6370
Vampire - Bloodlines
-
#489 Extra -
#488 Qrva sokat tölt ez a dög... Sajna, egy kicsit többet vártam tőle, de hangulatilag nem rossz. -
Alblink #487 akkor regelig jatsz vele,persze ha eredetire gondoltal. -
Gyusz #486 Most kezdtem el tölteni a cuccot. Ha jól emlékszem a Troika eddig még nem okozott csalódást. Én bízom benne, hogy jó játék lesz. Mellesleg muszály játszani valamivel, amíg a Half-Life 2-m meg nem érkezik. Nem mintha ez egy mellékes játék lenne számomra -
kiskorúbézoltán #485 Valaki - aki már nyomja - pls nyugtasson meg , hogy be lehet állítani , hogy semmilyen fegyverfélénél ne vátson át TPS-re ... Ki nem állhatom a TPS nézeteket még akkor se ha megkönnyíti a tájékozódást egyes helyzetekben . -
#484 Nekem az Alcohol 120% v1.9.2.1705 csont nékül beolvassa! -
#483 Jeee!!!Jön a 3.cd éjfélre lenn is van! Pont idöben! -
LSG #482 Azt használtam, de ezt írtam is. -
#481 Daemon Tools nevű programot használj emulálásra. -
LSG #480 Pontosabban ezt írja:
Burn the bin/cue for CD 2&3 with Nero Burning ROM, CDRWin or equivalent.
Use Alcohol 120% v1.9.2.1705 with the Safedisc 2/3 profile to burn CD1
using 4x write speed.
De mindenképpen ki kell írni? Nem hiszem. És mi az a Safedisc 2/3 profile??? -
LSG #479 Kis segítség kellene az indításnál. Feltelepítettem daemon-nal, simán felment. Inításkor meg elkezd óbégatni az emulálásról. Megnéztem nfo-t. Ott Alcohol 120 egy verzióját írja a cd1-re. De az meg nem tudja beolvasni az mdf kiterjesztésű filet. HEEEEEELLLPPP! -
#478 Az mindegy:DDDD
Minden kis Easter Egget fel akarok fedezni:D
AlA Fallout:D -
#477 Ez nem spoiler, csak egy totál mellékes kis easter egg. :-)))
Elég béna fegyver, átlagon aluli. -
#476 Jajj mondtam ,hogy senki ne nyomja ,mert kerülnek be a kis poilerek ,amik miatt meg fogok őszülni:D -
Drizzthsz #475 Simán. -
Takezó #474 Szerintetek 2,5+ Barton alatt, 768/400-al, geforce titanium 4200 64mb-vel hogy fog menni? :S (:szomorú, mert már megint egy játék, ami döglődni fog:) -
#473 Megkérhetek valakki arra ,hogy csináljon egy képet Af nélkül ,majd Affel. Kiváncsi lennék a különbségre.
(mindössze azértt mert hanem fogok látni ,akkor felkeresek egy szemészt:d) -
#472 Ugyanazt, ugyanakkor. :) -
#471 Külső tereken ~50fps stabilan (atomerőmű van alatta) Belső tereken 100+
1600x1200-ban AA???? (AF-et télleg nem toltam fel, bár mozgás özben közel sem látszik ennyire.)
Belső terek szerintem elég szegényesek, én egyáltalán nem estem hanyatt a grafikától. A híres Source fizikát alig-alig lehet észrevenni, de...
...EZ EGY VÁMPÍR DEUS EX 1!!!
...YEAH!!!!
...ÜBERBRUTÁL!!!
...AZBESZTMEGBASZTA!!!
...ISTENCSÁSZÁR!!!
HANGULAT EZERREL!
Interaktivitás, döntési lehetőségek!
(Pl.
1. "Had you ever a PHD? That's cool stuff." -mondja az "öreg vámpír" tréningen. Hogy miért is? Kasztom szerint a csórók vérétől hánynom kell
2. Hackelés DOS felületen
3. stb, stb, stb...)
