10072
-
#4580 Igényességről hallottál már? Ha rosszul keresel egyéni szoc prob., ezzel ne terhelj senkit a fórumon, ha nem kérdezik.
Ha egyszerűen elvből nem veszel márkás cuccot, pedig tudnál, akkor pedig igénytelen vagy a saját külsődre. Piacról mellesleg nem lehet igényesen felöltözni. -
cyrus #4579 energie cuccok kurvajók, de elvből nem vásárolok ott, mióta egy rövidgatyót akartak 26ért eladni nekem :D -
#4578 nah még most megyek csikosat nézni :@ -
#4577 Tegnap vettem egy Kenvelo farmert és egy kék Kenvelo pólót, New Yorkerben pedig egy inget illetve egy övet.
Energie boltban láttam egy klassz kis felsőt, de azt nem volt kedvem megvenni 27 000 forintért (ráadásul ez már a leárazott ára volt, eredetileg 37 000 volt asszem) -
OPM #4576 tényleg lol...
Én is saját zsebből veszem a ruhákat. Nem a márkát nézem hanem az a legfontosabb szempont hogy ÉN jól érezzem magam bennük -
#4575 "ezek a mai fiatalok"
25 eves korodra eleg ven lettel -
#4574 sajat magam fizetem a cuccaimat kispofam, es siman megveszek 15k-ert egy cipot, es nem oltozom a kinaibol, sem egyeb bazarbol, sot be sem teszem ilyen helyre a labam -
#4573 24-ért cipőt venni nagy pöcsség...én is meggondolom, mit veszek meg, hogy ne kopasszam meg anyámékat. -
Lipi1980 #4572 Én a mai napig nem értem, és ezek után sem fogom megérteni, hogy mi a jó abban, hogy több 10 ezer forintért vásárol valaki egy márkás cuccot, miközben a "Kínai-ban" vagy a "Józsefvárosi piacon" vagy Szerbiában, Ukrajnában, stb. töredékéért megkapja ugyanazt a minőséget?!?!?
Az ilyen márkás cuccokban az a legundorítóbb, hogy csak azért kerül egy csuka 70-80% többe, esetleg a duplájába, mert van neve. Nekem pedig eléggé fájna kiadni azért plussz 10khuf-ot, mert rajta van egy pipa a cipőn!
Majd amikor mindenki (tisztelet a kivételnek) a saját zsebéből fizeti ki a cuccokat, majd meggondolja, hogy mit és mennyiért vesz meg. Amióta én is a "saját seggem sz**ok" megválogatom, hogy mit veszek és főleg mennyiért.
De az is lehet, hogy én már kinőttem ebből a márka-buzi korszakból.
Az öcsém is most vett (persze nem a saját pénzéből) egy fekete velúros Puma cipőt! Tényleg kurva jól néz ki, de nem adtam volna ki érte 24 ropit. Valószínű, hogy ha majd ő is keresőképes lesz, és a saját pénzéből fog vásárolni, akkor ő is megválogatja a cipőket, ruhákat.
U.I.:Anno, amikor még én is anyámék pénzéből öltözködtem, én azért meggondoltam, hogy mennyi pénzzel húzzam le az ősöket!
"Ezek a mai fiatalok!?!?!?!?!?" -
OPM #4571 én fox-ból csak a fire-t használom -
#4570 Én a fox cuccokat szeretem a legjobban. Különben nem tud valaki fox logót egy oldalról? -
#4569 Kinek? :\ -
#4568 well, szerencse hogy most nem az a gatyarohasztó meleg van -
OPM #4567 bekockáztattam a postát, de szerencsém volt :)
+ rendeltem mellé egy ilyet:
-
#4566 köszönjük -.- -
motorolanokia #4565 -
#4564 grat
valakit ugráltattál vagy posta?
-
OPM #4563 mek is van -
#4562 apish_99 apish_99 apish_99 apish_99 apish_99 apish_99 apish_99 apish_99 apish_99 apish_99 apish_99 apish_99 apish_99 -
Ronny #4561
nem látott valaki hasonló bőrdzsekit mostanában?
htx -
#4560 Hát ja :P -
#4559 Ez TrangoWorld.Qrva jó tegnap beraktam folyóvíz alá és még nedves sem lett.Ha elázol leveszed, megrázod sé száraz is.Kezdem érteni mitől ilyen az áruk, de akkor sem értem, hogy ki vesz meg 1 ilyet 46000.- ért. -
#4558 nekem is hasonló van ugyan ezek a szinek \ fazon az enyém HT -
OPM #4557 háát, pedig a HT sem túl olcsó, legalábbis az én pénztárcámhoz mérve...
akkor lehet körülnézek ilyen adidas/nike boltokban
de ha ott se találok normális cuccot, akkor sincs gond, bővítem a PULI kollekcióm :D -
#4556 Speedben vannak jó holmik. Csak drágák a HT-hoz képest. -
#4555 azta a heavy tools papucsot vedd meg nekem, add fel postán htxvm -.- -
OPM #4554 tudnátok mondani jó üzleteket ahová érdemes benézni a Mammutban?
hétfőn akarok venni 1-2 ruhát, de jó lenne tudni, hol kapok a heavy toolson kívül is olyasmi cuccokat
thx -
#4553 joakak -
#4552 vettem ma motorozni:szél meg vízálló és kiba drága a kiskere:)
-
#4551 flipflop -
#4550 vietnami papucs -
#4549 álat, csak hozzá kell szokni -
#4548 jo papucs, én is behurázok egy ilyet :O -
cyrus #4547 drága a postaköltség, nem tudod felpróbálni, stbstb. -
OPM #4546 most azon gondolkozom, hogy netről érdemes-e lábbelit rendelni, mert csak ezért nem akarok pestre felbuszozni -
#4545 látom, 2 médium áll egymással szemben :) -
OPM #4544 tudtam h válaszolsz rá
aszittem a bayern topicba olvastál vagy valami... :) de így már tiszta -
#4543 tudtam h megkérded
fényképalbum
ezért mondtam milyen zenét hallgaccban hogy szar a bájern :D -
OPM #4542 "illik hozzád"
pff, ezt honnan veszed? :D -
#4541 sztem nem bánnád meg ha megvennéd
jól néz ki, az ára jó, illik hozzád
hol a gond?