10072
-
#673 jaja :((((
;) -
#672 FILA
bocs;-) -
#671 FILE über alles
-
#670 ez lyukadt ki? D: -
#669 de egy kicsit :DDD de hát őszi kollekció... majd tavasszal :P -
#668 tudom magamról :))) -
selwik #667 Nem hideg ez télre? -
#666 fetisiszta -
#665 tom, de nem baj :) na jó 8 -
#664 LOL, ott a szmájli.. ne vegyed komolyan :) Na jó 8! -
#663 lolololler :))) -
#662 -
#661 a szerény szót nem írtad :) -
#660 gecc megtaláltam a cipőmet... első volt a listán :D
íme a szerelmem :
-
#659 A 90-es évek második felében a Converse speciálisan a gördeszkázáshoz kezdett cipőket gyártani, valamint támogatni a sportot nagy nemzetközi versenyek, rendezvények és skateparkok szponzorálásával. A Converse profi csapata híres amerikai és európai deszkásokból áll. -
#658 -
#657 Neeeemm LOL! -
#656 meg zebra mintás Győzike nadrág :DDD -
#655 Semmi extra. Csak egy baromi jóképű srác, fasza bördzsekiben és bőrcsizmában -
#654 bingo !!! -
#653 2 db Levi's em van... :) mind2 fekete.. mindig azt hiszik nincs több gatáym, meg hogy egybe járok... és pedig mindig váltom :D -
#652 Félreértések elkerülése végett nem én vagyok az a csöves, aki cowboykalapban szokott a 47-es villamos és környékén téblábolni... -
#651 loál... képet magadról -
#650 pedig jók :) -
#649 me too. Utálom a farmert. :) -
#648 Nem, csak bőrdzseki, bőrcsizma :D -
#647 Levi is kira, csak én nem csipázom a farmeres rucikat :) -
[Walaki]D`Lair #646 Én is Adidas...meg Levi's... -
#645 cowboy téma ? ;) -
#644 Én meg a jókis bivalybőrre. Szarok a márkára. -
#643 nekem is adidas sapkám van és _OLDSCHOOL_ !
:p -
#642 én az Adidas-ra esküszöm, rengeteg cuccom van belőle... és nem is drága (a többi márkához képest), ilyen Fastory Outlet, vagy mi a francba szoktuk venni a ruhákat, ott ilyen régebbi kollekciókat lehet megvenni akciós áron (me too domain 30 rongyos cipőt 18-ért vettük, meg ilyenek -
#641 többnyire csak az van... de azok nagyon faszák... -
#640 Szerintem az oldschool-oson akadt ki. A converse-ből van oldschool is? :) (Talán inkább a Puma) -
#639 nyelvtani helytelenség ... :DDD -
#638 me mi van vele ? :D -
[Walaki]D`Lair #637 oldschool-os?!!! VÁÁÁÁÁHHH!!! NE LEGYÉL MÁR EKE!!!! -
#636 van több féle... igen van aza deszkás ami olyan mint egy ormótlan tesi cipő :) ne nekem olyan nem kell... de vannak olyan fasaz oldschool-os cipők is... na azokat csipázom... nekem most egy fekete bőr van ! -
#635 Tipikus deszkás cipő volt régen, de szerintem még ma is abba a kategóriába van. Nekem is volt néhány Converse-m, mind drapp színű volt :) -
#634 áhhh nehogy azt hidd... sok van belőle, de csak egy bizonyos réteg hordja... azok pedig nem sokan vannak... vagyis nálunk leaglább is !