10072
-
#4900 ték -.- -
#4899 akkor adj neki tanácsokat te kis 'ketrecrázó' :D -
OPM #4898 pont oan -
#4897 ez tetszetős!
#4886: köszi, ezzel előrébb jutottam :P -
#4896 az milyen ? :D -
#4895 ien technos style
-
#4894 nemsok netes bolt van... én se mertem még rendelni, nagyon kevés a tapasztalat és nem akarom beszopni :S -
#4893 haaat, amilyen koncerteken megfordultam mostanaban az emberek legalabb 50%-an vans knu school volt:)
amugy netes boltok engem is erdekelnenek. nem kell h szallitson mo.-ra, eleg ha amcsiba szallit. -
#4892 konkrétan te mit értessz "buliba járós" ruhákon ? :D -
#4891 hát nemtudom, nekem Vans kellene csk hát nemszeretek "tömeg" cuccokat hordani, de asszem Vans-nél ez elhanyagolható :p -
#4890 írnátok 1-2 netes oldalt ahol lehet kapni buliba járó ruhákat?
és olyat tudtok ahol egyedi cuccokat lehet kapni? -
#4889 vanset akartam eredetileg, csak vagy nem volt a meretemre, vagy amibol volt az meg nyari cipo. majd jovore:) -
#4888 hmmmmm... detto majdnem ugyanilyet akarok veni csak Vans-ben :))
és már láttam egy emeberen olyan cipőt :C :@ -
#4887 jah, ezt vettem most
-
#4886 nagyfaterod szekrenyeben
de amugy ilyen kardigant _mindenki_ gyart, csak kerdes hogy mennyire ri le rola hogy egy tucat -
#4885 van valakinek cyberdogos cucca? -
#4884 figy csocso, nemtucc egy olyan amcsi boltot (online) ahol eredeti wrangler farmert lehet kapni (made in usa)? -
#4883 kiskoromban az ilyen cipo fix buzis volt, mint a piros zokni is
elo ember olyat fel nem vett
ma meg szerintem egy piros pulcsihoz siman passzolna ez -
#4882 retro jeans? (tippelt) -
#4881 miert.. felnott emberek nem szoktak sportcipot hordani??? esetleg a felnott embereknek csak fekete vagy feher cipojuk lehet??
-
#4880 A baloldali arcéhoz - akinek érdekes a haja :P - stílusban hasonló pulcsit (kardigánt) merre lehet kapni?
Köszi -
Ronny #4879 egy kölykön oké, de felnőtt emberen furcsa:O -
#4878 nincs
egyébként szvsz a pirosnak sincs baja -
DePreSsZYo #4877 kínain tuti >.< -
#4876 akkor aszondom tul finnyasak vagytok... de komolyan!
de ez a fosbarna ize pisztos jobb:
meg a tsai...
mindenesetre oke.. es piros... de ettol figgetlenul nincs vele baj.. van-e ilyen otthon 4 ezer ft ert? -
cyrus #4875 magyarországon nincs az az állat aki egy ilyet megvenne.... :|
apropó, láthatnánk a haverral az opium klub előtt c. fotódat ? :D -
#4874 ehhhh:o -
#4873 viszont egy ilyen cipo meg 20 dodo..:
-
#4872 nahjo azert elnezve a footlocker boltot azert idekint is van egy ket zsiruj 200 dodos nike cipo -
#4871 azert mert magyarorszagon a legdragabb legfaszabb nike cipo 40 ezer ft.. azert itt atszamolva fele annyiba kerul... szal altalaban egy fasza nike cipo is csak 100-120 dodo.. -
#4870 politikus? LOL icram, te megragadtal ezen a szinten, latom -
#4869 miert hany szaz dollar a napi fizud? -
#4868 Tudja valaki hol lehet kapni Magyarországon Cyberdog-os cuccokat?? -
#4867 marvanyt rakunk padlora falra. .de en csak seged vagyok.. megcsak nem is rakom a lapokat -
#4866 igy igaz... elnezest az elirasomert -
#4865 amerika kiotótól is fényévekre van :D -
#4864 Van itt is. Azért itt is lehet simán keresni napi 20k-t. pl politikusok :P -
#4863 " de azt tudom hogy a legdragabb nike cipot megveszem majdnem egy napi fizetesembol.. nah ez a nem mindegy!... eu ban ilyen nincs:("
Pontosítok: Magyarországon ilyen nincs. Euban nyugatabbra azért vannak olyan országok, ahol így keresel ;) -
#4862 Mit dolgozol? -
#4861 arrol nem is beszelek hogy a legjobb benzin 93 as :D