Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem az agent modell nagyon bejön (már rég óta).
lehet hoyg egyszer majd ha hûdegazdag leszek akkor befizetek egyre.
lehet hoyg egyszer majd ha hûdegazdag leszek akkor befizetek egyre.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
hulye vagyok, visszaszivtam

aha csak ez pont a napszemuvegnel nincs igy!!
brekinek
mindenki dicséri és még divatos is-->ez eros elferditese a valosagnak...es ahogy emlexem ezt nem csak en gondolom igy
sokszor uyganazt kapod amit a boltban 10x annyiért csak ot a kedvedért ráirják hogy GAS stb.... 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ugyan annyi mind1 ik.. ha szeretnel privi ram... az eredeti 240 dolcsi.. ennel joval olcsobban hozom..(half) de ha 3 ezer ft re szamitasz akkor ne privizz😊
nah ma vettem egy fehér szoknyát : ] ilyen nem teljesen nagyon rövid hanem picit hosszabb😊 de nekem teccik😄 lenbõl van😊
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
aki akar eredeti BLINDE DESIGN os MATRIX szemcsit.. olcson tudok!
hazakuldom
infoert privi ram!

hazakuldom
infoert privi ram!

Ti jártatok már turkálóban?????????%%5%%%%%%
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
köszi igen már megy, tudok járni :-)
sokkal jobb mint egy zárt sportcipõ
mindenki dicséri és még divatos is
nem mintha az érdekelne P
sokkal jobb mint egy zárt sportcipõ
mindenki dicséri és még divatos is
nem mintha az érdekelne P
nah. a deichmanntélleg nem reklámozza magát neten szinte nincs róla semmi, pedig sztem jó cipõket csinál, és jó minõségûeket. csak azt sajnálom h elterjedt magyarországon😞
Breki: hát nemtom még mindig h h kell benne járni:S érdekes kinézete van, de sztem nyárra jó mer elõlrõl sportcipõ, hátulról meg legalább szellõzik a lábad.
Baszus szombaton láttam egy csajt, akin csak ilyen brazilos cuccok voltak, zöld sárga. olyan volt a gatyája, a felsõje, volt hozzá hosszúújjú felsõje is, sárga cipõ, de akkor keztem el röhögni amikor feltette hozzá a baseball sapkát is... azis brazilos... basszus egyegy dolog ezekbõl jó lehet de nem kéne mindet magára aggatnia...
Breki: hát nemtom még mindig h h kell benne járni:S érdekes kinézete van, de sztem nyárra jó mer elõlrõl sportcipõ, hátulról meg legalább szellõzik a lábad.
Baszus szombaton láttam egy csajt, akin csak ilyen brazilos cuccok voltak, zöld sárga. olyan volt a gatyája, a felsõje, volt hozzá hosszúújjú felsõje is, sárga cipõ, de akkor keztem el röhögni amikor feltette hozzá a baseball sapkát is... azis brazilos... basszus egyegy dolog ezekbõl jó lehet de nem kéne mindet magára aggatnia...
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
megmagyaráznád?
sajnos nem követem (vagy nem tudom) az eseményeket...
sajnos nem követem (vagy nem tudom) az eseményeket...
nemazt...
az elsõ sort...
az elsõ sort...
szerintem röhejes, az asszony szerint meg buzis 😄
elbeszélgetnék azzal aki kitalálta 😄
elbeszélgetnék azzal aki kitalálta 😄
Én eddig csak nõket láttam ilyen "papucs sportcipõben". Én azthittem, hogy ez valami nõknek kitalált divat. 😊
most az egyszer megbocsatok hogy ilyet feltetelezel rolam😊
Igaz, a szivacstalpuról beszéltem...
a gumitalpas oldschool nike nagyon jol birja, te a szivacsos talpura gondolsz szvsz, ezt ne hagyjuk ki.nekem 2 evig volt nike-m feher bor es nagyon meg voltam vele elegedve
Engem általában a kinézet és a minõség fog meg egy cipõben és ebben a sorrendben...Mikor vették az oldscool niket meg az utcai focis pumát dögivel én azért sem vettem mert tucat cipõ, meg gyengének láttam a talp illesztést és hát akinek volt az tudja hogy széthullot a nike...
en csak utcan latok ilyeneket😊
a Victory-t pedig ISMEREM!a logojuk eleg pici ezert nehezen felismerhetok
Prezinek igaza van, a Deichmann nem nagyon reklamozza magat, nemhogy a lancaba tartozo markakat
a Victory-t pedig ISMEREM!a logojuk eleg pici ezert nehezen felismerhetok
Prezinek igaza van, a Deichmann nem nagyon reklamozza magat, nemhogy a lancaba tartozo markakat
dogoljek meg ha ennek nem kinai piac filingje van

ebben egyetertunk😊