6370
Vampire - Bloodlines
-
haxoror #449 Hacsak meg nem szerezték Ron Pearlmant narrátornak :) -
#448 magyarítás van :DDDDDDDDDDDD -
Drizzthsz #447 Aham, 7végén is? -
#446 1 1/2 cd.....asszem már nem várom meg ma:) -
#445 Én dolgozok egy nap meló - egy nap pihi felosztásban. Holnap otthon leszek, szerdán meg meló... -
#444 Sajnos én arról lemaradtam jól...
Mondjuk egyenlőre úgy tünik, hogy a HL2 győz, hacsak nem omlik össze a Steam... -
NZiM #443 Hát. Én már nem vok sulis, de kivi lennék hogyha az lennék h milyen lenne pl. a pénteki iskolában való "munkám":D Vagy az azt követő 7fői...:D:D:D -
BlackWolf #442 kene eleg rendesen de a lustasag tul nagy ur -
Drizzthsz #441 Itt rajtam kívül senkinek nem kell tanulnia soha semmit??? -
Drizzthsz #440 Hát, nálam azért egyértelműen a HL2 az úr... De ha azt nem sikerülne felraknom tesóm gépéről, akkor kidühöngöm magam a Vampire-rel. -
BlackWolf #439 nemakarok senkit megbantani de egyertelmuen hl2 :) -
ShaiHulud #438 en megoldottam egyelore...amig van WoW open beta addig azt tolom ejjel nappal :D aztan majd csak utana lesznek ilyen gondok mint a szamarnak:) -
NZiM #437 Hmuda! Csak még egy képet pls! -
#436 Még 40 perc és nekem is lenntvan,kíváncsian várom,milyen lesz. -
NZiM #435 A szamárra gondolsz asszem... -
NZiM #434 De tényleg, addigis lenne egy kérdésem. Régen küldtem az előző Vampire gamemmel és abban volt valami olyasmi, hogyha sokat varázsolok,akkor elfogy az emberség a lényemből és akkor K.O.! Ez ebben is lesz? Mert akkor kivi leszek hogy fogom ezt betartatni a karimmal... -
#433 Csodás, holnap reggel elvileg lesz HL2 és lesz Bloodlines is.
Hogy is hívják azt az esetet, amikor egy állatt éhen halt, mert nem tudott dönteni két egyenlő távolságra lévő, egyenlő nagyságú élelemforrás közül? Most nagyon is együtt tudok érezni vele... -
NZiM #432 Vagy nem yol számolom??? -
NZiM #431 Yaya. De még így is ha yol számolom akkor kb. hajnali 4re yön le teljesen...:( -
Joint #430 nekem ezzel nincs probléma 90K/sec :) -
#429 Az kissé gyenge, a leggyengébbnek számító 384 dsl-el kb. 1 óra alatt 180 - 200 mega folyik le. -
Joint #428 jaja jöhetne :) -
NZiM #427 Hi All! Ha valaki már küldi, akkor pls tegyen már be ide egy full grafos utcai csendéletes képet,csak úgy a miheztatás végett!
pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!pls!!!
-
#426 Nekem eddig lejött 100Mb kb 45 perc alatt!! -
mike369 #425 nekem: -
mike369 #424 nm.
amúgy tényleg elég egyedi a játék; nehéz lenne egy mondatban összesűríteni... -
Joint #423 nekem most jön a 3. cédé :) alig várom :) -
Drizzthsz #422 Nah, most 30K körül csordogál lefelé... -
#421 Köszi!!
Te legalább nem voltál annyira durva!! -
Drizzthsz #420 És? Kinek hogyani is tetszik? -
mike369 #419 három -
mike369 #418 ez egy RPG, választható FPS vagy TPS nézettel... -
Drizzthsz #417 Köszi... 2cd? -
#416 bithumenen fenn van. -
#415 Én torrentről szedem átlagosan nekem 30-36k/s-vel jön! -
#414 Ok csak a típusára voltam kíváncsi!!
Bocsi,hogy megkérdeztem ! -
Drizzthsz #413 honnan lehet leszedni? binek neve? Esetleg torrent link, vagy INGYENES FTP? -
#412 Okokok. Sorry csak nem tudtam:D
-
Joint #411 öcsém. olvasd el mi az a szerepjáték :D -
#410 Helló mindenkinek!!
Szeretném megkérdezni,hogy ebben a játékban mit kell csinálni illetve mi a cél!!
Még csak most ismerkedek a játékkal!!
Köszi a válaszokat!