10072
-
girgey #753 Én meglesném biza, de hun lészen az a baál? -
#752 [elvörösödik] -
cyrus #751 néééémája kendnek de hirtelen mán milyen városijjjas lett a szája háme hogy fevágták mán a nyevvét ottan a nagyvárosban a fiscúrok no ! Hinnye ! -
#750 Olyat én nem szoktam. -
cyrus #749 helyesebben : oszt maj jó megjássák kendtek ! - és köpsz egy rohadtnagyot balra- -
cyrus #748 attól függg... .pl fater mondta hogy a régi tisza cipők elég szarok voltak most meg : 19900 Ft /db Ugyanannyi mint egy Nike vagy Puma... Bár én Tiszát fogok venni... -
#747 Akkó nem hiszitek. :) Maj' jöttök bálba, azt' meglássátok. :) -
girgey #746 Nem hisszük, bizonyíts -> képet ide, magadon a ruhával -
#745 Ezt vettem legutóbb a Paris Planet-ben legutóbb a báli szezonra, potom 80ezerért. Varrónő feleennyiből megcsinálta volna, de az anyaga elég különleges, olyat biztos nem tudott volna beszerezni.
-
#744 Az télleg érdekes, hogy emberek vagy azt mondják a cuccra, hogy ezt nem veszem fel, mert már meg van kopva, vagy azt ezt nem veszem meg, mert nincs megkopva -
#743 jó is ez :D
én is most vettem egy convers-t de az nem ilyen hanem uccai :P megaztán jó és kész :P -
cyrus #742 van kicsit hasonló ... :P
az nincs rajta hogy converse csak az hogy ALL STAR és kicsit más a logó :PP
(a kutya nem veszi észre) -
#741 cipő kell ilyen... olcsón :D -
Prank #740 tudok hozzá cipőfűzőt olcsón:) -
#739 hát igen... Converse :PPP favorit... pesten találsz ilyet :P ha nincs készleten tuti rendelhetsz ! -
#738 Asszem,láttam ilyesmit Dániában.
kircsi -
cyrus #737 Pipás pólókért én sem a dok annyi pénzt, de pl hol találsz ilyen cipőt...:
és én ha ilyet szeretnék, ezt fogom megvenni mert ez tetszik, és nem érdekel hogy hasonlót kaphatnék 1500ért is a kinain... mert az csak hasonló, de nem ilyen.... -
#736 Egyetértünk. Az emberek hülyék. Két póló, ugyanolyan szinben és méretben. Még a minőség is ugyanolyan. Különbség: az egyikre rá van festve egy pipa, és háromszor annyiba kerül, mint a másik. Melyiket vegyük? Egyértelműnek tűnik, mégis, rengeteg ember a "pipásat" venné meg inkább. Értjük ezt? Nem értjük. -
coda #735 sztem a legjobb egy sima kék farmer, egy egyszínű no name poló, egy ing, egy tornacipő és egy bőrkabát vagy dzseki. olcsó és jó. utálom a sok hülye márkát ami csak azér drága mer rajt van hogy nike vagy mittomén mi. legegyszerűbb bemenni a turkálóba és olcsón tudsz venni kurvajó dolgokat. múltkor is vettem egy kurvajó bőrdzsekit, ami olyan mint egy zakó és csak 5ezremben volt, igaz hogy már sztem legalább 20éves, de pont az benne a jó. meg utálom hogy mostanában alig lehet már vhol hagyományos sima kék farmert kapni. nemrég voltam egy boltban ahol csak egy ilyen farmer volt, az összes többi előre ki volt koptatva, meg nagy foltokban kifehérítve, undorító... ami a sok használattól kopik el az jó, de amit úgy lehet venni az szar. -
#734 converse a kedvencem :P -
#733 Ja, és leértékelten 47! :D Egyébként 60 valamennyi... -
#732 47-ért igazi bőr nemis drága -
#731 Multkor láttam a GASbe egy bőrdzsekit, 47 ezerbe fáj -
#730 Fain ez is :D -
Xboxman #729
Áhh ez nagyon tuti csak 300 dolcsi:/ -
#728 jah az ára -
#727 power! -
#726 azért vágod látom :D -
#725 van aki hallja van aki hordja P -
#724 azé... arról hallottam :D -