6370
Vampire - Bloodlines
  • Kandurex
    Ott volt, ledekradálta a beszúrt képem, vagy valaki mással tévesztem össze? Fáákkk! Elhülyülök??
  • Voltan
    Futtatásnál nincsen gond? DemonTools viszi?
  • [NST]Cifu
    Napok óta nem jártál a HL2 topicban, ezt megerősíthetem, ezért nem értem én sem mi van itt...

Mondjuk az nem lep meg, hogy max. grafikán nem fut olyan szépen egy ilyen, viszonylag gyenge gépen (bocsánat, ne vedd sértésnek), ez várható volt. A karaktergenerálás egyébként befolyásol a kezdésnél valamit? Vagy egy nulláról induló friss kis vámpírok vagyunk minden esetben?
  • mike369
    (gyk 1.: #276)
  • mike369
    Banner #2 (kicsit szimplább, mint az első...)
  • gpm
    Rambol swappel v inkabb videokartya miatt lassu?
  • Hmuda
    Na akkor mi volt ez a HL2-s dolog? Nem biztos, hogy jó lenne ha kiderülne, hogy vki feltörte a felhasználónevemet.

Eh, addig megyek vissza gémelni.
  • Hmuda
    P4 1.6GHz
    GForce4 Ti4200 126M (elvileg a legújabb driver de nem tuti)
    576MRam
    XP hun (SP2)
    DX 9.0c
  • Davidus
    Milyen géped van?
  • Hmuda
    Én nem voltam HL2 topicban, hol láttál te?
  • Hmuda
    Na vagyok (ennyire vártatok? :-))). Eddig voltam játszani (nemtudom honan szeditek, hogy a HL2 topicban voltam mikor már vagy egy hete nem néztem be oda, na majd csekkolom).

A game egész jó, a nézet szabadon váltogatható, de azért ha melee fegyvert veszel kézbe akkor automatán TPS és ez szvsz így nagyon jó mert átláthatóbb, lőfegyverrel meg automatán FPS, de ha nincs fegyver akkor szabadon lehet váltani.

RPG-snek RPG-s, eddig jó, mert kevés XP-t lehet kapni a feladataokért ami segíti az igazi PnP rpg érzés kialakulását (a jó DM sose halomzza el XP-vel a játékosokat, hogy joban vigyázzanak a akrakterekre).

Egyetlen gyenge pont a Source optimalizálása. Sajna az én gépemen elég langyosan fut max grafikán, most is csak azért léptem ki, hogy aktiváljam a minimum beállításokat. :-)

A küldimegoldásokról még nem sokat tudok szólni, de már az első küldi is sok lehetőséget ad (mészárlás, lopózás, lehet szórakozni a tereptárgyakkal, stb).

Szóval egy erős 9/10 nekem összességében. Alapmű. :-)
  • Kandurex
  • Davidus
    Ó nagy Hmuda! Adj valami jelet!(meg képeket)

• [NST]Cifu
    Sehogy ill. Simán.

Sehogy: A játék később fog hivatalosan megjelenni, mint a HL2.
    Simán: A Bloodlines hagyományos telepítőt és másolásvédelmet használ, a HL2 pedig a Steam-es aktivációval rendelkezik. Az elöbbit meg tudták törni, az utóbbit (még) nem.
  • [NST]Cifu
    Hmm... érdekes, napok óta nem szólt hozzá a topichoz...
  • Braveheart
    Az hogy lehet hogy előbb kijöhetett egy HL2 enginet használó játék, mint a HL2?
  • Kandurex
    Ő..
  • antijedi

deusex minden csk nem egy sima fps...
  • [NST]Cifu
    Hmuda?!
  • Kandurex
    10 perce fent ólálkodott a HL2 topicban ! :(
  • Dunpeal
    Nforce forumon olvastam működik és dtools 3.47-el is!
  • [NST]Cifu
    Hmuda lassan egy órája nem adott életjelet, szerintem ez vagy azt jelenti, hogy nem dobta meg a akaraterő mentőjét addiktív játszás ellen, vagy azt, hogy valami miatt elszált a gépe... :))

Ha nem sikerült volna beüzemelnie, valószinüleg már szólt volna.
  • Davidus
    Deus Ex szerinted egy sima FPS volt?
  • zizzzzencs
    Srácok, most akkor megy a verzió vagy nem?
  • antijedi
    azt tom de képek alapján már enyire nem vagyok benne biztos, de reméljük a legjobbakat :)
  • JuanG
    sztem inkább deus ex -es a stílusa, a lényeg hogy használhatsz fegyvereket, de rengeteg támadó, védő, lopakodó varázslat is van benne...valamint a karaktergenerálás is kellően összetett, de nem annyira, hogy egy nem RPG-s júzer megijedjen tőle :)...ilyenekről hallottam...
  • Voltan
    Igen, bár azt elb*szták a sok henteléssel. Ennek a készítői viszont azt írták, hogy sok harci helyzet elkerülhető benne, illetve másként is megoldható. Ez ilyen Falloutos jellegre utal, remélem, hasonló lesz. Mondjuk végül is logikus, egy Ventrue például ritkán operál ököllel...
  • Methylisocloro
    Remélem tévedsz...kár lenne ha csak 1 sima FPS lenne :(
  • mike369
    ha olyan, mint az 1. volt, akkor NAGYON rpg-s...
  • antijedi
    meg hogy menyire rpg-s, mert valamiért 8nem tom mrét) de igy a képek alapján nekem nagyon hexen után érzésem van :D
    tényleg nem tom megmondani miért :)
  • antijedi
    meg hogy szabadon állitható e a tps/fps nézet :)
  • JuanG
    csak annyit írj légyszi, hogy műxik-e rendesen és hogy kell e valamit buzerálni :)))
  • Hmuda
    Na felért. Megyek gémelni.
  • Knox
    Már a WoW béta is egymagában brutálisan addiktiv és zabálja az időt (annyi volt a hétvégémnek)! Most még ez is és jon a hl2 is!
  • Hmuda
    Lejött, most csomagolom, aztán install majd esetleg egy élménybeszámoló (kíváncsi vagyok, hogy mennyire lett optimalizálva a Source).
  • Davidus
    ja
  • Davidus
    Ha hasonlítani kell valamihez akkor az eddig látottak alapján Deus Ex. 12 óra múlva többet tudok mondani:D
  • JuanG
    mindannyian tévedtek :DDD...úgy játszol ahogy akarsz, FPS vagy TPS...sztem...
  • Alblink
    Nem tevedsz valoszinu,hogy fegyvereknel fps-nezetre valt at a tobbinel pedig tps-lessz.
  • Shaman
    az 1 TPS volt az tetszett,de mintha itt FPS képeket láttam vóna....

[LEHET,HOGY TÉVED]