10072
  • girgey
    Én meglesném biza, de hun lészen az a baál?
  • Kata
    [elvörösödik]
  • cyrus #751
    néééémája kendnek de hirtelen mán milyen városijjjas lett a szája háme hogy fevágták mán a nyevvét ottan a nagyvárosban a fiscúrok no ! Hinnye !
  • Kata
    Olyat én nem szoktam.
  • cyrus #749
    helyesebben : oszt maj jó megjássák kendtek ! - és köpsz egy rohadtnagyot balra-
  • cyrus #748
    attól függg... .pl fater mondta hogy a régi tisza cipők elég szarok voltak most meg : 19900 Ft /db Ugyanannyi mint egy Nike vagy Puma... Bár én Tiszát fogok venni...
  • Kata
    Akkó nem hiszitek. :) Maj' jöttök bálba, azt' meglássátok. :)
  • girgey
    Nem hisszük, bizonyíts -> képet ide, magadon a ruhával
  • Kata
    Ezt vettem legutóbb a Paris Planet-ben legutóbb a báli szezonra, potom 80ezerért. Varrónő feleennyiből megcsinálta volna, de az anyaga elég különleges, olyat biztos nem tudott volna beszerezni.

• shaba23 #744
    Az télleg érdekes, hogy emberek vagy azt mondják a cuccra, hogy ezt nem veszem fel, mert már meg van kopva, vagy azt ezt nem veszem meg, mert nincs megkopva
  • [HUN]PAStheLoD
    jó is ez :D

én is most vettem egy convers-t de az nem ilyen hanem uccai :P megaztán jó és kész :P
  • cyrus #742
    van kicsit hasonló ... :P

az nincs rajta hogy converse csak az hogy ALL STAR és kicsit más a logó :PP

(a kutya nem veszi észre)
  • PResident Evil
    cipő kell ilyen... olcsón :D
  • Prank
    tudok hozzá cipőfűzőt olcsón:)
  • PResident Evil
    hát igen... Converse :PPP favorit... pesten találsz ilyet :P ha nincs készleten tuti rendelhetsz !
  • Lteebee
    Asszem,láttam ilyesmit Dániában.

kircsi
  • cyrus #737
    Pipás pólókért én sem a dok annyi pénzt, de pl hol találsz ilyen cipőt...:

és én ha ilyet szeretnék, ezt fogom megvenni mert ez tetszik, és nem érdekel hogy hasonlót kaphatnék 1500ért is a kinain... mert az csak hasonló, de nem ilyen....
  • Voltan
    Egyetértünk. Az emberek hülyék. Két póló, ugyanolyan szinben és méretben. Még a minőség is ugyanolyan. Különbség: az egyikre rá van festve egy pipa, és háromszor annyiba kerül, mint a másik. Melyiket vegyük? Egyértelműnek tűnik, mégis, rengeteg ember a "pipásat" venné meg inkább. Értjük ezt? Nem értjük.
  • coda
    sztem a legjobb egy sima kék farmer, egy egyszínű no name poló, egy ing, egy tornacipő és egy bőrkabát vagy dzseki. olcsó és jó. utálom a sok hülye márkát ami csak azér drága mer rajt van hogy nike vagy mittomén mi. legegyszerűbb bemenni a turkálóba és olcsón tudsz venni kurvajó dolgokat. múltkor is vettem egy kurvajó bőrdzsekit, ami olyan mint egy zakó és csak 5ezremben volt, igaz hogy már sztem legalább 20éves, de pont az benne a jó. meg utálom hogy mostanában alig lehet már vhol hagyományos sima kék farmert kapni. nemrég voltam egy boltban ahol csak egy ilyen farmer volt, az összes többi előre ki volt koptatva, meg nagy foltokban kifehérítve, undorító... ami a sok használattól kopik el az jó, de amit úgy lehet venni az szar.
  • PResident Evil
    converse a kedvencem :P
  • traXion
    Ja, és leértékelten 47! :D Egyébként 60 valamennyi...
  • Breki33
    47-ért igazi bőr nemis drága
  • traXion
    Multkor láttam a GASbe egy bőrdzsekit, 47 ezerbe fáj
  • traXion
    Fain ez is :D
  • Xboxman

Áhh ez nagyon tuti csak 300 dolcsi:/
  • Breki33
    jah az ára
  • traXion
    power!