracnak hogy adja postara, futarszolgalatnak a cuccot, kifizeti a tobbletkoltseget is. ebben megegyeztek, majd eltelt 1 ujabb het ,sracot ne mlehet elerni, ha sikerul meg o van felhaborodva. alllitolag megrendelte a futart, (ez volt mult heten)de meg nem jelentkeztek nala...na a het elejen letelefonaltak hogy eppen most vitte el a futar a cuccot, azota szombat van, persze csomag sehol. szal kb. 3-4 hete allitolag itt van a fegyver Magyarorszagon csak valahogy meg nem sikerult eljuttatni a gazdajahoz. love termeszetesen lenyelve, es nincs mas csak ures szavak...
    na ezert kerdeztem hatha van valakinek valami tapasztalata veluk, esetleg mar fel is jelentette valaki oket, mert ezek utan nem lep meg. honlapon persze nulla elerhetoseg. lassan irnunk kell 1 feketelistal
  • DannyL
    Hát baromi gyér a kínálat és szerintem ezek az árak nem túl nyerőek.
  • Mersant
    sracok, van valakinek tapasztalata a magyar begadi shoprol, vasarolt mar ott, jart mar ott?! fontos lenne! thx.
  • Punker
    hát 1 ilyet az ára miatt sajnálnék kivinni az erdőbe + nem tom mennyi gázt zabálna ez de tuti nem semmi pénzbe lenne ezzel lenyomni érden egy napos játékot 100 emberrel + mindig a legrosszabb helyzetben fogyna ki ahogy magamat ismerem :)
  • Seaweed
    Egyebkent csak a gaz meghajtas a problemad vele, vagy mas is van vagy eleve mas?! (azontul hogy biztosan jo draga lesz)
  • Seaweed
    jo-jo...hat tudod az asok midnen ami nalam kivansaglistas, annak legnagyobb resze ahogy te mondtad "ha nyernek a lotton"...
    (videokat leszedtem..de meg nem jutottam oda hogy megnezzem...majd most)
  • Punker
    itt a vid.....

hát nem tom én falra csak akkor vennék fegyvert ha nyernék a lottón :)
  • Seaweed
    Hat nekem ez egyertelmuen a "falra" kategoria...dehat GBB szal kell es kesz
  • Punker
    a videt is megnézted? ha nem gázos lenne.......
  • Seaweed
    uuuh ezt hirestul mindenestul teszembe! nyami

• ColdFire
    ua ^^
  • Caterpillar
    AWP
  • ColdFire
    3. magnum? :o