10072
-
#1012 üjj, de vicces gyerek vagy te! -
#1011 Megkérdeztük a modell szakma egy neves szakértőjét, aki elmondta stábunknak a véleményét a szóban forgó témával kapcsolatosan.
Most átadom a szót a stúdiónak ahol Kata már lázasan készülődik "első" élő, egyenes adására -
#1010 najah:D -
#1009 azért az nem ilyen egyszerű :) -
#1008 olyat csak úgy senki sem szokott, természetesen... :) -
#1007 Sosem késő elkezdeni...
Ha most hozzálátsz, röpke pillanatokon belül elkészül az első portfolio! (vagy mi)
Így az én témához kapcsolódó véleményem: HAJRÁ! -
#1006 háhááá:DDDDD ált bulis képek vannak:D nade igazad van:DD ok akkor van ruha, de olyanokat nem szoktam h na mos akkor beállok itthon, és képek a ruháimban. -
#1005 Mindenképpp! :) -
#1004 na majd csoki, nem? :) -
#1003 Elvetted az 1000. hozzászólást :( -
#1002 Egy kötözködős kérdés: ha ruhás képeket nem szoktál csinálni, akkor ruhátlanokat szoktál? :D -
#1001 Mindenképpp! -
#1000 Miért ne? :) -
#999 azabaj h én nem szoktam csinálni ilyen ruhás képeket mos h felveszem és akkor nah ilyen ruháim vannak. lehet h kéne?:D -
#998 quicksilver rulez :) -
#997 Ne csak másokat nógass, te is nyugodtan mutass képeket! :) -
#996 nah de ménem: hajrá -
cyrus #995 nem nyomok be képet mert megvakulsz ! -
#994 ohh minnyá elolvadok:]
nah és ti milyeneket hordtok? hm? -
[Walaki]D`Lair #993 Én tudom!!!! Szépeket...:D -
#992 hát elkészitésre már más is jelentkezett:) ugye prezi?
sztem egyelőre meg kell elégednetek Kata fehérneműs képeivel -
cyrus #991 akkor ne fórumozz hanem csinálj !
vagy gyere ide és csinálok !
JOBBAT MONDOK !!!
Katával eljöttök, kata megmutatja hogy kell, majd te jó példával követed ! -
#990 ehehe:DDD fotók nincsenek:P -
#989 vagy ötujjas melltartó? :D -
cyrus #988 a 'tanga'-t én is jobban szeretem.. de a legjobb ruha a 'monokini' :)))))) -
#987 íjj, de rossz szó az a 'ruci' :D -
#986 oké oké:)
nah szal milyeneket... hát ezt igy nem tom neked megmondani konkrétan, mer nincs olyan stilus vagy ienek amibe be tudnám sorolni. Nem szeretek épp divatos cuccokat venni mer annak semmi értelme meg nem szeretek olyan ruhákban járni mint mindenki más. Nah szal oanokat hordok ami teccik:) Éééééste? -
#985 ööhh igen, kedves kolléga, ez lemaradt :) -
cyrus #984 és nem a kabátra gondolunk.. nagyon-nagyon alsóneműkre, ha lehet fotókkal illusztrálva ! :P -
#983 na ne offoljunk...
milyen 'rucikat' hordaszz ? :) -
#982 há én:P -
#981 mér kivagy te ? :D hö' -
#980 én:))) -
#979 khm...
ki beszél ? :)))) -
#978 :DDDDDDDDDDDD én meg voltam csávóval vásárolni...de nem megyek többször az is biztos. annyit válogatni.... -
#977 voltam asszem eccer csajjal vásárolni... hát azt nem kívánom a legnagyobb ellenségemnek sem...
többször arra senki nem vesz rá :) -
#976 kire akartál célozni?;) najó de félek h rosszul döntök és rosszat veszek meg. nah azé van olyan amit meglátok és annyira megteccik h rögtön megevszem:) -
#975 mondjuk én nem szoktam sokat tökölni... ha meglátom, és teccikakkor én AZT veszem meg... nem járkálok... nem úgy MINT EGYESEK ! ;)))) -
#974 jahjah meg mindig azvan, h kinézek vhol egy cipőt, úgyse veszem meg az első boltban, hanem még mindenhol máshol megnézem, s addig gondolkodok h meiket vegyem meg mig megveszik előlem:D -
#973 ugyanez volt velem is... kinéztem egy Vagabond cipőt... mondom fasza minden... megveszem... 2 hét alatt a semmiből előteremtettem rá a lóvét... erre amikor odakerületm hogy megveszem akkor derült ki hogy nagy a lábamra... pedig megpróbáltam kétszer is !!!