10072
-
Jhon Balu #4620 sajna már nemigazán lennének meg az egy kicsit régen volt már.... -
#4619 túrd elő a régi cuccokat ! :D -
Jhon Balu #4618 az én idömben a foszlásokat és lyukakat mi csináltuk rá üvegdarabokkal most megint ez a menő.. -
#4617 Replay cuccok nagyon ócskák, hamár ezzel a szóval élt Cat. Sztem egy lyukas farmarnél nincs igénytelenebb, pedig nem biztos (sőt!), hogy a csóróságtól lyukadt ki, meg lehet venni 20 fölött is ezeket. Szerintem: -
#4616 Én így voltam két évvel ezelőtti Devergo,Uniform,Smith és Replay boltokkal,csak akkor a hyper hullám ült rájuk,és iszonyat gagyinak hatott az egész. Azóta hála istennek visszaállt a szolídabb,sportosan elegáns kerékvágásba majdnem minden kivéve a Replay-t. De az meg kutyának sem kellene 40-50 ezerért...idióták... -
#4615 -
#4614 figy. bemész egy turi butikba vagy egy olyan boltba ahol külföldi ruhák vannak mellesleg az is turi akkor túrhatsz magadnak1-et! :DDDDDDDDDDD
De akár van egy ismerősöd és annak az apjának valószinü vgay van ehhez hasonló hacukálya! :D -
#4613 Szóval ne mtudjátok, hol lehet ilyet szerválni? -
#4612 Na ezen a képen kicsit látszik, hogy mire gondoltam:
Tehát ilyen mókás 2. vh-s egyenruhára gondoltam mai kiadásban :) -
#4611 Én egyszerüen jól kifogtam! :D
-
#4610 Nade két hónappal ezelőtt ruhaboltot vettél!!!!44444 -
#4609 húhh hát múltkor nekem nem ez jöt le amit mondtál:o
mind1 -
#4608 mien saját lakás ?!
egy albérletbe szoktunk feljárni, ami nincs kifizetve és legutoljára egy 3300 ftos övtáskát vettem mult hónapban -
#4607 saját lakás(albérlet vagy mi), Avas panorámája, minden hétre 1 ruha...
ha 1 jólmenő cég beindul...:) -
#4606 miért is ? -
#4605 de jól megy 1eseknek..... :o -
Cat #4604 hétvégén bementem westendben gas boltba, és ahogy végignéztem a cuccokat, az a szó jutott eszembe hogy "ócska"
annyira laza volt minden, hogy az már a piaci kategória, de persze minden tizszerannyiért
persze van akinek ez jön be, semmi gond vele, de én csak erre a szóra tudtam asszociálni -
#4603 nah kinéztem a következő áldozatomat -
#4602 Nkem meg egy gas fölsöm és én is szeretm mert nem bolyhosdok és melegen tart és természetesen jól néz ki és oylan szine van mint a szememnek égszínkék! :DD -
#4601 Mondjuk talán egy gond van a Gas-el, az ára. Azért lehetne olcsóbb. -
#4600 Nekem van egy Gas farmerom, és nagyon szeretem. -
#4599 A Gast ezt csomóan lefikázzák de nem tudo mire fel! :D -
#4598 nekem eredeti amcsi Wrangler kene
nem itthoni szar utangyartott -
tram9 #4597 nem tudom,de talán a GL,vagy a Premier outlet -
#4596 Van ötlet hol lehet Gas, Levis, D&G farmereket olcsóBBan venni, mint a plázákban? Valami nagyker, ismerős, stb.? -
kovpeter #4595 Köszönöm a segítséget! -
#4594 innen rendelem a csíkos hosszúujjút ! :P -
#4593 Pedig itt sem 6-7 k. -
#4592 thx az infót -
#4591 Nekem durvára tetszenek azok a HeavyTools pólók, de nagyon fájna, ha megvennék egyet 6-7 ezerért. -
tram9 #4590 én pl járok turkálóba és nem érzem,h igénytelen lennék... -
OPM #4589 www.heavytools.info -
kovpeter #4588 Nekem tetszenek az ilyen papucsok.
Hol lehet ilyesféle igényes férfi papucsokat venni? -
Kolbasz #4587 Ja, hát itthon meg edzeni én is ilyen szutyok polókban meg gatyákban járok. Arra tökéletes. -
#4586 mondjuk az is igaz, hogy vettem már polót ezresért is, ami arra, hogy összesározzam, kiválóan alkalmas volt
de görkorizáshoz sem a legdrágább gatyámaban megyek gatyát szaggatni
de szerintem ócska cuccokra ott a Tesco és stb, nem kell ahhoz piacra járni -
Cat #4585 "egy klassz kis felsőt, de azt nem volt kedvem megvenni 27 000 forintért"
tévé volt benne? -
Ronny #4584 ejha, biztos sok pénzed lehet... -
Kolbasz #4583 Heavy Tools meg a Fundango az nálam is két kedvenc. Megérik az árukat. -
#4582 Persze nem a nem rég említett Energy cuccok csak a márkás ruhák. De a Márka kb. ott kezdődik ahol a HT van, és az pedig nem az a hűdenagyon drága márka. -
Kolbasz #4581 Jó, most ne öljétek már meg egymást. Az igényességnek is van egy határa, utána már sznobságról beszélünk. Aki vesz 30-ért egy Retro farmert az sznob. Aki vesz valami susinacit a piacon, az igénytelen. Aki meg megveszi az akciós Levist 10-ért, az okos.