Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szentendreji?

-the invisible-

Breki33
nem megy arra
mert elkapja a HÉV
világos
mivan??

glillu
ojjajj akkor lehet nem megyek arra😊)))) köszii😊)

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

épp ma mentem el 1 terranova bolt mellett, a blahától az astoria felé a jobb oldalon!Most épp valami féláras akció van!!

Breki33
Olaszban meg még olcsóbbak
persze tudni kell hol.
glillu
hát asszem elfelejtettem irni😊

glillu
sziasztok! látom érdekeseket irogattatok a plázákról😊 meglepõ Kata auchanos sztirja bár hát bizt-i õrök...
mind1.
az a lényeg h mos jöttem haza hirvátországból, és a topichoz kapcsolatos sztori igy annyi lenne h vettem egy szoknyát meg egy felsõt a terranovában😊 képet sajna nem találtam róluk. A szoknya ilyen tök mini, és szines csikos a dereka, a szoknya része meg farmer ilyen rakott szoknya szerû. sztem álat. a pólón meg mustangok vannak😊 azt nem is vettem hanem barátomtól kaptam, mer odavan a mustangokért.
nah és az lenne a lényeg h pesten hol van terranova bolt? mondjuk az furcsa h horvátországban alapból olcsübbak voltak a cuccok mint itthon...

Bandee1987
Igen? Nálam is volt probléma az sg-vel, de asszittem az én kapcsolatom szarakszik...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

CSOCSO
ja.. elobb valamiert nagyon gaz volt az sg
Kata
nekem is elszállt egy postom a Humoros képekhez, de már nem veszem a fáradtságot még egyszer összelinkelgetni a képeket.

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
nah vegre... megenn jo az sg
Ams
írd újra!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

CSOCSO
faxom irtam vagy 10 sort de semmi... a lenyeg hogy nem en voltam a hulye hanem a kiscsaj de mind1...
CSOCSO
faxom irtam vagy 10 sort de semmi... a lenyeg hogy nem en voltam a hulye hanem a kiscsaj de mind1...
Bandee1987
Jéééé, multiplex-et montam pláza helyett 😊. Mekkora egy állat vagyok

I.C.ram
Pláza... pfejjj... kis tinimajmok bandázó helye. Fõleg a Westend. Vannak sokkal kultúráltabb "plázák" is. Pl. Újudvar, vagy Budagyöngye, ahova, ha muszáj menni, nem undorral teszi azt az ember, hanem csak kényszerrel.
Bandee1987
A multiplexek elõnye, hogy ott van rendes légkondi, míg pl. az auchanben, csak a fagyasztott árúknál, és a tejtermékeknél meg a zöldségesrésznél lehet ilyen melegben megmaradni élve😊. Emléxem eccer sógorral szállítottunk kenyeret az egyik auchanbe, és volt a rakodótér mellett ilyen joghurtoknak meg tejtermékeknek külön hûtõszoba. Jó volt oda bemenni abban a rohadt melegben (aznap volt vagy 35-40 fok)

Ams
de jó a hárleeya!

Kata

NÉDDMÁ, DE HÜLYE HAJA VAN A SRÁCNAK!

[/cserf][/fülünyúl]

Ams
ööööö, én is ám😄

Kata
Hm. Kár hogy ámérikában van...

😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Szerintem azért jó, mert egy helyen sokféle és nagy a választék, nem kell éhenhalnom, és kultúrált mellékhelyiségek vannak.

[/cserf][/fülünyúl]

Ams
mert úgy nézel ki mint egy nõ erõszakoló kisiparos😄D

traXion
Én is szeretem. 😄 Szerintem jó hely a Westend.. jó nagy, nincsenek olyan sokan általában, kellemes zene megy a háttérben... szóval semmi bajom nincs vele. 😄

Kata
Egen, én az vagyok. 😄 De ettõl még nem arról volt szó, ki mit szeret. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

traXion
nem
te plazacica vagy sazl.. 😄

Kata
Nincs semmi, jókat vigyorgok. 😊 Baje?

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
honnan talaltad ki hogy ez volt a problema?😊))))
traXion
mivan

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

traXion
Jó. 😄

Kata
Itt most nem arról van szó, ki szereti, ki nem, hanem arról, hogy jó-e avagy sem.

[/cserf][/fülünyúl]

traXion
Õ nyílván nem bírja ezeket a plazakat. 😄

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Ams
zaklatja önt ez a csocsó?😄

CSOCSO
mi a szart nem lehet felfogni azon hogy mi jo egy westendben???
I.C.ram
Nem tudom mi a jó benne.
Bandee1987
valszinuleg jövõhéten fogok, mert most elég sok dolgom van...

Breki33

vettél gatyót? P
CSOCSO
itt amcsiban jopar rendor maszkal az ilyen west end felesegben.. amultkor meg azert odajott hozzank mert a haverom baratnoje elbogte magat...
Bandee1987
Keresztanyám a westendben dolgozik az egyik üzletben és mondta, hogy õ náluk nem fordulhat olyan dolog elõ, mint ami az auchanben szokott történni az emberekkel (alig találni egy segítõ alkalmazottat meg hasonlók). Mesélte, hogy õk tényleg kedvesen bánnak a vevõkkel, bármilyen vevõi panasznál ki is rúgnák õket.

Kata
Mégis egyben a két legjobb.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
A két legnagyobb gané hely....
Kata
A felmérés alapja: alapterület, üzletek mennyisége, alapterülete, minõsége, készlete, a szolgáltatások széleskörûsége, felszereltség, stb. A szolgáltatások közé tartozott pl. olyan is, hogy van-e postahivatal az adott komplexumban, mennyi parkolóhelye van, meg ilyesmik.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A legjobb a West End és a Dunapláza lett. Aztán a gyõri pláza is jó helyen végzett.

[/cserf][/fülünyúl]

Bandee1987
Akkor legalább azt mondd el, hogy melyik bolt/áruházlánc/hipermarket lett a legjobb a felmérésben?

CSOCSO
😊 jo akkor : irj parat😊
Kata
Nem emlékszem már mindegyikre.

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
hjaa.. leirhatnad hogy melyik bolt mennyit kapott😊) legalab priviben😊 naaa😊