6370
Vampire - Bloodlines
  • mike369
    türelmes leszel és kivárod...
  • Joint
    ah mégcsak második cédé :) milesz velem :)
  • Hmuda
    A világon kívül semmi közül egymáshoz. Még csak nem is folytatás, két totál különálló játék.
  • CarajoEsp
    Van valami átfedés az első résszel ,vagy abszolút vihető annak ismerete nélkül?
  • Hmuda
    Ilyen még nem volt, de majd most elvileg egy raktárban kell szabatokat ölnöm, szoval ott majd lecsekkolom.
  • Braveheart
    De ha pl. egy galád ellenfelet fejbeütsz-lősz-harapsz a lépcsőn, az akokr ugye ne mcsak kiterül vízszintesen hanem lebukfencezik? Vagy még nem volt ilyen?
  • CarajoEsp
    Én nekem csak holnap lessz meg addig ne vugye senki:D
    Engem az érdekel főleg ,hogy van benne annyira fílinges rész ,mint a
    "War...war never changes":D
  • Hmuda
    Most vettem észre, hogy csak 600mega szabad heyem maradt a vinyón, lehet hogy emiatt voltak a megaswapok, majd most kiderül.
  • Hmuda
    Nekem mountolva megy.
  • Hmuda
    Ez full minimum, de a pórnép elég bénán van lemintázva maxon is, csak a fontosabb karakterek vannak rendesen kidolgozva (de ők nagyon :-)).
  • BlackWolf
    bocs lehet volt csak nemvolt netem eddig... lehet mountolni vagfy ki kell irni????
  • Hmuda
    Hát még nem nagyon volt lehetőségem megtapasztalni mivel annyira pörgősek a harcok, hogy nagyon. Én eddig fizikát csak tárgyakon láttam és azokon elég lehangoló képet nyujt.
  • Braveheart
    Hát a karakterek érdekesen néznek ki picit, a tűz az szép. Vagy ez még minimumon van?
  • Braveheart
    Van a játékban ragdoll? Ez a kedvenc részem :) A közelharc mennyire látványos?
  • Hmuda
    Melyik, a tűz vagy a tánc? :-)
  • Braveheart
    Hát mozgásban gondolom jobban nézhet ki, ugye?
  • Nocco
    BIN fájlnál a cue fájlt kell beolvasatni a Daemon-nal.
  • Hmuda
    Amúgy ez a hotel próbált ijesztő lenni de már megint túl gyenge lett, pl a Fatal Frame-et és a T3 Cradle pályájának az elejét el se éri félelem szintjén.
  • Hmuda
    Amúgy két kép azoknak akik kérték. Az első egy kis fantomtűz a leégett hotelban, a másik meg egy kis tánc a "nővérek" klubbjában. :-)

• CalebJoe
    Amúgy milyen lett a játék hangok, hangulat, fizika?
  • Hmuda
    Aki már játszik:

Merre találom Lily-t? Beszéltem E-vel, aztán a pultos mamival aki odaadta a csaj cuccait, majd irány a zálogház, ott a gépből kiszedtem hogy milyen kocsit kell keresnem, kiszedem a járgány csomagtartójából a naplót, majd a vérbankba irányít a quest-log, de ott sehol nincs. Ráadásul van egy kamerával örzött elektromos széf, amihez sehol nem találom a kártyát, pedig elég zaftosnak látszik kívülröl. :-)
  • Lacc
    Na rakom fel én is, kiváncsi vagyok erre a gamera.
  • Tatyla
    Ugy bizony !
  • Kandurex
    Valami kritikát, játékélményt, grafikát, irányítást, anyjámkínját stb. kisebb elemzést dobjon már össze kinek meg van..lécci htx.
  • Joint
    Brujah - Régen lovagok voltak , méltóságteljesek , mára elfajzott utcaibagázsra emlékeztetnek ( tisztelet a kivételnek ) alapvetően vérengző harcosok ( önuralom megnem dobása esetén örjöngeni kezdenek )
    Gangrel - Vadak. Az állatokkal kommunikálnak , sőt megkísérlik azok testét és gondolkodásmódjukat felvenni , saját természetbarát elképzelésükről híresek
    Tremere - Egy halandó máguscsoportból ered ez a vérvonal , ők voltak azok , kik elérték azt , hogy saját főzeteik segítségével vámpírokká válhassanak és ezáltal a mágia mellé megkapták az örök létet is.
    Ventrue - A Kamarilla irányító domináns klánja , mindíg is vezető szerepre áhítoztak , hatalomvágyuk mérhetetlen és kivetül a valóságra is.
    Toreador - Művészek , alapvetően asztrális beállítottságú vérszívók. Némelyikük nem csak a beszédben , a megjelenésében és az adott művészi irányzataiban , hanem a harcban is megtalálja a saját művészetét.
    Malkavian - ősük ' ajándéka ' képpen , totálisan őrültek. Gyakran rébuszokban beszélnek és feladványokat találnak ki , hogy így sajátos módon fejezzék ki önmagukat. Gyakran betegesen ragaszkodóak.
    Nosferatu - szintén ősük hagyományaként a Nosferatuk bűnrondák , Megjelenésük alapból 0. Ám ezzel ellentétben gyakran egész városokat behálózzák az információs vonalaik.

nem írtam le minden előnyt meg hátrányt ez csak egy szerény ismertető a klánokról azoknak akik nem ismerik a szerepjátékot
  • Tatyla
    2.cd 6-os fájl!
  • Seth
    daemon tudja csak válaszd ki a fájltípusnál hogy minden fájl..
  • [HUN]Crassus
    srácok .BIN kiterjesztést melyik progival tudok képfájlba tenni???,mert se daemon se alcohol nem látja...
  • rezsofiz
    *négyszeres
  • rezsofiz
    Az nfo-ban az van írva hogy írjam ki kétszeres sebességgel pl Alcohollal. Aki már játszik a gameel attól kérdem: Ez tényleg szükséges vagy egy legújabb Daemon Tools-sal már ki lehet kerülni?
  • Hmuda
    Megint vagyok. Történetileg eddig abromira ott van a játék. Főleg a Két nővér "végkifejlete" mutatta meg, hogy ezek a Troikás arcok tudnak valamit (nem mintha eddig nem bizonyítottak volna a Falloutokkal). Sajna minimum grafikán pontosan ugyanúgy szaggat mint fullon szóval ennyi erővel akár maxon is vihetem (lusta vagyok kilépni, most is alt-tabozok :D). Eddig nagyon bejövős.
  • mike369
    Szerintem király!
    És a gépeden (~enyém) tökéletesen fog futni maxon.
  • fitutufi
    valakinek már megvan ? VÉLEMÉNYEKET !!!
    én is húzom holnap már tolom
  • grebber
    2 hét múlva már én is tolom vele.
  • CarajoEsp
    Nah szedem énis végre.
  • kiskorúbézoltán #374
    Hmm , hmm , remélem a hazai forgalmazók nem egy féléves késéssel hozzák be ...
  • mike369
    hű, de ügyi voltam megint...
  • mike369
    Nah, felhozom kicsit a két bannert, hátha bekukkant a rovatvezető úr ma este...

(vagy csináljak még?)
  • Voltan
  • mike369