-
#470 Na újra itt. Nekem baromira bejön. Tényleg visszajön a régi Deus Ex érzés, hogy úgy csinálod meg a küldiket ahogy azt te jónak látod (mészárlás, lopakodás, manipuláció, varázslatok, tereptárgyak, stb, stb). A harc is egész jó lett, csak sajnos a hullák eltünnek de amit eddig megfigyeltem rajtuk, hogy a ragdoll elég gyengusz, ha ilyen lesz a HL2-ben is akkor elég szégyen ezen a téren. Grafika szép amúgy, de lehetne szebb is. Kiegészítésnek egy kép. Neméppen utcai csendélet, inkább poén. Egy őrüt mészáros bájos hajlékában található a tulajdonosnál. Baromi érdekes, ahogy lóbálás közben ide-oda lifeg a kar, mintha nem lenne benne csont. :D
-
#469 Hát én úgy láttam, hogy a grafika az egyik gyenge pontja a játéknak. Nem a motorral van baj, az tudom hogy über, de nem nagyon használták ki, az biztos. -
#468 Szerintem ezen nincs mit csodálkozni. Aki tud, játszik a játékkal, és nem a fórumban ajnározza.
Most őszintén, ha a kezedbe kerülne (most persze képletesen) életed eddigi legjobb játéka, akkor mit csinálnál? Nekiállnál fórumokba agyondicsérni? Vagy inkább játszanál vele addig is? :))) -
Drizzthsz #467 Hát, a haverom vámpír-buzi. Neki biztos az év játéka lenne, ha nem celeron 400-asa lenne.
Nálam 5% gyütt még le... -
Braveheart #466 Hú, ez a game istencsászár, Überbrutál, Azbesztmegbaszta! ;)) -
Braveheart #465 hány fps volt? ment is legalább? akkor már egész tűrhető lehetne... -
#464 Úgy tűnik nem egy nagy durranás a játék, még semmi: "istencsászár, Überbrutál, Azbesztmegbaszta" jelzőt nem láttam :(, hiába a motor nem minden. -
#463 semmi extra....valami forgalmasabb kép?? -
#462 Ütős! (bár szerint az AF nincs nálad max.-ra rakva...) -
#461 Érdekes játék, eddig tetszik tulajdonképpen. Azonban elsőre igy vannak részek amik egyszerűen gagyik lettek. Pl. az animációkban sokszor hibák, túl nagy ugrások vannak, amik még az átvezetőkben szembetűnöbbek. Elég illúzióromboló sajna :( De emellett eddig tetszik a játék, van hangulata. -
ShaiHulud #460 es hol az AF es AA ?:) -
#459 full grafix 1600x1200 -
#458 Igen. -
haxoror #457 Remélem a 3-ban a Bethesda őt kéri fel
Na vége az OFF-nak ez még messze van :( -
NZiM #456 Mondjuk arról a Janet nevű bohókás gádzsiról,vagy valami efféle nőstény egyedről. Ha ő lesz a tutorial mestere, akkor én csak azt fogom nyomni -
#455 Jaja. Nagyon el lett találva.
Kár ,hogy több játékban nem alkalmazták.(Mondjuk így meg legalább kuriózum:D -
haxoror #454 A "...home, your home..." résznél mindig könnyezek a meghatotságtól, kurva jó az egész intro -
NZiM #453 Akkor legyélszíves egy képet belinkelni mert megveszek, és szerintem nem vagyok 1edül.
-
#452 Jah:D Énis ebben bízok:D
Harcolni már úgyis harcolt velük:D -
ShaiHulud #451 off
hat igen azt sajnalhatod:D iszonyat feeling game:DD csak ugy kivancsisagbol kiprobaltam es azota azt tolom egyfolytaban:DDD eszmeletlen:) nah
on -
Drizzthsz #450 Affene, elég sok dolgot töltök egyszerre, Vamp+eurotrip. Jönne már le a film... Gyorsabban jönne a bloodlines.