10072
-
Xboxman #590 Multkor utaztam a buszon és halottam amit az előttem ulő cigány társaság beszélt...
Az egyik srác a zinternetről rendelt cipőt 40.000Ft-ért de a többin is full drága cuccok voltak!
Persze az ülésen feküdtek és beszélni sem igazán tudtak(nameg látszott ,hogy egy kilő kosz van rajtuk)
Nem a ruha teszi az embert -
[Walaki]D`Lair #589 jahbazze...mégis minden csírának az van....>:P -
#588 ehe ehe, voltam boltba, azt 24ért volt legolcsóbb:) -
#587 puma cipő elég suxxx... mindekinek olyan van.. pláne a 3000 ft utángyártottból ! -
Xboxman #586
Én csak 'divat' hawaiis vagyok:P
Majd megnézem ezeket a retros puma cuccokat
Egyébként meg mesélj inkább milyen volt spanyolba:) -
#585 jajajajaja :)))
Vmi jó kis csattos hippi szandál :D -
#584 szandál -
Xboxman #583 Szerintetek egy hawaii stylos 'köcsögnek' milyen cipő illik?:)
Nem vagyok valami divatmajom szal fingom sincs mi megy éppen(most is a bringás cipőmben járok,baromi kényelmes de tiszta gyerekes dizájna van)... -
szando #582 addiddas a didít a didit addide :D -
#581 hmm vettem 1 sherpa gatyót. rulz! -
[Walaki]D`Lair #580 buffalo helyett bungallo -
[Walaki]D`Lair #579 osidas -
#578 addiddas -
#577 adidabook :) -
#576 nekem akkor is az Art utánzat 'jött be': Ant -
#575 Adios, Neki, Reobek -
#574 ez nem a bolt hibája :) -
#573 LOL ez állat :) -
#572 Az a véleményem, hogy a plázákban pontosan ugyanazt kapod mint a piacon csak többszörös áron.
Meg kell fizetned a bolt bérleti díját és az eladók órabére is kicsit több mint a nyomi sárgáké a piacon...
Csak hogy egy pédát mondjak, westendben vettem energie pólót 5000-ért, 2 hét múlva ki kellett dobnom mert összement a 40 fokos mosástól. Piacon vásárolt pólóimmal még ilyen nem történt. Lehet, hogy csak véletlen de ezek után én be nem teszem a lábamat egy energie boltba.
-
Cat #571 ja, kinában készül mind -
neménvoltam #570 Nekem mindegy, fő, hogy jól néznek ki!!! -
#569 Azzal ugye tisztában vagytok, hogy ezeket a Versace, Armani, stb cuccokot is egy futószalagon nyomják a Nike, Adidas, stb márkákkal :) -
neménvoltam #568 nekem is onnan vannak :) magamtól nem is vásárolnám, és egymagasságban vagyok faterral (190 körül)
nekem is ilyen márk. ingek és hosszúujjú pulóverek. -
#567 nekem ilyen ingeim vannak ... nameg zakóm .. igaz fatherom má kinőtte valamikor és akkor odaadta igaz h 2 éves de még mindig kuuuuurva jó -
neménvoltam #566 Giorgio Armani?
Annak nagyon borsos ára van. Ilyen márkájú deot használok. -
#565 giorgo armani , energie , Levi's, Gap, , Oakley, Calvin Klein, Ralph Lauren nameg kedvencem LACOSTE !! -
#564 Piacon??? Akkor elrontottad a nevüket! :D
Saxon, Repay, Energee, Gázolaj, dewherego. -
#563 Saxoo, Replay, energie, diesel, devergo...
kb ennyi, ja és szigorúan piacon vásárlok :P -
[Walaki]D`Lair #562 HE? -
#560 vicces gyerek :) -
#559 :) -
[Walaki]D`Lair #558 ;D
nyugi...only joke...:D -
#557 lol ;) -
#556 :DDDDD no comment -
[Walaki]D`Lair #555 divatmajom... -
#554 én ilyen szakszavakat nem vágok:D
csak vettem gatyát, azt puma megy hozzá jól -
#553 Ez a trasher puma? -
#552 aham, kösz -
#551 Passz nem tudom, szerintem 15k alatt van bőven. Bár nem vagyok járatos az ilyen cipők terén. A Hervis nem a legdrágább helyek közé tartozik. -
#550 mit vegyek olcsónak?:)