6370
Vampire - Bloodlines
-
#329 Ott volt, ledekradálta a beszúrt képem, vagy valaki mással tévesztem össze? Fáákkk! Elhülyülök?? -
#328 Futtatásnál nincsen gond? DemonTools viszi? -
#327 Napok óta nem jártál a HL2 topicban, ezt megerősíthetem, ezért nem értem én sem mi van itt...
Mondjuk az nem lep meg, hogy max. grafikán nem fut olyan szépen egy ilyen, viszonylag gyenge gépen (bocsánat, ne vedd sértésnek), ez várható volt. A karaktergenerálás egyébként befolyásol a kezdésnél valamit? Vagy egy nulláról induló friss kis vámpírok vagyunk minden esetben? -
mike369 #326 (gyk 1.: #276) -
mike369 #325 Banner #2 (kicsit szimplább, mint az első...)
-
#324 Rambol swappel v inkabb videokartya miatt lassu? -
#323 Na akkor mi volt ez a HL2-s dolog? Nem biztos, hogy jó lenne ha kiderülne, hogy vki feltörte a felhasználónevemet.
Eh, addig megyek vissza gémelni. -
#322 P4 1.6GHz
GForce4 Ti4200 126M (elvileg a legújabb driver de nem tuti)
576MRam
XP hun (SP2)
DX 9.0c -
#321 Milyen géped van? -
#320 Én nem voltam HL2 topicban, hol láttál te? -
#319 Na vagyok (ennyire vártatok? :-))). Eddig voltam játszani (nemtudom honan szeditek, hogy a HL2 topicban voltam mikor már vagy egy hete nem néztem be oda, na majd csekkolom).
A game egész jó, a nézet szabadon váltogatható, de azért ha melee fegyvert veszel kézbe akkor automatán TPS és ez szvsz így nagyon jó mert átláthatóbb, lőfegyverrel meg automatán FPS, de ha nincs fegyver akkor szabadon lehet váltani.
RPG-snek RPG-s, eddig jó, mert kevés XP-t lehet kapni a feladataokért ami segíti az igazi PnP rpg érzés kialakulását (a jó DM sose halomzza el XP-vel a játékosokat, hogy joban vigyázzanak a akrakterekre).
Egyetlen gyenge pont a Source optimalizálása. Sajna az én gépemen elég langyosan fut max grafikán, most is csak azért léptem ki, hogy aktiváljam a minimum beállításokat. :-)
A küldimegoldásokról még nem sokat tudok szólni, de már az első küldi is sok lehetőséget ad (mészárlás, lopózás, lehet szórakozni a tereptárgyakkal, stb).
Szóval egy erős 9/10 nekem összességében. Alapmű. :-) -
#318 #281 -
#317 Ó nagy Hmuda! Adj valami jelet!(meg képeket)
-
#316 Sehogy ill. Simán.
Sehogy: A játék később fog hivatalosan megjelenni, mint a HL2.
Simán: A Bloodlines hagyományos telepítőt és másolásvédelmet használ, a HL2 pedig a Steam-es aktivációval rendelkezik. Az elöbbit meg tudták törni, az utóbbit (még) nem. -
#315 Hmm... érdekes, napok óta nem szólt hozzá a topichoz... -
Braveheart #314 Az hogy lehet hogy előbb kijöhetett egy HL2 enginet használó játék, mint a HL2? -
#313 Ő.. -
antijedi #312
deusex minden csk nem egy sima fps... -
#311 Hmuda?! -
#310 10 perce fent ólálkodott a HL2 topicban ! :( -
#309 Nforce forumon olvastam működik és dtools 3.47-el is! -
#308 Hmuda lassan egy órája nem adott életjelet, szerintem ez vagy azt jelenti, hogy nem dobta meg a akaraterő mentőjét addiktív játszás ellen, vagy azt, hogy valami miatt elszált a gépe... :))
Ha nem sikerült volna beüzemelnie, valószinüleg már szólt volna. -
#307 Deus Ex szerinted egy sima FPS volt? -
zizzzzencs #306 Srácok, most akkor megy a verzió vagy nem? -
antijedi #305 azt tom de képek alapján már enyire nem vagyok benne biztos, de reméljük a legjobbakat :) -
#304 sztem inkább deus ex -es a stílusa, a lényeg hogy használhatsz fegyvereket, de rengeteg támadó, védő, lopakodó varázslat is van benne...valamint a karaktergenerálás is kellően összetett, de nem annyira, hogy egy nem RPG-s júzer megijedjen tőle :)...ilyenekről hallottam... -
#303 Igen, bár azt elb*szták a sok henteléssel. Ennek a készítői viszont azt írták, hogy sok harci helyzet elkerülhető benne, illetve másként is megoldható. Ez ilyen Falloutos jellegre utal, remélem, hasonló lesz. Mondjuk végül is logikus, egy Ventrue például ritkán operál ököllel... -
#302 Remélem tévedsz...kár lenne ha csak 1 sima FPS lenne :( -
mike369 #301 ha olyan, mint az 1. volt, akkor NAGYON rpg-s... -
antijedi #300 meg hogy menyire rpg-s, mert valamiért 8nem tom mrét) de igy a képek alapján nekem nagyon hexen után érzésem van :D
tényleg nem tom megmondani miért :) -
antijedi #299 meg hogy szabadon állitható e a tps/fps nézet :) -
#298 csak annyit írj légyszi, hogy műxik-e rendesen és hogy kell e valamit buzerálni :))) -
#297 Na felért. Megyek gémelni. -
#296 Már a WoW béta is egymagában brutálisan addiktiv és zabálja az időt (annyi volt a hétvégémnek)! Most még ez is és jon a hl2 is! -
#295 Lejött, most csomagolom, aztán install majd esetleg egy élménybeszámoló (kíváncsi vagyok, hogy mennyire lett optimalizálva a Source). -
#294 ja -
#293 Ha hasonlítani kell valamihez akkor az eddig látottak alapján Deus Ex. 12 óra múlva többet tudok mondani:D -
#292 mindannyian tévedtek :DDD...úgy játszol ahogy akarsz, FPS vagy TPS...sztem... -
Alblink #291 Nem tevedsz valoszinu,hogy fegyvereknel fps-nezetre valt at a tobbinel pedig tps-lessz. -
#290 az 1 TPS volt az tetszett,de mintha itt FPS képeket láttam vóna....
[LEHET,HOGY TÉVED]