10072
-
cyrus #881 figya, saxoo - nagyon jóó cuccaik is vannak, meg szarok is, (pl ami diszkós) de ez a devergóval is ugyanigy van.. van néhány akkora szar diszkós pólójuk, mag gatyájuk amit soha nem vennék fel.... -
szando #880 én nem ugattalak le, te ugattad le Catet, én meg megmondtam, h miért írhatta azt amit írt.
amúgy meg ne szidjuk 1mást, én nem szeretem az ilyeneket te nemszereted az elegáns cuccokat, ennyi.
a másik meg hogy minden ilyen diszkós márkáktól irtózom: saxoo, energie, replay...
amit még szeretek az diesel gas meg devergo.. -
#879 Saxoo jó
van egy nagyon jó dzsekim
mondjuk az ingei elég drágák -
cyrus #878 abszolut mértékig igazad van.. ezért isszeretem saxoo-t SPF-et, LeCoq-ot :P -
cyrus #877 télleg most mia faszé kell leugatni ? ha hozatja akkor mi a rákot irjon ? -
K.András #876 Kijön bármelyik szvsz.A lényeg hogy amennyire lehet vizzel mosd ki,aztán mosogép és már ott sincsen... -
#875 látom nemvolt még igazi vörösborod P -
#874 Mármint ezeket hordom nem csak tetszenek:)) -
#873 O'neill gas,Mustang, Nike -
#872 azs sem rossz ötlet, de ő is elbattyoghat a boltba... -
#871 a barátra te PPPPPPP -
#870 majd elbattyogok a boltba, és veszek Árielt, vagy Venist, és kiszedi a foltot. Vagy nem. :) -
#869 ilyenkor rá kell önteni a vörösbort P -
#868 jaja. Én is ilyen "egyedi mániás" vagyok. Na nem úgy, hogy egy ruhát csak 1x veszek fel. De volt már rá példa, hogy egy átlagos pólót többet nem vettem fel, mikoris egy buliban az egyik köcsög ismerősömön is olyat láttam... :|
A Replay-es polókról egyébként is megvan a véleményem, de szerintem annak is a nagy része gagyi kínai hamisítvány volt... -
K.András #867 Replay-t tönkre tette a kinai piac,ahogyan az energy-t is(szvsz),tul sok a hamisitvány... -
K.András #866 "Szvsz, nem baj, hogy egyedi ruhákat akar hordani. "
Ezt már le sem mertem irni...Pedig igen kicsi a valoszinüsége hogy összefutok valakivel aki abercrombie-t hord(van rá azért példa,de igen ritkán),ez miatt is szeretem.No meg szerintem nagyon jol néznek ki azok a cuccok,akárki akármit is fog mondani...
Aki fiatalosan öltözködik,annak nem hiszem el hogy nem tetszenek amiket beraktam,persze ez sportos divatos öltözék,aki elegáns akar lenni az vegyen fel egy öltönyt azt rohadjon bele nyáron... -
#865 Ez egy jó kérdés. Én sem értem. Tavaly (idén) a Replaynek volt asszem a Che Guevara-s kollekciója. Sajnos túlságosan is sok egyformát láttam belőle. Meg a 69-es polókból, etc.
Szvsz, nem baj, hogy egyedi ruhákat akar hordani. Én sem nagyon örülök neki, ha máson is meglátom azt, ami nekem is van. (Főleg, ha pont az van rajtam :P) Egyedi nyomású vagy kis szériás pólókat ezértis szeretem. :) -
#864 ne tudom miért lenne égő "számozott izékben" járkálni de mindegy
persze izlések és pofonok........ -
#861 nem lenne rossz:)
Nekem nagyon bejönnek ezek a cuccok! A pólok is klasszak! -
szando #854 nekem nem az oldszkúl az ízlésem.. -
szando #853 mondom, nézd ilyen deszkás boltokban... meg plázákban... -
cyrus #852 midnen a reklámkampányon múlik, lsd kit tudsz szponzorálni, aki jól láthatóan hordja a ruhádat -
szando #851 osztom... -
Cat #850 szerintem halál égő az utcán focimezben meg ilyen számozott izében járkálni -
K.András #849 Az a baj hogy nem lehet ezeket itthon kapni(én növéremmel hozatom,kint dolgozik és amikor jön haza mindig mondom mit hozzon :)),már gondolkoztam kéne nyitni egy ilyen boltot magyarországon :))) -
cyrus #848 És BP ?
SPF az khirra! bár inkább az oldschool részleg :P -
#847 ez a nadrág nekem is tetszik, jól néz ki! elfogadnám:) -
szando #846 amúgy nekem Springfield ami bejön, legjoban az ingek, nadrágok, cipők nem annyira.. -
szando #845 én a nagy kecskeméti pólus centerbe láttam :DD ilyen deszkás boltban... -
cyrus #844 hol lehet mo-n beszerezni ? Nem tudjátok ? egy csajszin már láttam, eccer, de a lapjukon nem irják... -
cyrus #843 a LeCoq sportif is jó.... -
K.András #842 Abercrombie -
K.András #841 Nekem az abercrombie az egyik kedvencem(ajánlom mindenkinek,lányoknak is kurva jo cuccok vannak!!!),most megint hozatok egy pár cuccot amcsibol,most válogatom össze,ezeket már kinéztem:
Polok 30 dodo/db
Nagyban...
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Nagyban
Ez az ing is nagyon tetszik, egy ilyet is hozatok,ez 60 dodo.
Nagyban
Egy ilyen nadrágot is,ez 50 dollár:
Nagyban
Alsonadrág :) szerintem nagyon cool(15 dodo)!
Nagyban
Sapesz 25 dodo..
Nagyban
Nagyban
Pacsker 40 dolcsiért:
Nagyban
-
#840 Miért nem készítesz egyet? -
#839 hi, én egy hosszúujjú pólót keresek, fekete és fehérrel van ráírva h suck my d1ck. Nem tudjátok hol lehet ilyet beszerezni?:) -
#838 lol :DDD -
#837 Mert kiráyfinak készülök és a Breki jelszavát elhagytam P
Pedig lenne pár csillagom csillagom :-) -
#836 van másik, én nyitottam :)
Miért ez a Nicked ?
:D -
#835 ha te mondod :-) -
#834 másik topic :D