29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#3600 én azért nem akarom se a 0,9-est se az 1,5-st mert annak kilóg a tára és nagyon nem tetszik... akkor veszek uzi-t... -
#3599 haat, a legjobb ugy lenne -
mstummer #3598 1:1-es méretben? :D -
#3597 aaa, nagyon durva ez a tank. regebben en is filoztam 1 hasonlon ,de sajnos nem vagyok milliomos, ugyhogy majd nyugdijas koromban veszek egyet meg 1 airsof Messerschmidtet -
mstummer #3596 Ellent kell hogy mondjak Punker mesterrel... Jó az a Sigma, én is azt fogok venni. Tesómnak fél éve van a 0,9J-s verzió, semmi baja. 1-2 akadás előfordul, de minden stukkernál megesik. Egy másik csapattagnak kb 1 éve, semmi baja.
Sokan szidják az eshockot hogy átvágják az embereket, bizonyos szempontból ez igaz ( átcsomagolt fegyverek, valótlan adatok ). Viszont hallottam énis hogy eltörött egy CO-snak a szánja, reklamált a gyerek, azonnal visszacserélték. Továbbá egyik csapattársam anno vett egy BE XM-8at (akkor sehol se volt még cyma27,28..stb), nos neki hibásat küldtek, reklamált, küldték neki a jót, pluszba ajándék tárakat.
Tehát vevőszervízben azt nyújtják amit egy cégnek nyújtani kell. Valamint ha az ember tudja mit vesz tőlük (tehát ismeri a termék valós paramétereit) akkor nyugodtan megveheti.
A cikk egyébként az 1,5J-s verzióról szól, a 0,9es lényegesen gazdaságosabb (bátyám szerint a gázosaknál is gazdaságosabb). Nekem bejön, nem egyszer használtam énis a CO-sat, csak a nagy tár zavaró, pont ezért veszek gázosat :)
Tehát nyugodtan vedd meg ha tetszik, sztem a kategóriájában lévő KJW gázos fegyóknál jobb. -
#3595 MuldR!
http://www.scaleworkshop.com/workshop/video14bg_1.htm
-
#3594 volt 1 srác aki cybergun-ról megvette a CO-st az első játékon eltört a műanyag szán....... -
#3593 cikk -
#3592 ennyire szar?
ezek szerint 20 körül nem lehet kapni jó gázos pisztolyt... -
#3591 ingyen se kéne..... -
#3590 Szevasztok, ez a fegyver megéri az árát? Mert ennyiért szerintem igencsak megérné, ha nem gagyi.. LINK -
VonDom #3589 Cyma AK-hoz még annyit, hogy érdemes megnézni mit is vesz az ember, mert minden különösebb jelzés nélkül hajt végre módosításokat a gyártó. Az újabb cyma 028-as pl. már nem bax-ot hanem "hagyományos" hopup-ot és rézcsövet kapott, valamint fém hicap tárral csomagolják. -
VonDom #3588 Ige, sajnos sokan keverik ezeket a fogalmakat, mint full metal, metal gerabox (MGB), de még sokszor (kínai fegyverek esetében) a full steel és full metal-t is hajlamosak összemosni.
A metal gearbox pedig csak annyit tesz, hogy a gearbox test fém. Ettől még a belseje lehet bármilyen összetételű alkatrészekből összeállítva, mint pl. műanyag csapágyazás, fém vagy műanyag fogaskerekek, stb. -
#3587 Igen, a "full fém" kifejezést ilyenkor a belső részekre értik, ezen belül is leginkább arra, hogy a gearbox-ban nincsenek műanyag alkatrészek. Maga a fegyver test tele lehet ettől műanyag részekkel. -
VonDom #3586 Mielőtt nagyon beleélnéd magad, nincs full fém Cyma AK47. Ettől függetlenül kezdésnek tényleg jó. -
#3585 Sokan használják, bevált darab. -
#3584 meghát -
#3583 Cyma Ak 47 full fém + a fa része fahatásu abs...kezdetnek megteszi?Mert elégé pénzszükébe vagyok mert még én is tanulok,melo meg semmi(csicska diákmelo meg lehuzás).Majd lesz valami... -
#3582 Legjobb minőségű kínai fegyvereket eddig a JingGong (JG) gyártja. Igazából nem hallottam panaszt se az AK-ira, se az MP-jeire, se az M szériára.
Utána jön a Cyma. Tőle ami jól használható az a 0.27 (de csak a 2.generációs), 0.28, 0.31.
A többi gyártóé az változó sikerű:
-Wellfire-t én nem kultiválom, mert gyenge.
-Double Eagle-nek jó az AK47-ese.
-Both Elephant-tól az SL8-as jó darab.
-JLS-től a SCAR jó darab.
-AIM-et és Boyi-t én speciel nem ismerem.
Snipert nem ajánlom kezdésnek. A műanyag gearbox-os AEG-eket meg felejtsd el. Olcsó viszont szar. -
#3581 Talátam egy Cyma 0.28-as Ak-t...kihajtható váltátmasz de mivel szar a válltámasz, van hozzá elvileg acélbol készült..pár ezerért lehet kapni pluszba!Nem reklámnak mondom de vaterán találtam.Ilyen AMD-s feelingje van a cuccnak. -
#3580 megtoldanám 0,27-es Cyma MP5-tel. -
#3579 lassu vagyok... -
#3578 - Jing Gong AK-47 Beta Spetsnaz
- Cyma AK-74 ( CM.031 )
- CYMA - AK-47 (CM.028)
ilyen sorrendben... -
#3577 AEG:
Cyma CM.028
Cyma CM.031
JG AK Beta
Sniper:
JG MP001
-
#3576 Köszönöm a segitséget.Ki milyen fegyvert ajánlana számomra a kinai aegek közül? -
#3575 Ha springest akarsz akkor vegyél egy Marui pisztolyt, az jó lesz később másodlagos oldalfegyvernek. Ha meg a méret a lényeg csak nincs több magod, akkor jól átgondolva és infókat begyűjtve egy kínai AEG-et vegyél. Segítünk, ne kapkodd el mert megbánod. -
#3574 szerintem ennyiert vagy kicsivel tobbert 25000-30000ert vegyel kinai AEGet -
#3573 hát egy olcsóbb AEG-gel többre mész, 1 nagy és lassú fegyverrel sokra nem fogsz menni...... -
#3572 Sziasztok!
Én még csak most ismerkedek a témával tehát lehet hogy a kérdésem miatt lehurrogtok:)Szóval arrol lenne szó kinéztem egy kezdő springes fegyvert.
Classic Army M15A4 tipusrol lenne szó.Nowaron néztem ki 21K lenne.Szerintetek megérné vagy hagyjam a francba az egészet?Válaszotokat elöre is köszönöm.Üdv,Nemo -
#3571 tudom hogy licenszeli a CA az Armalite nevet es logot -
#3570 a CA-nak szerződése van a céggel, a kódszám pedig 100%-osan ugyanaz -
#3569 hehe...Armalite gyari katalogus utolso elotti oldalan Airsoft (szvsz CA) :)) -
#3568 Tudom,Teh.. :)
Király nagyon,hosszú v. rövid mind1,mert mind2 fasza.
-
#3567 RIS-en oda rakod ahova karod... -
#3566 milyen f@sz helyen van az irányék .o -
#3565 ilyen az igazi LR300-on amirol mintaztak -
#3564 érdekes az a markolat..... -
#3563 votmá sokszor...de legyen...
GG GR-300L
GG GR-300S -
#3562 képet -
#3561 Egy GG GR-300L-re faj regota a fogam...