10072
-
#972 najah ez a másik gond... soha nincs az én méretemben abból amilyen teccene. múltkor kerestem full eccerű gatyát, csak az kellett h trapéz legyen meg csipő. erre ami trapéz volt az nem csipő volt, ami meg csiő az nem trapéz. ha esetleg mégis csipő is volt meg trapéz is akkor meg nagy volt rám... -
#971 kábé velem is... és ha találok az sincs a méretemben... -
#970 nah:) velem mindig az van, h ha megvan a határozott elképzelésem h milyen ruhát szeretnék venni, akkor nem találok olyat seholse:( -
#969 cipőm már van hozzá :D -
#968 idevele !!! :P -
#967 pedig olyat én is láttam má vkin. az télleg jól néz ki:) -
#966 'k' val akartam hogy konverz:) persze hogy Converse... de felsőt nem tudok venni.. meg fasza csillagos pólót... minden vágyam... -
#965 Hmmm.. Converse? Pedig néhány emberkén láttam már Converse felsőt (bár lehet, hogy Converz nem tudom, hogy írják :P) Converse nem? mert láttam már pár emberkén -
#964 jaaa így már tudom:) -
#963 Igen, sajna nem olcsók:(( Remélem sokáig kitart az enyém, mert egyhamar nem hinném, hogy lenne megint:) -
#962 Kb:) -
#961 én még mindig converz cuccokra vadászom... felsőt sehol nem lehet kapni :( -
#960 Ki van koptatva ugyanúgy mint a többi csak nem világos színű a kopás helye hanem barnás, zöldes... :) -
#959 Ja, van néhány jó gas farmer de általában az árát se merem megnézni... -
#958 na az előttem van, hogy milyen amikor kivan szaggatva, de az, hogy olyan mintha lehányva lenne, az nincs most előttem, hogy milyen:)) -
#957 mintha leöntötték volna klórral :D -
#956 Ecko Unltd. 4Ever! -
#955 ehh az nem jó:(
Én is voltam abban az Energy boltban, de nem vettünk semmit, igazából nadrág kellett volna, de egy se tetszett igazán, de akkor jött az a bizonyos Gas farmer:) -
#954 nekem a kedvencem az amelyik ki van szaggatva előre és nem is olyan mint a koptatott hanm mintha lehányták volna. Múltkor sztem láttam is az egyik alkotáson vmi félig megemésztett kajamaradványt bár lehet hogy csak képzelődtem :) -
#953 a másik meg láttatok már gondolom ti is ilyen agyon koptatott farmert... Van ami még nem rossz, viszont van ami olyan mint egy munkásruha:)) Mint ami 20 éves, na azok nekem nem nagyon tetszenek, azt már túlzásnak tartom:) -
#952 ezért járok piacra.
Westendben energie-be szoktam benézni néha de egy nagy lol az a bolt. Egyszer vettem egy pólót 4000re volt leárazva 8000ről. Első mosás után dobtam a kukába... -
#951 Ha már márkás ruhák meg minden, lenne egy kérdésem: szerinted nem túlzás, hogy egy Diesel farmer 27 000 ft?? Na jó az én Gas farmerem se volt vmi olcsó az tény, de azért 27 000 szerintem rohadt drága nem? -
#950 Én most a Saxoo ingekre vagyok rákattanva! Vettem is párat de persze szigorúan csak piacon! :D -
#949 :)) Gondoltam, hozzuk már fel ezt a topicot:) -
#948 gecc ezelőtt pár másodperccel néztem hogy senki nem írt :D -
#947 topic UP:) -
#946 MI ? :DDD
nah nemvágom szal ne is folytasd :D -
[Walaki]D`Lair #945 Hogy hol van -
#944 mit ? :D -
[Walaki]D`Lair #943 Te fasz miért nem kérdezted meg? -
#942 majd legközelebb -
szando #941 én voltam az árkádban, de nem nagyon láttam fogamra való cuccot, bár nem volt időm nagyon körbenézni.. -
#940 azt hiszem még az Árkádban van Kenvelo bolt, de ott még nem voltam:)
Egy darabig azt hiszem én se megyek a Westenbe:) -
#939 én nemmegyek egy darabig westendbe... bukó :D
bejárat jó volt... csak én pont a máik oldalon mentem :) -
#938 én nem nagyon láttam, persze hatalmas a Westend szóval lehet, hogy van valahol:) -
#937 valaki nézze már meg a Westendben lehet-e kapni a sapim :-) -
#936 ok és tetszett a bejárat? -
#935 csak a bejáratot láttam :) nem volt időm...
jah és westendbe voltam :D -
#934 na megnézted a Kenvelo boltot? -
#933 pénteken megyek... csak nem a westendbe :D