10072
-
#932 majd véleményt is kérek!:) -
#931 ok:) -
#930 megnézzük :D -
szando #929 jaja kenvelo se rossz.. -
#928 nekem most egy Gas farmerem van, most a hétvégén vettük, nekem nagyon tetszik, nagyon szeretem
Voltatok már a Westendben a Kenvelo boltban? Szerintem egész klassz kis üzlet, vannak jó cuccok, volt egy póló ami baromira megtetszett, marha jó szerintem, imádom. És nem is volt drága. Egyik másik boltban egy sima mezei póló 6000-7000 forint, de semmi extra, csak annyi, hogy rajta van az éppen adott márka. Ez meg szerintem baromi jól néz ki, és "csak" 3300 volt. Mégse 7000.
-
#927 Volt 1szer agy pepe farmerom, nagyon szerettem. -
szando #926 elképzelhető... ebben az országban... :D
ha már London akkor inkább Pepe Jeans.. -
#925 Fikagépek... -
#924 -
#923 Saxoo London, Keyo Paris, pfff -
selwik #922 Saxoo-ról jut eszembe, igaz az a pletyka, hogy köze sincs Londonhoz? Állítólag vmi magyar divattervező kreálmánya, úgy mint a Keyo. -
#921 hát "sajnos" nekem is... jó kigyúrt kopasz kidobók :DDD -
szando #920 jah csak tudod ha azt hallom hogy saxoo akkor egyből azok a kigyúrt kopasz állatok jutnak eszembe :D
ezek amúgy jóóók -
#919 :-I -
#918 no igen.... -
#917 de nem nézne utánna... -
#916 Akármelyik budapesti bevasárlóközpontban van Fila márkabolt. Pólus, Westend, Duna Plaza,Lurdy, Europark stb stb... szinte tuti , hogy mindegyikben van... -
#909 jaja fila márkaboltot akarok !! -
#908 FILA márkabolt ? -
#907 Nem tudja valaki hol lehet Fila Alano cipőt venni ?? -
Sekler #906 Hali a legjobb szerintema nike és a Independent bár manapság kezdem megkedvelni a Devergo-t -
#905 ennyi volt mára -
#904 Oksi!
En is, aztan majd meglatjuk kie a jobb :-) -
K.András #903 Tudom ám mennyi vagy,csak jolesett egy kicsit csipkelödni:)
BIBI, nekem egy kicsit drágább van(1000 dollár),majd csinálok képet azt berakom a felvágos topikba :))) -
#902 éppen szólni akartam :D -
#901 csak 35 keremszepen! :-)
De igazad van...meg a pocakomhoz nem is illene :-)
De azert van egy 600 dollaros börkabatom, az nagyon menö es tök jol nezek ki benne :-)
(ja, ez nem a felvagos topic) ;-) -
[Walaki]D`Lair #900 Egyáltalán nem kopik, nemtom mennyibe kerül...:D -
K.András #899 Persze,40-tul(:D) már nem nagyon hordanak ilyen fiatalos ruhákat... -
#898 mész ? -
[Walaki]D`Lair #897 Ok majd csinálom, de most húzok aludni... -
#896 LOL :DD
mennyi egy ilyen nyomtatható a4 es dolog? nem kopik le túl hamar? én a hipós megoldás mellett vagyok, az elég tartósnak bizonyul, bár nem 256 szinű :)) de igénytelennek, ami nekem már jó, olyannak megteszi. -
#895 lökjed... meg icq !!! -
[Walaki]D`Lair #894 Ha érdekel valakit, esetleg lefényképezhetem... -
[Walaki]D`Lair #893 Én csináltam magamnak Che Guevarás pólót...:)
Fehér Skinny póló+nyomtatható A4-es matrica, az eredeti fényképpel (amelyiket minden pólóra rányomatnak, csak stilizálva) annyi a szerkesztés rajta, hogy a sapkájára rárajzoltam egy vörös csillagot...ilyen tutira nincs senkinek...:) -
#892 olcsóbb ? -
#891 Haaat... a legtöbb cuccert itt nem adnek öt ruppot... -
K.András #885 Nem akarok veszekedni,de itt Cat ugatott le engem nem forditva!Nem én irtam hogy égö ebben meg abban járni,szoval erröl ennyit.Egyébként szo nem volt rola hogy nem szeretném az elegáns cuccokat(ha felöltözök elbujhat mellettem, ezt biztosra veheted),de tény hogy a sportosat jobban szeretem,föleg nyáron...Plusz nem véletlen irtam mellé az árakat,itthon nem kapsz egy replay polot ennyiért (30 dollárértkb 6 rongy) ráadásul kamu szinte mind...Szoval egyedi, nagyon jol néz ki,és ráadásul nem is drága!Ezért nem értettem mi a baja velem,amit te mondtál az nem érv,az a kötekedés... -
#884 este teleírom a topicot csak most sietek :D -
#883 zsír ! -
cyrus #882
Ezeket semmiképpen nem a diszkós kategóriába sorolnám