10072
  • cyrus #793
    A női ruháknál alapvetőbben sokkal nagyobb a választék, tehát az árak jobban szórnak....... Bár nemtom ménem tud soha semelyik választani.....mikor van ezermillió

Bár ezzel én a kínai piacon vagyok így, ha elmegyek venni valamit... van hányásfehérrre koptatott devergo utánzat farmer (Hi-Ten, meg hasonlók), meg kurvasok Blind meg JOhhny Blaze deszkásgatya amiket szintén rühellek... meg vannak nagy logóval ellátott Fubu meg Blind pulcsik és kész...... ez még 5000 helyen csak azon a piacon
  • Prank
    senki nem fikázott senkit, csak a véleményét írta...
    nehogymá' lincshangulatba kezdjé'...:)
  • szurmakotium
    Most miért ???

Ha jól érzi benne magát és megteheti, hogy megveszi ennyiért és a tetejébe Ő nem sajnálja rá azt az összeget, akkor más miért miért fikáz???
  • Kata
    [idétlenül vigyorog]
  • I.C.ram
    [lefelé nézve fejét csóválja]
  • Kata
    [vállat von]
  • I.C.ram
    Ez már beteges :(((
  • szurmakotium
    Egyébként sem a ruha anyagát kell megfizetni ... hanem a hozzá adott értéket ;)))
  • Kata
    Tudom, és elfogadom. :)
  • shaba23 #784
    Ezt a jelenlévők közül csak te és Tikal tudjátok. De ha megnyugta, akkor tudd: bármely topik vendége lesz a kép, mindenképpen pozitív érzést keltesz vele az emberekben
  • Tikal #783
    ha gondolod fogd a női viselkedésre :) A lényeg ugyis az hogy ha te nem érzed soknak érte pénzt akkor nem az, az enyém meg csak a véleményem volt :)
  • Kata
    A fantázia sokat színez a valósághoz. :)
  • Kata
    Vagy a humoros képekben, mert úgy áll majd mint tehénen a gumicsizma. :D
  • Kata
    Persze, hogy híúság ennyit kiadni egy ruháért, de hát mi nők vagyunk a Vanitatum Vanitas! Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni.
  • shaba23 #779
    remélem az alant mellékelt piros ruhában viszontláthatunk a veszett jó nő topikban, miközben a bálban keringőzöl benne
  • Tikal #778
    ugyan, képet már láttam rolad, a többi meg csak fantázia dolga :)
  • Tikal #777
    [vállat von és nem érti]
  • Kata
    [vállat von] Azt nem nekem kell úgysem eldönteni, nekem tetszik, a többi meg le van tojva. Azért kösz a látatlanban megelőlegezett bókot.
  • shaba23 #775
    A barátnőm is kitalálta, hogy neki melózni kosztümbe kell... ki is nézte a megfelelőt 47e forintért, de az a gond, hogy 2 kell belőle
  • Kata
    [vállat von]
  • szurmakotium
    Feela little more !

Népvislet:
    Cipello: Fila country mid suede
    Nadidrág: Unlimited vagy dupla varrásos Replay amit már nem gyártnak és rohadtul nem emléxem a számára
    Tshit: Szabó Tamás
    Ha ing: BOA (Blend of America)

Elite viselet:
    Öltöny/Perfume: Van Gils
    Shúz: Marc <-only echt leder
    Ing: Roland megteszi

Alsó/zokni: J.Press
  • Tikal #772
    biztos rajtad is jol áll :)
  • Tikal #771
    szégyelheted is , bocs de tényleg igy gondolom, szerintem ez már tul sok egy öltözködési cikkért, ami csak hiuság...
  • Kata
    Na ugye. :P
  • seAke
    dettó
  • Tikal #768
    bár tény hogy a képen kurva jol néz ki,meg a nő se lehet rossz :)
  • Kata
    Ha megtetszik, akkor inkább kikuporgatom, de megveszem. [szégyelli magát]
  • Tikal #766
    80e-ért? Ez komoly? ennyit kiadsz egy ruháért?
  • Kata
    Mármint a belinkelt Merrell cipőt?
    Szerintem elegáns, mégis fiatalos, sokféle öltözékhez felvehető, szóval klassz. :)
  • cyrus #764
    Majd a KAta leosztályozza :)
    Én pl mindig megkérdem a hugomat ha veszek vmit... nem hülyeség....
  • shaba23 #763
    Hörög a bakancs mint Darth Vader :) Vízben meg buborékol :)
  • ricsi1
    én airstep-ben járok,de az is jó
  • ricsi1
    piacon
  • The Garrett
    jah nekemis van merrel túrabakancs. Tényleg nagyonjók és megérik a pénzük :)
  • zoli80
    nekem van egy baromi nagy nehéz merrel bakancsom,ami lélegzik is állitólag:) és két tél alatt kicsit se ázott be és még mindig ugy néz ki mintha uj lenne,ja és nagyon kényelmes.jók a merrel cuccok.
  • The Garrett
    hmm vettem 1 ilyent:
    Messze a legkényelmesebb cipő ami kb az elmult 5 évben a lábamon volt.
    1xűen rulezzzz!
  • girgey
    Minek megy Kend a kútho mikor jó erősen tiszticcsa aztat a nyály is...
  • cyrus #756
    mán hugy ehhez a tuppikhó vagy mi a istennhe is huzzászújjak, mán én nem tujjam mán mik azok a ruhák márkáji nekik, minekünk a háborúban, mán miku émmég katuna vottam, még eladtam a gyönyörű poztó ruháját a asszonnak hogy enni tujjunk, bej demá nemis báj me ugy mneghizott ez a desznyó (meg a asszony is :)) hogy mán belé sem menne a ülepe nékije mán abba a fodros bodrosba... Énnemtom, nekem van nágyon jó fekete trágyaölő csimmám osztan aztat veszem fel itthun is meg ha emegyek is... de ha a báába megyek a sok ficsur közibe akkó talán maj kitiszticcsam .. .no assse nagy kaland mán, kis vizzel meglütykölöm a kútró oszt má jó is.... No ... Hinnye
  • girgey
    Hát römélem is, mert osztán jól ellássuk az istállósfijú baját, kifele a baálbul.
  • cyrus #754
    és hát a lovákát hun lehet megkötni oszt jól zabótattyák-e űket míg mink mulassunk ?