10072
-
OPM #4660 jaa, igen
ilyen lekerekítettsarkú, a puma gyárt még asszem hasonlókat -
#4659 Gumiabroncsban lehet, de valaki -- azt mondta ilyen van az efegyesegnek... -
#4658 jah vágom azt a drapp színt.én barnát néztem annó(az is kocka varrású és good year-es)nekem az jobban bejöd, de jó ez is. -
OPM #4657 a F1-ben, nem csak Michelin meg Bridgestone van? -
#4656 Nem vagyok én F1-es :P. Meg amiket láttam, azokon mind kockás volt a varrás, nem vonalas. Amugy is nekem jobban bejön az Adidas logós.
Az 1. képen elég rosszul látszódik, de az nem fehér hanem világos drap szín a fekete mellett. -
#4655 és ezeknek miért nem good year felirat van az oldalán az adidas logo helyett?nekem az jobban tetszik.fehérbe még az sem jó, hogy látszik a varrás az orrán ami nekem nem tetszik. -
OPM #4654 :D nekem is fehér van, kb fél éve és szerencsére még nem látszik rajta semmilyen töredezés, az igaz hogy elég kényes, mindíg tisztítanom kell, mielőtt megyek benne valahová... -
#4653 :) -
#4652 fekete fehér csíkkal.ne vegyél szerintem fehér bőr cipőt, mert nagyon csúnya lesz ha megtöredezik.(tapasztalat)én nem veszek többet olyat. -
OPM #4651 fekete, fehér csíkokkal semmiképp
én a 3.at választanám helyedben, de a kék se rossz -
#4650 Szerintetek melyik szín a joak?
Ez-e?
Ez-e?
Vagy ez-e?
Ezt a fehér bőrt, ami a 2.-on és 3.-on van, mivel lehet tisztítani? Sima vizezs rongyak? -
#4649 -
cyrus #4648 már megin ez a PÓPÓSZEKSZ téma :O :D -
OPM #4647 nóbádi -
#4646 -
#4645 rendelek én is egy polót tomcattől
az lesz ráírva
tomcat, hajjá mek! -
#4644 vagy egy meleget :D -
OPM #4643 lehet kapok hozzá vmi melegfesztiválellenes transzparenst is ajándékba :D kitudja -
#4642 áz -
OPM #4641 mire? :) rendeltem tomcattől, kivi vagyok... -
#4640 megvárom míg OPM mit mond :DDDd -
#4639 mér lenne igénytelen??? -
#4638 zsír, rendelek is egyet :P -
OPM #4637 oh,
megvan :DDD -
OPM #4636 hja -
#4635 Pólót akarsz rá venni nem? -
OPM #4634 ilyesmire gondolok:
márka tökmind1, a lényeg hogy olcsó legyen :) van vmi ötlet? -
#4633 mellesleg olyan nekem is kéne! -
#4632 turi butik....... :DDDDDDDD -
Yoz #4631 Egy kis ismerteto a bershka nevezetu markarol...(angolul)...
Es szerintem is jo cucai vannak bershka -
#4630 www.quelle.de
www.otto.de
:))))))))))) -
OPM #4629 nem tudjátok, hol kaphatnék sima, fehér színű hosszúujjas pólót? semmilyen márka vagy mintázat nem kell, hogy legyen rajta -
#4628 Jájdejó sokat irtatok mig nem voltam itthon:) Ismeritek azt a márkát h bershka? Most vettem ott egy farmer miniszoknyát tökálat:) Amszterdamban. De előtte még nem hallottam róla:D -
#4627 https://www.cafepress.com/dirtymonkeys/ -
#4626 írjatok már pár online ruhabolt címet(Heavy Tools,Fundango). -
#4625 Nem ugyanezt írtam?!
amugy :D -
#4624 :DD -
#4623 a szakadt, lyukas farmer nem azért lyukas, mert emberünknek nincs pénze és ezért rongyokban jár
emlékszem volt anno gyerekkoromban egy farmeron, ami frankora elszakadt, térdén két hatalmas luk, meg máshol szal nagyon dögös volt, erre anyám megvarta :((((
majdnem sírtam
dobhattam ki -
#4622 cső gatya mi? :DDDDDD -
#4621 tök retro :)