Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó a fontosabb emberekrõl beszéltem :-)
amúgy én nem azért hordok vagy nem hordok valamit, hogy másoknak tetszik-e
Az a fontos, hogy nekem tetszen szvsz
amúgy én nem azért hordok vagy nem hordok valamit, hogy másoknak tetszik-e
Az a fontos, hogy nekem tetszen szvsz
hat ebben a sarkad mozogni is fog szerintem...
nekem nagyon nem teccik
()
nekem nagyon nem teccik
()
ez eleg lol...
sportcipo kinezete van, de ahogy te is irod leesik a labadrol...szerintem ha mar sportcipo akkor legyen normalis...
sportcipo kinezete van, de ahogy te is irod leesik a labadrol...szerintem ha mar sportcipo akkor legyen normalis...
jaaaaa. ezt én most kezdtem el, ezt az "old school"-t. de eddig hál isten csak dicsérték a csajok a cuccaim. szal 100% siker 😄DDD
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
miért fikáznék ha én is már vagy 4 éve ismerem a márkát reklámokból 😛
az igaz. nagyon kevesen ismerik ezt a márkát... fõleg itt "diszkócity"-ben! 😄DDDDD
mondjuk az biztos, h 1szer majd feszek 1 ilyen cuccot, mer nagyon bejön ez a "old school" stílus! 😊
mondjuk az biztos, h 1szer majd feszek 1 ilyen cuccot, mer nagyon bejön ez a "old school" stílus! 😊
jah, csak azért 40 vagy 50e-t nem akarok egy fölsõért fizetni... 😞
drága lenne az nekem...
drága lenne az nekem...
valaki valamit nem tud arról, hogy Fred Perry cuccokat hol lehet beszerezni, és mennyiért?
most 1 ilyet akarok beszerezni... csak ezt nem tom, honnan lehet szerezni, mert tudtommal Mo.-n ez a márka nincs... 😞

jaja ha látott volna biztos nem mondaná
najó berakok egy olyat amin rajta vagyok énis ruha nélkül P

najó berakok egy olyat amin rajta vagyok énis ruha nélkül P
demié? én csak a fénykép miatt montam. nem bántó szándékkal

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
Még most is az van nekik drága......
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Régen a takkernéniknek, meg az oviban a konyhásnéniknek volt olyan hosszú szárú fûzõs cipõje, aminek kivágták az orrát és a sarkát, amibõl aztán kikandikált a fehér frottirzokni. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
papucscipo.. ugy kel lelkepzelni mintha a cipod sarkat levagtak volna.. mint mondjuk egy klumpa de azert tobb anyag van oldalt.. hatulra is elnyul csak max 1 cm es pereme van... tehat mintha levagtak volna a cipo sarkat..
😄DDDDDD
Szerintem vizenjárásra is alkalmas. Eleinte kisebb tócsákon próbálkozz, aztán mehetsz gyakorolni a Dunára is. 😊
Mifelénk az ilyen papucsos lábbeliket csak Krisztussurranónak nevezik, mivel anno õk is hasonló sarukban csámpáztak. 😊))
Szerintem vizenjárásra is alkalmas. Eleinte kisebb tócsákon próbálkozz, aztán mehetsz gyakorolni a Dunára is. 😊
Mifelénk az ilyen papucsos lábbeliket csak Krisztussurranónak nevezik, mivel anno õk is hasonló sarukban csámpáztak. 😊))
[/cserf][/fülünyúl]