Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen színben van?

megnéztem ezt a csukát a westendben a félreértések elkerülése végett, nekem volt igazam, 16k-ba kerül.. ugyhogy valszeg veszek egyet 😄D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ghost cb
ilyet hol mennyiért mikor?
bár most van 3 csukám dehát sosem elég 😄

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

CSOCSO
😊
FL? ott nem is lakik senki csak nyaralni mennek oda emberek.. ne szorakozz mar.. 😄D

-the invisible-

CSOCSO
szerintem a tobbi sem sokal masabb mint a 78 as (AND1) szal roxx mindegyik.. bar nekem a DADA jon be a legjobban..
HPt
áz 😄

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

PResident Evil
szivacs ? 😄

HPt
valszeg besüpped, már azon a képen is be van süppedve vmennyire 😊

HPt
amúgy - ok szinte ugyanaz de mégis 😊 - ez nem az a velúr ami mindenkin szokott lenni, hanem ez a bõr, ilyet nem sok emberen látok, vmiért

pontosan, en mar annyiszor lattam hogy mar unom

ja en is szemeztem egy ilyennel feketeben, de valszeg 2 honap utan besupped es ronda...

HPt
szomorú

Ez se rossz, csak már mindenkin ilyen van 😊

HPt
😉

én ilyet vettem 😊

olaszos 😄
Szal...faxájos 😄

HPt

pénteken láttam (ill. fogtam) ilyet elõször, kurva puha, hozzáérsz és már besüppedt az egész, érdekes... 😊

HPt
a 3578-as ok, de a többi...

c0l0s
Te csocso...mirol beszélsz??Lélekben már senki nincs HUN-ban!ja és jo lenne ha icq-n lennél már vae!

CSOCSO
nem emlexem... FL iz di bezt!
amcsiban vagyok, mondtam mar asszem, LA rulz 😊

-the invisible-

CSOCSO
itt kint?? te sem vagy hunban?
PResident Evil
cseppet igen jók a k-swiss cipõk.. kár hogy itthon nem kaphatók !

k swiss haza tajan asszem korulnezek itt kint, elegge teccenek a cipoi.

-the invisible-

traXion
Csocso ezek hogy néznek már ki? Komolyan gondoltad? 😊

CSOCSO
ooosregen haveromnak volt egy nike cipoje..
az erdekessege az volt hogy a cipore meg ra tudtal huzni egy olyan okossagot ami fogta alulrol es felulrol a vipot es hatul a saroknal kellett oszzetepozarazni.. hogy nekem az mennyire tetszett ...
CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
esetleg ez...

esetleg ez... ( de ez mar ultra durva😊

dada rulez😊
én egy fekete Levi's farmert, meg egy ugyanolyan színû farmerkabit egy db ezresért vettem. UFF. (Galériámban fenn van)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

glillu
vannak akik tökjó ruhákat vesznek onnan, azok akik vmi igazán egyedire vágynak. émmá nem voltam ott több mint tiz éve sztem.

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

mos' mé? tök frankó helyö! :-D

PResident Evil
lol

re

mi a baj a turkálókkal?? :-DDDDDD

glillu
😄DDDDDD de én nem akarom h ilyet hordj. mindenki olyat hord ami jólesik neki. nem fontos h trendi legyen. sztem a lényeg h jól nézzen ki!

én vitatkozom !
énse hordok ilyet !! gyõzz meg !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

glillu
Kata! az irigykedõsre viszont válaszolj már lécci mer az télleg érdekel!

glillu
ok. ez a legegyszerûbb megoldás a megfutamodás😊 kár h velem soha nem tud senki vitatkozni😞

Kata
semmi baj, én nem vitázom, viselek továbbra is ilyen divatjamúlt, igénytelen kurvás ruhákat, oszt kész... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

glillu

glillu
nem is tudod h milyen a stilusom. most erre nem került volna sor ha nem mondod h 'privát problémád 😊' . basszus. ha ez egy olyan topic h megbeszéljük kinek mi teccik akkor ilyet nem kell irni. mos besértõdtél mert van akinek nem teccenek ezek a trendi ruhák? hát evvan. ez felidegesitett és akkor ugy gondoltam h jobban kifejtem a véleményemet. de ha te mást nem hallgatsz meg akkor sajnálni tudlak csak.

Punkerwork
szerintem mindenki jobban díjjazná ha ezt a vitát iszapbirkózással döntenétek el

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kata
De igen, csak én tiszteletben tartom mások ízlését, és egy nõiesebb darabot nem nevezek igénytelennek, kurvásnak és divatjamúltnak, pláne ha az illetõnek baromi jól áll.

[/cserf][/fülünyúl]

glillu
vávávávárj! ki irigykedik itt kire és mire? ezt tisztázzuk má lécci😊 és nem picsáskodtam. sztem ennek a topicnak a léynege h elmondjuk a véleményünket.

glillu
én nem montam h nem veszek fel nõies ruhát, sõt! és nem viselem a szakadt farmer boxcipõ meg ilyenek stilust! igenis h fel szoktam venni nõies ruhát de azt olyat ami tetszik. attól függetlenül h ez a szakmád lehet neked is másmilyen az izlésed mint pl nekem. nem?

Kata
engem nem kell szeresni 😊

[/cserf][/fülünyúl]